www.peek-cloppenburg.nl

8.047 reviews in totaal   7.779 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn overwegend positief over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, de kwaliteit van de producten en de gebruiksvriendelijke website. Ook het ruime en gevarieerde assortiment wordt gewaardeerd, net als de doorgaans kloppende maten en pasvormen. Het retourproces wordt als gemakkelijk en klantvriendelijk ervaren. Daarnaast wordt de klantenservice vaak als vriendelijk en oplossingsgericht omschreven. De prijs-kwaliteitverhouding en aanbiedingen vallen ook in de smaak bij de meeste klanten. Toch zijn er verbeterpunten. Enkele klanten ervaren vertragingen bij de levering, voornamelijk door externe factoren zoals PostNL. De zoekfunctie en filters op de website worden soms als ontoereikend of onhandig genoemd. Bij retourzendingen klagen klanten regelmatig over een trage terugbetaling. Er zijn opmerkingen over beschadigde of afwijkende artikelen en over beperkte mogelijkheden bij internationale retouren of ruilen. Verder vinden sommigen dat bepaalde producten elders voordeliger zijn en missen klanten soms specifieke voorraad of aanvulling. Ten slotte zijn er regelmatig opmerkingen over afwijkingen of onduidelijkheid bij de maatkeuze.

Reviewswww.peek-cloppenburg.nl

Sportschoenen zitten als gegoten

L.s. ik heb schoenen besteld. Een mooi paar! Mijn vrouw zei: je gaat toch niet online schoenen bestellen? - Deze keer was ik eigenwijs: besteld, keurig op tijd ontvangen, conform opgave. En ze passen voortreffelijk. Mooie schoenen. Tegoedbon erbij, sale. Het scheelt allemaal. Ondergoed had ik zodoende voor weinig geld. Ik ben heel tevreden.
Tevreden over de service. De jas die ik met veel korting had kunnen kopen bleek een klein gaatje te hebben. Hiervoor een compensatie gekregen, want vervangen kon niet ( het was het laatste exemplaar in de uitverkoop). Snelle Verzending, snelle Respons van de klantenservice en de compensatie stond binnen een dag op mijn rekening. En het product zelf is super, een goede prijs:kwaliteit verhouding.
W S
Wendy S.
's Gravenhage

Prijzen en gebruikte verzenddoos vielen deze keer tegen

Goede producten, meestal tegen een goede prijs. Een aantal Marc Cain kledingstukken was afgeprijsd, maar de prijzen bleken 15,00 -20,00 euro hoger dan dezelfde afgeprijsde kleding in de internet Marc Cain shop. Het deksel van de verzenddoos waar de kleding in zat bleek slecht gelijmd te zijn en was gemakkelijk los te trekken. Eén kledingstuk was gestolen. Andere verkopers gebruiken beter beveiligende dozen dan P&C.

Ik vind dat Peek en Cloppenburg de mooiste kleding voor de moderne man heeftveel…

Ik vind dat Peek en Cloppenburg veel mooie kleding heeft. Maar helaas heb ik 2 kostuums besteld en waren ze te groot en beetje vreemd model ( maar dat kan ook aan mijn bouw liggen) Ik hoop dat er meer mooie kostuums in de aanbieding komen en dan vooral van het merk Boss. Deze passen mij meestal perfect. Het enige minpuntje is dat je het bedrag pas heel laat weer op je bankrekening staat. Verder een mooie winkel en site.

