bergzeit.nl- Logo - Beoordelingen

bergzeit.nl
Beoordelingen:

439 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.448 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 jun. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
bergzeit.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bergzeit is een top bedrijf! Ik koop er graag. Zoals een echte Nederlander op zoek naar de mooiste aanbiedingen. Het retourbeleid & proces is zeer goed ( 1 optimalisatie punt hierin is bestelnummer toevoegen in het terug gestorte bedrag), al met al gewoon smooth. Top producten! Mooie prijzen! Goede service. Ik koop veel in Duistsland, gewoon “billiger“ als in NL. Qua prijzen op de tweede plaats vs bergfreunde & campz,” qua retouren gedeelde eerste plaats met campz. Af en toe een 10% extra korting code is echt top. Bedankt voor alles bergzeit!

de meest kritische beoordeling

20 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De lowa renegade gtx mid ws 39,5 waren mooi en goed gemaakt. Helaas hadden ze ten opzichte van mijn oude lowa renegade gtx mid ws 39,5 een smallere zool. Hierdoor knelden deze nieuwe schoenen, terwijl mijn oude vanaf het begin perfect pasten. Ik verwachtte dit niet, omdat ik dezelfde type schoen in dezelfde maat had besteld. Met Bergzeit daarover contact opgenomen. Het duurde lang voordat er een antwoord op mijn vraag/klacht en verzoek tot restitutie incl retourkosten kwam. Bergzeit heeft de retourkosten niet vergoed. Wat ik niet netjes vind, omdat ik niet kan weten dat de nieuwe schoen smaller valt dan mijn oude terwijl de schoen al jaren onveranderd is. Wel bestaan er 3 wijdte maten. Ik heb normaal (mijn oude waren dat ook) en die ook besteld. Helaas zal ik niet meer bij Bergzeit bestellen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bergzeit.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
MK
Marja K.
Bleiswijk
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima voor elkaar

2 paar schoenen besteld, vlotte bezorging. 1 paar paste helaas niet goed. Retour gezonden volgens instructie en werd keurig op de hoogte gehouden wanneer het pakket was ontvangen. Ook zeer snel met het retour betalen van het terug gestuurde paar schoenen. Super netjes. Het andere paar is gelukkig een super paar schoenen voor een hele nette prijs. Blij mee (Hanwag Tatra light wide)
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
3 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Dik tevreden met de bezorging, blij met de schoenen fijne pasvorm hoop er vele km mee te lopen de schoenen krijgen gezelschap van twee spalken ik heb nl neuropathie in mijn benen ( geen gevoel in de benen ) groet Bauke Drost.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
14 uur geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! En veel plezier en succes met wandelen! Groeten, Paul Bergzeit
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede website en snelle levering. Het komt niet uit Nederland dus reken op een aantal dagen. Maar altijd keurig verpakt en duidelijke voorwaarden en retour mogelijkheden
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
29 jan. 2024
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
ES
E S.
Leiden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

goed begin

Eerste bestelling bij Bergzeit. Prima verpakt, duidelijke communicatie. Artikel zoals verwacht. Retourformulier erbij, niet nodig gehad. Op naar de volgende bestelling
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
9 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
ik kocht een trui maar deze bleek te groot en kik stuurde hem terug. De afhandeling van deze retourzending en de terugbetaling zijn correct uitgevoerd . met dank
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
3 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
CV
C V.
Alphen aan de Rijn
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk website Snelle levering De maat was niet goed dus helaas het artikel retour Informatie duidelijk in de mail en bedrag volgens afspraak gekregen
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
6 feb. 2024
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Ruim assortiment, snelle bezorging.

Rab Aeon LT 18 besteld uit het ruime assortiment. Perfecte rugzak en de kleur komt overeen met de foto’s. Scherpe prijs en een snelle bezorging.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
9 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke informatie over de producten. Veel foto's van de producten. Duidelijke informatie over levering.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
13 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Uitgebreid assortiment, goed geprijst retouren verlopen goed. Jammer dat een retour betaald moet worden
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
13 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede outdoor webwinkel

Veel keuze en mooie aanbiedingen. Tot nu toe zijn alle bestellingen zonder problemen geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
24 jan. 2024
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Fijne webshop

Bestelde artikel binnen afgesproken tijd binnen. Fijne webshop, ruim aanbod kampeerartikelen.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
9 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, aantrekkelijke aanbiedingen, genoeg keuzes voor de producten due je kiest
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
9 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en uitgebreide informatie over producten. Duidelijkheid over bezorging product.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
8 feb. 2024
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en goede aanbiedingen, betrouwbare beschrijvingen van de artikelen.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
26 jan. 2024
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Artikel zoals verwacht en levering op afgesproken moment. Dik tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
3 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Betrouwbaar, goede communicatie, snelle levering.

Betrouwbaar. Snelle levering. Netjes ingepakt. Goede communicatie.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
9 dagen geleden
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
de snelle en vlotte afhandeling van het retouneren van het artikel
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
29 jan. 2024
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
ID
I d.
Den haag
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
mijn ski schoenen met succes geretourneerd en geld teruggekregen
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
31 jan. 2024
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het gekochte product voldoet volledig aan onze verwachtingen.
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
5 feb. 2024
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit
DW
Daniel W.
Middelburg
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling binnen 4 dagen in huis. Voldoet aan de verwachtig
Beoordeling melden
Antwoord van bergzeit.nl
29 jan. 2024
Hoi! Bedankt voor je feedback! Groeten, Paul Bergzeit