rogelli.com

2.300 reviews in totaal

2.300 reviews since 12 jun 2024

Gecertificeerd sinds: 12 jun 2024
rogelli.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de producten, die als degelijk, comfortabel en duurzaam worden omschreven. Het brede assortiment, met veel kleuren en grote maten, wordt gewaardeerd en maakt het makkelijk om te slagen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als eerlijk ervaren, wat motiveert voor herhaalaankopen. Ook de snelle levering en duidelijke communicatie over de bezorging worden positief genoemd. De klantenservice valt op door persoonlijke, snelle en klantgerichte oplossingen. Het retourproces verloopt soepel en probleemloos volgens de meeste klanten. Toch zijn er enkele aandachtspunten. De maatvoering en pasvorm leveren wisselende ervaringen op; maten vallen niet altijd zoals verwacht. Ook komt het soms voor dat de levering vertraging oploopt. Daarnaast zijn er suggesties voor verbetering bij het retourproces, bijvoorbeeld rondom retourlabels en het printen daarvan.

Reviewsrogelli.com

In eerste instantie bestelde ik een sportbroekje in de juiste maat. Maar ik keek na het bestellen op de website naar de maattabel. Daar werd een maat groter geadviseerd. Ik stuurde een mailtje naar de klantenservice en mijn lopende bestelling kon nog worden aangepast. Dat was al top. Het broekje werd keurig binnen 1 dag thuisbezorgd. Weer Top. Helaas was het broekje veel te groot. Het advies in de maattabel klopte dus niet. Ik maakte een retour aan op de website en stuurde het broekje gratis terug via DHL ik meldde bij retourneren dat de maattabel niet klopte en het broekje veel te groot was en dat het broekje daardoor retour kwam. Officieel kon er niet geruild worden. Dus ik vroeg niet om een kleiner broekje. Tot mijn grote verrassing ontving ik 3 dagen later wel een broekje in een maat kleiner. Dus ongevraagd top service. Dat noem ik nou een geweldige klantenservice. Dank Rogelli. Super geregeld! Groet, Anneke

Antwoord van rogelli.com

Hi Anneke, Wat leuk om te lezen dat je zo'n prettige ervaring met ons hebt gehad, dank je wel voor het delen! Fijn dat we je konden helpen met de aanpassing vóór verzending en dat de levering zo snel bij je was. We nemen alle feedback over de website, waaronder de maattabel, serieus mee en kijken hier graag naar samen met ons team. Wat betreft de retour: we zijn blij dat je uiteindelijk de juiste maat hebt gekregen en dat je tevreden bent met het resultaat. Dat is precies waar we naar streven bij elke klant. Nogmaals bedankt voor je mooie review, Anneke. Veel plezier met je nieuwe short! Met sportieve groet, Maria
K D
Karel d.
Berkhout

De Rogelli Signature kleding is mijn favoriet.

De Signature kleding is werkelijk een zeer verfijnde en goede uitrusting voor de warmere dagen. Zelf heb ik het shirt met lange mouwen, goed bij iets mildere temperaturen op de vroege morgen. De Signature broek zit zeer goed, erg fijne padding. Wel op advies van de klantenservice een maat groter in verband met de pro-vit lijn, zeer nauw aansluitend maar erg fijn ondersteunend zonder een krap gevoel. Al met al is dit een kledinglijn voor zowel de toerfietser die een fijne kleding set wenst maar ook zeer geschikt voor degene die zijn tijdrit tijden nog sneller wilt maken. Comfort en pasvorm in één noemer namelijk Signature van Rogelli.

Antwoord van rogelli.com

Hoi Karel, Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! Geweldig om te lezen dat de Rogelli Signature collectie zo goed bevalt. Fijn dat de pasvorm, de ondersteuning en de comfortabele padding van de broek bijdragen aan jouw fietsritten. Goed om te horen dat het advies om een maat groter te kiezen bij de Pro Fit lijn voor jou het perfecte resultaat heeft gegeven. Veel plezier met je Signature outfit en hopelijk nog vele mooie kilometers gewenst! Groeten, Team Rogelli
De service is echt top! Ik wist kwa pasvorm niet zo goed wat ik het beste kon nemen, en ze hebben me uitstekend geholpen, ik heb het in huis en het past perfect, echt blij mee! Ik vind het zowiezo een fijn en goed merk wat nog een beetje betaalbaar is. Ik had al een tussenjasje wat ik al vaak aan gehad heb en deze is nog steeds mooi! De volgende keer shop ik weer hier !

