beautyvof.nl

110 reviews in totaal   108 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle verzending en levering van hun bestellingen. De vriendelijkheid, persoonlijke aandacht en behulpzaamheid van het team worden veelvuldig geprezen. De ontvangen producten worden als van hoge en uitstekende kwaliteit ervaren. Klanten waarderen het ruime en unieke aanbod aan producten. Het meedenken met klanten en het bieden van passend advies wordt als zeer waardevol beschouwd. Klanten prijzen de duidelijke, snelle en persoonlijke communicatie rondom hun bestelling. Bestellingen zijn doorgaans goed en zorgvuldig verpakt bij aankomst.

Reviewsbeautyvof.nl

Goed product. Geheel naar verwachting. Snelle, persoonlijke verwerking van bestelling
Vriendelijke en vlotte service, ook om af te halen!

Antwoord van beautyvof.nl

Hallo Joke, wat leuk, 5 sterren! Fijn dat de service naar wens was en dat je de weg naar ons weet te vinden — of dat nu via de post is of gewoon even langskomen! 😊 Fijne dag nog, groeten van Annette
Goede kwaliteit. Vriendelijk contact en snelle levering.

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemiddag Liesbeth, Wat fijn om te lezen, hartelijk dank! Goede kwaliteit, vriendelijk contact en snelle levering — daar streven we elke dag naar. Hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen! 😊 Fijne dag vandaag en groeten van Annette
Fijn om even rechtstreeks contact en advies te krijgen (via whatsapp). Snelle reactie en goed advies!

Antwoord van beautyvof.nl

Dank je wel, Claudia! Fijn dat het directe contact via WhatsApp prettig voelde en dat je snel en goed geholpen bent. Daar doen we het voor! Heb je in de toekomst weer vragen, dan hoor ik het graag. 😊 Fijne dag vandaag en groeten van Annette van Beauty VoF
Super fijne ervaring. Denken met je mee en zorgen altijd voor een oplossing.

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemorgen Najat, Dank je wel voor deze fijne review! De lusjesband mocht dan niet de juiste rek hebben gehad, jij had gelukkig wél de juiste instelling. 😄 Fijn dat we er samen uit zijn gekomen, en hopelijk vinden we de volgende keer meteen de perfecte match! Fijne dag vandaag en groeten van Annette van Beauty VoF
Snelle levering en precies wat ik nodig had

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemorgen Sylvia, Helemaal top! Hartelijk dank voor de 5 sterren en mooi dat wij precies die naalden verkopen die jij nu net even nodig had. Veel naaiplezier en fijne dag vandaag. Groeten van Annette

Antwoord van beautyvof.nl

Hallo E, Onze hartelijke dank voor de goede review en wat leuk dat we je voor de tweede keer in onze shop mochten verwelkomen. Graag tot de volgende keer en een fijne avond alvast. Groeten van Annette

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemiddag Ine, Hartelijk dank voor de 5 sterren! Wat fijn dat je zo snel weer bij ons terecht bent gekomen — je bent al een echte vaste klant in de dop! Hopelijk mogen we je nog vaak verwelkomen. 😊 Fijne dag vandaag en groeten van Annette van Beauty VoF

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemorgen Evi, Hartelijk dank voor de 5 sterren, dat is een ontzettend leuke manier om de werkweek mee te beginnen! 😉 Fijne dag vandaag en groeten van Annette van Beauty VoF

1 van de weinige winkels waar ik tunnelband voor stalen baleinen kon vinden.

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemorgen Rashieda, Bedankt voor je mooie beoordeling! Het tunnelband bestel ik inderdaad speciaal voor de metalen spiraalbaleinen, ze passen precies bij elkaar. Mooi dat wij je konden helpen hiermee. Fijne dag vandaag en groeten van Annette van Beauty VoF
De bestelling is perfect verlopen!!! Met dank

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemiddag Emmy, Onze hartelijke dank voor de goede review! Die 5 sterren hebben we binnen. 😍 Graag tot een volgende keer en een fijne dag vandaag. Groeten van Annette van Beauty VoF
Groot assortiment, scherpe prijs. Goed contact gehad.

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemiddag Manuela, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons assortiment en de scherpe prijzen. Het was ook voor ons plezierig contact. We hopen je snel weer te mogen helpen! Fijne dag vandaag en groeten van Annette van Beauty VoF

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemiddag Monique, Wat een mooie verrassing — 5 sterren! 🌟 En dat terwijl we je bestelling samen hebben moeten annuleren. Dat noemen we nog eens een fijne samenwerking! Hopelijk mogen we je snel wél met een geslaagde bestelling blij maken. 😊 Fijne avond alvast en groeten van Annette van Beauty VoF
Goed verpakt!

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemorgen Estela, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Bij een naadpers is goede verpakking echt belangrijk. Als een vervoerder hem per ongeluk laat vallen en hij komt op de punt terecht, kan die meteen beschadigen. Daarom zorgen we altijd voor een stevige doos en goede opvulling. Fijn om te horen dat hij netjes is aangekomen. Een mooie dag gewenst! Hartelijke groet, Annette – Beauty VoF
Zeer vriendelijk en behulpzaam, er wordt met je meegedacht over het tijdstip van levering als dat afwijkt. En de bestelde kleermakerslineaal was keurig verpakt afgeleverd.

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemorgen Deliana, Mooie review, hartelijk bedankt! Je kunt met ons alle kanten op 😉, wij zijn blij dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Tot de volgende keer! Fijne dag en groeten van Annette van Beauty VoF

Goede informatie door de mailings.

Door de mailings krijg je inzicht wat er aan handige dingen te koop zijn, je gaat er niet naar zoeken als je niet weet dat het er is.

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemorgen Hanny, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Zal Corry vertellen dat je de mailings handig vindt. Zij is degene die ze altijd maakt, zal ze super leuk vinden om te horen! Fijne dag vandaag en groeten van Annette van Beauty VoF
Snelle levering, goede naaispullen.

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemorgen Jannie, Wat een ontzettend leuk bericht om de dag mee te beginnen! Ontzettend bedankt voor de 5 sterren. We doen het met veel passie, en het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze naaispullen. Tot de volgende keer! Fijne dag vandaag en groeten van Annette van Beauty VoF

Altijd snelle levering en kwaliteit

Altijd snelle levering en kwaliteit

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemiddag Atie, Onze hartelijke dank voor de goede review! Ons patroontekenpapier is inderdaad van goede kwaliteit en mooi dat het weer snel bij je aangekomen is. Veel tekenplezier en een fijne dag vandaag. Groeten van Annette van Beauty VoF

snelle levering goede producten

snelle levering, goede producten

Antwoord van beautyvof.nl

Goedemorgen Gini, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling en het vertrouwen in onze webshop. We streven altijd naar de hoogste kwaliteit, en we zijn blij dat dit naar wens was. Graag tot een volgende keer! Fijne dag vandaag en groeten van Annette van Beauty VoF