sportbrillenshop.nl

1.246 reviews in totaal   799 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over het persoonlijke tintje van de winkel, zoals handgeschreven kaartjes, persoonlijke e-mails en kleine extraatjes zoals snoepjes bij hun bestelling. Ook de snelle en stipte levering wordt als groot pluspunt ervaren. Het personeel wordt als vriendelijk en behulpzaam omschreven, en klanten waarderen het deskundige advies, het meedenken en de actieve controle van bestellingen. Daarnaast worden het ruime assortiment en de scherpe prijzen positief benoemd. De nette, stevige en leuke verpakking valt ook in de smaak bij klanten. Terugsturen en het oplossen van foutieve of niet-voorraad bestellingen verloopt volgens klanten soepel en klantgericht.

Reviewssportbrillenshop.nl

Sportbrillenshop: Ook voor kleinere maat sportbrillen een uitstekende keuze!

Aangezien ik een klein hoofd heb is het met sportbrillen vaak het geval dat deze veel te groot vallen. Het is dan alsof ik een iPad ipv. een sportbril op mijn neus draag. Sportbrillenshop heeft in haar assortiment gelukkig een paar mooie Oakley modellen (Sutro en Resistor) in maat S/Jeugd fit, dezelfde kwaliteit lenzen en qua frame 1 op 1 gelijk aan de normale maat maar dus gewoon net een slag kleiner waardoor het veel beter op mijn hoofd/neus zit! De service van Sportbrillenshop is daarnaast uitstekend: Heldere uitleg bij de producten op de site Snelle beantwoording van vragen Snelle levering Een persoonlijk emailtje van een medewerker als het pakket op de post is gedaan Gewoon topzaak!

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!! Wat fijn dat je nu toch lekker kan sporten met een mooie en vooral goed passende bril. Heel veel plezier ervan en wie weet tot ziens.
Echt heel tevreden. Ik had een nieuwe lens voor mijn oakley fietsbril besteld. Goede prijs, en erg fijne service. Mijn postnlocatie was nog niet duidelijk, daar kreeg ik snel een mail over. En ik wilde het snel ontvangen, dus vroeg of ze mijn bestelling wel direct konden behandelen. Dat hebben ze gedaan. Ik kreeg het geheel zeer netjes verpakt thuis met een vriendelijk kaartje erbij. 100% tevreden

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en snelle levering. We doen ons best om elke bestelling met zorg te behandelen, dus leuk dat dit wordt gewaardeerd. Veel plezier met je nieuwe Oakley en graag tot ziens!

Voor een van mijn Oskley-brullen

Voor een van mijn Oakley-brillen (Jawbreaker) has ik twee nieuwe lenzen nodig. Voor een redelijke prijs heb ik ze bij Sportbrillenshop besteld. Binnen 2 dagen werd het doosje besteld. Eén lens in Oakley-verpakking, de ander in een neutraal plastic zakje. Ik heb dat nog wel even over gebeld, om zeker te weten dat dit ook een originele Oakley bril betrof. Heel vriendelijk werd mij verzekerd, dat het een lens was uit een bril, omdat de losse lens nu niet op voorraad was. Ik voel mij een gewaardeerde klant, ook door het aardige persoonlijke berichtje, dat ik in de verpakking aantrof...!

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Dank je wel voor je uitgebreide review en je vertrouwen in ons! Fijn om te horen dat je de bestelling snel hebt ontvangen en dat je tevreden bent over de prijs en onze service. We begrijpen je vraag over de verschillende verpakkingen goed. Voor andere vragen helpen we je natuurlijk ook graag. Veel plezier gewenst met je nieuwe lenzen!

Goed advies via de chat

Soms is het lastig om uit het brede assortiment een keuze te maken. Via de chat functie stel ik meestal wat vragen, daarop altijd deskundig antwoord. Deze keer een herhaling van de beschrijving op de website (zichtbaarheid van de Oakley bril in het bos), dus ook eerst maar getest in een MTB rit. Gelukkig klopt de beschrijving en het advies, dus wederom een goede ervaring met Sportbrillenshop!

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat het advies via de chat heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. Fijn dat de beschrijving van de Oakley bril in de praktijk tijdens je MTB-rit ook goed bleek te kloppen. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer.
B M
Barry M.

Uitstekende service

Ik ben een fan en fervent gebruiker van Oakley sportbrillen. Kort geleden eentje besteld bij Sportbrillenshop en dat was prima bevallen. Toen helaas 1 van mijn veelgebruikte exemplaren sneuvelde bij het sporten dus maar een nieuwe besteld bij Sportbrillenshop. En ik kan niet anders zeggen dan top. Supersnel geleverd en met persoonlijke noot. Ik kan Sportbrillenshop van harte aanbevelen!

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Wat een leuke en uitgebreide review, veel plezier met je nieuwe bril.
Jullie kijken nauwkeurig de bestelling om te zien of het juiste is besteld. In mijn geval had ik een te klein model lens besteld. gelukkig door jullie alertheid en service verliep dit allemaal goed. Super service. Het enige wat ik jammer vind is dat DHL de spullen aflevert. Dit gaat helaas niet altijd naar wens. Dit heeft niets met jullie te maken. Wanneer een andere bezorgmaatschappij dit zou kunnen doen zou dat jullie service nog meer ten goede komen.

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Bedankt voor je mooie woorden en uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat onze controle op de bestelling en service zo goed bevallen zijn. Jammer om te horen dat de bezorging via DHL niet altijd naar wens verloopt. Naast DHL bieden we ook levering via PostNL aan, waarbij je kunt kiezen voor bezorging bij een PostNL-punt. We nemen je feedback mee om dit duidelijker op onze website te vermelden, zodat klanten hier beter een keuze in kunnen maken.