Antwoord van rogelli.com

Hi Jennie, Wat een geweldige review, bedankt! Fantastisch om te horen dat we je hebben kunnen helpen met het kiezen van de juiste pasvorm en dat alles perfect zit. Ook fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en prijs van onze producten. We wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop en kijken ernaar uit je de volgende keer weer te mogen verwelkomen. Met sportieve groetjes, Rogelli Customer Service
Wat een geweldige service! Mijn fietsbroek ging helaas na vier weken al stuk. Ik heb een e-mail gestuurd met foto's en werd direct ontzettend goed geholpen. Zonder enige discussie mocht ik een nieuwe fietsbroek uitzoeken. Alles werd snel, vriendelijk en professioneel geregeld. Zo hoort klantenservice te zijn! Heel erg bedankt, ik kom hier zeker weer terug. Absoluut vijf sterren waard!

Antwoord van rogelli.com

Hi Mark, Hartelijk dank voor het delen van je ervaring! We zijn blij te horen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat de afhandeling van je situatie snel en naar tevredenheid is verlopen. Het spijt ons dat je fietsbroek na enkele weken gebruik een defect vertoonde. Na het bekijken van de foto's hebben we vastgesteld dat het om een incidenteel probleem ging en hebben we dit opgelost door gebruik te maken van de garantie die wij op al onze producten bieden. Ons doel is dat onze klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze kleding en altijd een passende oplossing krijgen wanneer er onverhoopt een probleem ontstaat. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en voor je vijf sterren! We helpen je in de toekomst graag opnieuw. Met sportieve groeten, Maria

Dikke pluim voor Rogelli Klantenservice

Bijzonder prettige ervaring met de Rogelli Klantenservice gehad. Medewerkster acteert aldoor snel en adequaat tijdens e-mailcontact en denkt maximaal mee met de klant. Er wordt ruime coulance betracht met betrekking tot een melding van lichte schade aan een sportbril die een jaar geleden is gekocht. De door Rogelli geboden oplossing en de informatie-uitwisseling is meer dan tevredenstellend. En - heel eerlijk - niet verwacht. Een zeldzaam en positief voorbeeld van service en klantgerichtheid die je vandaag de dag niet vaak meer tegenkomt. Daar bouw je krediet mee op. TOP!

Antwoord van rogelli.com

Hi Peter! Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice. Dank je wel voor je uitgebreide en mooie beoordeling, dat waarderen we enorm! We vinden het belangrijk om altijd snel, zorgvuldig en met aandacht voor de klant mee te denken, dus het is heel mooi om te zien dat dit zo is ervaren. Dank je wel voor je vertrouwen in Rogelli en veel plezier met je sportproducten! Nogmaals dank voor je mooie woorden. We hopen je in de toekomst zeker vaker te mogen helpen. Met sportieve groeten, Maria

Comfort, kwaliteit en prijs zijn in goede balans

Behulpzame en oplossingsgerichte medewerkers ingeval (onvoorziene) issues. Comfortabele en functionele kledingstukken. Prima kwaliteit/prijsverhouding. Klein minpuntje is dat gewenste producten (maat, kleur, …) niet altijd op voorraad zijn. Voorraadbeheer is dus een verbeterpunt.

Antwoord van rogelli.com

Hi Peter, Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het comfort, de kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding van onze kleding. Ook goed om te horen dat je onze service als behulpzaam en oplossingsgericht ervaart. Je opmerking over de beschikbaarheid nemen we zeker mee. We begrijpen dat het jammer is als je favoriete maat of kleur niet op voorraad is. We blijven werken aan een betere beschikbaarheid van onze producten. Bedankt voor je feedback en veel plezier met je Rogelli-kleding! Met sportieve groeten, Maria

ESSENTIAL 2-IN-1 HARDLOOPSHORT TOP!!

