online-tenniswinkel.nl

97 reviews in totaal   40 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewsonline-tenniswinkel.nl

Duidelijk site, communicatie en snelle levering

Prima!

Bestellen ging gemakkelijk en de bezorging (brievenbus) was snel. Prima ervaring dus!
Goede prijs-kwaliteit, levering prima
Keurig verpakt en zelfs nog een extra gripje erbij. :)

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Wat fijn om te horen, dankjewel voor deze mooie review! Geweldig dat je zo tevreden bent over de verpakking en ons extra gripje die we met liefde erbij hebben gedaan. :) We kijken er naar uit om u de volgende keer weer te helpen! Team online-tenniswinkel.nl
Goed racket tegen goede prijs! Snelle levering…

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Wat fijn om te horen! Geweldig dat je zo tevreden bent over onze prijs en kwaliteit verhouding. Ook fijn dat de levering snel was. Veel plezier met je aankoop en graag tot snel! Team online-tenniswinkel.nl
Snelle levering en product is goed en zoals verwacht.

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan. Graag tot de volgende keer! Team online-tenniswinkel.nl
Goede en snelle service

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Wat fijn om te horen! Geweldig dat je zo tevreden bent over de goede en snelle service. We kijken er naar uit om u de volgende keer weer te helpen. Veel plezier met je aankoop! Team online-onlinetenniswinkel.nl

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Bedankt voor je review! wij van team online-tenniswinkel.nl streven naar blije en goede reviews. Hopelijk besteld u binnenkort weer en dan staan we weer voor u klaar! Team online-tenniswinkel.nl

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Bedankt voor de 5 sterren! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat het zeer goed was. Graag helpen we u weer! Team online-tenniswinkel.nl
Snelle levering en dat tijdens de feestdagen!

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Dank je wel voor je feedback! Extra leuk dat je onze snelle levering in de drukke feestperiode waardeert. Graag tot een volgende keer! Team online-badmintonwinkel.nl

Privéprofiel
zeer goed

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Snelle reactie en wrs ook goede afhandeling

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Dank je wel voor je feedback! Goed om te horen dat het contact snel verliep. We zorgen ervoor dat de verdere afhandeling ook naar wens is. Team online-badmintonwinkel.nl

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Bedankt voor de 5 sterren! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Graag tot een volgende bestelling! Team online-tenniswinkel.nl
Privéprofiel

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Bedankt voor je review! wij van team online-tenniswinkel.nl streven naar blije en goede reviews. Hopelijk besteld u binnenkort weer iets bij ons en dan zorgen wij dat het een 5 sterren review word. Team online-tenniswinkel.nl

Super betrouwbaar bedrijf

Hele snelle levering, gemakkelijk bestelproces, goede informatie aflevering en een uiterst aantrekkelijke aanbieding. Ga zo door, dan zullen er nog vele tevreden klanten volgen.

Antwoord van online-tenniswinkel.nl

Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, informatie en aanbiedingen. We doen ons best om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Graag tot een volgende keer!