devriesbedden.nl- Logo - Beoordelingen

devriesbedden.nl
Beoordelingen:

105 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden152 beoordelingen in totaal  

4,88
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 mrt 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
devriesbedden.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De service goed, ze houden je goed op de hoogte over het proces van levering. Ik heb het alleen verkeerd begrepen over het dekbed met extra gevuld, dat ik een ouderwets dik gevulde dekbed zou ontvangen waarin ik kon wegdromen, helaas is het vrij dun en ik moet daar erg aanwennen, en merk dus dat het niet volgens mijn verwachting was. Je denkt een heel dik gevuld 'jas' te ontvangen wat veel warmte geeft maar de ervaring is van een 'vestje' om je heen. Na 10 maanden sparen is het niet waar ik van droomde. Kwaliteit waar het van gemaakt is en hoe het gemaakt is, is goed, alleen de vulling per cassette kwam niet duidelijk over op de website dat ik daardoor niet heb kunnen bestellen waar ik al jaren van droom.

de meest kritische beoordeling

7 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas bleek een hoeslaken een paar gaatjes te bevatten en de nieuwe die ik kreeg was vies.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor devriesbedden.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
perfecte snelle afhandeling van mijn bestelling! Zoals het hoort te zijn!
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele snelle en keurige verzending met persoonlijk briefje. Top!
Beoordeling melden
Antwoord van devriesbedden.nl
7 dagen geleden
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent! Geniet van uw bestelling. Met vriendelijke groet, De Vries Slaapcomfort
TM
Trudy M.
Veldhoven
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle kevering

Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van devriesbedden.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor uw positieve review. Daar zijn wij erg blij mee! Met vriendelijke groet, De Vries Slaapcomfort
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van devriesbedden.nl
12 dagen geleden
Wat fijn dat u een positieve ervaring met ons heeft gehad! Bedankt voor uw 5 sterren review. Met vriendelijke groet, De Vries Slaapcomfort
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van devriesbedden.nl
12 dagen geleden
Vriendelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen ons met 5 sterren te beoordelen! Daar worden wij blij van. Met vriendelijke groet, De Vries Slaapcomfort
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle en fijne persoonlijke service

Ik ben blij met de persoonlijke service van De Vries. Niet alleen werd mijn bestelling (een heerlijk ondersteunend kussen) heel snel bevestigd, verzonden en ontvangen, ik ontving dankzij een actie ook een goed passende en fraaie molton kussensloop. Daarnaast zat er een persoonlijke boodschap bij mijn bestelling. Heel erg leuk! Dat soort extra service zie je bijna nergens meer.
Beoordeling melden
Antwoord van devriesbedden.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor uw lieve woorden, dat doet ons goed! Hopelijk heeft u veel slaapcomfort van uw nieuwe hoofkussen! Met vriendelijke groet, De Vries Slaapcomfort
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede communicatie

Product kon niet (zoals op website beschreven staat) dag na bestelling bezorgd worden. Er werd netjes contact opgenomen om dit terug te koppelen. Heel fijn!
Beoordeling melden
Antwoord van devriesbedden.nl
18 apr 2024
Uw vriendelijke woorden zijn een motivatie voor ons om nog beter te worden. Hartelijk dank voor uw steun en vertrouwen in ons bedrijf! Met vriendelijk groet, De Vries Slaapcomfort
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

goede kwaliteit, mooi en comfortabel

goede kwaliteit en dit is voor mij belangrijk, daarnaast is het beddengoed mooi en comfortabel
Beoordeling melden
Antwoord van devriesbedden.nl
18 apr 2024
Wat geweldig om te horen dat u zo'n goede ervaring had! We waarderen uw positieve feedback enorm. Met vriendelijk groet, De Vries Slaapcomfort
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon eindelijk een goed artikel ,nu echt geen weg geschoven topper meer
Beoordeling melden
Antwoord van devriesbedden.nl
4 mei 2024
Wat fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen bij dit probleem. Bedankt voor uw positieve recensie! Met vriendelijke groet, De Vries Slaapcomfort
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beleefd, snelle service, uitstekend product, redelijk geprijsd.
Beoordeling melden
Antwoord van devriesbedden.nl
7 dagen geleden
Bedankt voor uw positieve woorden. Geniet van uw bestelling! Met vriendelijke groet, De Vries Slaapcomfort
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle levering, fijn bedrijf!
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Online een goede ervaring
Beoordeling melden
Antwoord van devriesbedden.nl
18 apr 2024
Uw waardering betekent veel voor ons. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Met vriendelijk groet, De Vries Slaapcomfort
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Was er snel.
Beoordeling melden
Antwoord van devriesbedden.nl
18 apr 2024
We zijn ontzettend dankbaar voor uw positieve feedback. Bedankt voor het delen van uw ervaring met anderen! Met vriendelijk groet, De Vries Slaapcomfort
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van devriesbedden.nl
18 apr 2024
Uw tevredenheid is ons doel, en we zijn blij dat we daarin geslaagd zijn. Dank u wel voor uw support! Met vriendelijk groet, De Vries Slaapcomfort
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van devriesbedden.nl
18 apr 2024
Uw positieve review maakt ons erg blij! Dank u wel voor uw steun en vertrouwen in ons. Met vriendelijk groet, De Vries Slaapcomfort
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van devriesbedden.nl
18 apr 2024
Uw waardering betekent veel voor ons. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Met vriendelijk groet, De Vries Slaapcomfort
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van devriesbedden.nl
18 apr 2024
Uw tevredenheid is ons doel, en we zijn blij dat we daarin geslaagd zijn. Dank u wel voor uw support! Met vriendelijk groet, De Vries Slaapcomfort
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes verpakt en snel verstuurd. Leuk dat er een persoonlijk geschreven boodschap bij zat. Goede kwaliteit. Fijne klantenservice.
Beoordeling melden
Antwoord van devriesbedden.nl
7 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw positieve woorden. Wij doen ons best om u van een optimale service te voorzien, fijn dat u daar tevreden over bent! Geniet van uw producten! Met vriendelijke groet, De Vries Slaapcomfort
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Ondanks een fout bij de post , kregen we het bestelde onmiddellijk opnieuw toegestuurd .
Beoordeling melden