Certificaat voor brandfield.nl

No. X150671A163B16421FCA24173804E7528
 

Geldig vanaf
14-03-2018
Geldig tot
13-03-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor brandfield.nl



Uitstekend

4.78/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 9.033 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft brandfield.nl al 13.032 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
20-06-2018
20-06-2018
Ik heb 2 keer ringen besteld van Buddha to Buddha en ik heb ze heel snel binnen gekregen. Ze waren mooi verpakt en zagen er precies uit zoals op de foto werd uitgebeeld. Ik heb geen spijt gehad van mijn aankopen
5.00
Uitstekend

brandfield.nl antwoordt: 20-06-2018
Bedankt voor je positieve review, hier hechten wij veel waarde aan. Heel veel plezier met je style item en wij zien je graag weer terug bij Brandfield. ^NR

Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
20-06-2018
20-06-2018
Goede service
Goede klantenservice
Bezorging volgens afspraak
Goedkoper als anderen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
12-06-2018
19-06-2018
ik ben zeer tevreden over het product, de levering was zeer snel goed gecommuniceerd en de verpakking maakte het af
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Snelle service gedurende proces netjes op hoogte gehouden van voortgang attent met kaart voor vaderdag bijgesloten
5.00
Uitstekend

brandfield.nl antwoordt: 20-06-2018
Bedankt voor het schrijven van de review. Het is leuk om een positieve reactie van je te ontvangen. Tot ziens bij Brandfield! ^NR

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
15-06-2018
19-06-2018
Keep it up, graag meer fotos toevoegen, zodat je zeker weet dat je goede product hebt
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
12-06-2018
19-06-2018
Top levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Super snelle service en snel geleverd Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Overzichtelijke site, snelle levering, mooi verpakt en het product is goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
12-06-2018
19-06-2018
Supersnelle levering en goede duidelijke verzendinformatie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
12-06-2018
19-06-2018
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Ik vind ze uitstekend met alles
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Netjes verpakt, origineel A kwaliteit product, volgende dag al geleverd in goede staat. Erg blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Super snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
12-06-2018
19-06-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
10-06-2018
19-06-2018
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Een tijdje terug, een Buddha armband besteld voor mijn dochter. Ze was geslaagd en wou dolgraag zo’n mooie armband van jullie. Ik ging deze armband bestellen, en toen ik het binnenkreeg was de armband helemaal pikzwart. Het zilver was niet opgepoetst. Zeer zeer triest. Daarnaast leek er ook nog eens een schakel stuk te zijn van de armband. Verdrietige dochter thuis, en een teleurgestelde moeder.
2.67
Redelijk

brandfield.nl antwoordt: 20-06-2018
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen, dat is zeker niet de bedoeling. Ik zie dat je de armband inmiddels aan ons hebt teruggestuurd. Wij hopen dit zo snel mogelijk voor je te kunnen oplossen, onze excuses voor het ongemak LDAM

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Supersnel. Mooie artikelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
12-06-2018
19-06-2018
snel antwoord op vragen online top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Ik had een tas besteld 8 maanden terug. Toen liet het stiksel los bij de handvaten.Dit kon niet meer gemaakt worden. Hiervoor mocht ik een nieuwe tas uitzoeken van het bedrag Heel netjes. Ik kreeg ook steeds snel reactie van de klantenservice. Heel goed geholpen Had de tas ook al de volgende dag in huis helemaal super
5.00
Uitstekend

brandfield.nl antwoordt: 20-06-2018
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden met ons bent. Wij wensen je weer veel plezier toe van de tas. ^NR

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Super snelle levering, netjes ingepakt en goede communicatie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Alles is duidelijk en overzichtelijk. En nog het aller fijnste, snel thuis geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Ik heb zeer goede ervaringen met brandfield Ik koop hier pandora bedels, buddha to buddha en nu mijn smartwatch. Geweldige website en bedrijf Zeker een 10
5.00
Uitstekend

brandfield.nl antwoordt: 20-06-2018
Bedankt voor het schrijven van de review. Het is leuk om een positieve reactie van je te ontvangen. Tot ziens bij Brandfield! ^NR

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Ik heel erg blij met hele snelle levering. En de duidelijke beschrijving van het horloge op de site.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
als ik iets moet bestellen voor mij of voor mijn man doe ik dat bij jullie omdat service goed en snel is .
ik krijg altijd waar of meer voor me geld of het nou een leuke kaartje is of korting op volgende bestelling.

ik ben trouwe klant en zal niet weg gaan
5.00
Uitstekend

brandfield.nl antwoordt: 20-06-2018
Bedankt voor je positieve review, hier hechten wij altijd veel waarde aan. Heel veel plezier weer gewenst van je style item en tot ziens bij Brandfield. ^NR

