Brandfield NL

37.436 reviews in totaal

37.436 beoordelingen sinds 26 mei 2017

Klanten zijn overwegend zeer tevreden over de snelle levering en het vlotte verzendproces. De prijzen en kortingen worden als aantrekkelijk en voordelig ervaren. Ook wordt de mooie en verzorgde verpakking gewaardeerd. Daarnaast zijn de meeste klanten tevreden over de kwaliteit van de producten. De klantenservice wordt vaak als erg positief ervaren en snelle oplossingen worden gewaardeerd. Sommige klanten vinden de verpakking te veel of niet milieuvriendelijk. Er zijn enkele klachten over defecten of verkeerde adviezen bij de producten. Daarnaast zijn er incidentele problemen met de bereikbaarheid van de klantenservice.

ReviewsBrandfield NL

Toller Kundenservice! ☆☆☆☆☆

Die Batterie der Uhr war leider leer, als sie ankam, und ich war wirklich sehr enttäuscht. Ich hätte einen Stern abgezogen, aber der Kundenservice war schnell und hilfsbereit! Außerdem hat mir die unkomplizierte Lösung sehr gefallen (man hat mir den Batteriewechsel, den ich beim hier ansässigen Juwelier habe machen lassen, erstattet). Jetzt habe ich eine wunderschöne, funktionierende Uhr. Vielen Dank!

Antwoord van Brandfield NL

Vielen Dank für deine 5-Sterne-Bewertung und dein ausführliches Feedback. Es freut uns, dass du mit unserem Kundenservice zufrieden bist und wir das Problem schnell für dich lösen konnten. Viel Freude mit deiner Uhr! Mit freundlichen Grüßen, ^JM
Probleem met verzending was snel opgelost. Verbeter punt: ik heb meerdere malen geprobeerd om de klantenservice te bereiken maar het lukte niet. Echter via e-mail zijn jullie wel te bereiken en reageren snel. Dat is wel fijn.

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je uitgebreide review en feedback! ⭐️ Fijn om te horen dat het probleem met de verzending snel is opgelost en dat je via e-mail goed en snel geholpen bent. We vinden het jammer om te horen dat het je meerdere keren niet lukte om onze klantenservice telefonisch te bereiken. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 12:00 uur. We nemen je feedback zeker mee, want we willen natuurlijk dat je ons via alle contactmogelijkheden goed kunt bereiken. Bedankt voor je begrip en hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn! 😊^LV
Een g-star ring besteld. Binnen 2 dagen geleverd via ophaalpunt.goed verpakt. Info via mail mbt tracking prima. Alles ok, top.Betrouwbare website. Aan iedereen aan te bevelen!

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterrenreview. Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen, van de levering tot de tracking en verpakking. Fijn dat je onze website als betrouwbaar ervaart en ons aan anderen aanbeveelt. Veel plezier gewenst van de G-Star ring! Met vriendelijke groet, ^JM
Bestelling maken ging super makkelijk tevens werd het ook nog snel geleverd. I'm in love with my nieuwe aanschaf #valentino tas.

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat leuk om te horen dat het bestellen zo makkelijk ging en je bestelling snel werd geleverd. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe Valentino-tas en zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^JM
Echt een mooie eyecatchter deze horloge ben er blij mee Jammer dat de watchbox kapot geleverd alsof iemand eraan getrokken had was heb t weg moeten gooien Helaas

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je review. Wat spijtig dat de gratis watchbox beschadigd is aangekomen. Onze excuses voor het ongemak. We hebben je vandaag per e-mail geïnformeerd over de oplossing. Met vriendelijke groet, ^JM
N K
Nik K.
Ik ben blij met mijn aankoop. Pluspunt, snel geleverd. Verbeterpunten, bij een juwelier is het mooier ingepakt meet cadeau idee.

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterrenreview. Wat leuk om te lezen dat je blij bent met je aankoop en dat deze snel is geleverd. Bedankt ook voor je feedback over de cadeauverpakking. Bij het bestellen van een merkartikel wordt het artikel geleverd in het originele zakje of doosje van het merk. We wensen je veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, ^JM
Ik had een goeie deal te pakken, normale verzend tijd. Oorbellen zijn prachtig en werden goed ontvangen 😉

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je een goede deal hebt gevonden en dat de oorbellen zo goed zijn bevallen. Veel plezier ermee en hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^VM

Maak annuleren makkelijker.

