De reviews voor jeanscentre.nl zijn constant positief. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over het vriendelijke, behulpzame en deskundige personeel. De service wordt als snel, oplossingsgericht en klantgericht ervaren, met veel lof voor het soepele retourbeleid en de snelle afhandeling van problemen. Bestellen en levering verlopen meestal makkelijk en snel. De kwaliteit van de kleding, de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, het ruime assortiment en het maatadvies worden vaak geprezen. Ook de beschikbaarheid van verschillende maten en de variatie in kleuren vallen goed in de smaak.
Toch zijn er enkele verbeterpunten. Sommige klanten melden negatieve ervaringen met onvriendelijk personeel. Er is regelmatig kritiek op gespreide leveringen, langere levertijden en onduidelijkheid of verwerkingstijd bij retouren. Daarnaast ervaren klanten soms inconsistentie in kwaliteit, snelle slijtage van kleding en afwijkende of inconsistente pasvormen. Ook wordt door sommigen meer variatie of meer merken in het assortiment gewenst.
Reviews voor jeanscentre.nl
Ik heb online kleding besteld na bezoek winkel.
Ik heb online kleding besteld. Altijd goede kwaliteit en snel bezorgd.
Minpuntje: Ik stond in de winkel (Noordwijk) met mijn kleding en bij de kassa wilde ik graag de korting van 20 euro verrekenen (bij besteding 100 euro). Nu bleek deze code niet te werken met multideals. Prima, maar toen ik online keek kreeg ik wel 20 euro korting. Ik vertelde dat aan de kassa medewerkster. Die wilde mij toch niet de korting geven. Daarom online besteld. Wat ik jammer vond was dat de medewerkster onvriendelijk was en mij eigenlijk niet wilde helpen. We worden meestal goed geholpen in andere winkels maar die in Noordwijk vonden wij niet fijn. Ik hoop zeker dat jullie kijken naar de klantvriendelijkheid.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jou review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
1e kennismaking met jeans centre
In de winkel gevraagd waar ze de spullen wèl hadden. De dame ging dat netjes op computer nakijken. Een andere winkel in de buurt over dezelfde spullen gebeld, ook daar was het niet in voorraad. Maar deze dame vertelde dat ik het kon bestellen en als bleek dat het niet voldoet ik het in een winkel kan terug brengen. Heel netjes gedaan dus in beide winkels. En besteld en binnen. 2 dagen in huis. Super tevreden! Later nog terug gegaan naar eerste winkel en paar leuke shirts gekocht voor manlief.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de service in de winkel. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Het gemak van het bestellen. Alles makkelijk te vinden op de website. Jammer dat de bestelling in 2 delen verstuurd wordt. Als het dan toch 3 dagen en 4 dagen duurt, stop het dan gewoon bij elkaar. Ook jammer is dat DHL ondanks dat je er bent het pakje voor de deur mietert. Pakje is bezorgd! Huh?! Ligt voor de deur. Op de camera beelden zelfs gezien dat er niet aangebeld wordt….de broeken zitten goed. Dat is het belangrijkste. Maar de snelheid van verzenden (3 dgn is niet van deze tijd) en alles in 1 keer kan beter.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Team Customer Happiness Jeans Centre
Jeans zijn prima, levering minder soepel.
Jeans zijn prima en passen perfect. Levering gaat omslachtig. Daarom 1 ster minder.
2 broeken die kennelijk vanuit 2 verschillende leveringen/winkels komen. Een broek is al op zaterdag (voor 13 uur) op de ophaallocatie. Op maandag maar even informeren: er wordt gewacht op de 2e broek. Krijg dus niets mee. Pas op woensdag krijg ik bericht dat de levering compleet is.
Dus als alles binnen is, krijg ik de 2 broeken mee.
Omslachtig, vind ik.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag, bedankt voor het achterlaten van jouw review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
prima bedrijf, beveel ik aan
op dit moment is alles prima en hoeft niks anders of beter, waarom geen 5 sterren, zolang je gaat er vanuit dat alles goed gaat maar hoe worden problemen aangepakt? als dit goed gebeurt krijgt een bedrijf 5 sterren.
waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt,.dit is logisch en geen probleem zolang het goed opgelost wordt.
hier is alles goed gegaan dus prima ik beveel dit bedrijf aan, goede spullen tegen een goede prijs
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review achter te laten. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Ruime keuze en maten, waardoor ik niet hoef te zoeken of mijn maat aanwezig is. Tevens heb ik de ervaring dat de kwaliteit altijd oke is.
