De reviews voor Bergzeit.nl zijn constant positief. Klanten waarderen de snelle en betrouwbare levering, de goede prijs-kwaliteitverhouding en het soepele, klantvriendelijke retourproces. Ook de behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice valt positief op. Het ruime assortiment met kwalitatief sterke producten en de overzichtelijke website met duidelijke productinformatie worden eveneens geprezen.
Sommige klanten ervaren echter dat de levertijd langer kan zijn dan verwacht. Daarnaast worden er af en toe uitdagingen gemeld bij het retourzenden van producten. Enkele klanten hebben minder goede ervaringen met de communicatie van de klantenservice. Daarnaast worden er problemen genoemd met maatvoering en pasvorm, ondanks de duidelijke maatinformatie op de site. Ook zijn er incidenteel opmerkingen over verwarring of technische onvolkomenheden op de website.
Reviews voor bergzeit.nl
Fijne webshop! Met nog wat aandachtspunten.
Fijne webshop met prettig assortiment en leuke prijzen. Echt heel goed dat ze ook merken hebben zoals Armedangels en Mandala, die ethisch verantwoord produceren en kleding van organische materialen maken. Dat vind ik heel belangrijk.
Er was even gedoe met kortingscodes. Bij het afrekenen kon ik mijn welkomstkorting van €10 euro invoeren, echter bleek dat de andere kortingscode dan verviel (dat kon ik alleen niet zien in dat overzicht op het einde). Echter gaf die andere kortingscode veel meer korting! Dus hierover gemaild, of ze dat zouden kunnen herstellen, dat bleken ze niet te 'kunnen'. Dat vond ik heel lullig, aangezien ik in dat overzicht niet heb kunnen zien dat dat zo gebeurde.
Verder werd de retour niet doorgegeven aan Klarna waardoor ik er zelf achteraan moest. Inmiddels is het bij Klarna doorgekomen maar ik heb nog steeds geen mail van Bergzeit zelf met retourconfirmatie en creditnota. Dat is niet zo netjes.
Wat wel heel netjes is, is de levering van de items.
De informatie op de website was af en toe een beetje verwarrend. Het ene moment was een bepaalde schoen uitverkocht en na het verversen van de pagina was deze weer op voorraad. Op "goed geluk" de schoen die ik wilde toch besteld. Vanaf dat moment verliep alles perfect. Goed op de hoogte gesteld per mail en de schoen werd snel geleverd. Tevreden over mijn aankoop en ik bestel de volgende keer gerust weer bij Bergzeit.
2 artikelen met korting besteld, samen scheelde dat toch 100 Euro. Bestelling was een paar dagen later netjes geleverd, met beide artikelen netjes nieuw in de verpakking. Geen gebruik hoeven te maken van de retour die st, maar de meegeleverde instructie daarvoor was ook heel netjes en duidelijk. Tevreden klant dus!
Favoriete dons Parka
Fijn dat Bergzeit de Dames Snow Flake Parka verkoopt. Ik heb deze jas al in donkerblauw en goudgeel, en nu in de kleur port.
Deze donsjas is een echte aanrader, niet voor niets de derde besteld. Een van de weinige donsjassen die geen donsveertjes verliezen. Daarnaast lekker warm, goede kwaliteit en is het model van de Parka erg mooi.
Door de korting heb ik deze jas toch aangeschaft, ik heb een tijdje getwijfeld, echter de jas is het dubbel en dik waard.
Consistente en betrouwbare leverancier. Locaal probleem met DHL servicepunt.
Ik bestel af en toe bij Bergzeit. Ik waardeer de tijdige levering en de heldere procedure voor retourneren. Ik ben minder tevreden over de multiple-choice beoordeling van de producten. Bergzeit werkt met bezorgdienst DHL. Dat is voor mij een probleem omdat het locale afhaal- en retourenpunt 'Boekhandel Bourgogne' in Oosterhout onbetrouwbaar is qua openingstijden en niet goed tot klantvriendelijkheid in staat is. Ik heb er meermalen voor een gesloten deur gestaan
Hallo,
Bedankt voor je uitgebreide review! Super fijn om te horen dat je blij bent met onze levering en het retourproces.
Over DHL: we werkten daar inderdaad vroeger mee, maar inmiddels bezorgen we via PostNL. Ik heb je laatste bestelling even nagekeken en die is volgens mijn informatie bij je thuis bezorgd door PostNL. Daarom snap ik niet helemaal hoe het probleem met het DHL-punt is ontstaan.
Voor een volgende bestelling kun je bij het afrekenen zelf een ander afhaalpunt kiezen dat beter bij je past. En mocht je daar vragen over hebben of ergens tegenaan lopen, stuur ons gerust een berichtje. We helpen je graag.
Nogmaals dank voor je feedback en tot een volgende keer!
Groeten,
Paul
Bergzeit
Zeer tevreden goede klante service ook bij terug sturen gekochte matrialen met een directe terug betaling bergzeit vind ik niet duur zeker niet wat wandelschoenen betreft.is wat mij betreft een dikke aanbeveling waard.
