rogelli.com

1.996 reviews in totaal   1.206 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid en correctheid van de levering, de degelijke kwaliteit van de producten en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de klantenservice wordt als behulpzaam en vriendelijk ervaren, met een snelle en soepele afhandeling van problemen. Het retourproces verloopt eenvoudig en snel, waarbij de communicatie en terugbetaling positief worden genoemd. Verder wordt de website gewaardeerd vanwege de overzichtelijkheid, duidelijkheid en het gebruiksgemak, met informatieve maattabellen die het bestellen vergemakkelijken. Toch zijn er enkele aandachtspunten. Zo worden er incidenteel vertragingen of bezorgfouten gemeld bij de levering. De maatvoering van producten blijkt soms wisselend of afwijkend te zijn, ondanks de positieve ervaringen met pasvorm. Daarnaast wordt het printen van retourlabels door sommige klanten als lastig ervaren.

Reviewsrogelli.com

K D
Karel d.
Berkhout

De Rogelli Signature kleding is mijn favoriet.

De Signature kleding is werkelijk een zeer verfijnde en goede uitrusting voor de warmere dagen. Zelf heb ik het shirt met lange mouwen, goed bij iets mildere temperaturen op de vroege morgen. De Signature broek zit zeer goed, erg fijne padding. Wel op advies van de klantenservice een maat groter in verband met de pro-vit lijn, zeer nauw aansluitend maar erg fijn ondersteunend zonder een krap gevoel. Al met al is dit een kledinglijn voor zowel de toerfietser die een fijne kleding set wenst maar ook zeer geschikt voor degene die zijn tijdrit tijden nog sneller wilt maken. Comfort en pasvorm in één noemer namelijk Signature van Rogelli.

Antwoord van rogelli.com

Hoi Karel, Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! Geweldig om te lezen dat de Rogelli Signature collectie zo goed bevalt. Fijn dat de pasvorm, de ondersteuning en de comfortabele padding van de broek bijdragen aan jouw fietsritten. Goed om te horen dat het advies om een maat groter te kiezen bij de Pro Fit lijn voor jou het perfecte resultaat heeft gegeven. Veel plezier met je Signature outfit en hopelijk nog vele mooie kilometers gewenst! Groeten, Team Rogelli
De service is echt top! Ik wist kwa pasvorm niet zo goed wat ik het beste kon nemen, en ze hebben me uitstekend geholpen, ik heb het in huis en het past perfect, echt blij mee! Ik vind het zowiezo een fijn en goed merk wat nog een beetje betaalbaar is. Ik had al een tussenjasje wat ik al vaak aan gehad heb en deze is nog steeds mooi! De volgende keer shop ik weer hier !

Antwoord van rogelli.com

Hi Jennie, Wat een geweldige review, bedankt! Fantastisch om te horen dat we je hebben kunnen helpen met het kiezen van de juiste pasvorm en dat alles perfect zit. Ook fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en prijs van onze producten. We wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop en kijken ernaar uit je de volgende keer weer te mogen verwelkomen. Met sportieve groetjes, Rogelli Customer Service
Wat een geweldige service! Mijn fietsbroek ging helaas na vier weken al stuk. Ik heb een e-mail gestuurd met foto's en werd direct ontzettend goed geholpen. Zonder enige discussie mocht ik een nieuwe fietsbroek uitzoeken. Alles werd snel, vriendelijk en professioneel geregeld. Zo hoort klantenservice te zijn! Heel erg bedankt, ik kom hier zeker weer terug. Absoluut vijf sterren waard!

Antwoord van rogelli.com

Hi Mark, Hartelijk dank voor het delen van je ervaring! We zijn blij te horen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat de afhandeling van je situatie snel en naar tevredenheid is verlopen. Het spijt ons dat je fietsbroek na enkele weken gebruik een defect vertoonde. Na het bekijken van de foto's hebben we vastgesteld dat het om een incidenteel probleem ging en hebben we dit opgelost door gebruik te maken van de garantie die wij op al onze producten bieden. Ons doel is dat onze klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze kleding en altijd een passende oplossing krijgen wanneer er onverhoopt een probleem ontstaat. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en voor je vijf sterren! We helpen je in de toekomst graag opnieuw. Met sportieve groeten, Maria

