Hamamdoek.nl

1.860 reviews in totaal   84 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de producten, die vaak als mooi, fijn en duurzaam wordt omschreven. Ook de snelle levering wordt gewaardeerd, met veel lof voor de korte bezorgtijd en de goede afhandeling. De service wordt als uitmuntend ervaren dankzij de behulpzaamheid, vriendelijkheid en snelle reacties van het team, wat het aankoopproces zeer positief maakt. Daarnaast waarderen klanten de duidelijke uitleg, goede communicatie en het prettige contact met de klantenservice, waardoor zij zich goed geïnformeerd voelen. Enkele klanten melden negatieve ervaringen met geur of de afwerking van de producten.

ReviewsHamamdoek.nl

Alles goed geregeld en een vertraging bij de verzending goed en en snel opgelost. De hamamdoek zien er mooi en van goede kwaliteit uit.
Mooie badjas maar de badjas rook heel erg muf, alsof die al een hele tijd ergens in een vergeten hoekje had gelegen. Was bang dat geur er niet uit zou gaan, na 2 x wassen is het beter
Mooie collectie hamamdoeken! Snelle levering..ik ben blij met de prachtige hamamdoek voor in de sauna 😃
de hamamdoeken zijn geweldig en van zeer goede kwaliteit. Drogen snel en licht van gewicht. Goede en snelle service.
Super fijne website met prachtige producten. Al vaak besteld omdat hamamdoeken een mooi product vind om cadeau te geven. Altijd snel geleverd en goed contact!

Zeer tevreden

Bestelde product kwam snel binnen en kwaliteit is goed.
Snelle levering van een goede kwaliteit badjas.
Betere kwaliteit leveren.

Antwoord van Hamamdoek.nl

Bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat de hamamdoek niet aan uw verwachtingen voldoet. We hebben meerdere keren telefonisch contact gehad over de verzending van uw bestelling en hebben u daarbij steeds graag geholpen. Daarom vinden we het extra jammer dat u ons niet opnieuw heeft benaderd toen bleek dat de hamamdoek niet was wat u ervan verwachtte. U heeft gekozen voor onze dunste hamamdoek. Dat deze doek dun is, betekent echter niet dat de kwaliteit minder is. Veel reizigers, backpackers en sauna- en strandliefhebbers kiezen juist bewust voor deze uitvoering vanwege het lichte gewicht, het compacte formaat en het snelle droogvermogen. Natuurlijk begrijpen wij dat smaken en verwachtingen kunnen verschillen. Wanneer een product niet aan uw wensen voldoet, mag u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag mee en bieden waar mogelijk een passende oplossing.
Snelle levering, product als vermeld op de site( kimono rayon). Mooie kwaliteit.
Fijn contact met klantenservice gehad over een bepaalde kleur van de doek. Doek voelt fijn aan, mooie stof die snel droogt. Afwerking aan de rand was niet geweldig, op een stukje miste wat franjes, maar daar kan ik mee leven ;)
Goede kwaliteit en aftersales

Snelle levering, mooi product

Snelle levering, mooi produkt.