zusenzomer.nl
Beoordelingen:

161 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.582 beoordelingen in totaal  

4,81
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
zusenzomer.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat ik mijn prachtige badjas bij een sauna had vergeten en deze na 2 weken naar een liefdadigheidsinstelling is gegaan (ja ja zelfs mijn mooie badjas beweert men) Heb ik een nieuwe besteld. Ik kon wel janken dat eerste weg is, maar ben weer enorm blij dat ik weer een prachtige nieuwe heb.

de meest kritische beoordeling

11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat bestelling is geplaatst krijg je vrij snel bericht dat de bestelling onderweg is, terwijl het dan meerdere dagen duurt voordat bestelling werkelijk bij de vervoerder is aangekomen en vervolgens afgeleverd kan worden. Bestelde producten zijn prima en super om.te gebruiken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor zusenzomer.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden klant!

Kimono/badjas Reza besteld, voldoet geheel aan verwachting qua kleuren en kwaliteit. Erg blij mee. Daarnaast goede service en snelle reactie op mails. Ik raad ZusenZomer zeker aan.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige Hammam/sauna doek. Erg goede kwaliteit. Levering zoals afgesproken. Kom hier graag terug.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Wat een prachtige badjas! Heerlijke stof en mooie pasvorm. Ik ben er erg blij mee.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelproces gebruikersvriendelijk en bezorging ook zonder problemen verlopen.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden

Snelle levering en mooie badjas met bijpassende hamamdoeken.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het pakket kwam gauw en kwaliteit goed
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit stof, zoals verwacht!
Beoordeling melden
KC
Karen C.
Utrecht
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product, erg blij mee!
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het was precies het product wat ik voor ogen had
Beoordeling melden
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke website, mooie producten💜
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en prachtige artikelen
Beoordeling melden
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De producten en service zijn super.
Beoordeling melden
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorgd, goede producten
Beoordeling melden