purdey.nl

7.792 reviews in totaal   1.230 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over het vriendelijke, behulpzame en deskundige personeel, wat het winkelbezoek extra aangenaam maakt. De kleding wordt als uitstekend, duurzaam en stijlvol ervaren en de uitgebreide, smaakvolle en tijdloze collectie valt in de smaak. De service is klantgericht, met snelle hulp en weinig problemen bij ruilen of retourneren. Ook wordt de webshop gewaardeerd vanwege het overzichtelijke karakter. Tegelijkertijd zijn er klachten over de inconsistentie in pasvormen bij sommige modellen en maten. De snelheid en betrouwbaarheid van de levering wisselen, met meldingen van vertragingen. Daarnaast ervaren sommige klanten problemen met het gebruiksgemak en de snelheid van de webshop, evenals onduidelijkheden rond bestellingen of vouchers. Retourneren en ruilen verloopt meestal goed, maar frustratie ontstaat soms door vouchers en extra kosten.

Reviewspurdey.nl

Ik ben heel goed geslaagd in de salie wat me opvalt is dat de maten niet altijd kloppen qua pasvorm. Met name bij jullie rokken bvb ik had een rokje maat 38 zat perfect kreeg alleen het laatste stuk van de rits niet dicht zat veel te strak in de taille dat heb ik al meer ervaren bij Purdey of het item valt veel te groot uit. Verder dik tevreden met de items die wel passen . Succes met alles hrt Gr José
Y H
Y.J. H.
Ik ben al heel lang klant bij Purdey. Echt altijd naar volle tevredenheid. In die meer dan 20 jaar is de collectie uitgebreid. De keuze is reuze!!! Ook al ben ik nu inmiddels 70 jaar. Ik kan nog steeds naar volle tevredenheid kopen. Als ik eens een vraag heb, is de hulpvaardigheid van de klantenservice groot, evenals de klantvriendelijkheid!! Kortom: ga zo door!! En dank voor al die jaren.

Antwoord van purdey.nl

Beste mevrouw, Wauw, wat een prachtig compliment! Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze geweldige beoordeling te schrijven. Het feit dat u al meer dan 20 jaar met zoveel plezier bij Purdey winkelt, is voor ons het grootste compliment dat we kunnen krijgen. Wij zijn ontzettend trots dat onze uitgebreide collectie u nog altijd zo aanspreekt en dat onze klantenservice u naar volle tevredenheid helpt. Uw complimenten geven ons hele team een enorme boost. Wij hopen u nog vele jaren te mogen inspireren en verwelkomen. Nogmaals dank voor uw trouwe loyaliteit en ga zo door met stralen! Met vriendelijke groet, Het team van Purdey
Top collectie kleding. Prima geholpen in de winkels. Verbeterpuntje, als je iets online bestelt, duurt het vaak lang voordat het in huis is. Prima, dat je het in de winkels kunt terugbrengen als het niet bevalt. Top, dat je steeds een gedeelte van de collectie via de email kunt bekijken. Leuke modeshow, prettig dat er regelmatig kortingen zijn. Purdey is echt mijn winkel!

Antwoord van purdey.nl

Beste mevrouw, Wat een geweldig compliment dat Purdey uw favoriete winkel is, dank u wel! We zijn blij met uw feedback over de webshop. Tijdens acties en de sale is het topdrukte, waardoor pakketjes soms helaas langer onderweg zijn. We begrijpen dat dit jammer is en nemen uw opmerking mee om onze processen te verbeteren. Gelukkig weet u de winkels goed te vinden voor service en retourneren. Tot snel bij de volgende collectie! Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
R Q
Roos Q.
Mooie mode die bij mij hoort, klassiek maar toch modern, goed draagbaar voot allerlei gelegenheden. Ik slaag altijd, koop ook vaak wat ik niet nodig heb. In mijn garderobe is 75 % Purdey . Een leuke huis show, gezellig en altijd leuk geholpen als het nodig is. Ik weet meestal goed wat ik wil. Het is de enige zaak waar ik zoveel koop.

Antwoord van purdey.nl

Beste mevrouw, Wauw, wat een ongelooflijk mooie review. Hartelijk dank voor uw jarenlange loyaliteit en uw prachtige complimenten. Dat maar liefst 75% van uw garderobe uit Purdey-kleding bestaat, vinden wij een enorme eer! Wat geweldig dat u ook altijd zo geniet van onze Events en de gezellige sfeer in de winkel. Dat u vaak met iets extra’s naar huis gaat, nemen we als een groot compliment voor onze collecties. Heel veel draagplezier gewenst met al uw mooie sets. Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
De service van vooral de winkel in Zutphen. Buitengewoon aardig personeel en denken met je mee. Ze geven het gevoel dat ze alle voor je persoonlijk hebben ook al zijn er veel klanten aanwezig. Persoonlijke service, heel uniek! Geen verbeterpunten ook niet voor de website. Heel handig dat retour zo vlot is geregeld via hetzelfde pakket. En in de winkel ook helemaal geen probleem. Top!

