Bergfreunde.nl- Logo - Reviews

Bergfreunde.nl

3.201 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden44.291 reviews in totaal

Bergfreunde.nl- Logo - Reviews

Bergfreunde.nl

De reviews voor Bergfreunde.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en betrouwbare levering, het soepele en klantvriendelijke retourproces met snelle terugbetaling en de vriendelijke, oplossingsgerichte klantenservice die goed bereikbaar is. Ook het ruime en diverse aanbod aan merken en producten, de scherpe prijzen met aantrekkelijke aanbiedingen en de duidelijke, overzichtelijke website met uitgebreide productinformatie worden positief gewaardeerd. Daarnaast worden de kwaliteit van de producten en de heldere maattabellen vaak geprezen. Er zijn echter enkele verbeterpunten: sommige klanten merken op dat de levering soms langer duurt door verzending uit het buitenland. De bereikbaarheid en afhandeling door de klantenservice wordt af en toe als onvoldoende ervaren. Het retourproces wordt door sommigen als omslachtig beschouwd. Klanten zijn soms teleurgesteld als hun gewenste maat of product niet op voorraad is. Er zijn opmerkingen over tegenvallende kwaliteit, afwijkingen van de verwachting, afwijkende maten of verkeerde levering. Verder vinden sommige klanten dat er te veel promoties zijn en dat de instructies op de website vollediger kunnen.

Reviews voor bergfreunde.nl

Al jaren bestel kleding bij Bergfreunde. Liefst in de outlet. Heb een gemakkelijke maat XL. Past altijd. Heb nooit te klagen over de verzending. Altijd snel. Is voor mij overigens niet belangrijk. De kleding die ze verkopen hebben mijn interesse. Online is voor mij gemakkelijk. Hebben merken als SN, Fjallraven, 2117, stoic, enz die mijn voorkeur hebben. Ben heel tevreden dus 5 sterren. Hans Pietersma
MW
Marieke W.

Mooi aanbod van barefootschoenen, maar...

Mooie website met geweldig aanbod van o.a. barefootschoenen, waar ik naar op zoek was. Helaas ontbreekt instructie en een maattabel, terwijl ik later op Google las dat je barefootschoenen altijd minimaal een maat groter moet kopen. Mijn eigen maat was dan ook veel te klein en ik heb de schoenen moeten retourneren. Wel tegen zeer schappelijke verzendkosten, dat had ik niet verwacht. Maar dit motiveert me niet zo erg om nog een keer online schoenen te bestellen moet ik eerlijk zeggen. Ondanks de aanbiedingen zijn ze echt prijzig en dan wil je eigenlijk in één keer een goede koop doen. Meer instructie bij de schoenen over het kiezen van de maat was heel welkom geweest.

Heel blij mee

In de uitverkoop (veel korting!) een regenjas en een windstopper kunnen kopen. De kans om met een wat smallere beurs toch kwalitatief goede artikelen te kunnen kopen. De jassen waren als omschreven, werden snel en keurig verpakt verzonden. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang en alle bijzonderheden rondom de aankoop. Zelfs mijn vergeten kortinscode werd later verrekend. De communicatie was compleet en vriendelijk. Heel blij met het geheel!
Mocht je twijfelen om online outdoor spullen te kopen: Twijfel niet! Fantastische aanbiedingen goede merken en heb je eens een miskoop dan wordt dat netjes opgelost. Waar heb je nog een vriendelijke receptioniste aan de lijn zoals Babs. Zij is een empathische en aardige telefoon juffrouw. Nog nooit meegemaakt, zo aardig. Erg ruimhartig. En dus aarzel niet. 100% betrouwbaar en 100% ranking. De beste online.
Groot assortiment en met regelmaat goede aanbiedingen. Heel fijn dat er bij elk artikel een omschrijving is geplaatst waardoor je een goed beeld krijgt en weet of je het wilt bestellen. Ook zijn de leveringen snel en bij een retour is het snel afgewikkeld.

