Certificaat voor brandfield.nl

No. X150671A163B16421FCA24173804E7528
 

Geldig vanaf
14-03-2018
Geldig tot
13-03-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor brandfield.nl



Uitstekend

4.78/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 10.821 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft brandfield.nl al 15.784 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
25-09-2018
25-09-2018
Ik bestel vaak bij brandfield
De levering is super snel, producten zijn uitstekend en hoe het verpakt wordt is net alsof je zelf een cadeau ontvangt.
Brandfield krijgt van mij een dikke vette 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
25-09-2018
25-09-2018
Snelle levering en was een goed aanbod qua producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
25-09-2018
25-09-2018
goede service
producten netjes aangeleverd
en goede service met terug sturen
hier een heel tevreden klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
25-09-2018
25-09-2018
Snelle levering, cadeaus helaas niet per stuk in cadeauverpakking.
Goodiebag leuke extra
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
25-09-2018
25-09-2018
Altijd leuk om op Brandfield.nl te kijken en altijd leuk geslaagd snelle levering Makkelijk voor lastminute cadeautjes. En ook altijd snel en oprecht verholpen via de chat’ functie Dus heel erg bedankt Brandfield
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
25-09-2018
25-09-2018
Mooie producten van goede kwaliteit en snelle levering Zeker een 10 voor de goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
25-09-2018
25-09-2018
Super snelle service. Zowel de levering (ook op zaterdag), als de hulp van jullie customer service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
25-09-2018
25-09-2018
ze hebben een perfecte service en je hebt veel keus uit de verschillende producten met een snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
25-09-2018
25-09-2018
Duidelijke omschrijving van de producten. En wil je iets niet de dag erna ontvangen omdat dat niet goed uitkomt maakt dat niet uit en kan het pakketje gewoon 2 of 3 dagen later bezorgd worden. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
25-09-2018
25-09-2018
Snelle levering, mooi verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
25-09-2018
25-09-2018
Snelle levering, prijs en kwaliteit goed. Mooie merken en producten. Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
25-09-2018
25-09-2018
Ik heb een horloge voor de verjaardag van mijn vriend besteld. Leuke prijs, de volgende ochtend bezorgd en een leuke goodiebag ontvangen Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Snelle levering en heel mooi ingepakt
Dit is niet de eerste keer dat ik hier heb geshopt en wordt dus ook niet de laatste keer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Als ik iets bestel is het de volgende dag al in huis en dat erg fijn
De producten zijn van goeie kwaliteit en ben tot nu toe dik tevreden met de producten die ik heb gekocht.
Toen ik mijn ring kocht kon ik geen lijst vinden met hoe je je ringmaat kunt berekenen, dat was wel handig geweest
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Echt perfecte levering In de avond bestelt en volgende ochtend al binnen Wauw Enige opmerking is dat de kadoverpakking niet is zoals op de foto. Maar in een doosje kwam deze. Maar alsnog helemaal top Onwijs bedankt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Super, snel in huis en ook nog diverse bonnen en oorbellen van BuhdatoBuhda in de doos
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
24-09-2018
Ben erg tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Woensdag besteld en het zou de volgende dag geleverd worden, uiteindelijk werd het pas maandag geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Al vaker dingen besteld, altijd tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Snelle service, goed verpakt en prachtig horloge.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Super.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Snelle reactie op mijn vraag en een correcte oplossing van mijn onjuiste levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
24-09-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
snelle bezorging van goede producten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
24-09-2018
Het horloge was goed verpakt en na het openen van het doosje kwam mijn horloge zoals weergegeven op de website tevoorschijn. Goede service en een mooi horloge.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Goede en snelle service.
Een tip ik wist niet hoe ik mijn oozoo horloge kon verstellen.
Misschien een goed idee om er een korte handleiding bij te doen.
Of en verwijzing naar jullie site.
Ik dacht namelijk dat ik naar een juwelier moest om deze bij te stellen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Het bestellen is makkelijk, het toevoegen van bijvoorbeeld een fashioncheque ging soepel. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering. Gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Super fijne site en goeie levertijd Goed bezig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
De levering van product is geleverd zoals vermeld in de mails, product is goede kwaliteit en de service is perfect, en de producten die hebben ontvangen ivm de goodiebag zijn zeker zeer bruikbaar en ik had de waarde niet verwacht die goodiebag zou vertegenwoordigen. Toppie hoor...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Snel en goed geregeld.Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Snelle levering super blij met mij festina
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Meerdere keren besteld bij Brandfield, nog nooit problemen mee gehad. Levering is altijd op het aangegeven moment, producten mooi verpakt en van goede kwaliteit. Mijn juwelen bestel ik altijd via Brandfield
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Altijd juiste levering en op tijd. Ook voor vragen kan je goed bij de klantenservice terecht. Goeie betrouwbare site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Voor het eerst een bestelling geplaatst . Althans mijn jongste zoon. Een mooi horloge. Ik vind het als moeder een beetje tricky maar moet gezegd worden levering perfect, goed te volgen via track and tracé. Mailverkeer top. Verpakking top. Geef een dikke vette 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Mooie producten en merken Altijd even vriendelijk bij contact en zo geholpen
Super bedrijf Koop hier met plezier
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Snelle levering, top producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
24-09-2018
Het bestelde is snel en in goede staat afgeleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Ik had mijn pakketje bij een pick-up point af laten leveren en dat was zoals verwacht de volgende dag al aangekomen. De producten waren verpakt in een doosje waardoor ze er netjes uitzagen. Ik vond de service prima en heb er eigenlijk niets op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Alles perfect Goede Service op de site door met een medewerker te kunnen chatten. Pakket was er gelijk de volgende dag. Product was precies wat ik er van verwacht had. Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

brandfield.nl klantbeoordeling

brandfield.nl

Dé specialist in style items

brandfield.nl werd op 14-03-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Brandfield is dé specialist in style items waarmee je je outfit compleet maakt: horloges, sieraden, zonnebrillen. tassen en portemonnees. In onze online shop bieden wij de grootste collectie style items aan van bekende merken en minder bekende opkomende merken. Niet alleen onze collectie is uniek; klanten kiezen voor Brandfield voor onze uitstekende service! Ons doel? "Jouw inspireren en helpen jezelf te uiten met style items en zo het beste van jezelf te laten zien!" Bij alles wat we doen is de best mogelijke service bieden het uitgangspunt!

Contact
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
klantenservice@brandfield.nl
brandfield.nl
Winkel-exploitant
Brandfield B.V.
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sebastian Monteban
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met brandfield.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.