Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit, het ontwerp en de uitstraling van de sieraden. De snelle verzending en het op tijd ontvangen van bestellingen wordt vaak geprezen. Klanten waarderen de verzorgde, feestelijke en persoonlijke verpakking van de bestellingen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Klanten voelen zich persoonlijk benaderd en gewaardeerd, wat de koopervaring bijzonder maakt.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsjehjewels.com
Ik ben er erg blij mee! Mijn vader had dit hartje voor mij uitgezocht, maar tot mijn grote verdriet raakte ik het kwijt. Nu heb ik precies hetzelfde hartje weer om mijn nek hangen. Lief, mooi opengewerkt en juist dat schuine hangen aan het zwarte kettinkje maakt het een bijzonder geheel
Antwoord van jehjewels.com
Wat fijn om te horen dat je hetzelfde hartje weer kunt dragen! Zeker als het zo'n speciale waarde heeft. 🥰 Bedankt voor de mooie review.
Collectie
Gm dames
Ik heb in het verleden al een aantal dingen gekocht en gekregen.
Bijna alle producten vind ik mooi en leuk dat is voor mij al bijzonder.
Ik kijk altijd uit naar de nieuwe collectie.
Jullie kadoverpakking is ook erg leuk!
Mvg Pauline Schaefers
Antwoord van jehjewels.com
Heel erg bedankt voor de mooie review! Wij houden u zeker op de hoogte wbt de nieuwe collectie via onze socials en nieuwsbrief. 🥰
Mooie sieraden - een feestje om te krijgen/bestellen
Heel snelle verzending; product (hanger en oorbellen met labradoriet) precies zoals beschreven/op foto's; leuk ingepakt, met informatie erbij over hoe je juwelen moet verzorgen. Bedrijf heeft leuke, creatieve, niet al te grootschalige maar wel professionele uitstraling.
Antwoord van jehjewels.com
Bedankt voor uw mooie review. 😍 Veel draagplezier!
Mooie sieraden. Wat ik als handig zou ervaren is als erbij vermeldt zou worden of de armbanden en kettingen ook in aangepaste maat te bestellen zijn. Nu sla ik veel over omdat het mijn maat niet betreft, en vraag mij dan af of dat aangepast zou kunnen worden.
Antwoord van jehjewels.com
Bedankt voor je fijne feedback en het meedenken 😊
Bij sommige sieraden is het inderdaad mogelijk om een aangepaste maat te maken, maar dit verschilt per ontwerp en materiaal. Omdat daar geen vaste lijn in zit, is het lastig om dit overal apart bij te vermelden.
Daarnaast werken wij bewust zoveel mogelijk met een vaste collectie. Aanpassingen op aanvraag betekenen vaak een andere prijs en een langere levertijd. Uiteraard mag je altijd contact met ons opnemen als je twijfelt over de mogelijkheden van een bepaald sieraad.
Er was een oorsteker van dezelfde oorbel die ik had bij de set
Een steker voor in je oor af
De juwelier had het zwarte zilver gepoets dus paste niet meer bij mijn ketting set helaas dus nieuwe besteld. Maar daar kunnen jullie niks aan doen. Zeer tevreden over jullie juwelen . Draag ze met trots
Bedankt voor uw review! 🥰
Inderdaad de volgende dag al in huis!
Mooie ring.
Alleen heb ik de oorstekers terug moeten sturen, de vlindersluiting ging er heel moeilijk af en zo verboog dus het pennetje.
Bedankt voor uw review! 😊
Lang gezocht naar de wens voor en dun zilveren ring voor mijn dochter. Het moest eenvoudig en fijntjes zijn. De enige die het had was Jeh. Bestelling ging vlekkeloos en snel.
Antwoord van jehjewels.com
Bedankt voor uw mooie review! Wij wensen uw dochter veel draagplezier. 🥰
Prachtige sieraden, mooi uitgevoerd, fraai verpakt en zorgvuldig voorzien van bijpassende beschrijvingen van de stenen die erin verwerkt zijn. Heel blij mee!
Wat leuk om te horen! Bedankt voor uw review. 🥰
Armband gekocht,. Er stond geoxideerd zilver,.. maar dat is volgens mij alleen t verlengstuk, en dat ziet er nu een beetje uit alsof het naderhand eraan is gezet, omdat er niet meer was,.. en dan de uitleg wat je allemaal niet mag doen met je armband (terwijl ik hem niet steeds af wil doen) dat zag ik bij aankoop niet staan
Antwoord van jehjewels.com
Bedankt voor uw review. Ik mail u even met een passende oplossing!
Wederom mooie oorstekers besteld en ontvangen. Passen goed bij de al in bezit zijnde sieraden. Jammer dat de voorraad van de sieraden on line maar beperkt verkrijgbaar zijn. Na een bedenktijd mijnerzijds dan helaas uitverkocht en niet meer verkrijgbaar
Antwoord van jehjewels.com
Fijn om te horen dat de bestelde oorstekers goed bevallen! Vervelend dat u een sieraad had gezien die na een tijdje uitverkocht was. Als het om een SALE item gaat klopt het inderdaad dat we hier maar een beperkt aantal stuks van hebben. Als het geen SALE item betreft, kunt u ons altijd even bellen/mailen met de vraag of het artikel nog gemaakt kan worden! Liefs, Team Jéh
Mooie sieraden.
Zoals op de website afgebeeld , zo zijn ze ook,
Goede nette verpakking
Antwoord van jehjewels.com
Bedankt voor uw mooie review! 😊
Had een ring besteld maar per ongeluk de verkeerde maat opgegeven. Gebeld en kon hem zonder probleem terug sturen en wacht nu op de goede maat. Heel vriendelijk te woord gestaan!
Antwoord van jehjewels.com
Bedankt voor deze mooie review! 🥰
Duidelijke communicatie, snelle levering, zorgvuldig verpakt met aanwijzingen over onderhoud van het juweel en persoonlijke benadering.
Wat een mooie review! Bedankt en veel draagplezier. 🥰
Een prachtige zilveren ring gekocht als kado. De ring werd prachtig en goed verpakt en snel verzonden. De jarige was erg blij met het kado en onder de indruk van de mooie ring.
Antwoord van jehjewels.com
Wat leuk om te horen! Bedankt voor deze mooie review. 😍😍
Heel netjes verpakt, bestelling snel verzonden en leuke brochure toegevoegd.
Wat leuk om te horen! Bedankt voor uw review. 🤩
Naast dat het prachtige juwelen zijn snelle persoonlijke beantwoording mail en hele snelle en duidelijke afhandeling van de bestelling
Wat een mooie review! Bedankt en veel draagplezier. 🌷
Ketting maansteen
Het bestelde sieraad, is op tijd geleverd en zeer goed verpakt.
Antwoord van jehjewels.com
Wat leuk om te horen! Bedankt voor de mooie review. 🤩
Fijne persoonlijke behandeling👍
Fijne, persoonlijke behandeling van een vraag over de levering💪👍😎
Wat fijn om te horen! Bedankt voor uw review. 😍
Top!
Snelle verzending en pakket wordt super leuk ingepakt....op zich al een cadeautje!
Wat leuk om te horen! Bedankt voor uw review. 🥰
Prachtige oorbellen, alleen wat kleiner als ik dacht. Waarschijnlijk niet goed naar de afmetingen gekeken
Bedankt voor uw review! 😊