purdey.nl- Logo - Beoordelingen

purdey.nlReviews

: 2.537Goed

4,47

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
purdey.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij purdey.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 5 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
purdey.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij purdey.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor purdey.nl

1.156 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.537 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


28 jun. 2022 
ik ben klant sinds 2007 en gaf jaarlijks veel ,veel geld uit bij purdey maar de laatste jaren kan ik mijn ei niet kwijt,sinds de overname is de inkoop rond uit pet ,en dat zien jullie ook van wat er overblijft in de winkels ,tevens de afwerking is rond uit slecht naadjes ,gaatjes wordt altijd wel goed verholpen door purdey den bosch maar ik vind het lastig ,de collectie is waardeloos al die wollen soeptruien,broeken die veels te lang zijn,en als het lijkt op het klassieke is het dat altijd net niet .Langzaam zie ik verbetering komen,maar toch het is een beetje surogaat.Heel ,heel jammer.Ik kon mij vroeger kleden voor een feestje of op kantoor of prive .Nu kan ik nook niet meer afstylen met een mantel
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


14 apr. 2022
Zeer trage afhandeling! Pas na een week de melding dat een artikel niet leverbaar is. Koop wordt ongedaan gemaakt maar niet het volledig bedrag wordt geretourneerd. Geld zou overgemaakt zijn maar wordt niet bijgeschreven op rekening. Nog geen melding dat overige artikelen verzonden zijn maar wel de mail ontvangen waarin gevraagd wordt om een beoordeling te geven. Ik was lang met veel plezier klant bij Purdey, de afgelopen paar jaar is er weinig over van dat enthousiasme! Leveringen zijn super traag. Webshop werkt slordig. Kwaliteit van de kleding holt achteruit. Afhandelingen van klachten worden, zeker in de filialen, slecht opgepakt.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor purdey.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Snelle omruilservice van artikel via website besteld en in winkel teruggebracht. Artikelen hebben zeer wisselende grootte en info van maattabel klopt derhalve niet!!!
Beoordeling melden
Antwoord van purdey.nl
15 sep. 2022
Beste mevrouw, Bedankt voor je review en feedback. Wij zullen dit meenemen intern. Wellicht dat hier iets mee gedaan kan worden. Wel fijn te vernemen dat je het item snel kon ruilen in 1 van onze winkels. Veel draagplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden 
van M V.
Ik denk dat ik vind niet achteraf betalen dat ik dat gewoon helemaal niet vind bij deze webshop. Soms is het leuke kleding en dan weer helemaal niet.
Beoordeling melden
Antwoord van purdey.nl
11 dagen geleden
Beste mevrouw, Bedankt voor je review. Wij werken niet met afterpay op onze webshop. Mocht je iets anders bedoelen en je wilt je review nader toelichten, dan mag je altijd een mail sturen naar klantenservice@purdey.nl Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Snelle levering. Alleen maattabel klopt totaal niet met daadwerkelijke maat. Die laatste valt veel groter uit.
Beoordeling melden
Antwoord van purdey.nl
7 dagen geleden
Beste mevrouw, Bedankt voor je review. Fijn te lezen dat je je bestelling snel in ontvangst hebt mogen nemen :-) Graag kijken we even met je mee naar het item waarvan je aangeeft dat het maattabel niet klopt. Stuur je ons even een mail met je ordernummer of item waar het om gaat? Ons mailadres is: klantenservice@purdey.nl Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Vriendelijk en eerlijk geholpen, hoe je het kledingstuk ook kan dragen en wat je beter niet kunt doen. Echt fijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
De laatste zending werd snel geleverd in een stevige doos, dat beviel mij uitstekend !
Beoordeling melden
Antwoord van purdey.nl
12 sep. 2022
Beste mevrouw, Bedankt voor uw review. Wat fijn te vernemen dat uw bestelling snel is geleverd. Hierdoor kon u het sneller showen :-) Graag gedaan en tot een volgende keer bij Purdey Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022 
van M. D.
Uiterst vriendelijke service en klassiek/sportieve modellen: daar houd ik van!!
Beoordeling melden
Antwoord van purdey.nl
13 dagen geleden
