zusenzomer.nlReviews

: 3.437Uitstekend

4,68

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 1 jun. 2023
zusenzomer.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij zusenzomer.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 1 jun. 2023
zusenzomer.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij zusenzomer.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor zusenzomer.nl

105 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.437 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


2 sep. 2022
Snelle levering. Bestelde artikelen zien er goed uit (saunajas en saunahanddoek) Iets waar jullie niets aan kunnen doen, maar wat ik toch wel door wil geven. Ik had gekozen voor levering in de avond en tot mijn verbazing wordt s morgens voor 12.00 uur geleverd. Toevallig was ik even thuis anders had de bezorger mij niet aangetroffen. Raar dat je een voorkeurstijd aan kan geven maar dat er dan vervolgens niets mee gedaan wordt.

de meest kritische beoordeling


4 jul. 2022
Helaas heb ik mijn pakketje niet ontvangen en ben ik nog aan het wachten op vervolg van de bezorger!

Beoordelingen voor zusenzomer.nl

Filter
 Sorteren 
Relevantie
 Geverifieerde beoordeling
15 mei 2023
Prachtige badjas, vlotte levering en info over de levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Super mooie en zachte badjas. Ben er echt blij mee
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 mei 2023
Vlotte service en mooi gemaakt van mooi materiaal
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 mei 2023
Super mooie hamamdoek! Vlotte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 mei 2023
 
Mooie badjas, snel en goed geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
 
van P. V.
Mooie website en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
telefonisch advies
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mei 2023
Super!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mei 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 mei 2023
Order geannuleerd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 apr. 2023
De bestelde ochtendjas werd een dag na de bestelling, goed ingepakt, geleverd. Het voldeed geheel aan de verwachtingen. De ochtendjas ziet er goed uit, ben er heel blij mee!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 apr. 2023
Snelle levering en was echt blij verrast toen ik alles uitpakte. De hamam badjas en bijbehorende hamam doek zijn nog mooier dan ik dacht 😃
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 apr. 2023
Goede kleding… goede klantenservice en snelle levering. Ik heb dat al diverse keren mogen ervaren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 apr. 2023
Snel, vriendelijk, goede communicatie, mooie kwaliteit, keurig verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 apr. 2023
Zeer snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 apr. 2023
Prachtige badjas, goed materiaal
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 apr. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 apr. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 apr. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 mrt. 2023
Prachtige hamamdoeken, ben al jaren blij met mijn eigen doek en heb er nu ook één voor mijn man gekocht. Mooie webshop met veel info en snel geleverd. Fairtrade en goede kwaliteit maken deze webshop echt een aanrader!
Beoordeling melden