Ook de aflevering en de verpakking is prima geregeld.
Daarnaast is het retour sturen zeer duidelijk beschreven.
Nadeel is dat de werkelijkheid van het kledingstuk kan tegenvallen, maar dat is bij iedere online bestelling mogelijk!
Daarom stap ik wel eens binnen in een JeansCentre winkel om het met eigen ogen te zien!
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review achter te laten. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Mijn jeans komen altijd bij JC vandaan. Zitten goed en zeker in de actie 2 voor €110, vul ik mijn kast weer aan.
Vaak snel geleverd.
Ook fijn dat je in een winkel een broek kunt bestellen en die kan laten bezorgen. Zo profiteer je van en eerst even passen en toch de juiste kleur en lengte thuis krijgen. En ondertussen sparen voor korting.
Ook fijn, in de app kun je zowel je online bestellingen als je aankopen in de fysieke winkel terugzien. Handig voor als je niet meer precies weet wat je nu gekocht had.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Normaal gesproken bestel geen kleding via de webshop. Wil het zien de kwaliteit bekijken als ik het aanschaf. De afgelopen week hen ik twee keer via de webshop besteld en het ging prima. De maten via de site klopte exact. Prima ervaring.
En natuurlijk in het achterhoofd houden dat je het zo kan terug brengen naar de winkel.
Super! 😃
Antwoord van jeanscentre.nl
Goede service en vriendelijk, behulpzaam personeel
Mijn maat was niet voorradig in de winkel en werd dus besteld. Heel snel kreeg ik de broek thuisgestuurd. De broek viel toch tegen en ben teruggegaan naar de winkel. Daar werd gezocht naar een goede vervanger, wat uiteindelijk lukte. Ruilen ging heel soepel en werd geholpen door vriendelijk en behulpzaam personeel, wat prettig is.
Snelle verzending, mooie broek
Snelle verzending. Mooie producten.
Als het alleen online te bestellen is zouden er wat mij betreft wat meer maten over de lengte van de broek ( in dit geval geen spijkerbroek namelijk) mogen staan. Of hoe lang het model is. Dan heb je een beter beeld van hoe de lengte is. Ik ben namelijk lang en dan is een broek snel te kort.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jouw review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Ben blij met de prijs/kwaliteit verhouding van de jeans. Zeker als dit in de sale is (2 voor €110).
Ook fijn om online te kunnen bestellen en dan fysiek te komen halen.
(Was wel teleurgesteld omdat er 1 van de 2 bestelde artikelen binnen was, kon ik die nog niet meenemen. Dit had volgens de verkoper met het computer administratie systeem te maken. Als computers en systemen belangrijker zijn dan service, word ik daar altijd een beetje verdrietig van).
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review.
Team Customer Happiness Jeans Centre
De kleding die er hangt is leuk, veel is echt mijn smaak. De aanbiedingen zijn ook echt voordelig en dat is belangrijk in een wereld waar alles zo erg duur wordt. Over het algemeen ben ik ook tevreden over de kwaliteit.
Het personeel bijzonder vriendelijk en meedenkend. Dat vind ik ook heel erg belangrijk omdat ik me soms best onzeker voel over wat ik aan pas.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling en dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier gewenst van de aankoop. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Er was een bericht dat ik mijn online bestelde spijkerbroek kon ophalen. De mevrouw in de winkel adviseerde mij de broek te passen. Dat was een goed advies want de maat was niet goed. Ik heb wel 4 verschillende broeken gepast. De laatste broek paste wel goed. Ik zal de broek met plezier dragen dankzij deinspanningen van de mevrouw in de winkel. Dit was een fijne ervaring.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag bedankt voor je positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de service in de winkel. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Het maat advies klopte niet. Lengte was goed maar een langere maat zag er veel beter uit. Mocht omgeruild geen probleem. Heel erg vriendelijk en geduldig geholpen met de maten voor de broeken van mijn man. Uiteindelijk niet op voorraad dus online besteld. Zijn nu al onderweg!
Voortaan dus naar de winkel om te passen. Is toch beter dan van een maat advies uitgaan.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Pakketje blijkt binnen na even gebeld te hebben.
Na even gebeld te hebben.. hele vriendelijke vrouw aan de telefoon (locatie veldhoven), blijkt mijn pakketje gisteren binnengekomen te zijn, maar was met echt gemeende excuses nog niet ingeboekt, we kunnen het meteen ophalen. .ook in winkel (hele vriendelijke dame) nogmaals excuses gekregen en een vriendelijke uitleg waarom...