Prettige site en snel geleverd. Ook fijn dat het met schappelijke verzendkosten kan!
Viel mij wel op dat producten dubbel op de site leken te staan. Zou mooi zijn als daar op gelet kan worden.
Liever goede levering dan heel veel mailtjes over hoe het zou moeten gaan.
Ik heb heel veel mailtjes gekregen over de bezorging maar uiteindelijk heeft PostNL niet aan huis geleverd terwijl we wel thuis waren en moest ik het pakket ergens in een automaat op gaan halen. Ik heb betaald voor levering aan huis en heb dat dus niet gekregen. Het product is prima maar de keuze van pakketbezorger is onder de maat. Uiteindelijk heeft het dus een week geduurd.
Antwoord van Bergzeit.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw eerlijke feedback.
Het spijt ons dat de bezorging niet is verlopen zoals verwacht, dat kan natuurlijk teleurstellend zijn.
Wij vragen om uw begrip dat wij geen directe invloed hebben op hoe de bezorger de levering in individuele gevallen uitvoert.
Des te meer zijn wij blij dat u tevreden bent met het product zelf.
Als u nog vragen heeft of ondersteuning nodig heeft, helpt onze klantenservice u graag verder.
Gebruik hiervoor eenvoudig ons contactformulier.
Uw Bergzeit Team
Kleurverschil
De afbeelding voor het shirt kwam qua kleuren helemaal niet overeen, en de maat was ook te groot.
Op mijn mail kwam als reactie 'kleine kleurverschillen zijn geen reden om te retourneren'... maar het gaat hier over oranje/rood/geel/lichtblauw maar kreeg grijs met klein stukje donkerblauw tegen zwart aan... dat is geen klein kleurverschil.
Toen ik belde, kreeg ik dat ook door en helaas stond een verkeerde afbeelding erbij. Omdat de pasvorm ook niet goed was, heb ik het teruggestuurd.
Je moet iets meer geduld hebben dan bij de gemiddelde webshop, maar dit wordt ook duidelijk aangegeven op hun website. Ik heb op zaterdag een bestelling geplaatst en heb het pakket op vrijdag ontvangen. Eigenlijk helemaal niets op aan te merken.
Snelle afhandeling door Bergzeit
Bestelling wordt door Bergzeit snel afgehandeld. Wetend dat het geleverde artikel geleverd wordt vanuit Duitsland is de snelheid van levering (afhankelijk van de transporteur) acceptabel.
Bergschoenen van Lowa besteld, super!
Bergschoenen van Lowa besteld voor een mooie prijs. Verwachte leverdatum staat goed aangegeven, voor mij geen enkel probleem om een paar dagen erop te wachten. Alles was dik in orde en de schoenen zitten erg fijn.
Very professional
The webshop Bergzeit is very professional and reassuring, I have only ordered one time and needed to send the order back (because what I have ordered didn't fit). Both the sending and return is going smooth, very nice.
Ik kon mijn berg/wandelschoenen gemakkelijk op de site vinden en nog met korting. Levering was binnen aangegeven tijd. Ik heb eigenlijk orthopedische schoenen nodig door een standsafwijking, maar deze bieden ook voldoende steun.
Vind het alleen jammer dat de vibram zolen al na 1800 km versleten zijn, maar opnieuw verzolen is geen probleem.
Hele fijne winkel met goede ( retour ) service , helaas paste onze klimschoenen niet perfect en moesten ze retour. Maar zeker dat we terug komen
De maatvoering laat te wensen over. Ik heb een maat S besteld van een jackje maar het lijkt wel xl. Oversized maar dan nog veel te groot. Ik vind dat vervelend want ik heb een hekel aan retourneren oa uit milieubewustzijn. Echt jammer. Het jasje was wel van mooie kwaliteit en materiaal.
Antwoord van Bergzeit.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Het spijt ons te horen dat het bestelde jack u niet paste.
Helaas kunnen artikelen, afhankelijk van de fabrikant, qua maat sterk verschillen.
De maattabellen die in de winkel bij onze producten staan, kunnen hierbij uitkomst bieden.
Mocht u nog vragen hebben hierover of over uw retourzending, dan staat ons serviceteam graag voor u klaar.
Met vriendelijke groeten
Uw Bergzeit-team
Goede communicatie,
Helaas bieden de schoenen die ik bestelde niet de oplossing voor mijn voetprobleem en zal ik naar andere opties als aangepast schoeisel moeten overschakelen.
Het retoursturen is prima geregeld.
Snelle en goede levering. Vraag me alleen af waar mijn laatste bestelling blijft met bestelnummer bz28083805.
Zeer tevreden over de online aankoop
Snel geleverd volgens afspraak en hardloopschoenen gekregen zoals op de site vermeld
Al jaren een goede ervaring met de aanschaf van diverse outdoor artikelen, snelle service.