bergzeit.nl- Logo - Beoordelingen

bergzeit.nlReviews

: 712Uitstekend

4,56

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 jun. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
bergzeit.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bergzeit.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 4 jun. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
bergzeit.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bergzeit.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bergzeit.nl

577 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

712 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 feb. 2022 
van Jan v.
Behalve dat je gewoon het bestelde ontvangt, vind ik belangrijk dat het produkt goed is. Ik heb gezondigd door niet naar Duitsland te reizen en wandelschoenen te passen. Ik vertrouwde op het merk en goed geluk. Het betreft een paar Mammut, Heren Ducan High GTX schoenen black-black UK 12.5 Artnr.: 3006118-042. De schoen is fraai en degelijk. Echter, de wandelaar moet wat moeite doen om het knikpunt -bij de bal van de voet- in de schoen mee te laten knikken. Tot dusver heb ik 4 wandelingen gemaakt, tussen de tien en 20 km. Het punt van buigen is verbeterd, maar het gaat hier om een volledig kunststof schoen, waardoor ik niet verwachtte lang te moeten inlopen. Al met al is de gehele schoen wat stug, van binnen ook. Mijn zeer goede ervaring met volledig kunststoffen hardloopschoenen, waarop ik ook weleens wandel, deed mij besluiten deze schoen te nemen. Dertig kilometer of meer, wordt niet aantrekkelijk met deze schoen. Geweldig is de demping van de schoen aan de hak. Ook het lage gewicht en de algehele afwerking verdienen een pluim.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


31 jul. 2022 
mooi assortiment en goede communicatie over vertraagde levertijden. Barefootschoenen zijn duur. Het eerste paar viel te klein en het tweede paar viel te groot (en een middenweg is er niet). Het laatste paar had een heel pijnlijke naad ook. Ik heb helaas alles terug moeten sturen en zal hier niet opnieuw bestellen, maar daarop kreeg ik wel een heel professionele reactie van de webshop en dat heb ik zeer gewaardeerd.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bergzeit.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
De maat was niet de juiste en je mag gratis retour zenden. Had nieuwe bestelling gedaan maar er moest nog iets bij. Kreeg na telefonisch contacteren code zodat 2e bestelling zonder verzendkosten kon gaan.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
12 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Duidelijke communicatie mbt de bestelling, levering en retournering. Enige minpuntje was dat het na de bevestiging van de retourzending 3 dagen duurde voordat het geld overgemaakt was.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
12 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022 
Redelijke keus en een goede prijs. De levertijd is iets langer en wellicht zou achteraf betalen een prettige mogelijkheid zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Mooie reisrugzak van Deuter, product komt overeen met beschrijving, wordt geleverd tegen een scherpe prijs. Vlotte levering.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
12 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Fijne site, goede prijs.levering en communicatie hierover prima in oede
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
6 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Fijne website, op tijd geleverd precies wat ik wilde. Kortom perfect.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
12 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022 
Snelle behandeling van hetgekozen product, binnen 1 week bezorgd.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
12 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022 
Perfekte levering en snelle aftersales toen ik een vraag had
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
7 sep. 2022
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Kwaliteitsproducten snel geleverd en leuke aanbiedingen
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
20 uur geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022 
van Jan V.
Zeer aantrekkelijke aanbiedingen en kwaliteit produkten!
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
12 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Bestelling was goed te tracken. Op tijd bezorgd.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
12 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Bestelling netjes en afgesproken tijd geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
6 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden 
Top product, goede prijs en een snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
12 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Alles ging goed. Bestellen en deels retourneren
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
7 sep. 2022
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Veel producten en veel keuze. Goede service.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
6 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Goed aanbod van artikelen en prima prijzen
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
5 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Ruime keuze vlotte gedegen afhandeling
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
7 sep. 2022
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Snelle levering en een scherpe prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
7 sep. 2022
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Goede communicatie en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
12 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Goede prijzen en snelle verzending
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
12 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Team Bergzeit