jeanscentre.nl

28.086 reviews in totaal   12.800 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

12.800 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 1 jun 2022

jeanscentre.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg positief over het vriendelijke, behulpzame en meedenkende personeel, evenals over de oplossingsgerichte service en de persoonlijke aandacht, zowel online als in de winkel. Het bestelproces op de website wordt als eenvoudig en overzichtelijk ervaren. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten, het brede aanbod en de aantrekkelijke prijzen gewaardeerd. Klanten vinden het retourproces doorgaans soepel en gemakkelijk, en het maatadvies en de beschikbaarheid van maten worden positief benoemd. Ook de snelle levering wordt vaak genoemd als pluspunt. Toch zijn er enkele verbeterpunten: er komen soms negatieve ervaringen voor met klantvriendelijkheid. Regelmatig zijn er klachten over vertraagde, onduidelijke of gesplitste leveringen, vaak in combinatie met DHL. Bij het retourproces zijn er opmerkingen over de complexiteit bij meerdere pakketten of beperkte online mogelijkheden. Af en toe zijn klanten teleurgesteld over de pasvorm of het materiaal van producten, en er worden verschillen in maatvoering of onduidelijk maatadvies gemeld. Kleine suggesties voor verbetering van het bestelproces komen ook voor.

Reviewsjeanscentre.nl

Snelle levering van mijn lievelingsmodel , waarvan ik even vreesde dat deze niet meer leverbaar was ; ik had nl in de winkel in breda de russo 610 light used gekocht in de actie van 35 euro in de veronderstelling mijn vertrouwde model in de juiste kleurstelling te hebben. Maar helaas was hij egaal lichtblauw ipv de echte ligth used kleur . Ik heb nu de normale prijs van 89 euro betaald , maar ben blij dat de originele nog bestaat

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, hartelijk dank voor je review. met vriendelijke groet, Customer Happiness Jeans Centre

Verkeerde artikel geleverd.

Omdat het topje wat ik wilde niet in de winkel in mijn maat was heeft de verkoopster het voor mij online besteld, en zou ik het pakketje thuis ontvangen. Paar dagen kwam mijn pakket, maar helaas was het verkeerde artikel ingepakt, een blouse ipv top, waardoor ik weer terug naar de winkel in de stad moest. Daar hebben ze gelijk weer n nieuwe top besteld, en deze was er gelukkig snel, zodat ik het alsnog mee op vakantie kon nemen. Tip voor degene die de order pickt. Kijk naar het volledige bestelnummer en niet alleen naar de eerste nummers.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jou review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Altijd goed en persoonlijk advies in de winkel. Indien produkt niet aanwezig wordt het voor je besteld en thuisbezorgd. Als we kleding kopen voor mijn man blijft er ook altijd iets voor mij 'aan mijn handen plakken' en vise versa. Tip: als je ieder jaar iets uit de collectie koopt merk je dat het wel erg op elkaar lijkt. Graag iets meer variatie maar wel in dezelfde stijl.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Customer happiness Jeans Centre
Bijzonder hoeveel moeite er gedaan moet worden om 2 spijkerbroeken te kopen: Eerst in de winkel, mijn maat niet beschikbaar. Geeft niet, dat kan besteld worden. Maar dat in de winkel bestellen van 2 de zelfde spijkerbroeken moest wel 5 of 6 keer opnieuw worden ingevoerd. Daarna de levering, eerste bericht: er worden 2 broeken ingepakt. Tweede bericht: Er zal 1 broek worden afgeleverd. En dat gebeurde ook. Per mail duidelijk aangegeven dat de broek goed is en past en dat ik ook de tweede broek graag wil hebben. Een dag later een antwoord: Er was blijkbaar iets fout gegaan, of ik die tweede broek wel wil ontvangen. Daarop toch maar netjes geantwoord dat ik de broek echt wel wil.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review. Met vriendelijke groet, Customer Happiness Jeans Centre
E K
Els K.

De site is duidelijk ! De combinatie van de site en vele winkels van het Jeans Centre maak het nóg makkelijker !

