Hamamdoek.nl
Beoordelingen:

54 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.654 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 jun. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Hamamdoek.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
mijn bestelling werd persoonlijk thuis bezorgd nog diezelfde middag. en ja, ik woon toevallig heel dichtbij, maar toch heel aardig, want dat had ik niet verwacht. De hamamdoeken hebben precies de maat die ik wil en zijn van uitstekende kwaliteit voor een prima pijs!
MS

de meest kritische beoordeling

27 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Doek absorbeert geen water , hij plakt aan mn lijf als een douche gordijn. En ja , ik heb hem eerst gewassen en aan de lucht laten drogen 02 Mei 2023 : Als je geen eerlijk antwoord wil op je vraag om een review zet dat er dan bij zoals : ( bent u tevreden zegt het voort , bent u ontevreden vertel het ons, zoiets )
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Hamamdoek.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima webshop!

Vaker besteld bij Hamamdoek.nl. Fijne webshop. Vragen via de mail worden snel beantwoord. Bestelling snel verstuurd. Alles perfect.
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle bezorging, mooie doeken

Snelle bezorging, goed product! Hamamdoeken zijn erg mooi, leuk om als cadeau te geven aan iemand die op reis gaat.
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima ervaring. Maar doek heb ik nog niet gebruikt, kan daar verder nog geen beoordeling over melden
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig assortiment en een top!!!!!!! Klantenservice
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kwaliteit en snelle levering, Top!
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Het is gewoon een hele mooie zonnebed cover !

Het is gewoon een hele mooie
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Is prima !
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MS
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

in alle opzichten uitstekend!

mijn bestelling werd persoonlijk thuis bezorgd nog diezelfde middag. en ja, ik woon toevallig heel dichtbij, maar toch heel aardig, want dat had ik niet verwacht. De hamamdoeken hebben precies de maat die ik wil en zijn van uitstekende kwaliteit voor een prima pijs!
Beoordeling melden
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vooral het patroon op de badjas en de kwastjes maken deze badjas erg mooi
Beoordeling melden
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooie en fijne doek l Snelle correcte levering
Beoordeling melden
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfect geregeld Wat ziet dat koop je!
Beoordeling melden
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
lekker groot en licht!
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige hamamsjaal .. ik was aangenaam verrast en ben er erg blij mee .. prachtig patroon en aan beide kanten draagbaar.. mooie kwaliteit
Beoordeling melden
10 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hele mooie kwaliteit producten en snelle levering!
Beoordeling melden
7 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne kwaliteit en supermooie hamamdoek!
Beoordeling melden
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en mooie zachte doeken
Beoordeling melden
27 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie hamamdoeken en snelle levering
Beoordeling melden
8 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie zachte kwaliteit
Beoordeling melden