FC Surprise

252 reviews in totaal

252 reviews since 20 mei 2025

Gecertificeerd sinds: 20 mei 2025
fcsurprise.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn positief over de snelle levering, de mooie en stevige kwaliteit van de shirts en tenues, en de vriendelijke, snelle en oplossingsgerichte klantenservice. Ook het verrassingseffect van de mystery boxen wordt als erg leuk en spannend ervaren, vooral door kinderen. Daarnaast wordt gewaardeerd dat er meestal goed rekening wordt gehouden met persoonlijke voorkeuren. Er zijn echter enkele opmerkingen over vertragingen bij de levering. Ook kan de maatvoering duidelijker, omdat maten soms kleiner vallen dan verwacht. Soms zijn er teleurstellingen wanneer niet volledig aan persoonlijke voorkeuren wordt voldaan.

ReviewsFC Surprise

Fijne ervaring maar ruimte voor verbeterin.

Het was een snelle levering. Had aangeven dat ik geen wit shirtje wilde ontvangen. Dat is gelukt en heb een mooi blauw shirtje ontvangen van Everton. Wat ik jammer vond is dat ik had aangegeven het liefste een shirtje uit Italië of Spanje te ontvangen. Helaas is dit niet gebeurd. Het shirtje van Everton is wel is waar mooi maar deze heeft zijn broer een aantal weken ook gekregen. Waardoor het lijkt of er niet zoveel keus is als wat geprefereerd.

Perfect

Een mooi thuisshirt uit de La Liga (Celta) ontvangen. Dochter kende de club niet, maar is er blij mee. Ook een set besteld en ook die viel in de smaak (Everton). Er zat dit keer zfs een extraatje; sokken, bij.
Ik kreeg een random shirt, prachtig!! Alleen de maat kwam niet overeen met de opgegeven maat. Ik kon gemakkelijk terug sturen en kreeg een nieuw perfect shirt. Goede service 👌🏼👌🏼
Al twee keer een prachtig shirt ontvangen uit Engeland. Super leuk om een box uit te pakken en niet te weten welk shirt er in zit.
Cadeau gedaan voor mijn zoon vanwege het halen van zijn schooljaar. Een aantal (wk)landen uitgesloten, in samenspraak met hem, daarna begon het (leuke) wachten. Binnen 2 dagen binnen én het shirt beviel enorm. Echt een leuke ervaring!

Antwoord van FC Surprise

Bedankt voor je review en de foto! Heel leuk om te zien. Mooi dat alles klopte: uitsluitingen meegenomen, snelle levering en een shirt waar je zoon echt blij mee is.
Mooi tenue uit de mystery box. Dochter wilde een gym outfit. Met veel voetballers in de klas wil je er ook gewoon bijhoren 😅. Dat is gelukt met dit mooie Everton thuis tenue. Super happy is Isolde 🤩

Antwoord van FC Surprise

Wat een leuk verhaal! Fijn dat Isolde blij is met haar Everton thuistenue en er zo bij hoort tussen haar klasgenootjes! Bedankt voor het delen, Isolde. Groet van Aart, FC Surprise
Producten waren niet meteen leverbaar. Kregen onmiddelijk een mail om de mogelijkhden door te nemen. Al snel kregen we 3 mooie voetbaltenue's inlcusief broekjes thuisgestuurd. Perfect afgehandeld.

Antwoord van FC Surprise

Thanks voor je review! We proberen altijd meteen te mailen als iets niet direct leverbaar is, zodat we snel kunnen oplossen. Top dat jullie uiteindelijk snel 3 mooie voetbaltenues (met broekjes) hebben gekregen en tevreden zijn over de afhandeling. Groet, FC Surprise
Echt leuke shirts voor een goede prijs. Ook de snelle reactie op mijn vraag kon ik zeer waarderen.

De kids mysterybox zou voorzien van een feyenoord shirt…

De kids mysterybox zou voorzien van een shirt van een buitenlandse club. Dit was echter niet het geval en het shirt is retour gestuurd. Alles is vervolgens netjes afgehandeld.
Top! Snelle verzending en heel mooi tenue! Hij had een Man.City tenue, dus een grote club. Mijn zoon is er erg blij mee.

Antwoord van FC Surprise

Bedankt voor je review! Top dat alles snel binnen was en dat je zoon blij is. We proberen altijd een brede selectie clubs aan te bieden, zodat elke box weer een leuke verrassing is—van grote clubs tot verborgen parels.

Zeer tevreden

Snelle verzending, goede bedrukking, en een mooi shirt (in dit geval Middlesbrough uit)
Super leuk!!! We hebben een mooie dames shirt gekregen!
Super kwaliteit en steeds weer een echte surprise wat je ontvangt. Tot nu toe altijd helemaal top!

Mooie shirts

Tot nu toe een paar keer besteld als cadeau, zaten mooie shirts in.
Mooie producten! Prima kwaliteit. Tenue aanbieding is echt aan te raden
Betaalbaar, snelle levering en mooie shirts! Kids helemaal happy er mee!

Manchester city!Super vet verjaardag cadeau

Super vet gaf het als verjaardag cadeau en kreeg een shirt van 25/26 van Manchester city!

Antwoord van FC Surprise

Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat het verjaardagscadeau een succes was. Veel plezier met het shirt! Groet, Aart
Toffe shirts, snelle verzending!
Snelle levering, netjes verpakt, orgineel produkt en goede kwaliteit!
Hele vlotte levering!

FC Surprise is dé webshop voor officiële mystery voetbalshirts. Vanuit onze passie voor voetbal en voetbalshirts maken we van iedere bestelling een echte verrassing. Het idee is simpel: jij kiest je m...