wear2work.nl- Logo - Beoordelingen

wear2work.nlReviews

: 2.693Uitstekend

4,60

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 sep. 2022
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
wear2work.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij wear2work.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 9 sep. 2022
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
wear2work.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij wear2work.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor wear2work.nl

211 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.693 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


2 okt. 2022
Wat ik zou veranderen is als een klant een order heeft besteld en niet alles op voorraad is of er op 1 a 2 artikelen gewacht wordt dan zou ik als dat mogelijk is de order vrijgeven en de rest later na sturen. De klant kan namelijk net hetgene nodig hebben wat je welt hebt liggen dus zou ik de order versturen. Bij mij werd er op 1 tshirt gewacht en had er 2 besteld dus uiteindelijk zit de klant te wachten en te wachten omdat er 1 shirt niet op voorraad is. Verder alles goed en kwaliteit TOP!!!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


1 okt. 2022
Nou ik heb me spullen nog niet en krijg elke keer een andere lever datum te horen
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor wear2work.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Mijn bestelde artikel bevatte productiefouten. Na een melding hierover kreeg ik dezelfde dag nog een retoursvoucher. 2 dagen later werd een nieuw exemplaar geleverd. Perfecte klachtafhandeling, goede informatie over status van de bestelling en zeer snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
1 artikel was tijdelijk niet op voorraad, ik ben hier netjes van op de hoogte gehouden, hier door kwam ik er achter dat ik de verkeerde maat besteld had, Hier contact overgehad, toen is de maat aangepast, En heb inmiddels de volledige zending binnen gekregen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Overall gekocht en kan niet anders dan positief zijn Eea past perfect Kwaliteit moet zich nog bewijzen, maar aan alles voelt het goed dat het geen goedkopen rommel is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Niki heb mij zeer wenselijk geholpen dat was heel prettig en Drm bestel ik bijna alles bij Wear2work.nl en stuur ik iedereen door weer Supper fijn een paar broekies
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Work2wear brengt je goed op de hoogte en je wordt vriendelijk gemailt. Snelle reactie over levering. Niets op aan te merken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Altijd vlot geleverd. Netjes even bellen als het klaar ligt. Gewoon prima webshop. Kunnen anderen nog wat van leren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden 
Eindelijk een langer t-shirt gevonden dat betaalbaar is en daarbij een uitstekende pasvorm en kwaliteit heeft.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Alles heel netjes afgeleverd. Bestelde artikelen voldoen aan de verwachting.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Een goede kwaliteit van schoenen. Snelle levering en netjes verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snel gevonden op mooie site en met een lage prijs snel ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Goeie broeken, kwaliteit top. Niks over te klagen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
In een dag geleverd. Fijne hemden om te dragen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
Snelle levering en snelle terug betaling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Goede kwaliteit en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Snelle service. Goede communicatie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
snel gelevered, goede kwalitiet...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
Prima werkboeken en jassen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Snelle afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Top service
Beoordeling melden