Certificaat voor annavantoor.nl

No. XB6C99678C029494BA60AF0866AC512CA
 

Geldig vanaf
03-08-2018
Geldig tot
02-08-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor annavantoor.nl



Uitstekend

4.57/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 2.187 Trusted Shops beoordelingen sinds 30-05-2018.
In totaal heeft annavantoor.nl al 2.187 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
24-05-2019
fijne mensen die er werken 8
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
24-05-2019
Leuke blouse in de aanbieding voor een fijn prijsje. Snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
24-05-2019
Er zat een gaatje in de broek. We hebben hem naar een winkel teruggebracht. Moeten nu echter -zelf een andere bestellen-? Nog geen geld terug. Op de website staat de broek niet meer.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
24-05-2019
Alles perfect in orde en mooie kleding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
24-05-2019
Heel goed,snelle levering.
Alleen oppassen met de verpakking,viel er bijna uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
24-05-2019
helemaal tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
23-05-2019
Heel betrouwbaar en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
23-05-2019
Alles is heel goed geregeld bij anna van toor
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
23-05-2019
Winkel: altijd vriendelijk personeel. Website super snelle levering. Leuke aanbiedingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
23-05-2019
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
23-05-2019
de jurk viel te groot uit en model viel anders dan op webesite te zien was 7
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
23-05-2019
Mooie kwaliteit, gunstige prijs, snel bezorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
23-05-2019
goede, snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
23-05-2019
Het feit dat je verzendkosten betaald en als je het terug stuurt nog eens is in deze tijd te gek.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
22-05-2019
De levering van anna v toor was goed alleen het vervoersbedrijf kwam niet op de afgesproken tijd maar een dag later. Dat was niet fijn omdat ik de hele middag heb zitten wachten.
3.67
Goed

annavantoor.nl antwoordt: 23-05-2019
Beste mevrouw, dat is inderdaad vervelend! Helaas hebben wij hier geen grip op. Alle pakketten die voor 17u bij ons worden opgehaald zouden de volgende dag moeten worden geleverd. Hoop dat je je bestelling de volgende keer op de afgesproken tijd ontvangt! Veel plezier met je bestelling.

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
22-05-2019
Perfect 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
22-05-2019
alles was naar verwachting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
22-05-2019
Goede communicatie
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
22-05-2019
Prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
22-05-2019
fijne en vlotte levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Alles top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
22-05-2019
Mooie sandalen, goede service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
21-05-2019
De prijs kwaliteit verhouding vind ik iets over hellen naar te duur voor de geboden kwaliteit. Maar ik ken alleen jullie webshop,dus kies selectief. Wellicht een bezoek aan een winkel verandert mijn mening :-)
4.67
Uitstekend

annavantoor.nl antwoordt: 22-05-2019
Beste mevrouw, wellicht eens proberen;-)

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
21-05-2019
Super snel geleverd,helaas te groot
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
21-05-2019
Fijne winkel, snelle levering en goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
21-05-2019
De bestelling heb ik snel en keurig verpakt ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
21-05-2019
Prima service
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
21-05-2019
Keurig verpakt. Klantendienst staat netjes te woord.Alleen twee keer jurkje in de winkel wagen gedaan. En ging verder winkelen , jurkje nergens meer te vinden . Erg jammer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
21-05-2019
Uitstekende levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
20-05-2019
Snelle verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
20-05-2019
snel, betrouwbaar, zorgvuldig is mijn reactie in volgorde op jullie vragen.
Hierdoor krijg je tevreden klanten. Ga zo door.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
20-05-2019
bij bestelling via internet had ik een jurk en blouse van kocca aangegeven (uit de sale) en bij het gaan naar winkelwagen om af te rekenen waren deze verdwenen. Stonden ook niet meer op site. Vervelend alsje denkt dat je iets leuks kunt bestellen en dan bij afrekenen is verdwenen
3.67
Goed

annavantoor.nl antwoordt: 22-05-2019
Beste mevrouw, dan zijn de items helaas uitverkocht en was er net iemand eerder met afrekenen...de items worden niet in je winkelwagentje gereserveerd.

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
20-05-2019
kleuren zijn veel anders dan op de website te zien is.
3.67
Goed

annavantoor.nl antwoordt: 22-05-2019
Beste mevrouw, gaat om een specifiek artikel? Dan horen wij graag welke artikel dat is. Anders zou het ook aan uw scherminstelling kunnen liggen van de computer.

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
20-05-2019
Helaas alles terug gestuurd
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
20-05-2019
Alles is zoals altijd super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
20-05-2019
Produkten zijn heel leuk .Graag wat meer maat XS
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
20-05-2019
Makkelijk zoeken op de site en als je weet wat je hebben moet loopt het allemaal gesmeerd. Snel het juiste produkt ontvangen .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
20-05-2019
Verzorgd en snel
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
20-05-2019
Makkelijk te bestellen en op tijd geleverd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
20-05-2019
Is weer heel goed gegaan
5.00
Uitstekend

annavantoor.nl klantbeoordeling

annavantoor.nl

annavantoor.nl werd op 03-08-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Energieweg 35
4231 DJ Meerkerk
Nederland
klantenservice@annavantoor.nl
annavantoor.nl
Winkel-exploitant
Anna van Toor B.V.
Energieweg 35
4231 DJ Meerkerk
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Roland Keng
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met annavantoor.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.