wear2work.nl- Logo - Beoordelingen

wear2work.nl
Beoordelingen:

534 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.638 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 sep 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
wear2work.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb jaren geleden textielwarenkennis op mijn MBO opleiding als vak gehad. Al jaren in de meeste winkels is geen kwalitatief sterk kleding beschikbaar dat irriteerde me enorm. Ik koop altijd katoen en ik was graag alles van katoen op 60 graden. Hoe dan ook de T shirts dat ik laatste jaren kocht waren van kwaliteit zo slecht dat er gaten zo in vielen, ik had er genoeg van dus besloot om ze niet meer te kopen en bij WEAR2WORK te bestellen waar ook duidelijk omgeschreven stond wat de kwaliteit van hun kleding is. Hun kleding is wel van dergelijk kwaliteit je voelt het en ziet het echt super kleding daarnaast hebben ze een snelle levering en hun katoenen kleding kan zonder problemen op 60 graden gewassen worden en er vallen geen gaten erin. Ik ga weer bij hun bestellen!

de meest kritische beoordeling

4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuk en aardig dat telefoniste begrijpend reageert als je een probleem met je aankoop hebt, maar dat je nieuwe broeken vrijwel geheel moet aanpassen om ze passend te krijgen voor iemand met een normaal postuur is een beetje gek. Bied in ieder geval een ander model aan, of een kleinere maat? En komen passen in de winkel is natuurlijk niet zomaar een optie vanuit Breda.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wear2work.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Broek van goede kwaliteit. Ondanks dat ik precies de aanwijzingen voor de maatvoering had gevolgd door het invullen van het ‘maat formulier’ was de broek toch te klein en moest hem retour zenden. Dat kostte €7,95. Dat vond ik ‘n beetje veel.
Beoordeling melden
Antwoord van wear2work.nl
4 dagen geleden
Bedankt voor je review! Zou je contact met ons willen opnemen? Wij kregen je helaas niet te pakken. Met vriendelijke groet, Team Wear2Work
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Eerder besteld bij het bedrijf en dat was zeer positief. 2e keer was het product niet naar tevredenheid maar na telefonisch contact naar tevredenheid opgelost. Opvallend is trouwens hoe snel de bezorging is. Ook dat is een plus.
Beoordeling melden
Antwoord van wear2work.nl
3 dagen geleden
Dank je wel voor je review! Veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wear2Work
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle en vlotte service, ook als je verkeerd besteld heb wordt dat super snel geregeld. Gewoon zoals het hoort te zijn kunnen hoop bedrijven nog wat van leren.
Beoordeling melden
Antwoord van wear2work.nl
22 mrt 2024
Dank je wel voor je review! Veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wear2Work
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De service, Er zit al een retour bon in de doos om het terug te sturen, dat vind ik persoonlijk erg fijn omdat dit retourneren een stuk makkelijker maakt.
Beoordeling melden
Antwoord van wear2work.nl
22 mrt 2024
Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Wear2Work
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Werkbroeken waren later binnengekomen vanuit de fabriek dan gepland maar werd keurig gebeld door een vriendelijke mevrouw om mij op de hoogte te houden.
Beoordeling melden
Antwoord van wear2work.nl
4 dagen geleden
Dank je wel voor je review! Veel plezier van de werkbroeken. Met vriendelijke groet, Team Wear2Work
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super service , had de verkeerde maat en binnen 3 dagen hadden we de juiste maat al binnen! Ben dik tevreden met jullie snelle en juiste afhandeling
Beoordeling melden
Antwoord van wear2work.nl
28 mrt 2024
Heel fijn om te horen! Veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wear2Work
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling Ik heb artikelen geruild en moest zelf verzendkosten betalen Bij annuleren van bestelling vind ik dat terecht bij ruilen niet
Beoordeling melden
Antwoord van wear2work.nl
2 apr 2024
Dank je wel voor je review! Met vriendelijke groet, Team Wear2Work
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging, jij krijgt de (gratis) optie voor kopers bescherming en product voldoet aan de verwachting.
Beoordeling melden
Antwoord van wear2work.nl
3 apr 2024
Heel fijn om te horen! Veel plezier nog met je bestelling! Met vriendelijke groet, Team Wear2work.
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne webshop

Goede en tijdige informatie toen bleek dat het product vertraagd bleek. Goed product en niet duur.
Beoordeling melden
Antwoord van wear2work.nl
4 apr 2024
Heel fijn te lezen dat je tevreden bent! We zien je graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Wear2Work.
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering…

Thuis op je gemak zoeken wat je nodig hebt, op bestellen klikken en de volgende werkdag bezorgd.
Beoordeling melden
Antwoord van wear2work.nl
3 apr 2024
Dank je wel voor je review. Veel plezier met de werkschoenen! Met vriendelijke groet, Team Wear2Work
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling kwam eerder dan de planning. goed verpakt en vol doen aan de gestelde eisen
Beoordeling melden
Antwoord van wear2work.nl
2 apr 2024
Bedankt! Veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wear2Work
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending, juiste communicatie en veel keuze aan producten voor dames!
Beoordeling melden
Antwoord van wear2work.nl
21 mrt 2024
Heel fijn om te lezen! Dank je wel en veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wear2Work
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede levering en goede communicatie dat de bestelling iets later kwam
Beoordeling melden
Antwoord van wear2work.nl
9 dagen geleden
Fijn om te horen! Veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wear2work.
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede levering, veel keuze, goede prijs kwaliteit, goede service.
Beoordeling melden
Antwoord van wear2work.nl
4 dagen geleden
Dank je wel voor je review! Veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wear2Work
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Leuke sokken

Leuk de sokken er gratis bij maar die zijn eigenlijk te groot....
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd tijdig bericht als er iets niet voorradig is goede service
Beoordeling melden
Antwoord van wear2work.nl
11 dagen geleden
Dank je wel voor je review! Fijn te lezen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Wear2Work
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Toppie

Snelle levering en prima kwaliteit! Gaan zeker orders volgen.
Beoordeling melden
Antwoord van wear2work.nl
11 dagen geleden
Fijn te lezen dat alles naar tevredenheid is. We zien je graag weer een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2Work
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
kwaliteit Het winkelen slechts de het verschepen tijd is lang
Beoordeling melden
Antwoord van wear2work.nl
26 mrt 2024
Bedankt voor je review! Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Wear2Work
PL
Petet L.
Hoofddorp
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede verzending Zag er allemaal goed uit
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed en snel gecommuniceerd via de mail. Prima.
Beoordeling melden
Antwoord van wear2work.nl
3 apr 2024
Heel fijn te lezen dat je tevreden bent! We zien je graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Wear2Work.