Brandfield- Logo - Beoordelingen

Brandfield
Beoordelingen:

1.336 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden34.690 beoordelingen in totaal  

4,48
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb onlangs bij Brandfield een horloge van de firma Festina besteld. Het gaat om de F20535-1. De dag na mijn bestelling kwam mijn horloge al binnen, dankzij de vlugge lezersservice van Postnl. De website was goed te navigeren, evenals de betaalpagina. Het horloge was mooi verpakt. Het xay samen met een Festina-tas in een papieren Brandfield tas, die op zijn beurt weer in een doos zat. Van mij waren die twee extra tassen niet echt nodig, want ik koop immers een horloge en geen tassen. Het horloge zelf was overigens uitstekend. Het was beter dan ik had verwacht. De prijs was ook in orde boor een automatisch mechanisch horloge van deze klasse. Tot slot heb ik nog een enkele klacht. Op de afbeelding die op de website werd getoond was het horloge grijskleurig afgebeeld, terwijl het in werkelijkheid zwart was. Ik heb gemerkt dat dit op de meeste sites die dit specifieke uurwerk verkopen het geval was, maar als nog vind ik het kwalijk. Al met al ben ik zeer tevreden met de service van brandfield, op een paar kleine verbeterpunten na.

de meest kritische beoordeling

19 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Afgelopen week een bestelling geplaats bij Brandfield, die ik drie dagen later iemand cadeau wil geven. Op de website wordt vermeld voor 23:30 besteld, volgende dag bezorgd (dus lijkt mij op tijd besteld) en Wanneer je op een werkdag binnen Nederland voor 23:30 uur bestelt, ontvang je voor 23:30 uur een e-mail met je track&trace code, Twee dagen later nog steeds geen track&trace code. We gaan bellen, ik krijg een vrijwel niet te verstaan zacht Engelssprekende dame aan de telefoon, mijn Engels is niet best en mij wordt verzocht voor Nederlands contact aan het einde van de middag terug te bellen, ik laat weten na lang in de wacht te hebben gestaan hier geen genoegen mee te nemen, contact wordt direct verbroken. Nog maar eens een keer bellen, ik krijg een Nederlandssprekende dame volgens mij dezelfde dame, ik doe mijn verhaal over een te late levering en geen code, zonder excuus laat ze mij weten dat mijn zending niet op tijd geleverd gaat worden. Ik vraag waarom ik niet hierover geïnformeerd wordt en zelf verhaal moet gaan halen, nou er zou een e-mail gestuurd zijn, ik laat weten net als de track&trace deze mail niet ontvangen te hebben, ze laat mij weten met een onderliggende toon alsof ik aan het liegen ben dat ik de eerste was die dan deze mail niet ontvangen zou hebben en zonder het zelf gevraagd te hebben wordt mij gevraagd of ik de order wil annuleren, ik vraag wanneer dan mijn geld op de bank staat, ergens volgende week een week later dus, ik laat weten dat ik het een slechte service vindt en mij wordt verteld dat zij het gesprek zo niet dient aan te gaan en vervolgens wordt de verbinding wederom direct verbroken. Later in de dag nog meer eens een nieuwe poging met bellen, super vriendelijke dame aan de telefoon met de toezegging dat ik vermoedelijk een dag later een track&trace code zal ontvangen, inmiddels 4 dagen verder, geen track&trace code. En de nieuwsbrief korting die je zou kunnen gebruiken bij je eerste bestelling, die kreeg ik wel, na de bestelling, heb hier dus bij de eerste bestelling geen gebruiken van kunnen maken. Vooralsnog wacht ik op mijn bestelling maar het contact met de klantenservice vind ik bijzonder slecht en arrogantie ten top.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Brandfield

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Een 5 sterren zaak.

