Certificaat voor Bergfreunde.nl

No. XC67E79ADCFF8FDA2BE2007B36206226C
 

Geldig vanaf
21-07-2014
Geldig tot
20-07-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Bergfreunde.nl



Uitstekend

4.55/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 5.458 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Bergfreunde.nl al 7.246 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
13-12-2018
Goeie service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
13-12-2018
All goods delivered as promised. Quick service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
14-11-2018
13-12-2018
Zwarte gamaschen besteld, rode ontvangen.
Deze heb ik geretourneerd, waarna ik het aankoopbedrag niet volledig teruggestort heb gekregen vanwege retourkosten.
Hoe slecht kan een service zijn
Het blijft vanzelfsprekend bij een eenmalige aankoop.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
13-12-2018
Prima product, marketing slang in de e-mails is wat popi Jopie.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
13-12-2018
Alles naar verwachting
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
13-12-2018
Levering correct en snel
Productinformatie correct
Infovragen werden snel beantwoord
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
13-12-2018
Levertijd product 4 dagen te laat. Bij DHL was ook nog het verkeerde postcode en huisnummer bekend. Uiteindelijk heb ik dit zelf moeten oppakken en oplossen met DHL
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
13-12-2018
Zoals altijd ruime keuze en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
13-12-2018
Het duurde best lang voordat ik het artikel kreeg. Toen bleek het verkeerde artikel in de verpakking te zitten. Mijn bestelde artikel bleek niet leverbaar.
1.33
Slecht

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
13-12-2018
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
13-12-2018
ARTIKEL IS GOED, INDIEN NODIG IS DE RETOURNERING OMSLACHTIG, OOK NIET HELDER WIE ER VOOR WAT VOOR KOSTEN OP MOET DRAAIEN. VOOR MIJ EEN BELEMMERING.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
13-12-2018
Goede prijs . Snel geleverd. Duidelijke en goede communicatie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
12-12-2018
Spullen snel geleverd, alles in orde Prima en bedank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
12-12-2018
Supersnel geleverd. Goede communicatie over proces. Mooi product voor mooie prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
12-12-2018
NOG ALTIJD NIETS ONTVANGEN
1.00
Slecht

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
23-11-2018
12-12-2018
levering naar Nederland duurde na Black Friday wat langer maar verder prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
12-12-2018
Super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
12-12-2018
Snelle en correcte bezorging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
12-12-2018
Leuke producten, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
12-12-2018
Duidelijke omschrijving van producten en goede en duidelijke levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
12-12-2018
Prima levering van het juiste product.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
12-12-2018
Ik wil best via het aanklikken van sterretjes een beoordeling(sniveau) aangeven, maar vind het zeer irritant om daarenboven verplicht te worden een beoordeling te schrijven.
Ergo: Bergfreunde: top, Trustedshops: flop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
12-12-2018
Ik moet zeggen dat het jammer is dat als je iets retour terug zend je 13€ moet betalen dus zijn de verzending kosten niet gratis als het niet de juiste maat is bv
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
11-12-2018
perfekte service.
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
11-12-2018
Snelle reactie van de klantendienst.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
11-12-2018
Leuk assortiment en redelijk geprijsd. Wel kun je er meer onkosten aan hebben bij retouren. Nederlandse webwinkels bieden namelijk vaak gratis retour aan.
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
11-12-2018
Di 4/12 besteld en ma 10/12 ontvangen. Levering was beloofd tussen 2 a 4 dagen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
11-12-2018
Na enige verwarring over de bestelling van DHL prima contact gehad met Bergfreunde. En opgelost
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
11-12-2018
geleverd zoals verwacht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
11-12-2018
Fijne winkel, snel geleverd en geweldig materiaal ontvangen. Kortom: tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
11-12-2018
Track en trace niet helemaal up-to-date
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
11-12-2018
De levering liep moeizaam. Bestelling van 24 november heden 11 december ontvangen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
11-12-2018
Geen enkele opmerking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
10-12-2018
Alles prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
10-12-2018
De bezorging wachtte wel even op zich, had met black friday besteld en duurde wel bijna twee weken voordat het geleverd werd. Maar prima verpakt, blij met mijn product. Niet teruggestuurd, maar staat wel op site dat retourneren best duur is, maar dat weet je voordat je besteld hebt. Geen gebruik gemaakt van klantenservice dus daar geen mening over.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
10-12-2018
Het vest dat ik kocht voldoet aan mijn verwachtingen. Sterker nog, overtreft het.
Wel vind ik de levertijd van 4 dagen veel te lang. Niet meer van deze tijd.
Ook ben ik geen fan van het beleid van DHL om wanneer ik niet thuis ben mijn bestelling een dag later aan te bieden. Gaaf dat gewoon af aan mijn buren of breng het naar een pakjescentrum waar ik het s avonds kan ophalen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
10-12-2018
Ben heel tevreden met mijn bestelling, duurde wel iets langer met leveren maar Bergfreunde treft geen blaam.
Ik zal in de toekomst vaker iets kopen bij Bergfreunde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
10-12-2018
Jammer dat je moet betalen voor retourzending omdat je schoenen niet passen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
10-12-2018
Producten en levering goed. Maar, een besteld hemd in maat S bleek een L te zijn. De fabrikant (Poler) had het verkeerd gelabeld.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
10-12-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Bergfreunde.nl

Bergfreunde.nl werd op 21-07-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Bahnhofstraße 26
72138 Kirchentellinsfurt
Duitsland
service@bergfreunde.nl
Bergfreunde.nl
Winkel-exploitant
Bergfreunde GmbH
Bahnhofstraße 26
72138 Kirchentellinsfurt
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Stuttgart HRB 382746
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Ronny Höhn, Matthias Gebhardt
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Bergfreunde.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.