Antwoord van purdey.nl

Beste mevrouw, Wat een hartverwarmende review, hartelijk dank. Het doet ons ontzettend goed om te lezen dat u onze winkel in Zutphen zo positief heeft ervaren. Wij vinden persoonlijk contact en met u meedenken het leukste wat er is, ook als het gezellig druk is in de winkel. Wat fijn dat ook het retourproces via de website en in de winkel naar volle tevredenheid is verlopen. Wij zullen uw complimenten zeker delen met het hele team in Zutphen; daar gaan ze stralen! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen, online of gezellig in de winkel. Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
C D
Cecile d.
Breda

Zeer tevreden met Purdey.

Online gekocht.Mooi ingepakt en snel geleverd. Weer heel tevreden met de prachtige kleding. Fijne winkel om te kopen , gezellig , veel keus en je wordt heel goed geholpen , goede adviezen. Je gaat altijd met een blij tevreden gevoel en prachtige kleding de winkel uit! Ga zo door !!

Antwoord van purdey.nl

Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw fijne en uitgebreide feedback. Het is geweldig om te lezen dat onze online service en de vertrouwde winkelervaring zo mooi samenkomen en u telkens een tevreden gevoel bezorgen. Wij wensen u ontzettend veel draagplezier toe en hopen u in de toekomst te mogen blijven inspireren! Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
Mijn ervaringen zijn /waren altijd uitstekend! De herinneringen aan de winkel in Groningen .waar stijlvolle mode door altijd vriendelijke zorgvuldige dames werd getoond zullen blijven en de terugkomst van Purdey Groningen zeer gewenst!!
Blij met de blouse in de zomer sale. Pasvorm precies pasvorm goed, kleuren ook wat ik hoopte. Vlot bezorgd, maar de pakjesman had veel haast en liet mijn pakje bij de buren achter. Terwijl ik gewoon thuis was om op de aangegeven tijd de deur te openen voor ontvangst. De pakjesman heeft het gelukkig nog zelf gecorrigeerd.

Antwoord van purdey.nl

Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het doet ons goed te lezen dat de blouse precies is wat u ervan hoopte. Onze excuses dat de bezorger in de haast uw pakketje eerst bij de buren achterliet, maar fijn dat dit uiteindelijk meteen is rechtgezet. Wij wensen u een mooie zomer en veel plezier met uw nieuwe kleding. Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
Snelle levering. Na een maatje te klein te hebben gekocht. Geld snel terug op de rekening gestort. Alleen jammer dat je wanneer je een maatje groter gaat bestellen je dan toch retourkosten moet betalen.
Ik bestel graag wat bij Purdey! Betrouwbaar, mooie kleding van goede kwaliteit! Snel geleverd en kleding zit vaak mooi en blijft er mooi uitzien! Jammer dat het zo prijzig is!
Privéprofiel

De Purdey winkel is top, Purdey online is niet goed, zeer ontevreden!

Ik vind Purdey een zalige winkel. Alles is mooi, het personeel in de winkel is heel behulpzaam en vriendelijk. Online heb ik helaas geen goede ervaringen, voor de 2e keer! Een pakket is enkele weken onder weg geweest en vond de buurman later op zijn oprit, als oud vuil! Mijn huidig pakket is nu al ruim een week onder weg (nu naar de winkel in Maastricht), maar heb wederom nog geen pakket ontvangen, en niemand kan mij vertellen waar mijn bestelling blijft. Purdey geeft telkens aan dat het eraan komt. Ik heb alles betaald, dus dit voelt wederom erg zuur!! Ik zal geduldig moeten afwachten! Update: pakket is aangekomen in winkel Maastricht, en ga ik ophalen!!

Antwoord van purdey.nl

Beste mevrouw, Bedankt voor uw review. Wat super te vernemen dat uw pakket/bestelling is aangekomen in de winkel, en dat u deze kunt afhalen. Heel veel draagplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
Ik vind dat het bij jullie iedere keer vlot verloopt, zonder problemen. Is er iets te groot of te klein kan je probleemloos ruilen of geld terug. Prima klantenservice, en prachtige collectie!
I L
Ingrid L.
Jullie hebben prachtige kleding , goede kwaliteit mooie kleuren. Wat jullie beter kunnen doen is af en toe een mooie tas geven aan de kassa als mensen afrekenen, vaal reken je voor een paar 100 euro af dan zou het wel is leuk zijn als je een mooie tas kreeg is ook reclame voor jullie. Of een leuke sjaal zeker als je boven een bedrag afrekend vind ik dat een mooie waardering voor je klant.