Beste mevrouw, Super bedankt voor je beoordeling! Mega leuk om te lezen. Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
De doos zag er perfect uit. Keurig opgevouwen. Zelfs een stukje zeep erbij.
Beoordeling melden
Antwoord van purdey.nl
11 dagen geleden
Beste mevrouw, Bedankt voor je review. Super om te horen dat je het een cadeautje vond om uit te pakken! En fijn dat we je op deze manier blij hebben kunnen maken. Veel plezier met je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Mooie betaalbare kleding En fijn snel antwoord op mijn vragen
Beoordeling melden
Antwoord van purdey.nl
19 sep. 2022
Beste mevrouw, Bedankt voor je beoordeling, mega leuk om te lezen! Graag gedaan en wellicht weer tot een volgende keer bij Purdey. Heel veel plezier met je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Alles in Ordnung, Schnell, wie bestellt, ich bin zufrieden.
Beoordeling melden
Antwoord van purdey.nl
11 dagen geleden
Sehr geehrte Frau Vielen Dank für Ihre Bewertung! Wie schön zu hören, dass Sie so begeistert sind! Vielleicht bis zum nächsten Mal wieder. Mit freundlichen Grüßen, Purdey Webcare
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
top geregeld! en snelle levering en supermooie kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van purdey.nl
8 sep. 2022
Beste mevrouw, Bedankt voor uw review. Super leuk dat je zo tevreden over ons bent! Heel veel plezier met je nieuwe aankoop. Vriendelijke groet, Purdey Webcare
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Online besteld ,snelle afhandeling!Keurig verpakt !Top !
Beoordeling melden
Antwoord van purdey.nl
4 dagen geleden
Beste mevrouw, Fijn om te horen! Bedankt voor je positieve feedback en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Mooie en betaalbare kleding helemaal mijn style.
Beoordeling melden
Antwoord van purdey.nl
7 dagen geleden
Beste mevrouw, Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent! Graag weer tot een volgende keer bij Purdey. Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Vind het een mooie collectie, elk seizoen weer.
Beoordeling melden
Antwoord van purdey.nl
5 sep. 2022
Beste mevrouw, Bedankt voor je review. Wat fijn te lezen dat je zo enthousiast bent over onze collectie. Graag tot een volgende keer weer bij Purdey Vriendelijke groet, Purdey Webcare
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022 
Prachtige mode Mooi verzorgd bij levering
Beoordeling melden
Antwoord van purdey.nl
8 sep. 2022
Beste mevrouw, Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent. Graag gedaan en heel veel draagplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022 
Zeer vlotte levering en leuke prijsjes!
Beoordeling melden
Antwoord van purdey.nl
15 sep. 2022
Beste mevrouw, Wat fijn om te horen! Bedankt voor je positieve beoordeling. Wellicht weer tot snel bij Purdey. Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022 
Goede service en een mooie collctie
Beoordeling melden
Antwoord van purdey.nl
5 sep. 2022
Beste mevrouw, Bedankt voor je review. Wat fijn te lezen dat je zo enthousiast bent over onze collectie en over onze serviceverlening. Graag tot een volgende keer weer bij Purdey Vriendelijke groet, Purdey Webcare
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Snelle levering en goede kleding.
Beoordeling melden
Antwoord van purdey.nl
8 sep. 2022
Beste mevrouw, Bedankt voor je review. Wat fijn te lezen dat je zo enthousiast bent over onze collectie en dat je je nieuwe aankoop snel hebt mogen ontvangen. Heel veel draagplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Goed geholpen en snel geld terug.
Beoordeling melden
Antwoord van purdey.nl
4 dagen geleden
Beste mevrouw, Bedankt voor je review. Wat fijn te vernemen dat het naar wens is verlopen. Wellicht weer tot een ander keer bij Purdey. Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Altijd heel verzorgd en attent.
Beoordeling melden
Antwoord van purdey.nl
7 dagen geleden
Beste mevrouw, Wat fijn om te horen! Bedankt voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Purdey Webcare
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022 
Snelle levering Mooie kleding
Beoordeling melden
Antwoord van purdey.nl
8 sep. 2022
Beste mevrouw, Bedankt voor je review. Wat fijn te lezen dat je zo enthousiast bent over onze collectie en dat je je nieuwe aankoop snel hebt mogen ontvangen. Heel veel draagplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Purdey Webcare