By far de beste en fijnste 2 in 1 hardloopshorts. Lining van moeite stevige kwaliteit! Een pocket op de inner lining die je telefoon ook echt goed vasthoud (no bounce). Zou mooi zijn als er elk been zo’n lining pocket zou zitten. En iets hippere kleuren dan zou het mijn garderobe helemaal compleet maken ;)

Antwoord van rogelli.com

Hi Marvin, Wat een toffe review, bedankt!Super om te horen dat je zo tevreden bent met de Essential 2-in-1 hardloopshort en vooral met de stevige lining en handige telefoonpocket. En die extra pocket + wat hippere kleuren? We geven je wensen zeker door aan ons productteam. Veel plezier met je runs! Met sportieve groeten, Maria

Mooie kleding en grote maten

Veel kleding en gelukkig genoeg grote maten te vinden. Ben zelf 1.93m weeg 140kg dan is het het wel fijn als je grote maten kan bestellen. De kleding ziet er ook best mooi uit. Heb nu al een helm en zeem broek van Rogelli dat bevalt mij ook prima😁. Ik raad het een ieder aan en het is betaalbaar. Mvg, Patrick

Antwoord van rogelli.com

Hi Patrick, Bedankt voor je mooie review, Patrick! Geweldig om te horen dat je bij Rogelli goed passende kleding hebt kunnen vinden en dat je tevreden bent met zowel je helm als je fietsbroek. We wensen je veel plezier met je aankopen en hopen dat je nog veel mooie kilometers kunt maken. Met sportieve groeten, Maria
K D
Karel d.
Berkhout
Wat ben ik blij met mijn Rogelli fietskleding. Van deep-winterkleding tot zomerkleding en alles wat daarbij hoort leveren ze daar met persoonlijk advies, zeer goede kwaliteit, no-nonses garantie van twee jaar en zeer scherpe prijzen. Kortom zoek niet verder en doe net als ik en koop bij Rogelli.

Antwoord van rogelli.com

Hi Karel, Bedankt voor je enthousiaste woorden! Geweldig om te horen dat Rogelli een vaste plek heeft gekregen in je fietsgarderobe. We blijven ons inzetten om kwalitatieve fietskleding toegankelijk te maken voor iedere fietser. Veel plezier tijdens je volgende ritten! Met sportieve groeten, Rogelli Customer Service
Heel tevreden om een aantal redenen: a. na de bestelling ontvang je het pakket binnen 24 uur b. kwaliteit is heel goed c. bij terugsturen (omdat ik toch een maatje groter moest), goed geholpen door de klantenservice ivm de retourlabel EN binnen een week staat je geld alweer op je rekening. Ik ben echt heel tevreden!

Antwoord van rogelli.com

Hi! Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de snelle levering als de kwaliteit van onze producten. Ook prettig dat het retourproces en de ondersteuning door onze klantenservice goed zijn verlopen en dat de terugbetaling snel is verwerkt. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Dit motiveert ons om elke dag de service op dit niveau te blijven leveren. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! Met sportieve groeten, Maria
Een geweldig fietsjack, zacht materiaal, mooie kleuren. Maat S paste mij goed; normaal gesproken koop ik een maat groter, dus I, vanwege mijn brede zwemmersrug, maar het materiaal is zacht en rekbaar.

Antwoord van rogelli.com

Hi! Heel erg bedankt voor de vijf sterren! Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het fietsjack! Veel plezier ervan! Met sportieve groetjes, Rogelli Customer Service Isa
A H
Arrezina H.

Heel tevreden

Had twee wielershirts besteld, maar er was er één niet op voorraad. Door persoonlijk mailcontact is dit snel en heel netjes opgelost. Kreeg er zelfs 'sorry sokken' bij. Heel tevreden!

Antwoord van rogelli.com

Hi! Heel erg bedankt voor de vijf sterren! Dat waarderen we enorm :) Fijn dat we het zo voor je op hebben kunnen lossen. We wensen je heel veel fietsplezier. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder! Met sportieve groetjes, Rogelli Customer Service Isa

Kwaliteit prima en betaalbaar.

Rogelli levert een prima kwaliteit en is in vergelijking met andere merken beduidend goedkoper. Nu fiets onderbroek met zeem gekocht, goede pasvorm, snelle levering en mooie kwaliteit.