Ik ga, normaal gesproken , altijd naar de fysieke winkel van de Jeans Centre omdat je daar heel fijn geholpen wordt! Dit keer heb ik dat ook gedaan maar helaas waren de kledingstukken ,die ik op de site had gezien, niet op voorraad in de winkel maar wel makkelijk te bestellen . Je ontvangt binnen een paar dagen een mailtje van de winkel zodat je ze daar kunt passen en/of op kan halen ! Ideaal …

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Bestellen ging soepel en snel Betalen ging soepel en snel Levering ging soepel en snel de volgende dag Het uitpakken ging soepel en snel Het thuis passen ging soepel en snel Dus ik ben tegenover Jeans Centre net als hun tegenover mij soepel en snel dus vertrouwd en snel tevreden met hun soepelheid wat betreft hun klasse broeken.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review. Met vriendelijke groet, Customer Happiness Jeans Centre
Korte jeans broek gekocht, die bij ontvangst niet volledig voldeed aan mijn verwachtingen. deze teruggebracht naar filiaal in Hoofddorp en via e-mail dezelfde dag nog bevestiging ontvangen van inlevering van de broek. en twee dagen later het komplete bedrag al terug- gestort op mijn rekening. prima afwikkeling van deze deal. waarvoor dank. mvrgr Gerard Steij

Antwoord van jeanscentre.nl

Ik ben heel fijn in de winkel geholpen. De maat van mijn jurk moest besteld worden en heb ik direct afgerekend.Ik kreeg 2 dagen later de bevestiging dat ik de jurk op kon halen.De verkoopster gaf aan dat ze de jurk net een uur geleden had afgeprijsd en ik daardoor een bedrag terug kreeg.Hoe lief en sympathiek is dat! Dit was namelijk nog nergens zichtbaar ...

Antwoord van jeanscentre.nl

Hoi Toppers van Tilburg Wat een heerlijk winkel hebben jullie daar toch . Met super kundig en personeel met een persoonlijke touche echt jeans center een voorbeeld winkel voor heel Nederland het personeel straalt uit waar jeans center voor zou moeten staan Ga zo door toppers uit Tilburg Mvg een super geholpen klant

Antwoord van jeanscentre.nl

Prima winkel, maar zeuren om een recensie...

Prima winkel. Prima broeken. Prima prijzen, al helemaal in de uitverkoop. Maar ze stoppen maar niet met me e-mails te sturen of ik alsjeblieft een recensie wil schrijven! Bestelling verzonden op 19 augustus. Eerste mail met de vraag om JC te beoordelen: 20 augustus. Tweede mail ('je reactie ontbreekt nog'): 22 augustus. Derde mail: 23 augustus (twee mails zelfs die dag, óók nog eentje met de vraag om de bestelde broek te beoordelen). Vierde mail: vandaag. Ja, nu hebben ze uiteindelijk tóch wat ze willen: die recensie. Maar wel met één ster aftrek voor het enorm irritante lastigvallen via e-mail.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemiddag, bedankt voor het achterlaten van jouw review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Goede service online en mooie kleding. In de winkel ben ik eerst goed geholpen. Even later stond de verkoopster met een collega te praten over iemand. Ik wilde haar groeten en vertellen dat ik alle items hield en er blij mee was, maar omdat ze in gesprek was heb ik dat niet gedaan en ben langs haar heen de winkel uitgelopen. Dat was jammer.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemiddag, bedankt voor het achterlaten van jou positieve review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Adviesmaat erg handig

Invullen van aantal gegevens waarna er per artikel een adviesmaat gegeven wordt. Maakt het online shoppen makkelijker. Zou nog gemakkelijker gemaakt worden als je kunt selecteren om alleen artikelen te tonen waarvoor een adviesmaat opgesteld kan worden. Ik had bij een aantal dat deze niet geschikt was voor mijn postuur. Zou overzichtelijker zijn als deze niet getoond werden

Antwoord van jeanscentre.nl

Snelle levering, dat is altijd prettig. Enkel worden de items van je bestelling altijd afzonderlijk geleverd, zou het mogelijk zijn om alles is één keer te ontvangen? Verder kan er bij de zwarte broeken worden opgenomen dat je een maat groter moet nemen, dat advies kreeg ik in de winkel nadat ik een broek heb moeten retourneren.