Dikke pluim voor Rogelli Klantenservice

Bijzonder prettige ervaring met de Rogelli Klantenservice gehad. Medewerkster acteert aldoor snel en adequaat tijdens e-mailcontact en denkt maximaal mee met de klant. Er wordt ruime coulance betracht met betrekking tot een melding van lichte schade aan een sportbril die een jaar geleden is gekocht. De door Rogelli geboden oplossing en de informatie-uitwisseling is meer dan tevredenstellend. En - heel eerlijk - niet verwacht. Een zeldzaam en positief voorbeeld van service en klantgerichtheid die je vandaag de dag niet vaak meer tegenkomt. Daar bouw je krediet mee op. TOP!

Antwoord van rogelli.com

Hi Peter! Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice. Dank je wel voor je uitgebreide en mooie beoordeling, dat waarderen we enorm! We vinden het belangrijk om altijd snel, zorgvuldig en met aandacht voor de klant mee te denken, dus het is heel mooi om te zien dat dit zo is ervaren. Dank je wel voor je vertrouwen in Rogelli en veel plezier met je sportproducten! Nogmaals dank voor je mooie woorden. We hopen je in de toekomst zeker vaker te mogen helpen. Met sportieve groeten, Maria
K D
Karel d.
Berkhout
Wat ben ik blij met mijn Rogelli fietskleding. Van deep-winterkleding tot zomerkleding en alles wat daarbij hoort leveren ze daar met persoonlijk advies, zeer goede kwaliteit, no-nonses garantie van twee jaar en zeer scherpe prijzen. Kortom zoek niet verder en doe net als ik en koop bij Rogelli.

Antwoord van rogelli.com

Hi Karel, Bedankt voor je enthousiaste woorden! Geweldig om te horen dat Rogelli een vaste plek heeft gekregen in je fietsgarderobe. We blijven ons inzetten om kwalitatieve fietskleding toegankelijk te maken voor iedere fietser. Veel plezier tijdens je volgende ritten! Met sportieve groeten, Rogelli Customer Service
Heel tevreden om een aantal redenen: a. na de bestelling ontvang je het pakket binnen 24 uur b. kwaliteit is heel goed c. bij terugsturen (omdat ik toch een maatje groter moest), goed geholpen door de klantenservice ivm de retourlabel EN binnen een week staat je geld alweer op je rekening. Ik ben echt heel tevreden!

Antwoord van rogelli.com

Hi! Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de snelle levering als de kwaliteit van onze producten. Ook prettig dat het retourproces en de ondersteuning door onze klantenservice goed zijn verlopen en dat de terugbetaling snel is verwerkt. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Dit motiveert ons om elke dag de service op dit niveau te blijven leveren. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! Met sportieve groeten, Maria
De bestelde trisuit past perfect. De trisuit is van een goede kwaliteit. De eerste trainingen voldoen prima! Er was nog wat bijzonders : de bezorger beloofde 24 uurs bezorging ging helaas niet door. Dat was een belofte die helaas niet nagekomen is. Dat ligt niet aan Rogelli overigens!

Antwoord van rogelli.com

Hi Matthijs, Hartelijk dank voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat de trisuit goed past en je tevreden bent met de kwaliteit tijdens je eerste trainingen. Jammer van de vertraging in de levering, maar goed dat je aangeeft dat dit buiten onze invloed lag. We wensen je veel sportplezier! Met sportieve groeten, Maria

Echt kwaliteit

Ik was toe aan een nieuwe fiets-outfit. Voor het eerst besteld bij Rogellinelle. Snelle levering. Alles keurig verpakt. En de kwaliteit van de bestelde spullen vind ik erg goed. Ik fiets nu in mijn nieuwe outfit met nog meer plezier.

