lienfashion.nl

396 reviews in totaal   190 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren, met veel persoonlijke aandacht. Deskundig en persoonlijk advies, vooral bij maatkeuze en styling, wordt gewaardeerd. Ook de persoonlijke benadering en het contact, bijvoorbeeld via telefoon of een kaartje bij de bestelling, worden erg op prijs gesteld. Het personeel wordt als zeer vriendelijk en behulpzaam beschreven, zowel in de winkel als online. Daarnaast wordt de kwaliteit en het unieke karakter van de aangeboden kleding vaak geprezen. Het retourproces is duidelijk en soepel. Sommige klanten missen echter communicatie over de ontvangst van retourzendingen.

Reviewslienfashion.nl

Communicatie is zeer goed , telefonisch bereikbaar en andwoord op al je vragen . Snelle verzending , met een persoonlijk briefje . Heel fijn hier iets te kopen , bovendien goede kwaliteit.
De goede service valt bijzonder op. Er werd alle moeite gedaan om te achterhalen waar een pakket gebleven was in de post. Telefonisch contact werd bijzonder goed en vriendelijk afgehandeld. Maar de prachtige, aparte en betaalbare kleding is helemaal fantastisch. Zeker een bezoek waard aan de winkels als ik in Zeeland kom vanuit de achterhoek. Al meerdere malen digitaal besteld. Dus weet waar ik het over heb. EEN TOP WINKEL.

Blij met Lien.!

Schoen en een jurk besteld.mooi op tijd! En zorgvuldig ingepakt,met een leuke persoonlijke kaart Jurk staat heel mooi.!! Laarsjes erbij ,geweldig. Vr gr Coby.

Prachtige designs

In de webshop zijn de mooiste merken te vinden, heel anders dan op andere sites. Bovendien is de service heel persoonlijk: toen ik iets specifieks zocht kreeg ik via de mail antwoord en goede suggesties. Ik ga hier zeker vaker shoppen!
Sneel service, dat als eerste én erg mooie, bijzondere kleding! Maakt het daarom iets meer dan dat!!
S G
S.p.n. G.
Veenendaal
Wat een geweldig mooie blouse van nu, snel bezorgt en alles lekker duidelijk!
S G
S.p.n. G.
Veenendaal
Mooie kwaliteit rok mooie pasvorm natuur van nu, snelle verzending dank je!
Nonchalante maar goed advies. Geen druk bij product keuze,maar ontspannen ervaring .

Goed advies

Lien denkt met je mee en geeft een goed advies zodat je de juiste maat bestelt. Heel fijn!
Keurige en snelle levering en altijd een gezellig kaartje er bij
Mooie, bijzondere kleding! En topservice!

Snel en goed

Godd en sbel. En goed advies
Pluim! voor de snelle bezorging en het netjes ingepakte product!
A A
Anoniem A.
Hele fijne en toffe winkel, vriendelijke eigenaresse, snel antwoord op je vragen. Bestelling is altijd keurig verpakt en snel geleverd.
eerst verkeerde maat besteld, later snel de juiste maat, op tijd voor feestje
Snelle levering en persoonlijke aandacht. Geen verbeterpunten wat mij betreft!