online-badmintonwinkel.nl

119 reviews in totaal   90 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. Er is veel lof voor de betaalbaarheid en goede prijs-kwaliteitverhouding van de producten. De kwaliteit van de producten wordt vaak als goed tot uitstekend ervaren. Ook spreken klanten zeer positief over de behulpzaamheid en klantgerichtheid van de service. Het bestelproces wordt als gemakkelijk en prettig ervaren. Bij problemen wordt er snel en adequaat gehandeld door de klantenservice. Klanten zijn overwegend tevreden over duidelijke, vlotte communicatie, met enkele uitzonderingen.

Reviewsonline-badmintonwinkel.nl

Niks spannends. Besteld en gekregen binnen 2 dagen. Helemaal prima.
Goede communicatie en snel verzonden. Wat wel vreemd is, is dat betaling per overboeking gaat en niet via ideal.

De schoenen waren er snel en goedkoper

De schoenen waren met korting dus dat is fijn maar de bestelling is ook zorgeloos en snel aangekomen.

Zeer tevreden

Ik was zeer tevreden met mijn aankoop. Al mijn vragen werden snel en gemakkelijk via WhatsApp beantwoord. Ze boden ook mogelijke alternatieven aan. Ik ga er nu regelmatig winkelen.

Antwoord van online-badmintonwinkel.nl

Beste klant, wat fijn om te horen, dat wij u zo goed konden bekoren. Met vragen via WhatsApp snel gesteld, hebben wij u met plezier verder geholpen en verteld. Een passend antwoord, een goed alternatief erbij, dat maakt het winkelen voor ons ook een echte blij. Dat u nu vaker bij ons komt kijken, vinden wij natuurlijk om van te juichen en te prijzen. Team online-badmintonwinkel zou zeggen, dat is toch prachtig gedaan, zo’n mooie review laten wij niet zomaar voorbijgaan. Bedankt voor uw vertrouwen, keer gerust weer aan, wij staan altijd klaar om u verder bij te staan!

Supersnel en goed

Supersnel. Zeer scherp geprijst. De beste racketbespanningsservice in NL. Racket verstuurd per post. 2 dagen later al bespannen terugontvangen per post. Zeer groot assortiment.

Antwoord van online-badmintonwinkel.nl

Blij om te horen dat u blij bent met onze service en spullen. Veel plezier met uw nieuwe spullen en op de baan. Team online-badmintonwinkel.nl
Ordered online, picked up at the shop - all perfect!
Goed product tegen mooie prijs en snelle levering

fantastische service

Snel, goedkoop, fantastische service. Nieuw racket kreeg op dezelfde dag de snaren van mn keuze en op dezeflde dag verstuurd. Ook prima advies gekregen van het personeel. Echt een topshop.

Antwoord van online-badmintonwinkel.nl

Hartelijk dank voor je mooie woorden! Geweldig dat je nieuwe racket dezelfde dag nog bespannen en verzonden kon worden en dat je tevreden bent over ons advies. We wensen je veel succes en plezier op de baan! Team online-badmintonwinkel.nl

Prima

Duidelijk, snel en goede prijs
Ben super blij met mijn badmintontas is van zeer goede kwaliteit en kan al mijn racket s en kleding in kwijt voor een mooie prijs en zeer snelle levering! Bestel hier zeker vaker!

Antwoord van online-badmintonwinkel.nl

Wat fijn om te horen, dank je wel voor deze mooie review! Geweldig dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van de badmintontas en dat alles er goed in past. Ook top dat de levering snel was. We kijken ernaar uit om je de volgende keer weer te mogen helpen. Veel plezier met je aankopen en graag tot snel! Team online-badmintonwinkel.nl

Snelle service!

Snelle service en goed geïnformeerd per mail over je bestelling!

Antwoord van online-badmintonwinkel.nl

Erg bedankt dat u blij bent met onze service en spullen. Veel plezier met uw nieuwe spullen en op de baan. Team online-badmintonwinkel.nl
Good quality product

Speed, efficiency and correctness

The orders are sent the next day, so you receive them in a couple of days at most in the Netherlands. I have questions for the customer service by email and the responses were fast and with explanations, you feel the people care.

Antwoord van online-badmintonwinkel.nl

Thank you for your detailed feedback! We’re delighted that our fast shipping and clear, caring customer service made a positive impression. If you ever have more questions, we’re always here to help. Team online-badmintonwinkel.nl