steenbergen-schoenen.nl

1.700 reviews in totaal   367 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, waarbij bestellingen vaak al binnen één dag worden bezorgd. De service wordt als uitstekend, vriendelijk en behulpzaam ervaren, met extra aandacht voor persoonlijk contact. Communicatie verloopt duidelijk, snel en vriendelijk, zowel telefonisch als via e-mail. Daarnaast worden de scherpe prijzen, goede aanbiedingen en aantrekkelijke kortingen gewaardeerd. De kwaliteit van de schoenen en andere producten voldoet aan de verwachtingen en wordt als hoogstaand omschreven. Ook het ruime assortiment, de mooie collecties en de duidelijke omschrijvingen dragen bij aan de positieve ervaringen. Het retourproces krijgt soms kritiek; hoewel de snelle terugbetaling wordt gewaardeerd, vinden klanten het jammer dat er retourkosten in rekening worden gebracht.

Reviewssteenbergen-schoenen.nl

Prettige samenwerking!

Ik kende de winkel niet, maar mijn hele prettige Nubikk schoenen gevonden op deze locatie. Het bestelproces ging gemakkelijk en de verzending was nog gemakkelijker, want ik kreeg ze de volgende dag al binnen. Ik werd per mail goed op de hoogte gehouden. Heel erg blij met de schoenen en ook met de manier van afhandelen. Het was een verrassing voor mij welke kleur schoen ik daadwerkelijk ging krijgen en dat heeft niet te maken met deze winkel, maar met het feit dat deze kleur op internet bij diverse winkels verschillende benamingen krijgt. De ene keer is het beige, de andere keer is het taupe, de andere keer is het bruin en dat heeft het wel lastig gemaakt. De foto op deze site was voor mij uiteindelijk doorslaggevend.

Antwoord van steenbergen-schoenen.nl

Snel geregeld! Helaas schoenen moeten terugsturen omdat de kleur niet matcht. Benieuwd wanneer mijn geld terug is. Minpunt, is dat er geen terugkoppeling komt vanuit Steenbergen. Dit terwijl track en trace aangeeft dat schoenen al enkele dagen aldaar zijn aangekomen!

Antwoord van steenbergen-schoenen.nl

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review en uw feedback. Jammer dat de kleur van de schoenen niet naar wens was. We begrijpen uw opmerking over de communicatie en nemen dit zeker mee om te kijken waar we hierin nog kunnen verbeteren. Retouren verwerken wij gemiddeld binnen een week na ontvangst en het bedrag wordt daarna in één keer teruggestort. Fijn dat u dit met ons deelt en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen.
Op tijd verstuurd en de verpakking was keurig. Ben er oprecht blij mee!
Goed advies, snel handelen en beantwoorden van vragen. Zeer goed en flexible service. Snelle levering.
super, goede en snelle service , vandaag besteld morgen in huis.

Prima winkel muv de dienstverlening van PostNl

Prima winkel mus de levering door PostNl. Dit was één grote zooi. Heeft 5 dagen geduurd voordat het pakket uiteindelijk kon worden afgehaald op een depot 6 km verwijderd terwijl er meerdere depots op kortere afstand liggen.

Antwoord van steenbergen-schoenen.nl

Uw review maakt ons dag! Hartelijk dank voor het delen. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen
Snelle levering en kwaliteit assortiment schoenen.

Mooie winkel!

Mooie winkel, uitstekend geholpen!

Zeer tevreden!

Prima service en schoenen netjes geleverd. Top!
Snel en correcte levering
Mooie webshop duidelijk
Snelle verzending!

Prima

Levering op tijd en pakket goed verpakt. Betaling prima verlopen. Geen ervaring met retour sturen. Al met al prima.

Antwoord van steenbergen-schoenen.nl

Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring had. Hartelijk dank voor uw review! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Uitstekend!

Vlotte verzending en product staat duidelijk omschreven op de site

Antwoord van steenbergen-schoenen.nl

We zijn blij dat u zo tevreden bent! Dank voor uw mooie review. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen.

alles Bestens

schnell geliefert, alles in Ordnung, tolle Schuhe
Geen probleem ervaren in bestellen betalen en ontvangen! Volgende dag schoenen al ontvangen.

Hele fijne schoenen.

Snel geleverd en goed verpakt waren mijn xsensible schoenen. Ben erg tevreden, lopen heerlijk.

Antwoord van steenbergen-schoenen.nl

Uw positieve feedback geeft ons energie om door te gaan. Bedankt! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen