lienfashion.nl

378 reviews in totaal   191 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en vlotte afhandeling van bestellingen. De persoonlijke aandacht, zoals een persoonlijk kaartje en vriendelijk contact, wordt enorm gewaardeerd. Het contact wordt als zeer vriendelijk ervaren, zowel telefonisch als in de winkel. Het deskundige, snelle en behulpzame advies, met duidelijke communicatie over maten en keuzes, valt positief op. Daarnaast wordt de kwaliteit van de aangeboden kleding en producten als hoog, uniek en mooi ervaren. Ook zijn klanten te spreken over hoe snel en netjes eventuele problemen zoals verkeerde leveringen of retouren worden opgelost.

Reviewslienfashion.nl

De goede service valt bijzonder op. Er werd alle moeite gedaan om te achterhalen waar een pakket gebleven was in de post. Telefonisch contact werd bijzonder goed en vriendelijk afgehandeld. Maar de prachtige, aparte en betaalbare kleding is helemaal fantastisch. Zeker een bezoek waard aan de winkels als ik in Zeeland kom vanuit de achterhoek. Al meerdere malen digitaal besteld. Dus weet waar ik het over heb. EEN TOP WINKEL.

Prachtige designs

In de webshop zijn de mooiste merken te vinden, heel anders dan op andere sites. Bovendien is de service heel persoonlijk: toen ik iets specifieks zocht kreeg ik via de mail antwoord en goede suggesties. Ik ga hier zeker vaker shoppen!
Pluim! voor de snelle bezorging en het netjes ingepakte product!
A A
Anoniem A.
Hele fijne en toffe winkel, vriendelijke eigenaresse, snel antwoord op je vragen. Bestelling is altijd keurig verpakt en snel geleverd.
eerst verkeerde maat besteld, later snel de juiste maat, op tijd voor feestje
Snelle levering en persoonlijke aandacht. Geen verbeterpunten wat mij betreft!
Vlotte levering en bij een niet leverbaar (teruggeroepen) product, gezien een productiefout, een keurige mail met een creditfactuur. En een leuke kaart bij het geleverde pakket.

Super

In de winkel word je altijd erg leuk geholpen. En de verzending is netjes en vlot.
Lien verkoopt hele mooie merken en de kwaliteit is goed. Bij online bestellingen altijd een persoonlijk bericht van Lien.

Vakkundig en snel

Feedback op vragen over combinaties was snel en vakkundig. Snelle verzending van mooie producten. Producten uit Europa, wel wat duurder
Leuke aparte kleding. Ik woon ver weg, maar als ik bel met een vraag wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan. Bestellingen zijn er snel, goede kwaliteit.

Blij met jullie. Bedankt, Ella.

Ik heb alleen maar goede ervaringen met deze winkel/webshop. Ik kom er graag, maar vanwege de grote afstand van NH naar Zeeland, gebruik ik af en toe de webshop. En dat gaat ook helemaal goed. Heerlijk dat het er is.
Makkelijk bestellen, snel bezorgd Als je vragen hebt kun je altijd bellen Fijne service

Bestelling online

Ongelofelijk hoe snel mijn bestelling thuis was.
A A
Anoniem A.
Erg blij met deze winkel / webshop. Van de vriendelijke eigenaresse krijg ik snel antwoord op vragen, maten klopten hier altijd bij mij. Artikelen worden snel en netjes verzonden. Aanrader!
Je krijgt snel reactie als je iets wilt weten

Zeer tevreden,

Duidelijke website. Vlotte levering. Retourneren gaf geen problemen. Nette afwerking.