Er is geen mogelijkheid om een bestelling te annuleren waardoor ik moest wachten tot de bestelling verzonden en bezorgd was. Vervolgens meteen teruggestuurd en ben nu al meer dan een week op mijn geld aan het wachten sinds het artikel alweer terug is bij Brandfield, omdat ze nog steeds bezig zijn met de verwerking van de retour. Het mag allemaal een stuk efficiënter en sneller.

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We zien dat de terugbetaling inmiddels is verwerkt. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak. We hopen dat hiermee alles naar tevredenheid is opgelost. ^HJ
Goede kwaliteit, mooie prijs, en ook netjes ingepakt en bezorgd. Super fijne winkel.

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterrenreview. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit, prijs en levering. Veel plezier gewenst van je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop! Met vriendelijke groet, ^JM
De uitgebreide verpakking is leuk, maar… met het oog op het milieu iets te veel maar mijn idee.

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Bedankt ook voor je feedback over onze verpakking en de hoeveelheid verpakkingsmateriaal. We nemen je feedback over duurzaamheid mee en wensen je veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, ^JM
Eindelijk een bestel bevestiging ontvangen website is blijkbaar weer helemaal in orde snel geleverd keurig verzonden en mooi verpakt

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterrenreview. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je bestelling snel en mooi verpakt is aangekomen. Veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, ^JM
Y I
Yda i.
Mooi product, alleen was het advies om een maat grotere ring te bestellen bij de swarovski voor mij niet goed. hij past nu om mijn middelvinger ipv ringvinger.

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je de ring mooi vindt. Jammer dat het maatadvies voor jou niet goed heeft uitgepakt. Goed om te weten: je kunt het artikel binnen 30 dagen na aankoop retourneren, mits het nieuw en ongedragen is, en vervolgens wellicht een kleinere maat bestellen. Met vriendelijke groet, ^JM
Snel geleverd, en uitstekend. Ben erg tevreden, artikelen zoals beschreven en in luxe verpakking.

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent met je aankoop. Jouw positieve beoordeling betekent veel voor ons! 🥰 We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Veel plezier met je nieuwe aankoop! 💕^LV
Bestel al jaren bij jullie en alles is altijd naar tevredenheid. Dikke duim!

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterren-review. Wat fijn om te horen dat je al jaren bij ons bestelt en altijd tevreden bent. We waarderen je vertrouwen en wensen je veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, ^JM
Snelle levering, mooie armband en leuk verpakt. Helaas was de armband voor m’n man te klein. In de advertentie stond 20,5 cm, maar hij is iets korter. We gaan het retourneren en hij gaat een andere uitzoeken.

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je review en je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering, de armband en de verpakking. Jammer dat de maat niet helemaal passend was. We zien je retour graag tegemoet en helpen je graag bij het vinden van een passend alternatief. Met vriendelijke groet, ^JM
De snelle levering en een blije zoon ☺️

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn dat je bestelling snel is geleverd en dat het artikel goed bevalt. We wensen je zoon veel plezier van het artikel en zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^JM
Heel veel korting En de oroduct is waw❤️❤️ Super snelle service

Antwoord van Brandfield NL

Heel erg bedankt voor je geweldige 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de korting én dat je het product helemaal wauw vindt! 😍 Fijn dat je bestelling ook zo snel is geleverd. Veel plezier met je mooie aankoop en hopelijk tot snel bij Brandfield! ✨^LV
Snelle en correcte levering. Het product kwam helemaal overeen met de beschrijving en van hoge kwaliteit.

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat de levering snel en correct was en het item aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, ^JM

Snelle verzending

Aangezien dit een kado is voor mijn schoonzoon welke volgende week jarig is kan ik nog geen beoordeling geven over de armband.

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je review! Wat leuk dat de armband een cadeau is voor je schoonzoon. We hopen dat hij er volgende week heel blij mee is. Alvast een fijne verjaardag gewenst! 🎉😊 ^HJ
Super fijn handtas, soepel en niet te groot!

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterrenreview. Wat fijn om te lezen dat de handtas zo goed bevalt. Veel plezier gewenst van je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop! Met vriendelijke groet, ^JM

Brandfield is dé specialist in style items waarmee je je outfit compleet maakt: horloges, sieraden, zonnebrillen. tassen en portemonnees. In onze online shop bieden wij de grootste collectie style it...