Bergfreunde.nl

44.812 reviews in totaal   3.382 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg positief over de snelle leveringen, vriendelijke en behulpzame klantenservice, en het soepele retourproces. De productkwaliteit wordt veelvuldig geprezen en het assortiment is breed en divers, met veel bekende merken. Ook de prijzen worden vaak als gunstig of acceptabel ervaren, zeker dankzij de aanbiedingen. De website krijgt complimenten voor het gebruiksgemak, duidelijke productinformatie en heldere foto's. Toch zijn er enkele aandachtspunten: soms ervaren klanten vertragingen of onduidelijkheid rond levertijden. De telefonische bereikbaarheid van de klantenservice kan beter. Ook is er regelmatig verwarring of teleurstelling over maatinformatie en pasvorm. Incidenteel zijn er onduidelijkheden of extra kosten bij retourzendingen en wordt melding gemaakt van (te) hoge prijzen.

ReviewsBergfreunde.nl

Goede service, fijne uitleg en begeleiding bij de aankoop/ Snelle verzending en retourneren van wat ik niet wilde, was ook eenvoudig. Mooie service van achteraf betalen zodat je alleen betaald wat je wil houden. Dat is handig bij aankoop schoenen omdat je niet altijd precies weet welke maat het moet zijn. En dus bestel je meerdere modellen en meerdere maten. Kun je thuis passen en wat niet bevalt stuur je (op tijd) terug, waarna je dan pas betaald.

Salewa Mountaintrainer 2GTX

Wij kochten de Salewa Mountaintrainer wandelschoen. Een zeer stabiele stevige wandelschoen, waarmee ook lichte bergwandelingen kunnen worden ondernomen. Dit model gebruiken wij al vele jaren en wij zijn er zeer tevreden over. Bij Bergfreunde hebben wij dit model al twee keer gekocht en wij zijn zeer tevreden over de bestelmogelijkheden, afhandeling van de bestelling en levering.
Al jaren bestel kleding bij Bergfreunde. Liefst in de outlet. Heb een gemakkelijke maat XL. Past altijd. Heb nooit te klagen over de verzending. Altijd snel. Is voor mij overigens niet belangrijk. De kleding die ze verkopen hebben mijn interesse. Online is voor mij gemakkelijk. Hebben merken als SN, Fjallraven, 2117, stoic, enz die mijn voorkeur hebben. Ben heel tevreden dus 5 sterren. Hans Pietersma
Groot assortiment, redelijke prijzen, kwalitatief heel goede producten. De levertijd is wel wat langer maar binnen een dag of drie/vier heb je het product wel binnen. Ik kocht Nordic Walking stokken en extra rubber schoentjes. MIN PUNTJE: de rubber schoentjes werden apart bezorgd, de stokken een paar dagen later. En verpakt in absurd grote dozen. Dat is voor een bedrijf dat het moet hebben van natuurliefhebbers bepaald niet duurzaam.

Kwalitatieve produkten en great service!

Kwalitatieve produkten, goede service en een snelle levering. Enige verbeterpunt: waarom bpost gebruiken voor België? Zij zorgen steeds voor vertagingen in leveringen. Er zijn voldoende alternatieven. Ook zou het handig zijn indien jullie ook mogelijkheid bieden om te leveren in servicepoints vd verschillende transportbedrijven.
M W
Marieke W.

Mooi aanbod van barefootschoenen, maar...

Mooie website met geweldig aanbod van o.a. barefootschoenen, waar ik naar op zoek was. Helaas ontbreekt instructie en een maattabel, terwijl ik later op Google las dat je barefootschoenen altijd minimaal een maat groter moet kopen. Mijn eigen maat was dan ook veel te klein en ik heb de schoenen moeten retourneren. Wel tegen zeer schappelijke verzendkosten, dat had ik niet verwacht. Maar dit motiveert me niet zo erg om nog een keer online schoenen te bestellen moet ik eerlijk zeggen. Ondanks de aanbiedingen zijn ze echt prijzig en dan wil je eigenlijk in één keer een goede koop doen. Meer instructie bij de schoenen over het kiezen van de maat was heel welkom geweest.

