Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De lage prijzen en goede prijs-kwaliteitverhouding worden veelvuldig gewaardeerd. Klanten zijn overwegend positief over de kwaliteit van de producten. De klantenservice wordt als behulpzaam, snel en oplossingsgericht ervaren. Klanten ervaren de website, communicatie en het bestelproces als duidelijk en eenvoudig. Het retourproces wordt als snel, makkelijk en klantvriendelijk beoordeeld.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsfashionforless.nl
Top kwaliteit tegen lage prijs. Door de kosten voor verpakking en marketing laag te houden en een kleine bijdrage te vragen voor retouren, kan je je garderobe aanvullen zonder een extra hypotheek af te moeten sluiten.
Bestelling herenschoenen
Ik heb een paar herenschoenen Pme besteld en die kwamen zo snel en waren helemaal top dat ik er nog een paar in een andere kleur heb besteld.
En weer een perfecte afhandeling + erg blij met de schoenen 👍🏻
Dankjulliewel.
Excuus
Had aanvankelijk een negatieve review geschreven, maar ben kennelijk te snel geweest. Excuus en dank voor de goede service!!
Antwoord van fashionforless.nl
Goedemorgen, ach heel aardig dat je de review hebt aangepast.
Bedankt en een fijne dag! :)
Snel geleverd, uitstekende afwikkeling. Schoenen voldoen precies aan verwachting
Ik had namelijk slippers besteld die elders uitverkocht waren … de bestelling verliep snel en de levering ook . Top !
Super services
Super snelle verzending sneakers besteld volgende dag al in huis 👍🏻 ga zeker vaker hier bestellen
cappuccino t-shirts extra lang
Goede t-shirts voldoet aan mijn verwachtingen
Nog beter doen?
Mooi hemd - goede levering
Mijn tweede bestelling. Net zoals de eerste een fijne service: snelle levering (geleverd op een zaterdag). Ik neem naar de toekomst toch een maatje groter.
BESTELLING IS GOED EN SNEL GELEVERD TEGEN EEN MOOIE LAGE PRIJS
100 tevreden
Mijn jas werd bijna sneller geleverd dan ik kon betalen 😀 (in België). De website is uitgebreid en duidelijk, de bestel- en betaalprocedure gemakkelijk.
Door de verkeerde maat te selecteren diende ik mijn bestelling om te ruilen en terug te zenden, dat verliep bijzonder goed en snel.
100 % tevreden.
Goede kwaliteit en prijs en 100% goede service
Supersnel herstellevering.
Door een foutje mijnerzijds is dit door FashionforLess supersnel hersteld. Mijn retourpakkertje was amper ingeleverd bij PostNl of mijn nieuwe levering was alweer onderweg. Nog nooit zo snel meegemaakt. Super!
Snel geleverd, goed product
Snelle afhandeling, volgens de omschrijving, prima producten.
Volgende dag netjes verpakt geleverd gekregen , kwaliteit is prima . Ik heb totaal geen klachten !!
Mooie schoenen . Goede aanbieding. En snel geleverd
Steeds tevreden over de hele lijn !
Top.
Snelle levering en goede prijs.
Verrassend dat het ook nog mogelijk is om met een mooie korting te kopen
Er wordt gewoon geleverd wat je besteld hebt.