6 jul. 2023
De webshop is overzichtelijk. Je kunt je favorieten bewaren, je kunt per categorie kijken.
De kwaliteit vd kleding is over hrt algemeen goed en de modellen vallen ook mooi.
Verpakking is keurig, retournering verloopt netjes.
Ik heb geen klachten, alleen complimenten!
Het enige minpunt is toch wel de sterke prijsstijging. Een simpel jurkje voor 120/130 euro vind ik te duur.
Liever wat minder aanbod (er is zo veel; ik denk dat kleding te massaal geproduceert wordt) waardoor er minder overblijft aan kleding.
De prijs moet wel eerlijk zijn ten opzichte van de productie.
Bestelling geplaatst en aangegeven dat deze afgeleverd moet worden in een Anna van Toor winkel. Na een week niets meer vernomen te hebben maar eens gebeld. In de eerste instantie blijkt de order onvindbaar, maar na veel gedoe blijkt hij toch bekend te zijn maar omdat de order naar een nieuw filiaal gestuurd moet worden kan hij niet verzonden worden. Lang verhaal kort, na veel telefoontjes van mijn kant is de order dat eindelijk verzonden. Helaas naar de verkeerde winkel. Weer bellen, en zo waar, voor de eerste keer houdt een medewerker zich aan haar belofte, nl dat ze dezelfde dag contact met mij zou opnemen over hoe nu verder. De order zou dezelfde dag verzonden worden naar de juiste winkel, helaas is dat nu nog steeds niet gebeurd. Hoe het nu verder gaat weet ik niet. Ik zou Anna van Toor vooral adviseren om klanten te informeren als er iets niet goed gaat, en als je een belofte doet je daar aan te houden. Dat maakt het begrip voor dingen die mis gaan groter. Nu heb ik in totaal meer dan een uur besteed aan telefoontje, dat kan toch niet de bedoeling zijn.
Beoordelingen voor annavantoor.nl
12 nov. 2023
Voor het eerst een online pullover besteld, bleek te klein, contact opgenomen met filiaal in Haarlem centrum , verkoopster ging direct kijken en de grotere pullover werd direct voor mij weggehangen.
Heb gebeld dat ik hem op kwam halen, en hing keurig klaar bij de kassa !
beneden!
Vriendelijke service.
19 nov. 2023
Mooie collecties alleen erg prijzig
Mooie collecties. Ik vind alleen de prijzen veel te hoog liggen als je kijkt naar andere betaalbare modezaken. Verder vind ik de kwaliteit van de truien soms tegenvallen. Snel Pluizen, dat ligt niet aan de wasvoorschriften want daar houd ik me wel aan.
Ideaal online bestellen en in de winkel af laten leveren. In de winkel passen en daar ook hulp vd verkoopsters krijgen. Wil je wat retour sturen dan wordt dat mooi in de winkel geregeld. Ideaal dus.
Afgelopen periode met 3 dagen interessante acties.
Bij Anna in Houten werd ik zeer deskundig en voorkomend geholpen. De medewerkster heeft zelfs een knoop van het betreffende product afgehaald om eea beter zichtbaar te maken. En vooral de eerlijke mening heb ik erg op prijs gesteld.
9 nov. 2023
Gebeld met Anna in Gouda.
Vaste medewerkster aan de telefoon heeft mij geholpen. Kon zelf niet naar de winkel. Prima geholpen en een leuke outfit bij elkaar gescoord dankjewel meiden!!
Blij met jullie, zoals altijd
Mooie website, goede zoekopties, snelle verzending alleen de product-omschrijving was niet correct en vandaar toch retour.
Hele mooie trui zoals op de foto maar verwachtte hierdoor ander materiaal.
10 nov. 2023
Nu in de winkel konden ze voor mij de trui bestellen , maar dat kon lang duren vertelde ze mij. Zelf op de site gekeken en besteld de andere dag bezorgd, top
tot hoorens
altijd met plezier in tiel en veenendaal bij toor gewinkeld. mijn hoge leeftijd,ga dat niet meer , daarom online. groetjes mevr, van der spek in tiel,
Fijne winkel in Zwijndrecht. Via website bestellen en retourneren zonodig, is prima geregeld, ook snel geld retour, prima.
Groot fan van Monari!!
19 nov. 2023
Prettige winkel, zowel online als fysiek. Snelle levering online bestellingen. Goede (klantenservice). Bestel hier al jaren en zeer regelmatig.
5 nov. 2023
Mijn mooie trui werd vlot en correct afgeleverd.
Vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling. Alleen was de verpakking (doos) kletsnat! Gelukkig was de trui in plastic verpakt.
Geïmporteerde beoordelingen