De reviews voor esterella.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid en zorgvuldigheid van de levering, de vriendelijkheid en deskundigheid van de klantenservice, en het persoonlijke advies bij maatkeuze en productselectie. Ook de kwaliteit van de producten, de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, en de nette verpakking worden gewaardeerd.
Enkele aandachtspunten zijn dat er soms opmerkingen zijn over vertragingen bij de levering. Daarnaast ervaren sommige klanten het retourproces als omslachtig en klantonvriendelijk, met name door bijkomende kosten en ontbrekende labels. Ook is er af en toe sprake van kleine technische ongemakken op de website en variatie in productkwaliteit tussen modellen en maten.
Reviews voor esterella.nl
Via bol.com kwam ik bij jullie… wat een geluk!
Via bol.com kwam ik bij jullie klantenservice terecht; telefonisch. De BH paste niet. Ik kreeg een zeer vriendelijke dame aan de lijn die mij telefonisch advies gaf over welke maat wel goed zou passen. Het advies leek mij aanvankelijk onlogisch maar ik vertrouwde op haar kennis en bestelde de maat die ze mij adviseerde. De bestelling werd kort daarna geleverd en de bh paste PERFECT ! Ik had ook de slip erbij besteld. Het was een setje van Prima Donna… en toen ik het aan had voelde ik me heel sjiek en sexy met zulke luxe lingerie. Mijn man vond het óók práchtig.
Daarom vandaag met de Black Friday actie nóg een mooi setje van Prima Donna besteld met hetzelfde maatadvies. Ik weet zeker dat dit óók weer een luxe succes zal zijn.
Ik ben 33 kg. afgevallen dus het was sowieso moeilijk om de voor nu de juiste maat te vinden. Maar door de kundigheid en ervaring van uw personeel is het een groot succes geworden waar ik jullie dankbaar voor ben. Ik blijf trouwe en tevreden klant; dat weet ik zeker! Ga zo door… groet van Liesbeth Willems, Venlo.
Correcte info en vlotte verzending
Tijdens het aanvinken van het artikel kwam ik altijd terug naar de homepagina en moest dan terug naar het artikel gaan om verder kleur, maat en aantal op te geven.
Spijtig dat de leverancier niet meer variatie van kleuren heeft, gelukkig was er juist een nieuw kleur aangekondigd. Maar daar kunnen jullie niet aan doen maar misschien eens voorstellen aan de leverancier.
Alvast bedankt voor de bestelling
Mooi assortiment en goede klantvriendelijkheid
Mooi assortiment en op de koop toe snel geleverd tijdens de feestdagen. Het model BH dat ik besteld had, had mijn vrouw blijkbaar al in een andere kleur. Op mijn mail inzake retour en eventuele ruil werd zeer vriendelijk en correct gereageerd. Hier bestellen we zeker nog eens.
Een bestelling op de website is vrij makkelijk toch had ik onbewust iets over het hoofd gezien dat pas bij de levering duidelijk werd. Ik nam contact op en al vrij snel werden er mij een 2 oplossingen aangeboden waarvan ik 1 genomen heb . Mijn keuze werd snel en perfect afgehandeld waarvoor dank. Een firma met een fantastisch klantbeleid. Ik was al een tevreden klant nu nog meer. Ik bestel hier zeker terug.
Prima bh. Ik draag al jaren hetzelfde merk en type, mat af en toe een uitstapje naar een andere prima donna.
Dat de klantenservice mij direct terugbelde en geruststelde over mijn bestelling.
Ik was namelijk ongerust geraakt door negatieve reviews. Echter geheel onterecht.
Prachtige bh geleverd.
Heel tevreden over Esterella Lingerie. Setje van Prima Donna goed ontvangen.
Zo als altijd, snelle en goede service. Ruime collectie en zeer klantgericht.
Alles is perfect overzichtelijke website ,super mooie artikelen tegen mooie afprijzing . Met zorg verpakt ,snelle levering . Dank voor het waszakje had dit niet verwacht ,heel blij .
Een dik tevreden klant .
Groetjes Veerle
Online besteld en ruiling in de winkel.
Heel behulpzame en vriendelijke dame!
Veel keuze in prothese BH en prothese badmode!
Super tevreden
Het duurt even voor je bestelling kunt volgen maar alles verloopt naar wens. Aardige klantenservice in Heerlen en prachtige Anita producten.
Verzending was in 1ste instantie teruggestuurd door de koerier naar jullie en de terugbetaling gebeurde zeer snel. Nieuwe zending ook spoedig en keurig ontvangen
Ben beetje teleurgesteld in de snelheid van leveren deze keer!
Fijn winkelen en snel besteld en geleverd gewoonlijk.
Wat beter kan, is het op de hoogte houden van klanten als een artikel niet voorradig is en de levering wat later zal zijn. Op die manier hoeft de klant zich geen vragen te stellen.
Zeer tevreden ,alles past perfect .
Goede merken .
Dank je de snelle levering en klantvriendelijkheid.
artfantasy.be
artist on Instagram
😀👍
Heb heel fijn contact gehad over levering van bestelling.
Zojuist zijn er 2 pakketjes bezorgd.
Waarvan 1 x zonder factuur.
Heb dit met bol opgenomen want wil ze beiden behouden .
Bh besteld. Deze zat heel netjes in een mooi klein doosje verpakt die door de brievenbus past. Echt ideaal, dus je hoeft niet de hele dag thuis te zijn.
Snelle en goede service en de kwaliteit is helemaal prima.
Mooie korting ,mooi bh van Marie Jo past perfect ,heel verzorgd verpakt .
Levering liep niet niet zo goed pakje stond gewoon aan de deur .
Ben heel te vrede en gelukkig met mijn aankoop dank je wel .
Groetjes Veerle
Retourproces is niet handig: je krijgt geen verzendlabel, retourneren op eigen kosten... Zeker voor iets delicaats zoals ondergoed dat zeker goed moet zitten, is dit vreemd. Je moet echt al heel zeker zijn van je maat om te durven bestellen.
Antwoord van esterella.nl
Beste klant, bedankt voor uw reactie. Wij hebben ervoor gekozen om elke bestelling, ongeacht het bedrag, geheel gratis te verzenden in Nederland, Belgie en Duitsland. Hiermee zijn we de enige lingerie webshop. Daar tegenover staat dat de retourkosten inderdaad voor de klant zijn, tenzij er bijvoorbeeld een fout in het artikel zit dan betalen wij de retour en opnieuw de verzendkosten. Wat wij willen mijden is dat klanten 10 artikelen bestellen en er 9 weer terug sturen. En wij berekenen geen administratieve kosten zoals onze collega's dat doen. Ik hoop dat u begrip heeft voor ons beleid en onze werkwijze.