donnay.nl- Logo - Beoordelingen

donnay.nl
Beoordelingen:

139 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden139 beoordelingen in totaal  

4,51
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Donnay is een van de weinige merken, die grote maten verkoopt. De pasvorm is voor mijn zoon perfect. En de bestellingen worden altijd heel vlot geleverd. Wij zijn tevreden!

Meest relevante negatieve beoordeling

10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ontving een XL maat terwijl ik XXL besteld had. Zeer irritant dat ik geen retourlabel kon downloaden. Vreemd dat men aanneemt dat iedereen een printer heeft om het retourlabel te printen. Dat is toch niet van deze tijd?
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor donnay.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle afhandeling Terugzenden van goederen ging ook heel makkelijk en goed
Beoordeling melden
Antwoord van donnay.nl
10 dagen geleden
Hi Sandra, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groet, Team Donnay Nederland
MV
Marga V.
Den haag
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie. Mooie kleding. Goede maten. Prima bedrijf.
Beoordeling melden
Antwoord van donnay.nl
27 mei 2024
Hi, Bedankt voor de mooie review! Groet, Team Donnay Nederland
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Ook geretourneerde artikelen waren snel verwerkt.
Beoordeling melden
Antwoord van donnay.nl
3 jun 2024
Hi Wendy, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groet, Team Donnay Nederland
HB
Hans B.
Melissant
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede pasvorm, snelle levering, goede prijs
Beoordeling melden
Antwoord van donnay.nl
5 jun 2024
Hallo Hans, Bedankt voor de mooie beoordeling! Groet, Team Donnay Nederland
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Klein probleem onmiddellijk opgelost.
Beoordeling melden
Antwoord van donnay.nl
13 dagen geleden
Hi, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Groet, Team Donnay Nederland
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering en goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van donnay.nl
30 mei 2024
Hoi Ron, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groet, Team Donnay Nederland
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van donnay.nl
3 jun 2024
Hallo Rein, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de bestelling. Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Groet, Team Donnay Nederland
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede prijs kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van donnay.nl
10 dagen geleden
Hi Wim, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groet, Team Donnay Nederland
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van donnay.nl
24 mei 2024
Hi, Bedankt voor de mooie beoordeling! Groet, Team Donnay Nederland
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van donnay.nl
4 dagen geleden
Hallo, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Groet, Team Donnay Nederland
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van donnay.nl
5 dagen geleden
Hi Sam, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Groet, Team Donnay Nederland
FV
Fred v.
Amsterdam
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van donnay.nl
10 dagen geleden
Hi Fred, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groet, Team Donnay Nederland
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van donnay.nl
10 dagen geleden
Hi, Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling! Groet, Team Donnay Nederland
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van donnay.nl
13 dagen geleden
Hallo Simon, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Groet, Team Donnay Nederland
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van donnay.nl
7 jun 2024
Hi, Hartelijk dank voor je beoordeling! Groet, Team Donnay Nederland
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van donnay.nl
3 jun 2024
Hallo Ed, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Groet, Team Donnay Nederland
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van donnay.nl
30 mei 2024
Hi, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groet, Team Donnay Nederland
RG
Ronald G.
Zandvoort
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van donnay.nl
30 mei 2024
Hi, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groet, Team Donnay Nederland
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van donnay.nl
30 mei 2024
Hi, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groet, Team Donnay Nederland
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van donnay.nl
24 mei 2024
Hi, Bedankt voor de mooie beoordeling! Groet, Team Donnay Nederland