Brandfield- Logo - Beoordelingen

Brandfield
Beoordelingen:

930 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden34.697 beoordelingen in totaal  

4,41
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dinsdagmiddag een heel mooi polshorloge met grote kast uitgezocht gevonden en besteld. Dit ging allemaal zeer duidelijk en gemakkelijk, ik kon kiezen uit verschillende betaalopties. Na alles bevestigd te hebben kreeg ik al snel een emailtje dat de bestelling goed was overgekomen. In dit emailtje stond ook dat ik een email zou krijgen als het horloge verzonden zou worden. De volgende dag kreeg ik al een emailtje met track en trace en donderdag werdt het bezorgt. Het horloge voldoet aan al mijn verwachtingen en is van goede kwaliteit. Ik kan deze zaak echt aan bevelen als u een horloge zoekt. Ik zeg 5 sterren.

Meest relevante negatieve beoordeling

19 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Afgelopen week een bestelling geplaats bij Brandfield, die ik drie dagen later iemand cadeau wil geven. Op de website wordt vermeld voor 23:30 besteld, volgende dag bezorgd (dus lijkt mij op tijd besteld) en Wanneer je op een werkdag binnen Nederland voor 23:30 uur bestelt, ontvang je voor 23:30 uur een e-mail met je track&trace code, Twee dagen later nog steeds geen track&trace code. We gaan bellen, ik krijg een vrijwel niet te verstaan zacht Engelssprekende dame aan de telefoon, mijn Engels is niet best en mij wordt verzocht voor Nederlands contact aan het einde van de middag terug te bellen, ik laat weten na lang in de wacht te hebben gestaan hier geen genoegen mee te nemen, contact wordt direct verbroken. Nog maar eens een keer bellen, ik krijg een Nederlandssprekende dame volgens mij dezelfde dame, ik doe mijn verhaal over een te late levering en geen code, zonder excuus laat ze mij weten dat mijn zending niet op tijd geleverd gaat worden. Ik vraag waarom ik niet hierover geïnformeerd wordt en zelf verhaal moet gaan halen, nou er zou een e-mail gestuurd zijn, ik laat weten net als de track&trace deze mail niet ontvangen te hebben, ze laat mij weten met een onderliggende toon alsof ik aan het liegen ben dat ik de eerste was die dan deze mail niet ontvangen zou hebben en zonder het zelf gevraagd te hebben wordt mij gevraagd of ik de order wil annuleren, ik vraag wanneer dan mijn geld op de bank staat, ergens volgende week een week later dus, ik laat weten dat ik het een slechte service vindt en mij wordt verteld dat zij het gesprek zo niet dient aan te gaan en vervolgens wordt de verbinding wederom direct verbroken. Later in de dag nog meer eens een nieuwe poging met bellen, super vriendelijke dame aan de telefoon met de toezegging dat ik vermoedelijk een dag later een track&trace code zal ontvangen, inmiddels 4 dagen verder, geen track&trace code. En de nieuwsbrief korting die je zou kunnen gebruiken bij je eerste bestelling, die kreeg ik wel, na de bestelling, heb hier dus bij de eerste bestelling geen gebruiken van kunnen maken. Vooralsnog wacht ik op mijn bestelling maar het contact met de klantenservice vind ik bijzonder slecht en arrogantie ten top.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Brandfield

Filter
 Sorteren  
Relevantie
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes verpakt en snel geleverd
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Retour na 20 dagen niet verwerkt

20 dagen geleden een deel van bestelling terug gestuurd. Heb bevestiging van Brandfield ontvangen dat ze mij retour hebben ontvangen en gaan aan de slag met verwerken van retour. 20 dagen voorbij en mijn retour is nog steeds niet verwerkt, krijg telkens een betallingsherinnering van Riverty met mogelijke boete voor niet op tijd betalen.
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een 5 sterren zaak.

