wear2work.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 sep. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 mrt. 2023
wear2work.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij wear2work.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 9 sep. 2022

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor wear2work.nl

580 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.062 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

2 okt. 2022
Wat ik zou veranderen is als een klant een order heeft besteld en niet alles op voorraad is of er op 1 a 2 artikelen gewacht wordt dan zou ik als dat mogelijk is de order vrijgeven en de rest later na sturen. De klant kan namelijk net hetgene nodig hebben wat je welt hebt liggen dus zou ik de order versturen. Bij mij werd er op 1 tshirt gewacht en had er 2 besteld dus uiteindelijk zit de klant te wachten en te wachten omdat er 1 shirt niet op voorraad is. Verder alles goed en kwaliteit TOP!!!

de meest kritische beoordeling

23 dec. 2022

Jas is veel te dun ,dus voldoet niet en retour gestuurd Wel super snel af gehandeld en geld teruggestort

Beoordelingen voor wear2work.nl

3 mrt. 2023

Heb schilders broek gekocht .zijn zeer goed maar de maat vallen kleiner dan ze zijn. Kocht een maat 58 die ik al jaren heb .maar deze broek viel kleiner .maar verder ben ik zeer tevreden
prima producten, levertijd was wat lang, maar dat is via een mail prima toegelicht. En bij de aankoop stond het ook dat de levering mogelijk wat langer zou kunnen duren. Prima service
Antwoord van wear2work.nl
Goed om te horen dat we je hebben kunnen helpen. Bedankt voor je mooie woorden. Dit is waar we het voor doen! Fijne dag, team Wear2work
14 mrt. 2023
Prima service en advies . Na een verkeerde maat te hebben besteld even langs gereden in Wijk bij Duurstede en werd hartelijk ontvangen. Sympathiek personeel.
1 mrt. 2023
Super snelle levering en makkelijk om dingen om te ruilen via bijgevoegd formulier Jammer dat retour sturen niet gratis is
2 mrt. 2023
Goedemorgen We zijn enorm blij dat we je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen de volgende keer je weer van dienst te mogen zijn. Fijne dag! Team Wear2work
2 mrt. 2023
Goeie kwaliteit van stof, eerlijke prijzen voor jonge mensen die beginnen op de arbeidsmarkt.
3 mrt. 2023
Bedankt voor je positieve review. Daar doen we het voor! We hopen dat we je de volgende keer van dienst kunnen zijn. Fijn weekend, Team Wear2work
12 mrt. 2023
Goede prijs kwaliteit verhouding en goed op de hoogte gehouden van ontstane vertraging
13 mrt. 2023
Goedemiddag,, Bedankt voor je review en positieve beoordeling. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Fijne dag! Team Wear2work
Directe reactie bijna altijd en oplossing gericht,netjes en ter zake kundig.
Fijne communicatie met elkaar, snelle levering van mooie producten
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review, wat een mooie waardering! Daar worden we hier allemaal erg blij van. Fijne dag en tot de volgende keer, Team Wear2work
Goede producten en bij omruilen snel een andere maat gestuurd
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review en wij zijn blij dat jij jouw kleding in de juiste maat snel binnen had. Fijne dag, team Wear2work
14 mrt. 2023
Goede producten, goede prijzen en snelle verzending. Super!
16 mrt. 2023
Dank je wel Hubert. Bedankt voor je review. Ik wens je een fijne dag! Team Wear2work
Makkelijk bestellen, supersnelle levering, helemaal top.
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe Puma werkschoenen. Tot een volgende keer. Team Wear2work wenst jou een fijne week.
11 mrt. 2023
Goed op de hoogte gehouden van latere levering.
16 mrt. 2023
Snelle verzending en duidelijke communicatie.
Uitstekende dienstverlening! Fijne producten!
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review en je positieve beoordeling. Wij hopen jou de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Fijne dag gewenst, Team Wear2work
3 mrt. 2023
Overzichtelijke website en goede levering.
3 mrt. 2023
Bedankt voor je mooie woorden over onze klantenservice! Daar worden we allemaal erg blij van. Fijn weekend, Team Wear2work
De juiste informatie en snelle levering.
Altijd snel en volgens hetgeen besteld.
Antwoord van wear2work.nl
Fijn dat je jouw ervaring met ons deelt. Bedankt. Wij wensen jou alvast een fijne weekend. Team Wear2work
28 feb. 2023
Snelle levering, schoenen passen goed
28 feb. 2023
1 dag geleden

van Ma D.
Snelle levering, goede communicatie
15 mrt. 2023
Snelle bezorging en goede service!
16 mrt. 2023
Veel plezier met je Puma werkschoenen! Graag tot een volgende keer. Team Wear2work