Beoordelingen voor brandfield.nl



Uitstekend

4.75/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 7.945 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft brandfield.nl al 19.987 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
25-05-2019
Alles gaat zoals wordt beloofd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
25-05-2019
Duidelijk bestelproces en snelle en correcte levering.
Mooi verpakt.
Aan de buitenkant ziet de verpakking er neutraal uit. Maar als je de verpakking dan openmaakt word je blij verrast.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Ik ben erg ontevreden vandaag een armband ontvangen die te groot is gebeld om te ruilen voor een andere maat. ik heb gebruik gemaakt van een kortingscode en een fashioncheck. Ik moet eerst het artikel terug sturen voordat ik het tegoed terug ontvang. waardoor ik geen gebruik meer kan maken van de korting de telefonist was niet bereid te helpen. maandag zoek ik opnieuw contact.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Producten zijn perfect. Mijn bestelling werd op tijd afgeleverd, alleen voor een verjaardag mijn vrouw.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Bestelling was er binnen 1 dag, precies volgens de leverdatum. Het bestellen ging goed, snel en gemakkelijk. zeer tevreden over Brandfield. hopen dat de jarige het leuk vind
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Super snelle service. Je hebt 30 dagen bedenk tijd. Gratis retourneren heb je niet vaak van zulke site’s winkels. Ik ben er hartstikke blij mee en raar het ook aan aan mijn vrienden kennis etc.

Ga zo door toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Iets meer keuze in het assortiment zou super zijn. Mis nu ook een aantal belangrijke modellen van MVMT.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Al mijn aankopen die ik tnt heb gedaan bij Brandfield zijn netjes verlopen. Service in de winkel is fantastisch. Men weet waar ze het overhebben en als het niet in de winkel aanwezig is, zorgen ze ervoor dat het de volgende dag er is. Internet aankopen idem, netjes verpakt en je kan er altijd mee terug. De cadeauverpakking ziet er alleen al uit om door een ringetje te halen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
22-11-2018
23-05-2019
heel handige fijne site met mooie producten. voor ieder wat wils, ook in prijsklasse.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Snel verzonden en zeer netjes verpakt, leuk met tasje van brandfield in de doos
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Producten worden goed omschreven op de website, de meesten met foto zodat je de artikelen beter kan zien. Producten worden snel geleverd en overige service is ook prima.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Veel keuze en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Overzichtelijke en mooie website De artikelen die ik in het verleden heb besteld zijn keurig op tijd geleverd. De horloges van D. Wellington vind ik met name keurig geprijsd en ze zien er prachtig uit qua vormgeving, kleur en dikte kast Mijn net bestelde horloge wordt zaterdag geleverd en ik kijk ernaar uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Altijd erg tevreden met brandfield top organisatie
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
22-05-2019
Snelle bezorging Onderscheidend
3.67
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
22-05-2019
Louter goede ervaringen , maar niet op elk punt 5 sterren omdat tot twee maal toe de goodiebag aan mijn neus voorbij ging , maar zojuist weer een mooi horloge besteld , dus toch zeer tevreden .
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
22-05-2019
Alles is top aan deze site, ik bestel er vaak. Als je een vraag hebt wordt die heel snel beantwoord. Ik vind het een enorm pluspunt dat je tot 23:30 kunt bestellen om je bestelling de volgende dag al in huis te hebben. Alle producten die worden aangeboden zijn kwalitatief goed. Er is een ruime keus qua aanbod en er zijn heel vaak leuke acties waardoor je eerder zou bestellen. Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
22-05-2019
Een hele goede website. zojuist ook gebruik gemaakt van een fijne kortingscoupon twv 30 euro, dat zie je bijna op geen andere webwinkel voorkomen. Zeker klantvriendelijk door het ontvangen van twee vouchers na mijn aankoop. Groot aanbod en voor half 12 besteld, de volgende dag in huis. echt klantgericht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
22-05-2019
Site is eenvoudig en mooie horloges voor niet al te veel geld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
22-05-2019
Betrouwbaar bedrijf, leveren snel en hanteren goede prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
22-05-2019
Vandaag besteld en morgen al in huis. Het product is goed verpakt, zodat beschadiging voorkomen wordt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
22-05-2019
Smartwatch besteld vorige maand was helaas niet tevreden over het product. Maar de bezorging en service zijn perfect verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
20-05-2019
Ik vind het echt belachelijk dat je extra moet betalen om je bestelling op te halen bij een post NL punt. Het is veel beter voor het milieu, dus dit zou juist aangemoedigd moeten worden. Ook is het voor de bezorger efficiënter en daardoor voor jullie neem ik aan ook goedkoper.
2.33
Matig

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
20-05-2019
Fijne overzichtelijke site met veel merk artikelen. Daar wordt je hebberig van. :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
20-05-2019
Ik heb tot nu toe al een keer of 3 bij brandfield besteld. De producten zijn altijd goed en op tijd geleverd. Ook is de kwaliteit van de producten top. Een keer is er een foutje gemaakt in mijn bestelling, ik ben keurig geholpen en het is netjes afgehandeld. Ik zal hier vaker bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
19-05-2019
Fijne service en levering alleen de acties van goodybags twv 100 euro zijn niet echt denderend overtuigend
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
18-05-2019
Heb vaak bij jullie besteld, als 'gast' en met een account en het is eigelijk altijd goed gegaan. Bestellingen komen altijd netjes verpakt aan, mooie verpakkingen. Meer dan tevreden
5.00
Uitstekend

brandfield.nl antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je helemaal tevreden bent met onze webshop en service. Veel plezier van je style item! ^MB

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
18-05-2019
De afgelopen bestellen zijn altijd goed bevallen
Service is perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
17-05-2019
Snelle nette levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
17-05-2019
Alles gaat erg snel, en het retourneren verloopt ook erg vlot.
5.00
Uitstekend

brandfield.nl antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent en wensen je veel plezier van je aankoop! ^MB

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
17-05-2019
Leuke dingen,goede prijzen, snelle service
Ook het inpakken is echt supermooi gedaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
25-10-2018
16-05-2019
Met black friday (november) een horloge van Violet Hamden gekocht. Nooit iets raars mee gebeurd, maar de sluiting gaat nu al (na 6 maanden) niet meer goed dicht. De horloge valt hierdoor regelmatig af, dus slechte kwaliteit.
3.00
Redelijk

brandfield.nl antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat er wat aan je style item mankeert, dit is natuurlijk niet de bedoeling! We hebben je een mail gestuurd met verdere informatie. ^MB

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
15-05-2019
Ruim assortiment en een snelle levering zonder verzendkosten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
15-05-2019
Ik vind jullie geweldig
Dikke 10+
5.00
Uitstekend

brandfield.nl antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor je review. Dat vinden we fijn om te horen! Wij zijn ook heel blij met jou :) Veel plezier van je aankoop. ^MB

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
15-05-2019
2x besteld. Tot nu toe zeer tevreden. Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
15-05-2019
Het bestellen was erg makkelijk en goed overzichtelijk. Mooie producten. Erg tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
14-05-2019
Ik geef jullie een dikke 10 De service is perfect, de keuze uit betaalmogelijkheden is meer dan genoeg, de verzending is supersnel, kortom helemaal FANTASTISCH
5.00
Uitstekend

brandfield.nl antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor je positieve review. Hier hechten wij veel waarde aan. Wij vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent en zien je graag weer terug bij Brandfield. ^MB

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
14-05-2019
Altijd uitsteken service. Zowel online als in de fysieke winkel (Groningen).
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
14-05-2019
Heel simpel en makkelijk snel thuis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
13-05-2019
Ik vind het een top site om kwaliteitssieraden te bestellen. Een ruime keuze uit producten en merken. Voor ieder zit er wel wat tussen
5.00
Uitstekend

brandfield.nl klantbeoordeling

brandfield.nl

Dé specialist in style items

Brandfield is dé specialist in style items waarmee je je outfit compleet maakt: horloges, sieraden, zonnebrillen. tassen en portemonnees. In onze online shop bieden wij de grootste collectie style items aan van bekende merken en minder bekende opkomende merken. Niet alleen onze collectie is uniek; klanten kiezen voor Brandfield voor onze uitstekende service! Ons doel? "Jouw inspireren en helpen jezelf te uiten met style items en zo het beste van jezelf te laten zien!" Bij alles wat we doen is de best mogelijke service bieden het uitgangspunt!

Contact
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
klantenservice@brandfield.nl
brandfield.nl
Winkel-exploitant
Brandfield B.V.
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sebastian Monteban
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met brandfield.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.