Dinsdagmiddag een heel mooi polshorloge met grote kast uitgezocht gevonden en besteld. Dit ging allemaal zeer duidelijk en gemakkelijk, ik kon kiezen uit verschillende betaalopties. Na alles bevestigd te hebben kreeg ik al snel een emailtje dat de bestelling goed was overgekomen. In dit emailtje stond ook dat ik een email zou krijgen als het horloge verzonden zou worden. De volgende dag kreeg ik al een emailtje met track en trace en donderdag werdt het bezorgt. Het horloge voldoet aan al mijn verwachtingen en is van goede kwaliteit. Ik kan deze zaak echt aan bevelen als u een horloge zoekt. Ik zeg 5 sterren.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen en bezorgen..helemaal top.. Retourneren en geld terug krijgen duurt ontzettend lang..tot wel 4 weken..ze houden precies de maximale dagen aan..terwijl het product al heel snel in hun bezit is..ook vragen ze je een verzekering af te sluiten om het product te Retourneren..mocht er iets fouts gaan bij post nl.anders heb je pech..dat vind ik raar .heb dat niet gedaan..maar het is wel goedgekomen..
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering in prachtige doosjes. De ringen die ik heb besteld zijn van zeer goede kwaliteit, mooi afgewerkt. Bij mij 2e bestelling ontving ik zelfs een cadeau (vanwege tijdelijke actie). Dit soort kleine dingetjes maken het gewoon af. Dus los van de sieraden die ik heb besteld ook zeer tevreden over de service. Ik ga zeker vaker bestellen.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling kwam met een gratis goodiebag. Was ik best tevreden mee, al vind ik het raar dat er ook een waardebon van €30 bij zit, waarvoor je eerst weer €150 moet uitgeven om hem te kunnen verzilveren. Maar ook zat er nog een kaartje bij waarop stond: this ring is your bonus gift etc. Er zat helaas geen ring in de doos. Jammer!
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging, mooi sieraad, mooie verpakking. Het kado twv €100,00 valt tegen, €30,00 vd €100,00 is een kado-bon met die waarde te besteden vanaf €150,00. Dat is vlg mij geen kado, dat is een dooie mus. Een bedrijf wat betrouwbaar wil overkomen leent zich niet voor deze methoden pp
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zonder problemen werd mij het bedrag teruggegeven dat ik betaald had voor een horloge, waarvan de armband nèt een cm te kort was; de reden waarom ik hem had geretourneerd. Ook de retourprocedure verliep vlekkeloos, alhoewel het bij PostNL wat vertraging opliep
Beoordeling melden
HS
Henk S.
ALKMAAR
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima website met mooie aanbiedingen en keuzemogelijkheden! Ook als iets niet goed is (te klein/te groot/niet naar `t zin) is omruilen of retourneren geen probleem. Voor horloges en sieraden is Brandfield een prima adres! Aanrader!
Beoordeling melden
MS
Marieke S.
Den Haag
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Horloge voldoet helemaal aan de verwachting. Heel goed verpakt met als extra mooie verpakking voor eventueel cadeau! Bezorging door POST.NL wat mijn voorkeur heeft. En zoals beloofd de volgende dag bezorgd. Top!
Beoordeling melden
HA
Hasmik A.
Nijmegen
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Twee tassen van Valentino besteld, mooie tassen en snelle bezorging

Alles was perfect alleen ik had twee tassen besteld er zat een cadeautas bij mijn bestelling Het kon erg leuk zijn dat twee cadeautassen bij zat. Verder was prima
Beoordeling melden
LP
Lenette P.
Zandvoort
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Geweldige Webshop!!! AAA +++

Gewoon Fantastisch!!! De Prachtige sieraden, héél Goed & Mooi verpakt, uitstekende service.. wat wil je nog meer.. :)) Echt een Aanrader.. AAA+++
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooi ingepakt

De zorg die besteed is aan het inpakken. Ook als je voor jezelf iets besteld is het een feestje om uit te pakken. Top 👍
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie creolen.

Mooie creolen ,mooi afgewerkt precies zoals de afbeelding ,makkelijk bestellen en snel geleverd ,ik ben er blij mee .
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fantastische service en snel. Tevens ook mooi verpakt. Kortom voor mij de enige waar ik sieraden bestel online 👍
Beoordeling melden
AJ
Anniek J.
Grootebroek
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke site. Overzichtelijk betaal overzicht. Goede en duidelijke omschrijving van het product.
Beoordeling melden