fischer-wolle.de/nl/- Logo - Beoordelingen

fischer-wolle.de/nl/
Beoordelingen:

218 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden331 beoordelingen in totaal  

4,85
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 aug 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
fischer-wolle.de/nl/ voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

19 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel fijn dat de producten zo duidelijk zijn omschreven en hoeveel bollen je nodig hebt voor een trui maat 38. Daarmee kan ik heel makkelijk inschatten wat ik nodig heb voor mijn haak- en breisels. Snelle levering, netjes verpakt
DM
Diana M.
Alkmaar

de meest kritische beoordeling

1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Slechte kwaliteit wol. In de bolletjes zaten grote stukken van een draadje en heel dikke stukken. Dit moest ik er uit knippen wat ten koste ging van de draadlengte en er een knoop ontstond.
PM
Pien M.
Uchelen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor fischer-wolle.de/nl/

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk wanneer het op voorraad is of niet, wanneer het verzonden is en wanneer het aankomt. Ik bestel hier graag.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer netjes verpakt en op tijd geleverd. Ik kan nu sokken breien met een cone, zal er weer veel plezier mee hebben.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Mooiewol keurige levering goede

Mooiecwol keurige levering goede prijs/kwaliteit zeker van een aanbieding zonder verzendkosten
Beoordeling melden
DJ
Danette J.
Fijnaart
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en snelle verzending. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Beoordeling melden
NL
Nel L.
Heiloo
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Héél goede service! Fijne kwaliteit en zoveel Keuze. Dik tevreden.
Beoordeling melden
RW
Rita W.
Hillegom
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede overzichtelijke website, netjes verpakt en snelle levering.
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig verzorgd, en heerlijk haakgaren, ik ben dik tevreden.
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle correcte levering en het complete assortiment
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website perfect verpakt, snelle verzending.
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kleuren , de draad blijft mooi bij het breien.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit prijs verhouding. Snelle levering
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed verzorgd En op de toegezegde tijd geleverd
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Netjes verpakt, op tijd geleverd
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en vlotte levering.
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging, mooie wol!
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede service zeer tevreden
Beoordeling melden
6 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima side,goede sevice
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk en snel
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden