Beoordelingen voor brandfield.nl



Uitstekend

4.74/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 4.848 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft brandfield.nl al 20.479 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
22-09-2019
22-09-2019
Ik was in de winkel, en de gewenste product was daar niet op voorraad. Wij hebben het in de winkel samen besteld (nota bene op een zondag middag), en de volgende ochtend werd het al bezorgend. Op en top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
22-09-2019
22-09-2019
Zeer fijne webshop
Erg overzichtelijk
Ik ben fan geworden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
22-09-2019
22-09-2019
veel keuze bij de producten die ik zocht.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
22-09-2019
22-09-2019
De website lay-out bevalt me goed, en de afhandeling van de bestelling kan niet beter
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
22-09-2019
22-09-2019
Snelle levering, super service, de aankoop was zeer netjes verpakt en het product is van goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
21-09-2019
21-09-2019
Goede service altijd op tijd
Veel variatie
Klantenservice te bereiken, wordt goed geholpen
Retourneren gaat gemakkelijk
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
21-09-2019
21-09-2019
Levering is altijd op de aangegeven datum, producten zijn altijd goed verpakt en zien er heel mooi uit. Service is fantastisch alle afspraken worden nagekomen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
20-09-2019
De levering is ontzettend snel (de volgende dag op de meeste producten) en je hebt erg veel keus aan producten. De producten zijn daarnaast ook nog eens on-trend en je hebt héél veel keuze. Ik ben fan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
20-09-2019
super site goeie service, snelle levering top leuke merken + leuke acties geen vervelende nieuwsbriefen via de mail. Deze website is zeker een aanrader om sieraden, tassen ect te bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
20-09-2019
Al vaker bij Brandfield besteld. Ontzettend nette en duidelijke website. Snelle levering. Genoeg mogelijkheden om te betalen. Het is gewoon perfect. Vaak leuke acties
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
20-09-2019
Duidelijke website, erg overzichtelijk. De zoekfuncties werken duidelijk. Absolute fan van de korting bij de nieuwsbrief. De service van voor 11 besteld morgen in huis is ideaal Super leuke ideeën voor te krijgen en te geven.
Cijfer: 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
20-09-2019
Duidelijke site, snel, helder en overzichtelijk. Goede mensen aan de telefoon erg behulpzaam
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
20-09-2019
Alleen jammer dat de goodiebag niet een waarde heeft van 100 euro....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
19-09-2019
Goede ervaring met Brandfield We bestellen zeker vaker op de website
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
19-09-2019
Ik liep weer eens onhandig te doen met bestellen, ging weer helemaal mis (mijn fout). maar ik belde de klantenservice en het werd meteen opgelost Vriendelijke vrouw aan de telefoon én na 1x overgaan had ik al iemand aan de lijn Super super daar hou ik nou van :)
Komen zeker meer bestellingen van mij bij brandfield
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
19-09-2019
Voldoende keus, leuke aanbiedingen, snelle service en bezorging.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
goede en snelle service altijd mooie spullen en goede kwaliteit in verhouding met andere online webshops
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Ik vind jullie geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
alles naar verwachting beter kan niet...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Snelle bezorging en ruim assortiment
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
levering: als je nog voor 23.30 besteld krijg je het morgen nog in huis veel winkels doen dit niet.

producten: ruim assortiment van merk horloges en daarnaast ook nog andere producten zoals fanny packs en armbanden, genoeg keuze.

service: de horloges worden in een originele doosje verzonden en alles word netjes gemaakt voordat het word verzonden. ook zijn de kado verpakkingen ideaal.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Duidelijke site, de site is erg overzichtelijk. Alle mogelijke filters zijn aan te klikken hierdoor kom je gemakkelijk bij de merken en selectie die je wilt zien. Ook als er iets niet goed is met een product wordt er adequaat gereageerd. het duurde wel even voor ik een reactie binnen had, maar er werd toen wel gelijk iets aan gedaan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
fijn
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Het pakket was de vorige dag al geleverd en de cadeauverpakking was super mooi.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Ik heb totaal geen klagen over Brandfield. Ze hebben mooie producten, gaan lang mee en blijven mooi.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
s Avonds voor 22:00 besteld en de volgende ochtend was het al om 11:00 bezorgd, dat is toch top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Alles top Een tip een uitgebreider menu in plaats van alleen dames of heren
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Al bij een product de winkelvoorraad wordt opgevraagd wil dat blijkbaar niet zeggen dat winkel het ook op voorraad heeft.
Met andere woorden, ik ging voor niets naar hartje Groningen.

Een besteld product in een winkel af te halen kan wel, maar is er dan weer geen optie om het in de winkel af te rekeken.

Een PostNl punt selecteren kan alleen bij een punt vlakbij eigen postcode niet elders in
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
spullen heel snel ontvangen, in keurige verpakking. Goed geregeld allemaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
ik ben heel tevreden, ik bestel hier vaak sieraden, voor mezelf maar ook voor verjaardagen of andere gelegenheden en het is altijd goed. de levering is super snel en makkelijk op te halen bij een post nl locatie. ik blijf hier altijd mijn sieraden bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Breed assortiment, snelle levering, veel betaalopties en voldoende bezorgopties incl. zelf kiezen welke dag je producten bezorgd wil krijgen. Brandfield heeft alles wat een klant kan wensen van een webshop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Fijne site lekker overzichtelijk, makkelijk bestellen. Leuke aanbiedingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Alles wat je besteld wordt keurig netjes en snel bij je thuis bezorgd.
Bij een vraag via de mail krijg je heel snel een antwoord, dus in 1 woord super.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Altijd heel vriendelijk en erg behulpzaam hele leuke acties hebben jullie en de producten worden zo mooi ingepakt je word echt gewardeerd wanneer je een product bij BRANDFIELD besteld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Tevreden over al mijn aankopen
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
16-09-2019
Altijd op tijd geleverd. Goed verpakt. Fijne website om rond te kijken
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
16-09-2019
Ik heb hier al vaker een sieraad of tasje besteld voor mezelf of als cadeau Altijd geleverd volgens afspraak en de producten waren altijd van topkwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
16-09-2019
Alles werkt altijd heel netjes en snel, waarbij de bestelling de volgende dag al aankomt en alle producten veilig en netjes verpakt zijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
16-09-2019
Het bestellen ging heel makkelijk jammer dat je de misterybox niet kan combineren met 5 euro korting
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
16-09-2019
Ik hoop dat jullie snel een winkel in Hasselt openen Super leuke items aan een correcte prijs. Heel snelle levering, en altijd mooi verpakt.
4.67
Uitstekend

brandfield.nl klantbeoordeling

brandfield.nl

Dé specialist in style items

Brandfield is dé specialist in style items waarmee je je outfit compleet maakt: horloges, sieraden, zonnebrillen. tassen en portemonnees. In onze online shop bieden wij de grootste collectie style items aan van bekende merken en minder bekende opkomende merken. Niet alleen onze collectie is uniek; klanten kiezen voor Brandfield voor onze uitstekende service! Ons doel? "Jouw inspireren en helpen jezelf te uiten met style items en zo het beste van jezelf te laten zien!" Bij alles wat we doen is de best mogelijke service bieden het uitgangspunt!

Contact
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
klantenservice@brandfield.nl
brandfield.nl
Winkel-exploitant
Brandfield B.V.
Stoeldraaierstraat 70
9712 BX Groningen
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sebastian Monteban
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met brandfield.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.