Bergzeit.nl

3.764 reviews in totaal

3.764 reviews since 19 feb 2021

Gecertificeerd sinds: 4 jun 2021
bergzeit.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering, de scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen, en het ruime, diverse assortiment met veel keuze in merken, maten en prijsklassen. De kwaliteit van de producten wordt hoog gewaardeerd. Ook de overzichtelijkheid van de website, het eenvoudige bestelproces en het duidelijke maatadvies vallen in de smaak. Het retourproces verloopt meestal eenvoudig en snel, met duidelijke instructies en vlotte terugbetalingen. De communicatie over bestellingen en updates wordt doorgaans als prettig en duidelijk ervaren. Toch zijn er regelmatig meldingen van vertragingen of langere levertijden. Enkele klanten ervaren het maatadvies of de productbeschrijvingen soms als onduidelijk of merken dat bepaalde maten beperkt op voorraad zijn. Daarnaast zijn er incidenteel klachten over onduidelijke communicatie of het ontvangen van te veel e-mails.

ReviewsBergzeit.nl

Geduld wordt op de proef gesteld...

Vanwege de betere prijzen ten opzichte van de concullega's heb ik enkele items bij Bergzeit besteld. Over de producten en prijzen ben ik tevreden, maar mijn geduld werd wel op de proef gesteld door de logistieke uitdagingen bij het bedrijf. Het duurde uiteindelijk bijna twee weken voordat ik mijn bestelling in ontvangst mocht nemen. Wellicht zou het centraliseren van de webshop en het logistieke proces vanuit één centraal magazijn kunnen bijdragen aan een snellere en efficiëntere levering.

Adidas Terrex AX5 Gore Tex.

Zamówienie zgodne z opisem.Buty super jakości .Kolejna para.Chodzę po górach w tym modelu bótów od kilku lat.Deszcz,śnieg błoto,śliskie ,mokre powierzchnie.Nigdy mnie zawiodły.Podpowiem kupujci o 1 nr.większe od swojego.Przesyłka na czas monitorowana.Wszystko top!Polecam.
Eind goed al goed, Levering ging moeilijk van beide broeken door een leugen van de bezorger. Na melding van deze vergissing kwam alles op de pootjes terecht. Pasvorm en materiaal van de broeken zijn oke.Ik kan met deze wandel broeken vele jaren vooruit. Ik ben een tevreden mens.
Bij Bergzeit vond ik de duffel wat ik nodig had. Merk Osprey. Dit is degelijk en van zeer goede kwaliteit. Bergzeit had de meest voordelige prijs. Het was binnen 4 dagen binnen. De doos had wat kleiner gekund, maar ik vind dat nou geen punt om over te klagen. Alles prima in orde.
Kwalitatief goede producten en goede redelijke prijzen. Makkelijk te bestellen en een overzichtelijke website. Erg prettig dat er met Klarna besteld kan worden voor het geval er meerdere maten nodig zijn om de juiste maat te kunnen bepalen en te bestellen.

Fijne webshop! Met nog wat aandachtspunten.

Fijne webshop met prettig assortiment en leuke prijzen. Echt heel goed dat ze ook merken hebben zoals Armedangels en Mandala, die ethisch verantwoord produceren en kleding van organische materialen maken. Dat vind ik heel belangrijk. Er was even gedoe met kortingscodes. Bij het afrekenen kon ik mijn welkomstkorting van €10 euro invoeren, echter bleek dat de andere kortingscode dan verviel (dat kon ik alleen niet zien in dat overzicht op het einde). Echter gaf die andere kortingscode veel meer korting! Dus hierover gemaild, of ze dat zouden kunnen herstellen, dat bleken ze niet te 'kunnen'. Dat vond ik heel lullig, aangezien ik in dat overzicht niet heb kunnen zien dat dat zo gebeurde. Verder werd de retour niet doorgegeven aan Klarna waardoor ik er zelf achteraan moest. Inmiddels is het bij Klarna doorgekomen maar ik heb nog steeds geen mail van Bergzeit zelf met retourconfirmatie en creditnota. Dat is niet zo netjes. Wat wel heel netjes is, is de levering van de items.

