121 reviews in totaal   113 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

121 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 27 jun 2025

beautyvof.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt veelvuldig geprezen door de klanten. Ook waarderen zij de persoonlijke en klantgerichte benadering van het team, evenals het advies en het meedenken bij hun vragen. Het ruime en unieke assortiment valt in de smaak en de communicatie wordt als duidelijk en prettig ervaren, met snelle en persoonlijke reacties. Daarnaast noemen klanten regelmatig dat hun bestelling netjes en zorgvuldig wordt verpakt. Sommige klanten geven aan dat het assortiment soms als prijzig wordt ervaren.

Reviewsbeautyvof.nl

Super blij met deze naald haalt alle ophalen uit mijn bank snelle bezorging

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemorgen Deborah, Bedankt voor de 5 sterren. Ja inderdaad, het is een geweldig ding zo'n wondernaald! Ben blij dat je bank weer mooi wordt. Fijne dag vandaag en groeten van Annette
Persoonlijk, uitgebreid advies en het materiaal werkt erg goed.

Antwoord van beautyvof.nl

Hallo Ingrid, wat leuk, 5 sterren! Fijn dat het S133 uiteindelijk precies deed wat je ervan verwachtte — ik had er even mijn twijfels over, maar jij wist wat je deed! 😄 Veel plezier met je gehaakte tas, op de foto die je stuurde zag het er prachtig uit. Fijne dag nog, groeten van Annette
Wat een vakmanschap en wat een kwaliteit

Antwoord van beautyvof.nl

Hallo Elena, wat een lieve review, dank je wel! Daar word ik helemaal blij van. Fijn dat de H180, rafelstop en naadband precies waren wat je zocht — dat klinkt als een mooi project... Tot de volgende keer! Fijne dag nog, groeten van Annette
Redelijk snel netjes verpakt

Antwoord van beautyvof.nl

Hallo Mary, hartelijk dank voor je fijne review! Besteld op zondagmiddag en dinsdagochtend al in huis — dat noemen wij ook wel snel! 😄 Fijn dat het netjes verpakt was aangekomen. Kom gerust nog eens langs! Fijne dag nog, groeten van Annette
Prima informatie, heel klant gericht
Goed product. Geheel naar verwachting. Snelle, persoonlijke verwerking van bestelling

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemorgen Sara, Onze hartelijke dank voor de mooie review! Mooi dat het patroonpapier is hoe je het verwachtte. Ik meen me te herinneren dat je het hebt afgehaald bij ons. Wij zijn in de vakantie verhuisd naar Roden, iets verder bij je vandaan. Mocht je nog eens patroonpapier willen bestellen dan kunnen we het natuurlijk ook naar je opsturen. Bedankt en een fijne dag vandaag. Groeten van Annette

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemiddag Lut, 5 sterren, wat fijn! Dank je wel voor je mooie beoordeling. Blij dat alles uiteindelijk goed is gekomen. Hopelijk tot de volgende keer! Fijne dag nog, groeten van Annette

Antwoord van beautyvof.nl

Hallo Ingrid, wat fijn, 5 sterren! Dank je wel voor je mooie beoordeling. Hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen. Fijne dag nog, groeten van Annette

Antwoord van beautyvof.nl

Hallo Gerdi, 5 sterren, wat leuk! Hartelijk dank daarvoor. Hopelijk tot de volgende keer! Fijne dag nog, groeten van Annette
Vriendelijke en vlotte service, ook om af te halen!

Antwoord van beautyvof.nl

Hallo Joke, wat leuk, 5 sterren! Fijn dat de service naar wens was en dat je de weg naar ons weet te vinden — of dat nu via de post is of gewoon even langskomen! 😊 Fijne dag nog, groeten van Annette

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemorgen Anita, Onze hartelijke dank voor de 5 sterren review! Fijne dag vandaag en groeten van Annette
Goede kwaliteit. Vriendelijk contact en snelle levering.

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemiddag Liesbeth, Wat fijn om te lezen, hartelijk dank! Goede kwaliteit, vriendelijk contact en snelle levering — daar streven we elke dag naar. Hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen! 😊 Fijne dag vandaag en groeten van Annette
Fijn om even rechtstreeks contact en advies te krijgen (via whatsapp). Snelle reactie en goed advies!

Antwoord van beautyvof.nl

Dank je wel, Claudia! Fijn dat het directe contact via WhatsApp prettig voelde en dat je snel en goed geholpen bent. Daar doen we het voor! Heb je in de toekomst weer vragen, dan hoor ik het graag. 😊 Fijne dag vandaag en groeten van Annette van Beauty VoF
Super fijne ervaring. Denken met je mee en zorgen altijd voor een oplossing.

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemorgen Najat, Dank je wel voor deze fijne review! De lusjesband mocht dan niet de juiste rek hebben gehad, jij had gelukkig wél de juiste instelling. 😄 Fijn dat we er samen uit zijn gekomen, en hopelijk vinden we de volgende keer meteen de perfecte match! Fijne dag vandaag en groeten van Annette van Beauty VoF

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemorgen Estela, Onze hartelijke dank voor de 5 sterren! Fijne dag vandaag en groeten van Annette
Snelle levering en precies wat ik nodig had

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemorgen Sylvia, Helemaal top! Hartelijk dank voor de 5 sterren en mooi dat wij precies die naalden verkopen die jij nu net even nodig had. Veel naaiplezier en fijne dag vandaag. Groeten van Annette

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemorgen, Onze hartelijke dank voor de 5 sterren! Fijne dag vandaag en groeten van Annette

Antwoord van beautyvof.nl

Hallo E, Onze hartelijke dank voor de goede review en wat leuk dat we je voor de tweede keer in onze shop mochten verwelkomen. Graag tot de volgende keer en een fijne avond alvast. Groeten van Annette

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemiddag Ine, Hartelijk dank voor de 5 sterren! Wat fijn dat je zo snel weer bij ons terecht bent gekomen — je bent al een echte vaste klant in de dop! Hopelijk mogen we je nog vaak verwelkomen. 😊 Fijne dag vandaag en groeten van Annette van Beauty VoF

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemorgen Evi, Hartelijk dank voor de 5 sterren, dat is een ontzettend leuke manier om de werkweek mee te beginnen! 😉 Fijne dag vandaag en groeten van Annette van Beauty VoF

beautyvof.nl

Beauty VoF, kwaliteit voor modemakers met ambitie! Onze producten worden gebruikt voor het maken van voornamelijk kledingstukken. Maar ook voor tassen, wiegbekleding, machinaal borduren etc. Ons gro...