Heel blij mee

In de uitverkoop (veel korting!) een regenjas en een windstopper kunnen kopen. De kans om met een wat smallere beurs toch kwalitatief goede artikelen te kunnen kopen. De jassen waren als omschreven, werden snel en keurig verpakt verzonden. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang en alle bijzonderheden rondom de aankoop. Zelfs mijn vergeten kortinscode werd later verrekend. De communicatie was compleet en vriendelijk. Heel blij met het geheel!
Mocht je twijfelen om online outdoor spullen te kopen: Twijfel niet! Fantastische aanbiedingen goede merken en heb je eens een miskoop dan wordt dat netjes opgelost. Waar heb je nog een vriendelijke receptioniste aan de lijn zoals Babs. Zij is een empathische en aardige telefoon juffrouw. Nog nooit meegemaakt, zo aardig. Erg ruimhartig. En dus aarzel niet. 100% betrouwbaar en 100% ranking. De beste online.
Goede reactie op wat je besteld hebt. Je kan de bestelling goed volgen en wanneer het bezorgd wordt. En een van de belangrijkste reden …..prijstechnisch een van de goedkoopste winkels waar ik fjallraven korte broeken kan bestellen! Dus gewoon zo doorgaan Bergfreunde.
Alles naar wens. Ook contact moment werd snel op gereageerd. Aanbevolen 115 cm is perfect. Enige puntje van aandacht er stond dat deze leki response het Shark systeem hebben. Dit is echter niet het geval. Het is het vorige systeem nog. Maar ook dit werkt goed

Super webshop!

Bergfreunde heeft altijd mooie merken, fijne producten in veel kleuren, soorten en maten, van hoge kwaliteit. Ik blijf terugkeren. De service is ook uitstekend, snelle verzending, eenvoudig retourneren als het toch niet past.
K Z
Klaas Z.
Snelle reactie na het besteld te hebben, normaal ontvangen wij de bestelling (zondag besteld) dezelfde week donderdag of vrijdag, deze keer wel een dhl melding van ontvangen bij dhl maar verder geen actie, deze keer kwam het de negende dag na bestelling.
Telefonisch waren jullie lastig te bereiken. Pas toen ik het duitse nummer draaide kreeg ik een nederlandse medewerker aan de lijn, al duurde dat even. De afhandeling was verder top! Toen ik jullie eenmaal te pakken had was alles snel en super vriendelijk geregeld. Producten waren goed en super kantenservice uiteindelijk.

Wat je ziet is wat je krijgt.

De webshop bevat duidelijke foto's en uitgebreide info. Kleuren komen overéén met de afbeelding. Ik ben zeer tevreden, daarom bestel ik hier al een aantal jaren mijn yoga shirts in diverse kleuren. Bestelling word keurig verpakt en snel bezorgd
Nu twee keer wat besteld. Netjes en snel bezorgd. Je wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling. Helaas een keer een een gedeelte retour wegens te klein. Maar ook dat liep vlot zonder problemen.
Groot assortiment en met regelmaat goede aanbiedingen. Heel fijn dat er bij elk artikel een omschrijving is geplaatst waardoor je een goed beeld krijgt en weet of je het wilt bestellen. Ook zijn de leveringen snel en bij een retour is het snel afgewikkeld.
Snelle levering. Keurige afhandeling ( vorig jaar iets besteld bij BF de., bezorgdienst kon mijn adres niet vinden , dus retour afzender. Keurig geld teruggestort zonder er om hoeven te vragen) .
Uitstekend assortiment Voor al mijn outdoor activiteiten shop ik bij Bergfreunde, niet de goedkoopste maar wel degelijk spul dat niet bij de eerste keer gebruik stuk gaat, maar ik gewoon jarenlang plezier van heb ;-)

Beetje jammer

Was mijn vierde en vijfde broek van hetzelfde merk en dezelfde maat (Fjallraven) maar deze 2 laatste broeken zijn een totaal andere pasvorm. Dit bleken een soort van heupbroeken te zijn dat nergens stond vermeld. Het vest wat ik erbij had besteld was gewoon te klein ondanks mijn reguliere mast XL. De riem (ook Fjallraven) heb ik gehouden maar echt tevreden ben ik er niet over. Veel te lang en niet in te korten. Allemaal net niet jammer.

Antwoord van Bergfreunde.nl

Hallo, Hartelijk dank voor je beoordeling! Het spijt ons te horen dat de maatvoering van je bestelling niet naar wens is. Gelukkig kun je bij ons eenvoudig retourneren binnen 100 dagen. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze site, dan helpen wij je graag verder. Met vriendelijke groet, Bergfreunde.nl

Één woord Kwaliteit

Ik ben jaren geleden eerder toevallig op de website terecht gekomen,en toen een eerste bestelling gedaan. Ik was daar zo tevreden van dat ik regelmatig als ik iets nodig heb de website bezoek. Zeer grote keuze,goede merken,en redelijk snel geleverd.