Beoordelingen voor brandfield.nl



Uitstekend

4.75/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 6.236 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft brandfield.nl al 20.240 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Mooie en leuke producten, altijd waart om af en toe en kijkje te nemen bij brandfield Pas een leuke tas gekocht voor m’n vriendin
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Altijd snel geleverd en met aandacht ingepakt. Ook wordt er met je meegedacht door de klantenservice, die snel reageert op vragen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Grote keuze in buddha to buddha, top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
alles duidelijk..makkelijk te vinden. snel levering en goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
18-07-2019
Ik had zelf sieraden besteld, alles zag er top uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
17-07-2019
Top site met ruime keuze
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
17-07-2019
Tijdje geleden een paperbag besteld.
Snelle levering, mooi verpakt, prima prijs, kleur van foto kwam overeen. Gewoon blijblijblij
Nu een armbandje besteld. Ben benieuwd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
17-07-2019
snelle levertijd ; duidelijke website
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
17-07-2019
Ik heb nu al een paar keer iets besteld, en het gaat altijd super
Je wordt goed op de hoogte gebracht wanneer het binnenkomt en de kwaliteit is ook super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
17-07-2019
Fijne producten en goeie klantenservice, alleen erg jammer dat de website vaak slecht werkt.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
17-07-2019
Dit is de tweede keer dat ik bij Brandfield bestel, de eerste keer verliep alles op rolletjes, hopelijk nu weer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
16-07-2019
Ik wilde vorige week de fossil smartwatch bestellen die ik nu heb besteld, maar die was tijdelijk niet leverbaar, ik heb aangegeven dat ik een email wilde ontvangen als die weer leverbaar was. tot mijn verbazing ging ik net kijken en was die weer leverbaar zonder dat ik er bericht van had ontvangen. Toch best jammer, maar blij dat ik hem nu kon bestellen
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
16-07-2019
Site deed het direct dat is tegen wording niet meer van zelf spreken bij de meest site’s
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
16-07-2019
Tevreden klant
Ik ben eerst in de winkel goed voorgelicht en er was genoeg aandacht voor elke klant apart. Ik had niet het gevoel dat ze vonden dat ik te lang nadacht over mijn beslissing want ze bleven zeer geduldig en dachten goed mee over wat voor mij de beste keus was. Ik ga zeker nog eens shoppen bij de Brandfield
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
16-07-2019
Ik doe altijd met heel veel plezier winkelen bij Brand Field. Maak niet uit hoe laat het is. Altijd met plezier winkelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
16-07-2019
Overzichtelijke site met mooie producten.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
16-07-2019
Alles verliep perfect enkel het inschrijven voor de nieuwsbrief lukte niet.... Helaas daarom geen gebruik kunnen maken van de kortingcodes...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
15-07-2019
Goedemiddag,

Dit is de tweede maal dat ik een horloge online bij u heb besteld. De eerste keer was ik compleet trevrede over elk van de drie genoemde criteria. Paar leuke modellen nu continu uitverkocht. Ook het filiaal kon niet binnen twee weken één van mijn overwegingen binnen krijgen, zodat ik kon kijken. Of ze zijn me vergeten te bellen natuurlijk. Twijfel alsnog niet dat ik tevreden ga zij
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
15-07-2019
Super service. Gisteren voor de eerste keer in Eindhoven bij brandfield geweest. Netjes geholpen, mooie cluse watch gekocht. Mooie winkel, aardig personeel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
15-07-2019
ben echt blij met jullie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
14-07-2019
een duidelijke site en mooie foto's
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
14-07-2019
Brandfield is een prettige webwinkel om zaken mee te doen.
Mooie tassen, hoeden etc. Alles wat een prinsesje zoals ik nodig heeft
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
13-07-2019
Mooie producten met snelle levering (goed voor cadeaus) Productinformatie kan nog iets uitgebreider, maar grotendeels in orde.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
13-07-2019
Pakketje komt snel aan bestel al mijn sieraderen voortaan hier top
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
12-07-2019
Snelle bezorging en altijd geleverd als een kadootje. Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
12-07-2019
ik heb net besteld...zeer onduidelijk ..dus wacht de levering af
2.00
Matig

brandfield.nl antwoordt: 14-07-2019
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het onduidelijk was. Volgens onze gegevens is je pakket inmiddels aangekomen. We wensen je desondanks veel plezier van je aankoop LZ

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
12-07-2019
De site werkt zeker naar behoren en ook nog eens erg fijn Alles is goed te vinden en je vindt het op de plaats waar je het verwacht. De levering is erg snel en in goede staat, je bestelt het en de volgende dag is het binnen. Dit is heel erg fijn. De producten zijn ook naar behoren en erg goede kwaliteit, je krijgt wat je bestelt Ik geef brandfield over het algemeen een 8,5
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
12-07-2019
Alleen positieve ervaring
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
12-07-2019
Makkelijke en overzichtelijke site. Snelle levering. Goede producten en leuk verpakt 'T is altijd een cadeautje om te krijgen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
12-07-2019
Helemaal top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
11-07-2019
Snelle levering erg tevreden met product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
11-07-2019
Het is een snelle levering en ze helpen je vriendelijk als er vragen of problemen zijn
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
11-07-2019
Het is zo fijn je hoeft niet lang te wachten super mooi verpakt en,nog gratis bezorgen wat wil je nog meer,echt geweldig nog nergens mee gemaakt.super heel blij.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
11-07-2019
Mooie producten en goede en snelle service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
10-07-2019
De klantenservice helpt je altijd met al je problemen. Snel en makkelijk worden ze opgelost. Producten komen altijd in goede staat aan precies zoals op de foto.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
10-07-2019
Goeie service
Keurig en luxe verpakt
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
10-07-2019
de levering is erg goed en snel alleen zou ik toch wel gratis bezorging willen vanaf 40 euro,- . men geeft toch wel meteen een hoop geld uit aan jullie, misschien dat jullie dit in de toekomst nog kunnen veranderen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
10-07-2019
Ik had nog nooit wat besteld op deze site. Had wel al veel goede dingen gehoord van vrienden dus waagde ik het erop en bestelde voor mijn vriend en ik was niet teleurgesteld Beste beslissing ooit en beter dan bijv Bijenkorf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
10-07-2019
Fijne website, prima levering (op tijd), producten zijn van goede kwaliteit en leuke verpakking Ook leuk dat er soms een cadeau bij komt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
10-07-2019
Site werkt prettig en snel. Verbeter punt: bezorgkosten bij de prijs optekenen en gratis verzenden.
4.67
Uitstekend

brandfield.nl klantbeoordeling

brandfield.nl

Dé specialist in style items

Brandfield is dé specialist in style items waarmee je je outfit compleet maakt: horloges, sieraden, zonnebrillen. tassen en portemonnees. In onze online shop bieden wij de grootste collectie style items aan van bekende merken en minder bekende opkomende merken. Niet alleen onze collectie is uniek; klanten kiezen voor Brandfield voor onze uitstekende service! Ons doel? "Jouw inspireren en helpen jezelf te uiten met style items en zo het beste van jezelf te laten zien!" Bij alles wat we doen is de best mogelijke service bieden het uitgangspunt!

Contact
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
klantenservice@brandfield.nl
brandfield.nl
Winkel-exploitant
Brandfield B.V.
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sebastian Monteban
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met brandfield.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.