Beoordelingen voor brandfield.nl



Uitstekend

4.80/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 4.551 Trusted Shops beoordelingen sinds 26-05-2017.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 8.418 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-01-2018
Besteldatum
17-01-2018
17-01-2018
Kwaliteit product is top. Levering product is perfect, wordt altijd op hetzelfde dag bezorgd als vooraf is aangegeven.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-01-2018
Besteldatum
26-12-2017
17-01-2018
Ik ken brandfield nu pas een paar weken niet zo, maar jullie hebben een top service, en snelle levering. Ook vind ik het achteraf betalen heel prettig. Heb al meerder dingen besteld en ze zijn stuk voor stuk perfect geleverd. Het zijn mooie spullen die jullie hebben en de webshop ziet er picobello uit. Ga nog zeker vaker wat bestellen.

Mvg. Chris dekort

Tot ziens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2018
Besteldatum
17-01-2018
17-01-2018
Geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2018
Besteldatum
17-01-2018
17-01-2018
Super horloge, voor een leuke prijs een horloge die er super luxe uit ziet Levering zoals afgesproken, op tijd en in mooie verpakking Heel blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Levering was snel en uitstekend, ook de producten bevallen altijd goed. Helaas geen goodiebag geleverd bij de bestelling terwijl ik hiervoor wel de actiecode had gebruikt. Als het goed is wordt deze nog geleverd en dan zal ik ook de service hoger beoordelen met een 8,5 als resultaat.
Mvg
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Super service was alleen jammer van de hoodibag actie van afgelopen vrijdag ,kreeg de code niet ingevoert en na de bestelling pas een bericht met extra 10 korting dus hopende op nu de goodiebag te winnen voor de rest alkes super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Jullie verkopen prachtige spullen, en als ik iets heb besteld kan ik precies kijken in mijn email met het account waar mijn bestelling is. Met een track en trace code. Als ik bij jullie bestel hoef ik mijn geen zorgen te maken. Het komt altijd optijd en geheel aan. Super Jullie zullen nog veel bestellingen van mij binnen krijgen. Ik ben een fan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Ik ben erg tevreden met de supersnelle levering en de mooie producten Ooit kwam er snel een steentje uit een armband en dat werd heel snel opgelost en heb toen ook een heel aardige medewerker gesproken aan de telefoon. Al met al keer op keer een fijne ervaring
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Snel geleverd, mooi product die goed was verpakt
Qua service denk ik dat jullie prima zijn, echt verder nog niet mee in aanraking geweest.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Supersnelle levering, mooie producten zoals verwacht
TOP
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Altijd snelle levering en bij vragen snelle en duidelijke reactie met een uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Service kan ik niet beoordelen.
Dat kan pas als je problemen heb met het produkt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
De levering was snel en jullie produkten zijn fantastisch. Maar jullie service vind ik minder. Bestelde mijn dochter haar verjaardags cadeau bij jullie . Want ik kreeg bericht dat je een goodie bag ter waarde van 100 euro bij je bestelling kreeg. Denk leuk heeft ze er een extraatje bij. Kreeg een mailtje dat ze op waren. Begrijp dat het snel gaat en op is op. Maar vond dit wel erg snel .
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Gewoon top, snelle levering zoals beloofd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Bestellen is makkelijk, goede site, veel aanbiedingen, en betrouwbaar, dus ik ben heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Echt super Sieraad uitgezocht en makkelijk te vinden, goede foto’s en volgende dag al geleverd
Super service
Raad het iedereen aan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Snelle levering, goede service bij klantenservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Top site nooit geen problemen gehad of klachten. Helemaal producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Het zou wel fijner zijn als je iets wat makkelijker kan ruilen maar voor de rest is alles helemaal hoed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Ik wil graag sterren geen maar ben slecht in tekst
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Een aantal keer iets bij Brandfield besteld. Altijd goede kwaliteit producten, snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ga zeker vaker iets bestellen hier.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Alles netjes en optijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Snel geleverd
Mooi ingepakt
Helemaal topp
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Mooie producten, snelle levering. Ook als je je aankoop op een andere dag bezorgd wilt hebben regelt Brandfield dat perfect.

