Certificaat voor Bergfreunde.nl

No. XC67E79ADCFF8FDA2BE2007B36206226C
 

Geldig vanaf
21-07-2014
Geldig tot
20-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Bergfreunde.nl



Uitstekend

4.55/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 6.151 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Bergfreunde.nl al 11.141 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
19-07-2019
Ik krijg nog geld van u.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
19-07-2019
Snel en betrouwbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Goed snel geleverd, prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
18-07-2019
Alles was uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Zeer tevreden over de bestelling en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
18-07-2019
Ik heb nog steeds niet het bedrag terug ontvangen van het oude artikel wat ik terug heb gestuurd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Snel geleverd, keurig verpakt, fijn product. Kortom, prima transactie, absoluut voor herhaling vatbaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Alles perfect geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Alles klopt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Prima webshop denk ik. Let wel op dat je zelf de retour moet betalen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Zit al een week te wachten en nog geen bericht dat het onderweg is
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
18-07-2019
Netjes en verzorgd geleverd.
Goed en duidelijke uitleg over verzending van de bestelling . Zeer tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Gewoon goed...alles klopt en de broek past prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
18-07-2019
Vlotte levering en het produkt voldoet 100 aan mijn verwachting. Dank u.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Voor het eerst besteld. Goed tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Toppers zijn het.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
18-07-2019
Verder geen toevoeging.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
18-07-2019
Dank u wel dat u ook steeds grote maten voor de dikkere sportievet dames in assortiment blijft behouden het is niet gemakkelijk om dit te vinden, dus doe zo verder aub
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
18-07-2019
Goede producten, mooie prijs, paar dagen levertijd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
18-07-2019
received a message saying that the product was received at their warehouse and would be sent for shipping and that I'd receive it in 2-4 days. 7 days later, received an email saying the item was actually out of stock and therefore i'd receive a refund.
1.00
Slecht

Bergfreunde.nl antwoordt: 18-07-2019
Thank you for the review. My apologies for the inconvenience. We are currently switching to a new warehouse system which is causing some delays in shipping but it will get better within the next days. Bergfreunde.nl

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
Alles correct ontvangen. Levertijd wel ongeveer een week
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Het pakket is netjes afgeleverd en keurig op tijd + hele goede service. Ik raad mensen zeker aan om hier wat te bestellen. Top mensen tot de volgende bestelling
1.00
Slecht

Bergfreunde.nl antwoordt: 18-07-2019
Bedankt voor je bericht en bestelling. Veel plezier met je aankoop! Bergfreunde.nl

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Mooie producten, snelle levering en gedurende de bestelling en levering goed op de hoogte gehouden. Jammer dat je geen afleverdepot kan kiezen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
17-07-2019
Duurde wat lang voordat het uit Duitsland aankwam...
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Prima product en super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
17-07-2019
Zondag besteld en het is nu woensdag en heb dan eindelijk een track en trace code maar het pakket is er niet aan gekoppeld. Al meerdere keren gebeld, ze kunnen niets doen, alleen afwachten.
1.00
Slecht

Bergfreunde.nl antwoordt: 18-07-2019
Bedankt voor je beoordeling! Het spijt me dat er iets is misgegaan bij jouw bestelling. Je hebt hierover inmiddels contact gehad met onze klantenservice en zij helpen je graag verder. Bergfreunde.nl

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Snelle levering, netjes verpakt, duidelijke verzendvoorwaarden.
Mis alleen een duidelijk wasvoorschrift/onderhoudstips op de website.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
Goede levering, producten voldoen aan de verwachting.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Vlot en zonder problemen
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
17-07-2019
Lange levering (niet langer dan aangegeven, wel langer dan meeste andere webshops), producten vallen kleiner dan gedacht
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
All as promised.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
Volgens afspraak netjes optijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
17-07-2019
Produkt war gut, aber bei Mulders Bergsport konnte ich den Hanwag Makra Kombi kaufen für denseben Preis als bei euch und da konnte ich ihn auch gleich probieren. Der war einiges besser als der Scarpa.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
alles goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Zeer klantonvriendelijk retourbeleid. Vragen ook boven de 50 euro 7,45 en zouden hier een stuk duidelijker over kunnen zijn. Voor de retour aanvraag zelf moet je ook door de FAQ heen klikken.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Met dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Prima winkel met een uitgebreid arsortiment
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Snel en Goedkoop prima kwaliteit
5.00
Uitstekend

Bergfreunde.nl klantbeoordeling

Bergfreunde.nl

Bergfreunde.nl werd op 21-07-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Bahnhofstraße 26
72138 Kirchentellinsfurt
Duitsland
service@bergfreunde.nl
Bergfreunde.nl
Winkel-exploitant
Bergfreunde GmbH
Bahnhofstraße 26
72138 Kirchentellinsfurt
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Stuttgart HRB 382746
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Ronny Höhn, Matthias Gebhardt
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Bergfreunde.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.