Dinsdagmiddag een heel mooi polshorloge met grote kast uitgezocht gevonden en besteld. Dit ging allemaal zeer duidelijk en gemakkelijk, ik kon kiezen uit verschillende betaalopties. Na alles bevestigd te hebben kreeg ik al snel een emailtje dat de bestelling goed was overgekomen. In dit emailtje stond ook dat ik een email zou krijgen als het horloge verzonden zou worden. De volgende dag kreeg ik al een emailtje met track en trace en donderdag werdt het bezorgt. Het horloge voldoet aan al mijn verwachtingen en is van goede kwaliteit. Ik kan deze zaak echt aan bevelen als u een horloge zoekt. Ik zeg 5 sterren.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen en bezorgen..helemaal top.. Retourneren en geld terug krijgen duurt ontzettend lang..tot wel 4 weken..ze houden precies de maximale dagen aan..terwijl het product al heel snel in hun bezit is..ook vragen ze je een verzekering af te sluiten om het product te Retourneren..mocht er iets fouts gaan bij post nl.anders heb je pech..dat vind ik raar .heb dat niet gedaan..maar het is wel goedgekomen..
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering in prachtige doosjes. De ringen die ik heb besteld zijn van zeer goede kwaliteit, mooi afgewerkt. Bij mij 2e bestelling ontving ik zelfs een cadeau (vanwege tijdelijke actie). Dit soort kleine dingetjes maken het gewoon af. Dus los van de sieraden die ik heb besteld ook zeer tevreden over de service. Ik ga zeker vaker bestellen.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling kwam met een gratis goodiebag. Was ik best tevreden mee, al vind ik het raar dat er ook een waardebon van €30 bij zit, waarvoor je eerst weer €150 moet uitgeven om hem te kunnen verzilveren. Maar ook zat er nog een kaartje bij waarop stond: this ring is your bonus gift etc. Er zat helaas geen ring in de doos. Jammer!
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging, mooi sieraad, mooie verpakking. Het kado twv €100,00 valt tegen, €30,00 vd €100,00 is een kado-bon met die waarde te besteden vanaf €150,00. Dat is vlg mij geen kado, dat is een dooie mus. Een bedrijf wat betrouwbaar wil overkomen leent zich niet voor deze methoden pp
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zonder problemen werd mij het bedrag teruggegeven dat ik betaald had voor een horloge, waarvan de armband nèt een cm te kort was; de reden waarom ik hem had geretourneerd. Ook de retourprocedure verliep vlekkeloos, alhoewel het bij PostNL wat vertraging opliep
Beoordeling melden
HS
Henk S.
ALKMAAR
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima website met mooie aanbiedingen en keuzemogelijkheden! Ook als iets niet goed is (te klein/te groot/niet naar `t zin) is omruilen of retourneren geen probleem. Voor horloges en sieraden is Brandfield een prima adres! Aanrader!
Beoordeling melden
MS
Marieke S.
Den Haag
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Horloge voldoet helemaal aan de verwachting. Heel goed verpakt met als extra mooie verpakking voor eventueel cadeau! Bezorging door POST.NL wat mijn voorkeur heeft. En zoals beloofd de volgende dag bezorgd. Top!
Beoordeling melden
HA
Hasmik A.
Nijmegen
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Twee tassen van Valentino besteld, mooie tassen en snelle bezorging

Alles was perfect alleen ik had twee tassen besteld er zat een cadeautas bij mijn bestelling Het kon erg leuk zijn dat twee cadeautassen bij zat. Verder was prima
Beoordeling melden
LP
Lenette P.
Zandvoort
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Geweldige Webshop!!! AAA +++

Gewoon Fantastisch!!! De Prachtige sieraden, héél Goed & Mooi verpakt, uitstekende service.. wat wil je nog meer.. :)) Echt een Aanrader.. AAA+++
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooi ingepakt

De zorg die besteed is aan het inpakken. Ook als je voor jezelf iets besteld is het een feestje om uit te pakken. Top 👍
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Mooie creolen.

Mooie creolen ,mooi afgewerkt precies zoals de afbeelding ,makkelijk bestellen en snel geleverd ,ik ben er blij mee .
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fantastische service en snel. Tevens ook mooi verpakt. Kortom voor mij de enige waar ik sieraden bestel online 👍
Beoordeling melden
AJ
Anniek J.
Grootebroek
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke site. Overzichtelijk betaal overzicht. Goede en duidelijke omschrijving van het product.
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na stuk direct nieuw exemplaar zonder retourzending. Top service. Maar ja, wel na een dag dragen stuk.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top website / verkoper

Al meerdere keren hier een bestelling gedaan Snelle verzending Mooie verpakking Ruim assortiment
Beoordeling melden
CV
Corine V.
Dedemsvaart
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijn shoppen bij Brandfield, snelle bezorging, met zorg ingepakt, heel erg tevreden.
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top service. Vandaag besteld en her werd de volgende dag al geleverd. Zeer tevreden!
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie collectie, snelle levering, goed aanbod betaalmethodes, slaag altijd 99,9%
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie Guess tas gekocht voor me meisjes. Goede prijs en snelle levering top!
Beoordeling melden