Prima bestelling. Zoekfunctie kan beter

Ik ben tevreden over de bestelling en levering. Wel ervaar ik de zoekfunctie van de website als inconsistent. Vergelijkbare zoektermen geven soms verschillende resultaten, waardoor niet altijd het volledige aanbod zichtbaar lijkt. Dat valt op bij meerdere merken en categorieën, zoals pyjama’s, overhemden, shirts en broeken. De zoekfunctie kan hierin nog verbeterd worden.
Eigenlijk ging bijna alles goed. Behalve dan dat ik het wil laten bezorgen bij Primera door post.nl. Op uw adressering stond eerst mijn naam en hun adres, dat mocht niet, ik heb toen geprobeerd dat te veranderen en toen bleek dat Primera als ontvanger stond, wat dus ook niet goed is. Mss. Kunt u dat nu veranderen?
Prima servicr, normalirer, maar iets gekocht bij P&C Dusseldorf kan niet terug ug in NL winkel en niemand gaat meer die reis maken. Volgens Chat GPT kon dit wel. Mijn opmerking heeft echtert wel tot een aanvulling op Chat geleid. Goed assortiment, lange retourperiode.
M S
Marja S.
Snelle levering van een schitterende avondjurk van Christian Berg. Tip op de website staan 2 mogelijkheden om je maat te nemen. De 1e is juist. De 2e waarbij ik mijn leeftijd moest opgeven kloote niet. Ik maak zelf kostuums en dacht al dat ik maat 48 moest hebben en niet 44 zoals daar stond.
Goede presentatie van producten met adequate informatie. De afhandeling en levering gaat goed; voor mij hoeft het niet dezelfde dag geleverd te worden. De kwaliteit van de producten is prima. Jammer dat de bij de insider niet meteen de bonuspunten gevoegd worden.
het gemak om het op te halen in de winkel en daar te kunnen passen, evt, wat retour geven, soms is er een grotere of kleinere maat beneden dus dat is helemaal gemakkelijk. Het blijft alleen vervelend, dat ik met 2 pasjes zit en dat niet op 1 kan worden gezet!! De pas die jullie gebruiken heb ik allang niet meer en die ik wel heb staan veel minder punten op.
Online 2 broeken besteld.Maten zoals eerder gekocht. Bij 1 klopt er niets van de maat. de andere, ging net. Maar dacht Ik retourneer er 1 en bestel gelijk een andere broek 1 maatjes groter. Uiteraard ook die gelijk betaald. Het maatje groter/zelfde merk, scheelt NIETS. De retourzending direct dezelfde dag gedaan. Wacht nu al meer dan 14 dagen op mijn geld wat ik behoor te krijgen.Iedere keer andere smoezen om het te vertragen. Zal ik de volgende keer dan ook maar MEER dan 14 dagen wachten met betalen. Voor Mij geen online bestellingen meer bij P C

Love the overall shopping experience!

Love the quantity and quality of products available , the user friendly website, the easy checkout and return processes. The delivery time is also very good and clothing is well packed. Only caveat is the time P&C takes to process the returns and refund the amount to its original payment method. It's longer than average, but the refund always arrives without hiccups
K O
Kristl O.

Top Zaak!

Ik 'ken' Peek &Cloppenburg al meer dan 70 jaar, ben altijd fan geweest. Mooie artikelen en problemen werden altijd netjes opgelost. Ook nu ik online bestel zie ik dat het nog een succes is; nog steeds mooie artikelen, stevige verpakking en je kunt na ontvangst betalen. Een kortingscode is ook altijd mooi meegenomen. Ik blijf fan!

Snelle verzending en keurig verpakt.

Altijd heel netjes verpakt en heel makkelijk om ook terug te sturen. De artikelen zijn van prettig materiaal en de website is heel overzichtelijk. Veel merken een mooie range van goedkope producten en de wat duurdere merkkleding.
Dat jullie a.u.b. nergens in gewoond supermarkt of Bruna of Primera cadeau bon kan kopen. Ik moet naar Amsterdam 120km gaan dat ik cadeau bon kan kopen. Zo heb ik laatste keer gedaan en besteld wat ik wil. De rest ben ik tevreden. Dank u wel. Met vriendelijke groeten.

Goede prijzen, mooie selectie brands and gemakkelijk retourneren

Goede prijzen. Retourproces men informeert je volledig wanneer het retour is ontvangen ,hoelang terugbetaling duurt en regelmatig leuke promoties. Ik ben tevreden met peek & Cloppenburg. Helaas geen winkel in Maastricht

Betaal link & betaalverzoek

- een betaal link op mijn Peek&Clopenburg.nl plaatsen na aankoop op rekening. Als de klant nu wil betalen (na aankoop op rekening) via de website/mijnP&C gaat dat niet. - een betaalverzoek/herinnering sturen als een klant niet op tijd betaald ipv een deurwaarder op zetten. Dat scheelt een hoop gedoe, je moet zo denken dat de klant andere dingen aan zijn hoofd (prive/zakelijk/etc) heeft en dat hij/zij vergeet om op tijd te betalen. Niet gelijk denken dat ze niet willen betalen!
Ik vind het een topbedrijf. Kleding wordt keurig verpakt bezorgd. Hoe de kleding op de site eruit ziet, krijg je ook. Klein puntje van ‘kritiek’: na retour sturen moet je langer op je geld wachten. Zou sneller mogen mi.
Product lag zoals aangekondigd bij de afhaalbalie. Als ik de mogelijkheid had gehad om het kledingstuk bij een PostNL afhaalpunt af te halen, had dat verre uit mijn voorkeur gehad.

Kwaliteit, snel bezorgd

Peek & Cloppenburg verkoopt goede kwaliteit, mooie merken. Ze leveren snel, en het hele proces, ook bij retourneren als t niet past, verloopt overzichtelijk en duidelijk. Aanrader