gardeur.com/nl

360 reviews in totaal

360 reviews since 18 mei 2022

Gecertificeerd sinds: 2 jun 2022
gardeur.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn positief over de snelle en betrouwbare levering, de goede kwaliteit van de broeken, en de duurzaamheid en afwerking. De klantenservice wordt als behulpzaam en vriendelijk ervaren. De pasvorm van de broeken wordt vaak als comfortabel en uitstekend beoordeeld. Daarnaast zijn klanten tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en de aantrekkelijke aanbiedingen. De website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk gezien, en het bestelproces verloopt soepel. Ook het retourneren gaat vlot en het terugstorten van geld gebeurt snel. Enkele klanten zijn minder tevreden over de bezorgervaring of de communicatie rondom de zending. Er zijn klachten over het elastiek of kleurverschil bij sommige broeken. Daarnaast ervaren sommige klanten problemen met de maatvoering of het elastiek. De klantenservice kan soms beperkt bereikbaar zijn of bieden in sommige gevallen onvoldoende oplossingen.

Reviewsgardeur.com/nl

Goede informatie en kwaliteit van Gardeur. WAARDELOZE BEZORGING DOOR DHL

Goede informatie. Kwaliteit broeken die erg fijn dragen. Wat een ZEER GROOT MINPUNT IS DE VERZENDING IN NEDERLAND DOOR DHL. oOK ALS JE WEL THUIS BENT ONTVANG JE EEN NIET THUIS BERICHT EN KAN JE HET PAKKET LATER ZELF NOG OPHALEN. DHL= WAARDELOZE BEZORGING
E V
Elly v.

Mijn zwarte broek geeft een …………………mooie look!!!

De site is erg overzichtelijk en het pakje is keurig op tijd bezorgd!! De zwarte broek die ik besteld heb is echt heel mooi. Hij staat perfect!!
Zeer snelle en nette levering; had per ongeluk verkeerde lengtemaat besteld. Na telefonisch contact alles keurig opgelost.
Gardeur heeft een fijne snelle levering. Ik kon bij mijn afhaalpunt het pakket afhalen. De bermuda past als gegoten.

Gardeur only :-)

Geen opmerkingen. Alles naar wens. Erg fijne broeken, sinds ik het merk leerde kennen in 2023 koop ik enkel nog broeken van Gardeur.
Gewoon goed. Fijn ook dat aangegeven kan worden dat je geïnformeerd wil worden als het artikel er weer is. En dat het ook werkt!
Snelle levering en mooie producten. Wachtlijst werkt ook prima!

Andere internetbedrijven : zo moet het

Levering op tijd. Retourzending ging ook prima. Geld terug binnen 2 werkdagen
Zeer goede afwerking fijne materialen blijvend mooi uitstekende pasvorm !
Goede kwaliteit top maatvoering en goede prijs. Bestellen werkt makkelijk.
Mooie collectie en snel geleverd.
Sel en goed bezorgd binnen een pardagen top

Broek met vlekken ontvangen

Ik kreeg een broek toegestuurd met vlekken. Ook vreemd opgevouwen dus wellicht een retour van een andere klant. Klantenservice gebeld. Ze konden geen nieuwe toesturen dus ik moest opnieuw bestellen en de broek met vlekken retourneren. Advies was alles zsm doen want er was nog maar 1 exemplaar. Klantenservice kon verder niets regelen in de zin van gelijk voor mij bestellen of in ieder geval reserveren. Tweede broek ondertussen ontvangen en daar heel blij mee.
Helaas moet ik mijn bestelling steeds in Nederland laten bezorgen, geen mogelijkheid voor België
Besteld en binnen 2 dagen keurig bezorgd
Goede en snelle service. Broeken hebben een prima pasvorm
bestelling is goed verlopen, snel

Welkom bij de online shop van gardeur – uw broekenspecialist uit Mönchengladbach. Wij bieden hoogwaardige dames- en herenbroeken in perfect passende modellen, volgens de laatste trends en tijdloze kla...