In het verleden wel eens iets retour gestuurd omdat de maat niet klopte, ook dat werd prima afgehandeld.

Kortom, aanrader
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
fraaie producten en levering volgens afspraak bij bestelling. Top Over service kan ik net veel zeggen, (gelukkig) nog niet nodig gehad.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Afgelopen week heb ik een bestelling gedaan omdat er een goodiebag bij zou zitten t.w.v. €100.
1 uur na mijn bestelling kreeg ik bericht dat die al uitverkocht waren, voor deze actie geldt namelijk opop, logisch Maar laat het dan de volgende keer optijd weten.. ik heb nu voor 50 euro besteld voor een goodiebag en deze niet gekregen, mijn bestelling stuur ik dus terug.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Snelle levering, goed en netjes verpakt
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
De bezorging is snel en daar ben ik blij mee. Er is ook veel keuzen tussen producten alleen had ik nog wel wat meer merken verwacht dan wat jullie al hebben. Daarnaast is de service prima. Had 1 keer contact opgenomen over een vraag die ik had en alles ging prima en vlot. Ook ben ik zeker blij met de nieuwsbrieven die ik ontvang waardoor ik op de hoogte blijf.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Brandfield heeft leuke producten en leuke sales
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Door een eigen fout bij een bestelling een toegekende kortingscode vergeten te plaatsen. Deze korting is achteraf door de klantenservice alsnog toegekend. De factuur werd aangepast. Klasse
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Snelle en correcte levering. Jammer dat Postt.nl nog steeds niet in staat is om het verwachte leveringstijdstip wat nauwkeuriger in te schatten, maar dat ligt niet aan Brandfield. Producten voldeden aan de verwachting. Zal zeker wel weer bij Brandfield iets kopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
De levering was heel snel, ik vind het zelf ook fijn dat je kan kiezen wanneer je bezorging laat komen. :)
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Al heel vaak bij jullie besteld en van jullie dingen gekregen van andere maar de service is top en de producten zien er super uit. Ook heel fijn dat jullie het zo mooi verpakken. Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Duidelijke website, snelle levering, goed verpakte artikelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
De levering is supersnel, de producten zijn prachtig, wat ik mis met het invullen van het bestelformulier is , waar je een kortingscode invult zoals de actie van 12,13 januari met de goodybag, was op en werd 10korting, heb dat niet kunnen vinden of niet gezien. Ik kijk en koop graag bij jullie shop, vriendelijke groetjes gerda van hees.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Superleuke online shop, en altijd heel mooi verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
De levering was al erg snel binnen, wel een dag te laat omdat ik het op 1 januari had besteld en er een fout in het systeem was waarbij ze niet hadden gezegd dat de het pakket pas 3 januari geleverd werd. Het product was ook kapot dus dit was wel teleurstellend, ik heb het retour gestuurd en wilde een nieuwe, dit duurde ook weer iets langer dan verwacht. Nu wel het product wat ik wilde.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Ik kreeg het pakketje binnen de tijd, en mooi ingepakt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Alles in en op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Goede service
Alleen sturen jullie teveel mailtjes en ook vaak met aanbiedingen die al heel snel weer uitverkocht zijn.
4.67
Uitstekend

brandfield.nl klantbeoordeling

brandfield.nl

Dé specialist in style items

Brandfield is dé specialist in style items waarmee je je outfit compleet maakt: horloges, sieraden, zonnebrillen. tassen en portemonnees. In onze online shop bieden wij de grootste collectie style items aan van bekende merken en minder bekende opkomende merken. Niet alleen onze collectie is uniek; klanten kiezen voor Brandfield voor onze uitstekende service! Ons doel? "Jouw inspireren en helpen jezelf te uiten met style items en zo het beste van jezelf te laten zien!" Bij alles wat we doen is de best mogelijke service bieden het uitgangspunt!

Contact
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
klantenservice@brandfield.nl
brandfield.nl

Winkel-exploitant
Brandfield B.V.
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jacco Tas
Meer informatie over de Trusted Shops klantbeoordelingen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met brandfield.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.