zusenzomer.com

5.726 reviews in totaal   1.332 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de hoge kwaliteit, het zachte materiaal en de duurzaamheid van de producten. Daarnaast wordt de snelle, correcte en vaak zelfs vroege levering gewaardeerd. De klantenservice krijgt lof voor vriendelijkheid, behulpzaamheid en effectieve probleemoplossing, wat het vertrouwen vergroot. Ook zijn klanten enthousiast over de mooie kleuren, prints en het originele design, evenals het makkelijke bestelproces, de duidelijke website en de gebruiksvriendelijke, veelzijdige producten. Problemen met bestellingen of producten worden doorgaans snel en netjes opgelost, met correcte retourafhandeling en soms extra service. Enkele klanten ervaren teleurstelling door incidentele productiefouten. Er zijn meldingen van vertragingen of problemen met de verpakking. Voor klanten met een maatje meer valt de pasvorm soms tegen, doordat bepaalde producten te klein zijn of niet goed aansluiten.

Reviewszusenzomer.com

De badjas die ik besteld heb is snel aan…FANTASTISCH!!

De badjas die ik besteld heb is snel aangekomen goed netjes verpakt. Ik ervaar de badjas als fantastisch, lekker in wakker worden mijn lange ochtend ritueel, na het douchen even aanschieten, nu in deze warmte Juni 2026 draag ik de badjas 's avonds als ik nog even naar zee ga voor een heerlijke avondduik Even afdrogen met een hammamdoek van ZusenZomer dan badjas aan, theetje op het terras van strandpaviljoen en dan naar huis. Het is een als in 1. Erg mooi en fantastisch kwaliteit.
Heerlijk zachte kwaliteit, draagt dus geweldig! Tijdens het bestellen werkte de kortingscode niet, hier mailtje over gestuurd en kreeg de korting netjes teruggestort. Kleine kanttekening, ik had eerst de ‘gewone’ maat besteld en deze was te klein dus toen de plussize. Nu maakt het mij niet uit welke maat er in een kledingstuk staat maar vind mezelf met maat 42 niet echt plussize. Jammer voor de wat vollere vrouw, ik heb overigens het kimono model 🤗.
Fijn bedrijf, paar keer telefonisch contact over vragen die ik had en ik ben alle keren superprettig te woord gestaan. Ook emails werden snel beantwoord, en beloftes werden nagekomen. Ze hebben de zaak goed op orde, dat is aan alles te merken. Producten die ik heb besteld snel en correct geleverd, kwaliteit superfijn. Hier zouden veel internet bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen! Top!
Goede service helaas 2 x iets moeten teeug sturen ivm de maat ik ben een maatje meer en ook al had ik de curve maat genomen was het toch iets te krap wat ik echt heeeel erg jammer vind! Heb 2 verschillende geprobeerd de eerste was wel oke qua maat maar zat niet zo lekker en de 2 de was helaas te klein en dat vond ik echt zo jammer want de kwaliteit en de stof en de kleuren waren echt top !!! Dus ik hoop die mischien in een maatje meer nog komt??? Want dan bestel ik hem meteen !!!

Prima

Gezellig, leuk, doeltreffend, goede kwaliteit en efficiënt. Een vriendelijk grapje? Een leuk atelier in Drenthe, veronzinsels, maakt een dansje bij de bestelling en voegt een persoonlijke groet toe aan je pakje. Zo een waardoor je een glimlach krijgt. Ieder z’n eigen wijze, het is leuk als je je pakje open maakt.

Super mooi

Al een tijd twijfelde ik over de kimono. Het lijkt me heerlijk voor de zomer na het zwemmen, of als je even naar het terras loopt om een drankje te halen. Maar ik was bang dat het te veel op een badjas zou lijken en meer voor de sauna geschikt zou zijn. Na lang twijfelen toch besteld en wauw, wat super. Gave kleur, mooi model en goede kwaliteit. Dat had ik toch veel eerder moeten doen. Laat de stranddagen maar komen ☀️

Hamamdoek Coral

Mooie kwaliteit, mooie kleuren. Precies zoals beschreven en zoals op de foto’s van de site. Duidelijk de afmetingen vermeld + foto’s van een persoon die op de hamamdoek (Coral) ligt wat toch een beter beeld van de werkelijke grootte geeft. Super snelle verzending. Top!
Heerlijke kimono jurk, goed model, frisse kleur die overeenstemt met de foto en vooral van super lichte en luchtige katoen. Ik ging er gelijk mee pronken natuurlijk maar liep pardoes iemand tegen het lijf die precies dezelfde aan had. Geen probleem want ik voelde me er de mooiste in!
Chronisch ziek, veel pijn aan mijn huid en zoekend naar wat nu eens comfortabel is. Gevonden bij zus en zomer. Wat fijn en zo dat ik er dag en nacht ik loop en lig. Mischien een idee om nog iets grotere maat te verkopen.daar is echt een vraag naar. Dank voor deze weldaad in mijn leven