Heel netjes behandeld.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review achter te laten en dat het zo snel opgelost is voor je! Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
S.v.p. minder e-mails versturen
Ik heb 12 april 3 broeken en 2 t-shirts gekocht. Op 12, 14 en 15 april kreeg ik per e-mail de melding dat de bestelling was ingepakt. Op 13 april kreeg ik per e-mail de vraag jeanscentre.nl te beoordelen en op 16 april een herinnering om jeanscentre.nl te beoordelen. Hoewel ik nog geen e-mail had gekregen dat mijn bestelling klaar lag in de door mij gekozen winkel kreeg ik daardoor de indruk dat mijn bestelling wel al klaar lag. Hoe kan ik anders de gang van zaken beoordelen? Mijn suggestie aan Jeans Centre is om pas e-mails te gaan versturen inzake beoordeling nadat de klant de bestelling heeft ontvangen/afgehaald.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review.
Team Customer Happiness Jeans Centre
ik had 3 artikelen besteld, 2 artikelen werden dinsdag bij mij thuis geleverd terwijl ik had aangegeven bij de bestelling dat het bij een DHL-service punt afgegeven moest worden. Het 3e artikel zou worden nageleverd stond op de bijgevoegde lijst. Dan verwacht je dit een paar dagen later, maar wat schetst mijn verbazing: "De volgende ochtend krijg ik een bericht dat dit pakket(3e artikel) voor mij klaarligt op het door mij aangegeven service punt." Fijn dat het er toch snel is, maar deze 3 artikelen hadden toch ook in 1 pakket verzonden kunnen worden?
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling. De reden van de deellevering is dat niet alle items op een locatie beschikbaar waren. We proberen dit natuurlijk zo veel mogelijk te vermijden, maar helaas kan het niet altijd voorkomen worden. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
De bestelde artikelen kwamen, zoals altijd, goed verpakt aan.
Bezorging duurde echter wat langer dan gepland. Extra bijbetaald voor avondbezorging. Doordat het 5 dagen duurde waren we toch niet thuis. Helaas heeft de bezorger geen briefje in de bus gestopt. Daarom duurde het nog een aantal dagen voordat we zelf via de app van DHL uit hebben bezocht waar de kleding naar toe was gestuurd.
Uitstekend!!
Ontzettend vriendelijk geholpen in de winkel. Hele fijne service en adviezen. Ik twijfelde eerst over de maat; zit de broek écht niet te strak. Maar hierover kon de medewerkster mij overtuigen waarom het nu iets te strak zit, maar dat de broek ietwat gaat 'uitlopen'.
En helemaal waar. 1 keer aangehad, dag later al een stuk losser en nu echt heel fijn!
2 broeken waren niet op voorraad in de winkel wat betreft kleur die ik ook graag zou willen. Meteen zijn de broeken besteld en binnen enkele dagen kon ik ze ophalen in de winkel.
Kwaliteit, (snelle) service, klantvriendelijk. Heel fijn dat deze fysieke winkels er zijn!
Team Customer Happiness Jeans Centre
Snelle levering top. Minpuntje klantenservice uileg dhl ivm retourneren andere code aanmaken ect ging te snel wij zijn geen twintigers maar 60ers 2 pakketten 1 retour code moesten er 2 zijn zelfs dhl vond het een onduidelijke retour heeft er toch 1 pakket van gemaakt.had eerst 1 artikel aangemeld retour de volgende dag de andere 3 omdat de prijs aanzienlijk goedkoper was en dezelfde artikelen opnieuw heb besteld er zat maar 2 dagen tussen en bij de klantenservice kon geen prijs corretie gedaan worden dus dubbel en ongemakkelijk werk.Van de 3 moest 1 retour bij de vorige dag gemelde retour lastig met 2 pakketten. Hopelijk bij 4 artikelen aub 1 Pakket . Voor ons na te denken om bij jullie niet meer online te bestellen en het merk elders te bestellen. Hopelijk gaan de retouren goed en krijg ik netjes mijn geld terug
Het was al met ophalen een probleem had maar 1 ophaalcodecode gekregen tja misschien toch 2 sterren moet geven .
Mvg Verhagen
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jouw review. Mocht je feedback voor ons hebben omtrent jouw bestelling dan willen wij je vragen een e-mail te sturen naar: klantenservice@jeanscentre.nl. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness