Beoordelingen voor brandfield.nl



Uitstekend

4.73/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 3.327 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft brandfield.nl al 20.660 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
12-11-2019
12-11-2019
Webwinkel ziet er netjes uit; bestellen ging ook goed; verschillende betaald functies: ik zal hier zeker vaker gaan shoppen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
11-11-2019
altijd goed betrouwbaar en goeie info over mijn producten en service(nijmegen) top ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
11-11-2019
Duidelijke en mooie website Leuk dat er bij alles een gratis cadeauverpakking bij zit maakt de december cadeaus nog leuker om te geven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
10-11-2019
Als iets niet leverbaar is en er een kortingscode wordt verstrekt van 10 moet deze ook werken zeker als je een duurder artikel besteld
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
10-11-2019
Door een zeer overzichtelijke site en een breed assortiment heb je een heerlijk moment voor jezelf om te kijken en te smelten of er iets tussen zit. Ik hou van jullie site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
10-11-2019
Er is eigenlijk maar 1 woord voor brandfield en dat is top. De levering is ontzettend snel en de producten zijn van kwalitatieve hoogwaarde. Verder is de site heel gebruiksvriendelijk en is de service die verleend wordt erg goed en vriendelijk. Ook krijg je bij elke bestelling een mooie cadeauverpakking. Ik kan echt geen kritiekpunten bedenken en dat bewijst wat voor top bedrijf brandfield is.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
10-11-2019
ik vind de website niet 100 overzichtelijk, met name bij het bestellen komt er zo veel ballast op het scherm, wat het niet duidelijker maakt. Sterker nog, het is nu zo veel ballast (wil je dit nog kopen, zie deze producten ook nog even, dat soort onderdelen), dat ik me er daadwerkelijk aan gestoord heb tijdens het plaatsen van de bestelling. Daarom dat ik op de service 2 sterren geef.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
09-11-2019
Snelle levering, perfect in orde, netjes verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
09-11-2019
Prettige interface en zeer klantgericht door het aantal verschillende betaalmethodes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
09-11-2019
Heb eerder een horloge bij jullie gekocht en was blij met de snelle levering en mooie geschenkverpakking. Ben er nog steeds heel blij mee.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
09-11-2019
Gratis product zat niet bij bestelling, rest was prima.
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
09-11-2019
Tot op heden heb ik geen bevestiging gekregen van mijn werkelijke aankoop. Alleen maar pogingen om mijn ergens anders klant te late worden210
1.00
Slecht

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
08-11-2019
08-11-2019
Altijd goed en snel geleverd. Mooie producten, echt een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
08-11-2019
08-11-2019
Altijd goede service en kwaliteit
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
08-11-2019
08-11-2019
Bestelling ging goed. Jullie gaven netjes aan als je inschrijft voor de nieuwsbrief er een kortingscode van 5 euro ontvangen word
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
07-11-2019
Duidelijke en overzichtelijke afbeeldingen van producten. En een supersnelle verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
06-11-2019
Ik heb deze ketting al eerder besteld en wilde de aankoop met PayPal betalen,
maar van PayPal heb ik geen bericht ontvangen.
Nu moest ik meer betalen voor dit product.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
06-11-2019
Duidelijke website, mooie sieraden van goede kwaliteit, mooi verpakt en snelle verzending. Ik kan het echt iedereen aanraden om bij Brandfield.nl leuke dingen te kopen.
Groetjes Marielle
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
05-11-2019
2 keer bestelling vertraagd en een product ontvangen dat was beschadigd
3.00
Redelijk

brandfield.nl antwoordt: 07-11-2019
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je het beschadig artikel hebt ontvangen. Dat is niet de bedoeling, onze excuses hiervoor! We zien dat je reeds per e-mail bent voorzien van een antwoord omtrent de oplossing. Vriendelijke groet ^VM

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
05-11-2019
Leuke sieraden, scherpe prijs, duidelijk webshop en snelle verzending

Ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
05-11-2019
Geen kritiekpunten te verzinnen. Tijdens mijn bestelling lukte het niet met mijn giftcard en belde toen naar de klantenservice. Ik werd toen erg vriendelijk geholpen, ze legde het uit hoe het moest en ze bleef aan de lijn totdat het was gelukt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
04-11-2019
overzichtelijke site, mooie sieraden, goede service en een mooie goodybag.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
04-11-2019
Levering super fijn, om 17.30 wat besteld en dag erna gratis nog zelfs in huis
Ook enorm fijn om gratis te kunnen retourneren.
Producten tot nu toe ook tevreden over, ben benieuwd over mijn volgende bestelling.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
04-11-2019
Ik had een probleem en werd snel en goed geholpen. De producten zijn van goeie kwaliteit en de levering is erg fijn en snel via PostNL.
Zeer tevreden over Brandfield
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
04-11-2019
altijd een nette en snelle levering van de producten. Keurig verpakt. Een keer een product terug gestuurd en ook dat werd keurig afgehandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
04-11-2019
Producten zijn van perfecte kwaliteit, de levering is altijd op tijd en de voorraden zijn altijd bijgewerkt. Prima zaak om bij te bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
03-11-2019
Snelle levering
Snelle reactie op mail
Mooie producten
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
02-11-2019
altijd goede service en een erg fijne en duidelijke site
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
02-11-2019
Duidelijke site, goede acties en prijzen, uitstekende producten
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
02-11-2019
Website van Brandfield gemaild inzake het verstellen van een horloge.
Binnen 4 uur reactie ontvangen Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
01-11-2019
Altijd op tijd zoals afgesproken en krijg ook wat je besteld niks op aan te merken eigenlijk nooit problemen met iets
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
31-10-2019
31-10-2019
Altijd binnen één dag mijn product binnen gehad. Hele leuke merken en producten zijn van goede kwaliteit. In alle jaren dat ik hier bestel één keer een defect product moeten terug sturen, hierbij hele goede service gehad. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
31-10-2019
31-10-2019
Wat kan er beter als je enthousiast bent over producten -- die je ziet bij Brandfield --- dat Brandfield je de PERFECTE stimulans geeft om ze te kopen, je hebt ze super verpakt in no time Weer tijd om ook naar de winkel te gaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
31-10-2019
31-10-2019
Ik heb hier eerder besteld en was erg tevreden over de verpakking van de armband en de leveringstijd klopte precies dus dat is altijd fijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
31-10-2019
31-10-2019
De producten worden altijd erg snel verzonden en in de winkels zijn ze super klant vriendelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2019
Besteldatum
30-10-2019
30-10-2019
vaker besteld bij jullie , tot nu toe tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-10-2019
Besteldatum
30-10-2019
30-10-2019
Goede levering en service
Hele mooie producten en merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2019
Besteldatum
30-10-2019
30-10-2019
Zeer fijne website met mooie aanbiedingen.
Perfecte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2019
Besteldatum
30-10-2019
30-10-2019
Ik bestel vaak sieraden bij jullie
De levering is altijd snel en de producten zijn van goede kwaliteit. Ook erg fijn dat je het in een cadeau verpakking geleverd kan krijgen.

Net weer een ketting en armband besteld

Keep up the good work
X Mirna
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2019
Besteldatum
30-10-2019
30-10-2019
Super tevreden Snelle levering, mooie producten voor een goede prijs.
5.00
Uitstekend

brandfield.nl klantbeoordeling

brandfield.nl

Dé specialist in style items

Brandfield is dé specialist in style items waarmee je je outfit compleet maakt: horloges, sieraden, zonnebrillen. tassen en portemonnees. In onze online shop bieden wij de grootste collectie style items aan van bekende merken en minder bekende opkomende merken. Niet alleen onze collectie is uniek; klanten kiezen voor Brandfield voor onze uitstekende service! Ons doel? "Jouw inspireren en helpen jezelf te uiten met style items en zo het beste van jezelf te laten zien!" Bij alles wat we doen is de best mogelijke service bieden het uitgangspunt!

Contact
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
klantenservice@brandfield.nl
brandfield.nl
Winkel-exploitant
Brandfield B.V.
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sebastian Monteban
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met brandfield.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.