Antwoord van rogelli.com

Hi, Bedankt voor de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat onze snelle service en kwaliteit je goed bevallen. Dat is uiteindelijk waar we het allemaal voor doen. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, laat het dan vooral weten. We helpen je uiteraard graag! Met sportieve groetjes, Rogelli Customer Service Isa
De bestelde trisuit past perfect. De trisuit is van een goede kwaliteit. De eerste trainingen voldoen prima! Er was nog wat bijzonders : de bezorger beloofde 24 uurs bezorging ging helaas niet door. Dat was een belofte die helaas niet nagekomen is. Dat ligt niet aan Rogelli overigens!

Antwoord van rogelli.com

Hi Matthijs, Hartelijk dank voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat de trisuit goed past en je tevreden bent met de kwaliteit tijdens je eerste trainingen. Jammer van de vertraging in de levering, maar goed dat je aangeeft dat dit buiten onze invloed lag. We wensen je veel sportplezier! Met sportieve groeten, Maria
Prima bedrijf! Bestellen en verzending gingen heel vlot. Helaas was het triatlon pak te klein en hebben we het terug moeten zenden. De terug betaling kwam snel.
Betrouwbaar en prima assortiment. Jammer blijft dat het door Rogelli verzonden product de klant telkens weer na 2 (werk)dagen bereikt. Maar dat ligt ongetwijfeld aan transporteur DHL.
Al 2x een verkeerd shirt besteld. Het ene shirt is het andere niet qua materiaal/stof. Retourneren gaat gelukkig simpel en mijn geld is snel terug gestort.

Antwoord van rogelli.com

Hi! Bedankt voor de review al vinden we het natuurlijk jammer dat de shirts niet helemaal voldoen aan je verwachtingen. We helpen je graag bij het vinden van de juiste fit! Met sportieve groetjes, Rogelli Customer Service Isa

Echt kwaliteit

Ik was toe aan een nieuwe fiets-outfit. Voor het eerst besteld bij Rogellinelle. Snelle levering. Alles keurig verpakt. En de kwaliteit van de bestelde spullen vind ik erg goed. Ik fiets nu in mijn nieuwe outfit met nog meer plezier.

Antwoord van rogelli.com

Hi Patrick, Echt heel erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en de levering. Dat is uiteindelijk waar we het voor doen! Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen beteken, dan weet je ons te vinden. Heel veel fietsplezier gewenst!! Met sportieve groetjes, Rogelli Customer Service Isa
De pasvorm en prijs kwaliteit verhouding is prima. Ik had al een keer eerder bij jullie besteld. Nu wederom een prima aankoop gedaan. De maat is goed. Ik ben blij met mijn aankoop

Antwoord van rogelli.com

Hi Jose, Bedankt voor je fijne terugkerende bestelling en het delen van je ervaring. We vinden het geweldig om te horen dat de pasvorm en prijs-kwaliteitverhouding naar wens zijn. Veel plezier met je aankoop! Met sportieve groetjes, Maria
Volop keuze in wielerkleding. Prettige website. Goede kwaliteit en snelle levering. Maten van verschillende type komen niet overeen. Hierdoor heb ik meerdere bestellingen gedaan zowel voor L als XL. Hierdoor hebben jullie bij iedere bestelling retourkosten.

Antwoord van rogelli.com

Hi Jan, Dank je wel voor je uitgebreide en eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de website en de snelle levering. We begrijpen je punt over de pasvormverschillen tussen verschillende modellen. Op onze website is een maattabel beschikbaar die je kan helpen om de juiste keuze te maken per product. Daarnaast kun je altijd contact met ons opnemen wanneer je advies nodig hebt; we helpen je graag met persoonlijk maat- en productadvies. We nemen je feedback mee om de productinformatie nog duidelijker te maken. Hopelijk helpt dit je bij een volgende bestelling om in één keer de juiste maat te vinden. We waarderen je vertrouwen en staan graag voor je klaar. Met sportieve groeten, Maria

Rogelli is in 1974 opgericht in Noord-Brabant, het hart van de Nederlandse wielerwereld. In 1992 nam voormalig professioneel wielrenner Rini Wagtmans het merk over. Rini, die vier keer deelnam aan de ...