Overal goede service

Pas heb ik iets bestelt bij Bergzeit. Vooral de retourprocedure beviel me goed. Ze bevestigen dat je ene pakket hebt verzonden en geven direct aan als ze iets ontvangen hebben. Dit bevalt me zeer goed. De verzending is iets minder snel dan ik gewend ben, maar op zich snel genoeg. Dus overal een goede service.
Het assortiment is enorm uitgebreid. Helaas is het te moeilijk om passende schoenen en kleding te bestellen via de maattabellen. Voor mij is het nu einde bestellen en toch passen bij fysieke winkels. Met name schoenen. Tip voor de webshop is toch nog nauwkeuriger maat advies geven.

Alles helder. Geen onnodige poespas.

Alles keurig verzorgd. Zowel het product zelf als alle informatie omtrent de zending. Geen zinloos gejakker binnen 24 uur. Vervelend is dat na het geven van een review nog eens een keer alle aspecten voor een beoordeling worden voorgelegd door Bergzeit.
Ik heb nu 5 dezefde fantastische broeken met afritsbare pijpen. Zwakke punt is de enkele knoop van de sluiting. Er is een jaar geweest waarbij twee knopen werden gebruikt. Zou een goede verbetering zijn.
Had een deuter rugzak besteld en keurig ontvangen. Maar achteraf had ik een andere rugzak van deuter gewild. Retour gestuurd , en de centjes zijn al weer binnen. Ga komende week een ander type van deuter kopen. Prima service
E V
Eveline v.
Erg mooie wandelbroeken voor mijn zoon. Ze passen mooi en zit erg prettig. Hij gebruikt ze voor scouting en hij kan er heel goed in bewegen! Duidelijke communicatie vanuit Bergzeit!

Bergzeit is super

Bergzeit is een hele prettige website voor outdoor kleding. Je kan kiezen op basis van materialen, op basis van merken en ook op basis van maten. Ik vind de suggesties voor maten ook heel erg handig.
Maat 42 met de daarbij aangegeven voetlengte van 26,5 cm maakt dat de schoen erg krap zit. In een fysieke winkel had ik voor een grotere maat gekozen. Een grotere maat was bij Bergzeit niet voorhanden.
M L
Marjan L.

Primus voedselcontainers zijn fantastisch

Primus voedselcontainers zijn onze go to voor warm en koud eten en drinken. Er zijn niet veel leveranciers die hierin voorzien zoals wij dat graag hebben. Dus super blij met Bergzeit.
Kwalitatief goede artikelen, overzichtelijke website en een makkelijk bestelproces. Verzending mag wel wat sneller.
A H
Arianne H.
Zutphen
De foto’s zijn niet zo duidelijk Meen dezelfde broek te hebben besteld voor kleinzoon maar het was een hele andere Goed er mag teruggestuurd worden dus het zal oké zijn

Alles goed

Ik had het geluk dat precies de broek waarnaar ik op zoek was in de aanbieding was. Verzendtijd was als verwacht, mooi verpakt.
Prima assortiment en scherpe prijzen maken Bergzeit tot een aantrekkelijk webshop voor mijn klimspullen, en kleding in het bijzonder. Voor veel materialen geldt dat ik die eerst graag in handen heb voordat ik een keuze maak.
Verrassing van het ogenschijnlijk dunwsndige kopje waar de hete koffie de buitenkant koud laat aanvoelen.

• +498024902290
  • www.bergzeit.nl
  • Otterfing, DEU

Bergzeit is al meer dan 20 jaar meer dan alleen een online winkel. Het begon allemaal met een toerportaal, pas later kwam de winkel erbij. Voor ons ging het vanaf het begin niet alleen om het verkopen...