355 reviews in totaal   108 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

355 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 29 mrt 2023

kosterfashion.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten prijzen de zeer snelle levering van hun bestellingen, vaak al de volgende dag. Daarnaast waarderen zij de persoonlijke aandacht zoals handgeschreven berichtjes en kleine attenties bij hun bestelling. De service wordt als uitstekend, vriendelijk en behulpzaam ervaren. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten. Ook wordt de verpakking als netjes, stevig en verzorgd omschreven. Tot slot ervaren klanten de communicatie als duidelijk, snel en vriendelijk.

ReviewsKöster Fashion

Fijne website, mooie artikelen en supersnelle, nette verzending!

Antwoord van Köster Fashion

Dankjewel voor deze mooie review! Wat fijn dat onze website en collectie zo goed in de smaak vallen en dat je bestelling snel en netjes is aangekomen. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Köster Fashion

Top!

Mooie webshop met kwaliteit kleding in verschillende prijsklasse en aanbiedingen. Duidelijk en makkelijk bestelproces met snelle levering.

Antwoord van Köster Fashion

Heel fijn om te zien dat je tevreden bent, bedankt voor de 5 sterren! Wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Köster Fashion
Snelle service, social media instagram heeft me tot aankoop geleid leuke filmpjes enthousiaste gast

Antwoord van Köster Fashion

Dank je wel voor de mooie review! 😊 Fantastisch dat onze Instagram-filmpjes je hebben weten te inspireren. We blijven ze met veel enthousiasme maken. Veel plezier met je aankoop! Gr, Team Köster Fashion
Mijn vraag werd netjes beantwoord en een briefje bij mijn bestelling.

Antwoord van Köster Fashion

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat het persoonlijke briefje in de smaak viel. Met vriendelijke groet, Team Köster Fashion
Prima

Antwoord van Köster Fashion

Hartelijk dank voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Köster Fashion
Mooie producten en heel snel geleverd

Antwoord van Köster Fashion

Dank je wel voor je mooie woorden. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Köster Fashion
Heel snelle levering

Antwoord van Köster Fashion

Hartelijk dank voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat je bestelling zo snel bij je is aangekomen. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Köster Fashion

Antwoord van Köster Fashion

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat je bestelling snel bij je is geleverd. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Köster Fashion
Snel

Antwoord van Köster Fashion

Dank je wel voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Köster Fashion
Mooie collectie en top qua service en levering

Antwoord van Köster Fashion

Ontzettend bedankt om 5 sterren te mogen ontvangen! Tot de volgende keer;) Met vriendelijke groet, Team Köster Fashion
Snelle verzending, keurig verpakt, érg mooie kleding en zeer correcte communicatie. Ga zo door!

Antwoord van Köster Fashion

Dankjewel voor je mooie woorden en de 5 sterren! We doen ons best om iedere bestelling met zorg en aandacht te verzorgen. Tot de volgende keer;) Met vriendelijke groet, Team Köster Fashion
Zoals de vorige keer geweldig!

Antwoord van Köster Fashion

Dank je wel voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je opnieuw zo tevreden bent. Tot de volgende keer! Gr, Team Köster Fashion

Antwoord van Köster Fashion

Bedankt voor je mooie 5-sterren review. We stellen dit zeer op prijs. Wellicht tot de volgende keer;) Met vriendelijke groet, Team Köster Fashion
Top service en snelle levering.

Antwoord van Köster Fashion

Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en snelle levering. Tot de volgende keer ;) Met vriendelijke groet, Team Köster Fashion
Super service en mooie spullen

Antwoord van Köster Fashion

Onwijs bedankt voor je review!! We zien je graag de volgende keer weer in de winkel of online:) Groetjes, Team Köster Fashion

Antwoord van Köster Fashion

Hartelijk dank voor je beoordeling. We zijn blij dat je zo tevreden bent en hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Gr, Team Köster Fashion

Antwoord van Köster Fashion

Bedankt voor je beoordeling! We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Köster Fashion

Antwoord van Köster Fashion

Prachtige kleding! En top service!

Antwoord van Köster Fashion

Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kleding en service. Wellicht tot de volgende keer:) Met vriendelijke groet, Team Köster Fashion

Antwoord van Köster Fashion

Dank je wel voor je beoordeling! We waarderen je vertrouwen en hopen je de volgende keer een 5-sterren ervaring te mogen bieden. Met vriendelijke groet, Team Köster Fashion

Köster Fashion

Bij onze winkel aan het Ritsevoort 52 in Alkmaar en webshop vind je een uitgebreide luxe dames- en herencollectie. Sinds 1904 zijn er al vier generaties Köster die de collecties met grote zorgvuldighe...