Antwoord van zusenzomer.com

Lieve Mieke, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Wat fijn dat je in onze producten iets hebt gevonden waarin je je prettig voelt en dat ze je dagelijks zoveel comfort bieden. Ook bedankt voor je suggestie over een grotere maat. We krijgen die vraag inderdaad vaker en nemen dit soort feedback altijd mee bij de ontwikkeling van nieuwe collecties. We wensen je heel veel draagplezier en hopen dat je er nog lang van zult genieten. Lieve groet, Petra & Martine & Kristie ZusenZomer

Meer dan tevreden

Heb inmiddels al meerder badjassen , hamamdoeken en zomerdekens gekocht. Over alle artikelen ben ik zeer tevreden. Goede kwaliteit, heerlijk aanvoelende stof en ook na het wassen blijft het erg mooi. Krijg ook regelmatig in de sauna de vraag waar ik mijn badjas heb gekocht. Dat is toch een mooi compliment.

Weefselstructuren

O.a. nu de Reza poncho en doeken gekocht. Zien er prachtig uit, alleen zou ik deze niet aan mijn dochters , met kleine kinderen, cadeau geven. Dit een een weefsel dat gevoeliger is voor haaltjes. Anders dan de stevige weefsels die ik eerder kocht. Het verschil in weefsels zou duidelijker omschreven kunnen worden op de website. Nu heb je niet door dat er toch veel verschil inzit.

Nieuw model strandjurk

Uitstekende kwaliteit! Gebruik jullie items met heel veel plezier. Helaas, jullie nieuwe strandjurk die ik recent heb aangeschaft is voor mij zeer teleurstellend! Tijdens de 1e wasbeurt geeft hij al af en het festonsteekstiksel heeft op verschillende plekken losgelaten of is helemaal weg!! Samengevat: prijzige strandjurk die niet aan jullie kwaliteits eisen voldoet!!! Heel teleurstellend.
De service is super en snel. Per ongeluk was het verkeerde artikel verstuurd. Er werd snel gereageerd op mijn e-mail en direct gecorrigeerd met het verzenden van het juiste artikel en een retourticket om het eerste pakketje te retourneren. Perfect opgelost!

Top badjas

Het is altijd een beetje spannend als je iets online besteld maar dat was in dit geval compleet overbodig. Wat een prachtige badjas! Mocht iemand nog twijfelen.. niet doen!! Hij zit als een tweede huid. Stof is heerlijk, top kwaliteit en valt heel soepel.
De stof was heerlijk zacht en kwaliteitsvol. De patronen waren leuk en het is mooi gemaakt. Ik ben vrij dun en toch zat deze kimono erg mooi. De verzending was snel. Dus ik ben heel tevreden. Ik ga ze binnenkort in de sauna testen ;-)

Een mooie en fijne badjas waar je mee voor de dag kan komen

Duidelijke omschrijving van de badjas die ik heb gekocht. Ook ‘t gewicht vermelden vond ik handig. En de kleuren komen overeen met de foto’s. Als klein persoon zou ik het fijn vinden als ook de lengte van ‘t artikel in de beschrijving zou staan. Ik ben heel blij met deze badjas.

Fijne surfponcho

De surfponcho die ik heb besteld is in het echt net zo mooi als op de website. Heerlijk materiaal en mooi van kleur. Bestellen ging gemakkelijk en hij was zelfs wat eerder binnen dan verwacht. Ik ben er heel blij mee!
Mooie bad-kamer-strand jas. Fijne pasvorm. De verzending kan wel wat beter: plastic verpakking was niet dichtgeplakt. Verder: een mooi product verdient een mooie verpakking, dit was bepaald geen cadeautje op deze manier. Misschien een mooie kartonnen verpakking?
Prachtige hamamdoeken van geweldige kwaliteit. Heb al jaren meerdere doeken in gebruik die nog als nieuw zijn. Nu ook de badjas Ayla gekocht. Ook deze van super kwaliteit. Echt heel tevreden met dit merk

Badjas en handdoek gaan overal mee naartoe 😄🩷

Ik ben op dit moment op wereldreis en heb jullie badjas overal mee naartoe genomen. Ik krijg er zó veel complimenten op, zeker hier in Bali. Iedereen wil weten waar ik hem heb gekocht (en hoopt dan dat het hier is 😉). De look vind ik echt heel mooi, maar minstens zo fijn is de stof. Heel zacht en duidelijk van hoge kwaliteit. Ook na veel dragen blijft hij prachtig. Ik ben er heel blij mee! Net als met de bijpassende hamam handdoek. Aanrader dus! (Ook om cadeau te doen, ik kreeg deze set van mijn moeder cadeau 🩷)