Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid van levering en ontvangen hun bestelling vaak de volgende dag al. Het persoonlijke karakter van de service, zoals handgeschreven briefjes en een vriendelijke benadering, wordt gewaardeerd. De vriendelijkheid van het personeel en de klantenservice wordt vaak genoemd en als zeer positief ervaren. De ontvangen producten en kleding zijn van hoge kwaliteit volgens de klanten. Ook de zorgvuldige en nette verpakking van de bestellingen wordt regelmatig genoemd als pluspunt. De service wordt als klantgericht, behulpzaam en oplossingsgericht omschreven, ook bij fouten of ruilingen. Daarnaast wordt de communicatie als duidelijk, snel en correct ervaren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsKöster Fashion
Snelle verzending, keurig verpakt, érg mooie kleding en zeer correcte communicatie.
Ga zo door!
Antwoord van Köster Fashion
Dankjewel voor je mooie woorden en de 5 sterren! We doen ons best om iedere bestelling met zorg en aandacht te verzorgen.
Team Köster Fashion
Prachtige kleding! En top service!
Antwoord van Köster Fashion
Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kleding en service.
Wellicht tot de volgende keer:)
Antwoord van Köster Fashion
Hartelijk dank voor je vijf-sterren beoordeling, dat stellen we zeer op prijs:)
Tot de volgende keer.
Team Köster Fashion
Prachtige kleding en super verzorgd met een mooi persoonlijk bedankje !!top
Antwoord van Köster Fashion
Dankjewel voor je mooie woorden en de 5 sterren! ⭐ Leuk dat het persoonlijke bedankje zo wordt gewaardeerd.
On-line topper !
Snelle en goede verzending met persoonlijke toelichting
Antwoord van Köster Fashion
Dankjewel voor deze review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze verzending en persoonlijke aanpak.
Tot de volgende keer ;)
Antwoord van Köster Fashion
Bedankt voor het achterlaten van een 5-sterren review. We stellen je vertrouwen zeer op prijs.
Tot de volgende keer:)
Team Köster Fashion
Mooie merken. Mooi verpakt en snel verzonden. Jammer dat ik niet in de buurt woon anders zou ik daar graag gaan winkelen. Vriendelijk personeel. Ben benieuwd naar de nieuwe collectie. Peserico is mijn favoriete merk
Antwoord van Köster Fashion
Wat een prachtige review, dankjewel! ⭐
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze merken, de verpakking en de snelle verzending.
Jammer dat je niet in de buurt woont, maar gelukkig kunnen we je online blijven verrassen 😊
Graag tot een volgende bestelling.
Hartelijke groet,
Antwoord van Köster Fashion
Bedankt voor het geven van 5 sterren. Fijn dat je zo tevreden bent.
Wellicht tot de volgende keer!
Snelle en goede levering
Antwoord van Köster Fashion
Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle en goede levering.
Antwoord van Köster Fashion
Dank je wel voor het achterlaten van een vijf-sterren review.
Met vriendelijke groeten,
Team Köster Fashion
Snel en zelfs persoonlijk geleverd
Antwoord van Köster Fashion
Wat fijn om te zien, dankjewel voor je mooie beoordeling!
Tot de volgende keer weer;)
Goede en snelle service
Antwoord van Köster Fashion
Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service en snelheid waardeert.
Team Köster Fashion
Met een online bestelling toch een persoonlijk handgeschreven bericht van Köster ontvangen. Heel leuk en erg gewaardeerd.
Antwoord van Köster Fashion
Wat fijn om te lezen, dank je wel! We vinden het belangrijk om ook bij een online bestelling een persoonlijk tintje mee te geven. Heel leuk dat het zo gewaardeerd wordt!
Team Köster Fashion
Fijne persoonlijke service mooie kleding
Antwoord van Köster Fashion
Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze persoonlijke service en kleding waardeert.
Mooie aanbieding
2 voor de prijs van 1 dat kan je natuurlijk niet laten liggen. Prima actie 2 leuke dingen besteld. En zoals gewoonlijk snel geleverd en een mooie kortingsbon!
Antwoord van Köster Fashion
Wat een geweldige review, dankjewel voor de 5 sterren!
Fijn om te horen dat de actie in de smaak viel en dat je twee leuke items hebt kunnen scoren.
Mooi dat alles weer snel geleverd is én dat de kortingsbon goed van pas komt 😊
Veel plezier met je aankopen en graag tot een volgende keer!
Hartelijke groet,
Snel geleverd
Antwoord van Köster Fashion
Dankjewel voor je mooie review! We hopen je de volgende keer nóg meer te verrassen ;)
Fijne dag verder!
Antwoord van Köster Fashion
Hartelijk dank voor je vijf-sterren beoordeling, dat stellen we zeer op prijs:)
Tot de volgende keer.
Antwoord van Köster Fashion
Dankjewel voor je review! We blijven ons best doen om je ervaring nóg beter te maken ;)
Wellicht tot de volgende keer!
Bednakt voor je review!
Nogmaals veel draagplezier toegewenst en wellicht tot de volgende keer;)
Team Köster Fashion
Prachtige merken, mooie zaak en webshop.
Goede en snelle service.
Lief berichtje op de bon geschreven bij de bestelling.
Antwoord van Köster Fashion
Wat een prachtige review, dankjewel! Fijn om te horen dat je onze merken, winkel, webshop én service zo waardeert. Leuk dat het persoonlijke berichtje is opgevallen!
Tot de volgende keer:)