Antwoord van jeanscentre.nl

We voelen ons op ons gemak in de winkel tijdens het shoppen en worden goed geholpen. Alleen het laatste bezoek was een beetje vreemd bij het afrekenen. De juf aan de kassa kreeg van, ik dacht op dat moment haar meerdere, iets gezegd over het prijskaartje, dat ze rekening moest houden met een andere prijs? Later op de webshop gekeken en bleek dat ik 21€ teveel betaald had? Even gebeld, de juf zei moest hem dan via de webshop bestellen en hetzelfde produkt terugbrengen naar de winkel waar ik mijn geld terugkrijg.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jouw review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Prima maar.wat omslachtige verzending

Website werkt naar behoren, bestellen ging makkelijk. Fijne kleding, zoals ik gewend ben van Jeans Centre. Het zit bijna altijd goed. Maten komen overeen met wat ik normaal draag. De bestelling kwam in drie aparte verpakkingen en 2 truien ontbreken nog, ik heb geen melding ontvangen wanneer ik deze kan verwachten. Ongetwijfeld heeft het een reden dat alles apart verzonden wordt maar erg milieuvriendelijk en praktisch is het niet, ook onoverzichtelijk in de mail want overal ontvang je een aparte mail over (verzending).

Antwoord van jeanscentre.nl

Ik ging naar de winkel in Doetinchem, wilde een aankoop doen, echter werd een voucher niet geaccepteerd, ik heb de aankoop niet gedaan. Want..via de mail heb ik een tijdje terug de klantenservice benaderd of de code ook in de winkel gebruikt kan worden, waarop ja werd geantwoord. Dus de parkeerkosten voor het winkelbezoek Had ik niet hoeven maken. Dus de korting die 3,50 was en ik nu online heb gedaan Is eigenlijk mijn parkeergeld.. Hoe zit dit Jeans Centre?

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, hartelijk dank voor je review. Met vriendelijke groet, Customer Happiness Jeans Centre
Ik had een broek besteld met de zelfde maat als dezelfde broek die ik eerder had gekocht. Die nieuwe kreeg ik niet dicht. Ik ben naar filiaal Utrecht gegaan om hm om te ruilen. Ik heb weer dezelfde maat gepast en zit perfect. Dus de maten kloppen niet altijd. In de winkel werd ik top geholpen!

Antwoord van jeanscentre.nl

Ik kan bij Jeans Centre met een gerust hart ♥ iets online bestellen, omdat ik weet dat retourneren geen probleem is. Ik kom eigenlijk zo goed als nooit meer in een gewone winkel. Ik heb behoorlijk wat kleding in mijn kleerkast hangen die ik allemaal bij Jeans Centre online heb gekocht. Toppie 🔝

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Kocht eens in Doetinchem Pilot jeans. Bevielen zo goed, nu opnieuw besteld. Het is een "grof" gemaakte broek en heeft daardoor een degelijke uitstraling. Bovendien deze maatvoering (regular fit) past mij uitstekend. In vergelijking met vele andere merken valt Pilot jeans zelfs ruimer bij dezelfde maat; de goede elasticiteit is ook een pré. Met dank,

Antwoord van jeanscentre.nl

Mijn bestelling was niet op mijn adres bezorgd maar naar de winkel. I.v.m. tijdelijke sluiting van de zaak kon DHL hier niet bezorgen. Hier kreeg ik een melding van, (DHL). Ik heb dit gemaild met de service van Jeans Center. Hier kreeg ik meteen reactie op! Fijne service, bestelling bezorgd op mijn thuisadres. Top!!

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

jeanscentre.nl

Denk je aan jeans, dan denk je aan Jeans Centre! Al 45 jaar is Jeans Centre dé specialist op het gebied van jeans. Laat je inspireren en adviseren online en offline door onze jeans specialisten. Naas...