Snelle en persoonlijke levering!

Snelle levering ! Leuk verpakt met een persoonlijk kaartje en wat lekkers 🍬 Misschien als tip om iets van beschermingsmateriaal in de doos te plaatsen zoals schuimpjes oid. (mijn bril was niet beschadigd maar kan me voorstellen dat als het doosje valt het wel kan gebeuren)
Perfect! Ik had graag meer dan 5 sterren willen geven voor deze webshop. Mijn man heeft hen gebeld om advies te vragen over zijn snowboard bril, en is goed geholpen. Kort daarna belde ik ze voor advies, en om te vragen of ze de bril nog op voorraad hadden omdat we kort daarna op vakantie gingen. Ze hebben me (na mn bestelling) een mail gestuurd met de link van DHL en de bril was perfect op tijd. Afgelopen week gebruikt, en voldoet precies aan de verwachtingen. Ook hebben de brillen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom: heel tevreden met deze perfecte service en goede brillen!
Online besteld en naar alle eerlijkheid heb ik zelde zo’n fijne ervaring gehad. Er zat een persoonlijk kaartje bij, na bestelling kreeg ik direct een persoonlijke mail, snelle levertijd ( volgende dag in huis, als je voor 16:00 uur besteld en ik had echt rond 15:30 besteld). Kortom alles is perfect, het product, de service en de levering.

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Wow, wat een mooie woorden! Ook leuk dat het persoonlijke kaartje en de snelle communicatie zo gewaardeerd worden. Nogmaals veel plezier ervan!

Uitstekende service

Ik had perongeluk lenzen gekocht voor een ander type bril. Hier kwamen ze bij sportbrillenshop zelf achter. Dit was snel en vakkundig opgelost en ik had binnen no-time de goede lenzen in huis!
Beschikbaarheid van een golfzonnebril, de prijzen en de (snelle) levering! Daarnaast zorgt het persoonlijke briefje bij de bestelling voor een veilig en vertrouwd gevoel. Ik raad deze webshop aan!

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Fijn dat u onze algehele service zo waardeerd. Bedankt voor de mooie woorden en 5 sterren beoordeling!
goed en persoonlijk advies, had een bril en glazen besteld(voor een andere bril) kreeg even de check vraag of het klopte. fatsoenlijk en menselijke communicatie. Verademing,

Snelle en persoonlijke verzending.

Snelle levering, persoonlijk e-mailtje vooraf en geleverd in stevige verpakking met handgeschreven kaartje en wat snoepjes. Mooie bril besteld met goede prijs t.o.v. andere webwinkels. Hier kan je zeker bestellen :-)

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Wat leuk om te lezen dat het persoonlijke contact gewaardeerd wordt. Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren review!
Persoonlijk contact, super vriendelijk, denkt mee, verzorgt alles professioneel etc etc etc Absoluut géén negatieve op- of aanmerkingen. De zaak om met erg gerust hart te gaan winkelen

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We waarderen dat enorm! Bedankt voor de mooie 5 sterren review en we zien je graag nog eens terug!
Goede en snelle levering! Hielden mij netjes op de hoogte met een persoonlijke mail. Ook was alles optijd binnen en goed ingepakt. Er zat een handgeschreven kaartje in de verpakking, leuk detail! Net dat persoonlijke, dat extra stapje! Enorm tevreden en ik zal zeker nog eens hier bestellen!

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Wat super leuk om te horen! Wij vinden het zelf leuk om net iets meer moeite te doen, fijn om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Nogmaals veel plezier ervan.
Snel verzonden, goede prijs en erg vriendelijke mensen. Fijn om direct bij een retailer te kopen in plaats van een grote website, zoals we allemaal kennen.
Ik kreeg een mailtje of ik wel de juiste lenzen voor mijn Oakley bril besteld had aangezien ik een paar maanden daarvoor al lenzen had besteld met een andere maat. Mijn bestelling klopte maar super dat er toch even een vraag over gesteld werd.

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Bedankt voor de mooie woorden! We denken graag met iedereen mee

Radar ev path aangeschaft

Radar ev path inzetglas aangeschaft na een telefoontje welke het beste was voor mij, keurig te woord gestaan en het doosje is netjes opgestuurd, ik ben er blij mee.

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Wat fijn dat je onze persoonlijk hulp zo positief ervaren hebt! Weer veel plezier van je mooie Oakley Radar EV Path bril.

Prima producten, goede ervaring mee

Mijn ervaring met Sportbrillenshop is niet heel bijzonder of spectaculair, maar wel precies zoals ik het wil. Makkelijk zoeken en bestellen, een superpersoonlijke bestelbevestiging via e-mail en snelle bezorging van mijn zonnebrillen in stevige verpakking. Kortom: zeer tevreden en warm aanbevolen.

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Bedankt voor deze 5-sterren review! Mooi omschreven, dank je wel! Fijn om te horen dat alles precies naar wens is verlopen. We waarderen je aanbeveling enorm!

Bijzonder vriendelijk!

Naast een vlotte levering is er duidelijk moeite genomen om een persoonlijke vriendelijke toets bij te leveren. Zo is er een heel persoonlijke mail met bestel en verzendbevestiging. Ook het vriendelijk kaartje bij de zending maakt het af. Leuk te merken dat er nog bedrijven zijn die hier de moeite voor nemen.