Antwoord van rogelli.com

Hi Patrick, Echt heel erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en de levering. Dat is uiteindelijk waar we het voor doen! Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen beteken, dan weet je ons te vinden. Heel veel fietsplezier gewenst!! Met sportieve groetjes, Rogelli Customer Service Isa
De pasvorm en prijs kwaliteit verhouding is prima. Ik had al een keer eerder bij jullie besteld. Nu wederom een prima aankoop gedaan. De maat is goed. Ik ben blij met mijn aankoop

Antwoord van rogelli.com

Hi Jose, Bedankt voor je fijne terugkerende bestelling en het delen van je ervaring. We vinden het geweldig om te horen dat de pasvorm en prijs-kwaliteitverhouding naar wens zijn. Veel plezier met je aankoop! Met sportieve groetjes, Maria
Volop keuze in wielerkleding. Prettige website. Goede kwaliteit en snelle levering. Maten van verschillende type komen niet overeen. Hierdoor heb ik meerdere bestellingen gedaan zowel voor L als XL. Hierdoor hebben jullie bij iedere bestelling retourkosten.

Antwoord van rogelli.com

Hi Jan, Dank je wel voor je uitgebreide en eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de website en de snelle levering. We begrijpen je punt over de pasvormverschillen tussen verschillende modellen. Op onze website is een maattabel beschikbaar die je kan helpen om de juiste keuze te maken per product. Daarnaast kun je altijd contact met ons opnemen wanneer je advies nodig hebt; we helpen je graag met persoonlijk maat- en productadvies. We nemen je feedback mee om de productinformatie nog duidelijker te maken. Hopelijk helpt dit je bij een volgende bestelling om in één keer de juiste maat te vinden. We waarderen je vertrouwen en staan graag voor je klaar. Met sportieve groeten, Maria
Fijn product, snelle levering. Hele fijne jas! Goed dat op de website meer info stond over de maten. Dat scheelt weer retourneren en bestel je in één keer de juiste maat.

Antwoord van rogelli.com

Hi Sjors, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de jas en de informatie over de maten goed bevallen. We doen ons best om bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. Met sportieve groetjes, Maria
Bestelling snel ontvangen van fietsbroek en shirt,shirt moet alleen een maat groter die viel wat klein bij de schouders. Goed geholpen met retourneren door de klantenservice. Nu alleen wachten tot xl weer op voorraad is.

Antwoord van rogelli.com

Hi Gerwin, Bedankt voor je fantastische 5-sterrenbeoordeling. Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is aangekomen en dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen met het retourproces. We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en zijn blij dat je dit zo hebt ervaren. Dank je wel voor je vertrouwen in Rogelli en voor het delen van je ervaring. Veel plezier met je aankopen! Met sportieve groetjes, Maria

Erg tevreden!

Erg tevreden over de bestelde modesta fietsshirts en Laura bibs. Top kwaliteit en snelle levering! Mijn retour van laatst is ook erg snel verwerkt. Top service!

Antwoord van rogelli.com

Hi Marije, Hartelijk bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de Modesta fietsshirts en de Laura bibs. Geweldig dat zowel de kwaliteit, de snelle levering als de afhandeling van je retour naar wens zijn verlopen. Veel plezier met je Rogelli producten en geniet van vele mooie fietskilometers! Met sportieve groeten, Maria

Het vest is heel goed om zichtbaar.

Het vest is heel goed om zichtbaar te zijn. De kleuren zijn scherp en helder. Deze week voor het eerst geprobeerd en om dat om 06.00 uur in de ochtend te doen met een duf hoofd is dat even stoeien met de banden die alle kanten heen gaan in plaats van de richting die ik wil :-) Maar dat ligt aan mijn onhandigheid en niet aan het vest. Ik kan het vest bij iedereen aanbevelen. Als ik echt een wens zou hebben is dat de verlichting met 1 kabel zodanig kan worden aangesloten dat beide batterijen tegelijk worden opgelden. Nu moet je twee maal achter elkaar doen of je moert twee poorten vrij hebben voor de USB aansluiting,.

Antwoord van rogelli.com

Hi Ton, Hartelijk dank voor je 4-sterrenbeoordeling en voor het delen van je gedetailleerde ervaring We zijn blij om te horen dat het vest goed zichtbaar en comfortabel is en dat de kleuren helder en opvallend zijn We waarderen ook je suggestie over het opladen van de batterijen en zullen dit meenemen voor mogelijke toekomstige verbeteringen Jouw feedback helpt ons om producten van hoge kwaliteit te blijven leveren en ons continu te verbeteren Met vriendelijke groet, Rogelli Customer Service
Wat mij bijzonder beviel is de snelheid waarmee ik mijn bestelling vanuit Nederland in Spanje afgeleverd heb gekregen. En in een keurig nette verpakking.

