Beoordelingen voor brandfield.nl



Uitstekend

4.77/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 12.241 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft brandfield.nl al 18.864 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
13-12-2018
Super goede site met snelle levering ingepakt en al.. zo onder de boom
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
13-12-2018
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
13-12-2018
Prima service, snelle levering, mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
13-12-2018
altijd op tijd en top kwaliteit service online ook super goed en vriendelijk, zeer aangenaam
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
13-12-2018
Volgende dag al in huis en leuk ingepakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
12-12-2018
Mooi op tijd en netjes ingepakt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
12-12-2018
Super mooi verpakt geleverd. Niks te klagen. Kwaliteit van het product ook perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
12-12-2018
Altijd de nieuwste collectie en snelle levering. Producten zijn mooi en goed verpakt. Vaste klant en nooit iets te klagen gehad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
12-12-2018
Zeer goeie ervaring en mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
12-12-2018
Snelle levering en snelle afhandeling bij retouren. Meeste artikelen zijn goed verpakt, sommige wat minder.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
12-12-2018
November jongstleden 2 horloges besteld bij Brandfield deze werden prima en leuk verpakt naar ons verzondenleuk gedaan
Mijn persoonlijke cijfer is een 8
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
12-12-2018
Voor kerst een armband van Pandora besteld. Zeer tevreden over de wijze van levering en verpakking. Heel uniek en onderscheidend. Producten voldoen aan verwachtingen. Tijdige levering. Kortom: zeer tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
12-12-2018
Heerlijke online winkel en perfecte service. Had een ring besteld in de verkeerde maat(actieprijs), toen ik een andere maat ging bestellen was de actieprijs niet meer. Klantenservice gebeld, situatie uitgelegd en kreeg het verschil netjes terug. Levering en retourservice uitmuntend, erg snel en duidelijk. Ja ik kom hier zeker terug :). Nogmaals bedankt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
12-12-2018
Goede, snelle en nette levering. Goede service, mooi verpakt en zeer snelle en correcte afhandeling van retourzendingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
12-12-2018
Snelle levering van mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
12-12-2018
in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
12-12-2018
Producten netjes en snel bezorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
12-12-2018
snelle levering, goed ingepakt en een mooie armband
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
12-12-2018
Bestelling was erg snel binnen een heel mooi verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
12-12-2018
Besteld en na 2 dagen in huis, prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
12-12-2018
Alles was top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
12-12-2018
helaas nog geen product ontvangen, post nl laat steekjes vallen hoop vandaag pakket te ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
11-12-2018
Snelle levering, mooie en kwalitatieve producten. Leuke acties
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
11-12-2018
Het proces is duidelijk, de producten zijn goed en het wordt snel en in een mooi doosje + cadeauverpakking geleverd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
11-12-2018
Helemaal goed geregeld en prima service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
11-12-2018
Op fb staat dat je bij je bestelling een Rituals pakket gaat ontvangen. Het lukte niet om de code in te voeren. Ik heb gebeld. Het kon niet bijgeleverd worden, ik moest dan een nieuwe bestelling plaatsen. Pas later kwam ik er achter dat het pas gold bij een minimale bestelling van 50 euro. Dat stond er niet bij op fb en werd ook telefonisch niet verteld Beetje jammer, mijn bestelling was 49 euro.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
11-12-2018
geen toelichting nodig. superlevering en mooi sieraad
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
11-12-2018
Een goede ervaring meegemaakt nadat ik een eerste bestelling niet meer kon krijgen. Top services
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
11-12-2018
Is een feestje als t binnen komt. Leuk in een tasje. Ik hou ervan. Verder wordt je heel netjes op de hoogte gehouden hoever je bestelling is. Ik ben blij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
11-12-2018
Levering vind ik echt top Vrijdagavond voor half 12 bestelt en de volgende dag thuis bezorgd Retour werkt ook prima en de producten waren heel erg mooi maar helaas te groot voor mij Verder top winkel en ik zou er zeker weer eens shoppen voor sieraden want als het aan mij ligt is dit de beste sieradenwinkel van Nederland
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
11-12-2018
alles super verzorgd en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
11-12-2018
Het product dat ik heb gekocht ziet er prachtig uit , ik heb het na een dag al binnen gekregen. Erg snel en netjes gedaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
11-12-2018
Alles ging naar wens.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
10-07-2018
11-12-2018
Just amazing
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
11-12-2018
Snelle levering, alles mooi ingepakt & de kwaliteit van de producten is super Ik bestel graag op deze site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
11-12-2018
Super snelle levering En ook nog eens een rituals pakket erbij kado... helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
11-12-2018
Alles goed netjes op tijd binnen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
11-12-2018
snelle afhandeling en tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
11-12-2018
Bestellen gaat makkelijk, levering volgens afspraak ook op een ander adres (voor een cadeau) en lekker snel, ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
11-12-2018
Service was goed
4.67
Uitstekend

brandfield.nl klantbeoordeling

brandfield.nl

Dé specialist in style items

Brandfield is dé specialist in style items waarmee je je outfit compleet maakt: horloges, sieraden, zonnebrillen. tassen en portemonnees. In onze online shop bieden wij de grootste collectie style items aan van bekende merken en minder bekende opkomende merken. Niet alleen onze collectie is uniek; klanten kiezen voor Brandfield voor onze uitstekende service! Ons doel? "Jouw inspireren en helpen jezelf te uiten met style items en zo het beste van jezelf te laten zien!" Bij alles wat we doen is de best mogelijke service bieden het uitgangspunt!

Contact
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
klantenservice@brandfield.nl
brandfield.nl
Winkel-exploitant
Brandfield B.V.
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sebastian Monteban
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met brandfield.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.