devriesbedden.nl

963 reviews in totaal   547 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, vaak zelfs de volgende dag. De service wordt als uitstekend ervaren, waarbij medewerkers vaak een stap extra zetten voor de klant. Klanten waarderen de proactieve, vriendelijke en duidelijke communicatie, vaak via WhatsApp, telefoon of e-mail. Er wordt actief gecontroleerd of klanten het juiste product bestellen, wat veel vertrouwen en waardering oproept. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer gunstig ervaren en de betaalbaarheid van de producten wordt geprezen. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel worden veelvuldig genoemd als reden voor tevredenheid. Daarnaast waarderen klanten de zorgvuldige verpakking en extra attenties zoals een kaartje of cadeautje bij de bestelling.

Reviewsdevriesbedden.nl

Mijn eerste ervaring en deze is mij goed bevallen

Mijn eerste ervaring en deze is mij goed bevallen. Na mijn bestelling kreeg ik attent de vraag of ik zeker wist dat ik het juiste artikel had besteld. Ik stelde dit zeer op prijs. Werd daarna meteen op de hoogte gesteld dat mijn bestelling klaargemaakt werd en dezelfde dag nog opgestuurd. De volgende dag had ik mijn bestelling in huis met in de doos een leuke attentie in de vorm van een notitieblokje en een leuke pen. Leuk bedrijf!

Postpakket ontvangen

Wat een leuke verrassing was dat. Een schrijfblokje met pennetje, de naam van de dame die het had ingepakt en die je plezier wenst met je aankoop. Met zorg ingepakt en verzonden is dit een fijne ervaring. Dank je wel Daniëlle en een pluim voor het bedrijf. Een overdenking: Het betrof een kussen en de gebruikte hoeveelheid verpakkingsmateriaal, vind ik een ding. Kan dat niet anders?
Het nabellen of dat de bestelling wel juist was , en de prettige manier om te klant te benaderen is een erg klantvriendelijke benadering die er voor zal zorgen dat jullie bedrijf aanbevolen wordt bij anderen. Ook het feit dat de onderdelen origineel van Auping zijn is een pre . De verpakking van de onderdelen was ook prima gedaan. Verzending en afleveren was ook goed.

Een goeie koop!!

Met bestellen heb ik toevallig ook telefonisch contact gehad, omdat ik op dat moment in Frankrijk was. Prettig gesprek met Anneloes, to the point en vriendelijk. Wat betreft het dekbed >>> uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Nieuwe afstandbediening voor auping bed besteld. Aangezien het om een ouder type bed ging was de originele afstandbediening niet meer leverbaar. Op de site werd een alternatief aangeboden. Deze besteld en men nam via App meteen contact met mij op en vroeg zekerheidshalve om een foto van de oude afstandbediening te sturen. Bleek inderdaad de juiste te zijn. Een dag later lagen deze in de bus. Prima service!
Lekker dekbed, snel verzonden. Goede concurrerende prijs. Ik heb meerdere webshops in de gaten gehouden voor de beste prijs. Bij 1 webshop was het iets goedkoper, maar was de levertijd heel lang. Bij andere winkels was de prijs een paar tientjes hoger dan bij De Vries. Nog wat langer gewacht met bestellen tot black friday in de hoop dat er nog meer korting zou komen, maar eigenlijk bleef de prijs bij alle winkels hetzelfde. Hier besteld vanwege de beste levertijd en de positieve reviews van andere klanten
Auping afstandsbediening. De informatie op de website is duidelijk maar desondanks was het prettig dat De Vries een controle uitvoerde dat het juiste type afstandsbediening besteld werd.
Heel goed van de Vries dat er navraag gedaan werd over de bestelde electrische bedbediening. Bleek ik de verkeerde besteld te hebben. Order door de Vries zelf geannuleerd en de juiste bediening opgestuurd gekregen. Helemaal top gedaan ! Dikke 10

Vriendelijk en vlot verzonden: zeer tevreden

De website werkte kort niet goed op mijn mobiel waardoor ik niet alles kon vinden. Ben toen telefonisch goed geholpen waardoor ik alsnog kon bestellen. Is vervolgens zeer vlot geleverd.
Bezorger van Postnl beweerde dat hij het bestelde pakket had afgeleverd, maar dat was niet het geval. Binnen 1 dag werd door de Vries een nieuw pakket gestuurd. Klasse!

Gewoon goede service

Snelle levering, nette verpakking, goede kwaliteit. Prijs van de bestelling was ook zeer netjes. Volledig tevreden. Ik zal zeker bij een volgende aankoop weer de Vries overwegen.

Snelle levering, kwaliteitsproduct.

Prima, snel. Leuk dat er nog ern reclame pen en notitieboekje in de doos zat. Op t bovenste vel bedankt en veel plezier van je aankoop Dat was attent.
Product netjes volgens afspraak geleverd. Prima kwaliteit. Jammer dat bij de tweede zending geen ballpoint geleverd is.
Afstandsbediening voor Auping-Royal was bij Auping niet verkrijgbaar, z.g. bed was te oud, nu heb ik een fijnere afstandsbediening gekocht bij de Vries die beter bedienbaar is.

Goede service

Dekbedovertrek online besteld om af te halen in de winkel. Aan het eind van de middag werd ik al gebeld dat de bestelling klaar lag. De Vries levert goede service, altijd vriendelijk.

Prima ervaring!

Snelle, nette levering van top producten. Fijne en vriendelijke communicatie na vraag aan bedrijf.
Het persoonlijke kaartje bij de bestelling was top, aandacht voor de klant. Als ik wat nodig heb kom ik zeker terug.
Service, na bestelling voor de zekerheid app contact. Heel prettig ervaren, juiste keuze gemaakt.
Fijne winkel met mooi beddengoed. Zijn goed geholpen en advies gehad voor aanschaf van een ganzendons dekbed. Ook nog wat in webshop besteld. Goede service.
De Vries bedden had de vervangende onderdelen voor onze Aupingbedden die de Aupingdealer niet kon leveren.