Antwoord van purdey.nl

Beste mevrouw, Bedankt voor uw review. Mooi te lezen dat u zich goed kan vinden in onze collecties. Wij hebben niet altijd een give away om handen liggen. Echter willen we de tip zeker intern doorgeven. Bedankt hiervoor. Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
Ik vind de kleding van mooie kwaliteit! Beter kan wel , als iets gekocht heb met een voucher , online. En je stuurt het retour! Moet je bellen dat ze je voucher weer bij je account zetten! Dat vind ik heel irritant! Als dat niet doet ben je punten gewoon kwijt!

Antwoord van purdey.nl

Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw review en wat fijn dat u de kleding van mooie kwaliteit vindt. We begrijpen uw frustratie over de vouchers en punten volkomen. Helaas ondervinden wij momenteel een bug in ons spaarpuntensysteem waardoor dit niet automatisch wordt teruggestort, althans bij vele retourzendingen wel, echter bij enkele niet. Dit is bij ons bekend en we doen er uiteraard alles aan om dit op te lossen, maar helaas is het technisch niet snel en gemakkelijk te verhelpen. Onze excuses voor dit ongemak! U kunt in het vervolg in plaats van bellen ook een korte e-mail sturen naar onze klantenservice met uw ordernummer. Wij kijken het dan graag na zodat daarna de spaarpunten van de voucher gecorrigeerd kan worden. Met vriendelijke groet, Purdey Webcare

prima shirt

De Shirt is echt een hit! Maar valt ook erg groot, gelukkig twee maaten besteld, de kleine gekozen en is steeds nog ruim. De shawl is prachtig, nu nog te warm, maar perfect voor het najaar.

Antwoord van purdey.nl

Beste mevrouw, Wat een mooie feedback, dank u wel. Geweldig dat het shirt zo goed in de smaak valt en dat u door het bestellen van twee maten de juiste keuze heeft kunnen maken. We hopen dat u nu al geniet van het shirt, en straks in het najaar net zo hard van uw prachtige nieuwe sjaal! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
I B
Ineke B.
In de winkel kennen ze me Bij een misbestelling wordt niet moeilijk gedaan , het product wordt onmiddellijk terug genomen De behandeling is gastvrij en vriendelijkp
M V
Mirjam v.
Goede kwaliteit en mooie kleding. Vriendelijk en behulpzaam personeel.Mogelijkheid om webshop bestelling in winkel te laten bezorgen, kun je daar passen. Aandachtspunt: ik bekijk de webshop meestal op mijn mobiel en dan zijn de afbeeldingen erg klein

Antwoord van purdey.nl

Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Wat fijn dat u zo tevreden bent over de kwaliteit, ons personeel en de mogelijkheid om uw bestelling in de winkel te passen. Wat betreft de afbeeldingen op de mobiele website kunnen wij hier helaas niets aan veranderen; door het compacte formaat van een telefoonscherm worden deze automatisch kleiner weergegeven. We hopen dat u desondanks veel plezier heeft van uw aankopen. Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
Winkelen bij Purdey is erg fijn omdat de dames altijd bereid zijn om te helpen en mee te denken. Wanneer ik online iets kooo bij Purdey, wordt het zeer snel bezorgd en is het prachtig ingepakt.

Antwoord van purdey.nl

Beste mevrouw, Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wat ontzettend fijn om te horen dat u onze service — zowel in de winkel als online — zo positief ervaart. Dat de dames altijd voor u klaarstaan om mee te denken en dat uw online bestellingen snel en prachtig ingepakt aankomen, is precies waar we met het hele team naar streven. Heel veel plezier met uw aankopen. Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
Ik ben 1 x gebeld om de bestelling op te halen. Nadat ik na een week niets gehoord heb heb ik zelf maar gebeld. In de winkel werd ik vriendelijk en snel geholpen en nog het een en ander aangeschaft. Fijn personeel jammer dat niet alles in de winkel hangt.

Antwoord van purdey.nl

Beste mevrouw, Bedankt voor uw review. Normaliter zodra een pakket arriveert in de winkel, wordt u per mail of telefonisch op de hoogte gesteld, onze excuses dat dit niet is gebeurd. Fijn dat na een belletje van u, alles naar wens is opgelost. Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
Zeer deskundige medewerkster die ook alle tijd voor je neemt en betrokken is bij de klant. Vraagt ook of je koffie of n bakkkie thee lust wat voor mij heel belangrijk is dit maak je nergens meer mee op de dag van vandaag sjappo voor pyrdey oisterwijk

Antwoord van purdey.nl

Beste mevrouw, Wat een compliment, dank u wel! Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u zich welkom voelt en dat de koffie klaarstaat. Fijn dat u deze betrokkenheid zo heeft ervaren. We zien u heel graag snel weer in Oisterwijk. Met vriendelijke groet, Purdey Webcare