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
12-06-2018
19-06-2018
Product zoals verwachting en snelle levering: top
5.00
Uitstekend

brandfield.nl antwoordt: 20-06-2018
Bedankt voor het schrijven van de review. Het is leuk om een positieve reactie van je te ontvangen. Tot ziens bij Brandfield! ^NR

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
19-06-2018
Brandfield komt zijn beloftes na. Prima klantgerichte service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
super geweldig... snel levering besteld morgen in huis.. me zoontje van 5 jaar oud is erg blij mee met zijn nieuwe horloge merk ice watch en hij zit echt veel uren plezier te kijken in zijn arm voor hoe laat is het..
5.00
Uitstekend

brandfield.nl antwoordt: 20-06-2018
Bedankt voor het schrijven van de review. Goed om te horen dat je zoontje zo blij is met zijn nieuwe horloge. Wij wensen hem er veel draag plezier mee. Tot ziens bij Brandfield. ^nr

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Ik ben al wat ouder en het was de eerste keer dat ik wat bestelde voor mijn geslaagde kleindochter. Zal het in de toekomst zeker herhalen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Op de valreep een horloge gekocht voor vaderdag. Ik maak het regelmatig mee dat er niet de volgende dag al wordt geleverd, maar nu wel terwijl ik pas laat op de avond had besteld. Daarnaast is er een zeer uitgebreid assortiment, duidelijke productbeschrijvingen en duidelijke foto’s. Goede prijs- en kwaliteitverhouding, waardoor je hier eigenlijk altijd kunt slagen voor jezelf of voor een ander
4.33
Goed

brandfield.nl antwoordt: 20-06-2018
Bedankt voor het schrijven van de positieve review, hier hechten wij veel waarde aan. Wij wensen je veel plezier met je style item en zien je graag weer terug bij Brandfield. ^NR

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Ik vind alles persoonlijk echt heel erg goed, dit komt omdat het plaatje klopt. De producten, levering en natuurlijk ook de service. Alles is duidelijk en goed voorbereid door jullie en word netjes tot eigenlijk aan de deur afgeleverd top
5.00
Uitstekend

brandfield.nl antwoordt: 20-06-2018
Bedankt voor het schrijven van de review, hier hechten wij veel waarde aan Goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Wij zien je graag weer terug bij Brandfield. NR

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
19-06-2018
Alles uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Super snelle levering.
Ruime keuze in producten/merken.
Wanneer niet tevreden met product een goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Top Vrijdagavond besteld en zaterdagochtend in huis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Vrijdagmiddag voor vaderdag een secrid portemonnee besteld. De volgende ochtend al geleverd, in een mooi doosje en een vaderdagskaart erbij. Leuke extra service Ik zou zeker aanbevelen om hier te bestellen.
5.00
Uitstekend

brandfield.nl antwoordt: 20-06-2018
Bedankt voor het schrijven van de review. Het is leuk om een positieve reactie van je te ontvangen. Tot ziens bij Brandfield NR

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Snel geleverd en het product is zo moooiii super blij
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Snelle verzending van de sieraden. Super netjes verpakt en ook al leuk ingepakt. Meteen klaar om het cadeau te geven. Ga er zeker nog een keer bestellen nu ik ervaring heb.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
30-12-2017
19-06-2018
Super netjes verpakt. Het is altijd een kadootje als je het opent. Je wordt ook prima op de hoogte gehouden over je levering. Ik zeg top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Ik vind jullie een top bedrijf
Gemaakte afspraken komen jullie na dat zie je niet zo vaak meer.
Ik zeg ook dikke 10
5.00
Uitstekend

brandfield.nl antwoordt: 20-06-2018
Bedankt voor je review, wat leuk om te horen Nog veel plezier gewenst van je bestelling. LDAM

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Alles perfect geregeld
5.00
Uitstekend

brandfield.nl klantbeoordeling

brandfield.nl

Dé specialist in style items

brandfield.nl werd op 14-03-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Brandfield is dé specialist in style items waarmee je je outfit compleet maakt: horloges, sieraden, zonnebrillen. tassen en portemonnees. In onze online shop bieden wij de grootste collectie style items aan van bekende merken en minder bekende opkomende merken. Niet alleen onze collectie is uniek; klanten kiezen voor Brandfield voor onze uitstekende service! Ons doel? "Jouw inspireren en helpen jezelf te uiten met style items en zo het beste van jezelf te laten zien!" Bij alles wat we doen is de best mogelijke service bieden het uitgangspunt!

Contact
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
klantenservice@brandfield.nl
brandfield.nl
Winkel-exploitant
Brandfield B.V.
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jacco Tas
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met brandfield.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.