Antwoord van rogelli.com

HI Jos, Wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel en netjes is aangekomen in Spanje! We doen altijd ons best om onze service optimaal te houden en jouw ervaring zo goed mogelijk te maken. Met sportieve groetjes, Maria
Prima kwaliteit shirt voor redelijke prijs. Maten vallen wel wat kleiner uit. Ik heb 1 maat groter gekozen dan maattabel aangeeft en dat paste goed. Wasinstructie mag bijgevoegd worden. Nu heb ik dat toevallig op de site gevonden.

Antwoord van rogelli.com

Hi Hoeksema, Hartelijk dank voor je uitgebreide en waardevolle feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het shirt en dat de maat uiteindelijk goed is uitgekomen door een maat groter te kiezen dan de maattabel aangeeft. We nemen je opmerkingen over de pasvorm en maatinformatie zeker mee. Wat betreft de wasinstructies: deze worden altijd meegestuurd in de eerste bevestigingsmail van de bestelling. Toch begrijpen we dat deze niet altijd gemakkelijk terug te vinden zijn, daarom waarderen we je feedback en nemen we dit mee om de zichtbaarheid van deze informatie verder te verbeteren. Nogmaals bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Dit helpt ons enorm om onze producten en service te blijven verbeteren. Met sportieve groeten, Maria
Ik vind het niet handig dat je een retour label moet printen Ik print zo weinig dat ik geen printer heb en naar de bibliotheek moet om te printen In de huidige digitale tijd moet dat anders kunnen.

Antwoord van rogelli.com

Hi Arjan, Bedankt voor je feedback. We vinden het vervelend om te horen dat het retourproces op deze manier voor ongemak heeft gezorgd. We zijn ons ervan bewust dat het printen van een retourlabel niet voor iedereen handig is, zeker in deze digitale tijd. Daarom bieden we inmiddels ook een alternatief met een digitaal retourlabel via een QR-code aan. Deze optie was alleen nog niet zichtbaar in ons retourportaal. We werken eraan om deze mogelijkheid zo snel mogelijk duidelijk zichtbaar toe te voegen, zodat het retourneren makkelijker en toegankelijker wordt voor iedereen. Bedankt dat je dit met ons deelt! Met sportieve groeten, Maria
Tijdens telefonisch contact super geholpen. Helaas product niet aanwezig. Volgende dag een mailtje met de mededeling dat er toch 1 was in mijn maat zodat ik die kon bestellen. Super service. Helemaal blij mee!

Antwoord van rogelli.com

Hi Tonny, heel erg bedankt voor de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Hopelijk ben je ook zo tevreden met de nieuwe complete set en kun je lekker gaan genieten van de mooie fietsritten. Mochten we je in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen, laat het dan gerust weten. We helpen je graag verder! - Met sportieve groetjes, Isa van Rogelli
Super kwaliteit voor een eerlijke prijs. Verder heeft Rogelli tijdloze kleding, loop er graag in. Ik zou niet weten wat er beter kan.😉

Antwoord van rogelli.com

Hi Waylon, Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, de prijs en de tijdloze uitstraling van onze kleding. We waarderen je enthousiasme enorm en wensen je veel plezier met je Rogelli items! Met sportieve groeten, Maria
Voldoet aan de verwachtingen Was al langer opzoek naar goede ondershirts van goede kwaliteit Heb meerdere kleding zoals broeken en shirts waar ik zeer tevreden over ben dus was het niet moeilijk om weer voor Rogelli te kiezen

Antwoord van rogelli.com

Hi Marco, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en opnieuw voor Rogelli hebt gekozen! We waarderen je vertrouwen enorm en vinden het geweldig dat onze kleding, zoals de shirts en broeken, zo goed bevalt. Veel plezier met je nieuwe ondershirt en hopelijk zien we je snel weer terug! Met sportieve groeten, Maria