Één woord Kwaliteit

Ik ben jaren geleden eerder toevallig op de website terecht gekomen,en toen een eerste bestelling gedaan. Ik was daar zo tevreden van dat ik regelmatig als ik iets nodig heb de website bezoek. Zeer grote keuze,goede merken,en redelijk snel geleverd.

Heel tevreden!

Bestellingen worden snel en vlot afgewerkt en verzonden! Iets terug sturen wordt even vlot afgehandeld. Ook de afbeeldingen doen doorgaans helemaal aan de verwachtingen. Ik heb niet dadelijk min-puntjes. Ik ben heel tevreden tot nu toe. Vriendelijke groet
MS
Marijke S.
Telefonnisch en via email snel en goed geholpen. Na een artikel retour gezonden snel het betaalde bedrag op mijn rekening teruggestort. De jas die ik heb gehouden zit prima. In de praktijk kan ik hem pas volgend najaar en winter testen en hoplijk van genieten
De bestellingen gingen goed en de site is helder. De jas die ik bestelde was te groot en toen ik belde voor advies over de maat, kon de medewerker dat niet geven. Vervolgens bestelde ik een maat kleiner. Die bleek na op elkaar leggen van de jaaat, niet te verschillen van de grotere maat. Dit waren maat 44 en 42. Ik bestelde toen maar 40. Toen ik vervolgens belde was de medewerker wel behulpzaam en hoefde ik de retourzending niet te betalen. Inmiddels waren er al 3 koude winterweken verstreken, waarin ik de jas had willen dragen. Je kleinere jas bevalt uitstekend. Ik heb normaal maat L /M en kies soms XL vanwege mijn lengte (185 cm). De lengte van de jassen is exact hetzelfde voor 44, 42 en 40. Ik heb nu 40. Die zit goed sluitend bij mijn schouders en de jas valt verder heel ruim.
Antwoord van Bergfreunde.nl
Hello and thank you for your review! We"re really happy to hear that you"re satisfied with your new jacket. Our tip: You can use our size charts to find the perfect fit based on your height and arm length: https://www.bergfreunde.nl/size-charts/ Best regards bergfreunde.nl
Privéprofiel

Bedrijfsvoering uit de vorige eeuw.

Werknemers stralen voortdurend uit dat ze alles overhebben voor de klant. Ik denk dat dat voor een groot deel ook zo is...., maar er zijn ook minpunten; Op een vrijdag bel ik ze op. Het leek alsof ik een Vlaams bedrijf opbelde..., niet om aan te horen als ik eerlijk mag zijn. De hele dag is er niemand bereikbaar door een zogenaamde cursus. Weekend ook onbereikbaar. Tussen de middag ook niemand bereikbaar. De maandag erna opnieuw gebeld en krijg te horen op z'n Vlaams...: "door een griepepidemie kan de telefoon niet beantwoord worden..." Geen duidelijkheid wat betreft ze mogelijk wèl weer bereikbaar zijn. Kortom: Ik vind dit anno 2026 onacceptabel.
Antwoord van Bergfreunde.nl
Hello and thank you for your feedback! We apologise for the frustration caused by the delayed response from our customer service. We understand the importance of timely assistance and we"re currently undergoing internal system changes that have affected our response times. We acknowledge that not everything is as seamless as we would like to be at the moment. Thank you for your understanding and patience as we work to enhance our customer experience. If you have any further questions or concerns, please don"t hesitate to reach out to us. Best regards, Bergfreunde.nl
Consumer profile image
Jeroen K.

Stom

Door mijn stommiteit artikel 2x bestelt. Dus is vlot en klantvriendelijk Door Bergfreunde afgehandeld. Binnen enkele dagen was het teveel betaalde teruggestort en de bestelling afgehandeld. Telefonische bereikbaarheid is prima en er wordt in oplossingen gedacht.

Prima winkel maar wel bezorg- al retourkosten

Zowel bezorg- al retourkosten. Verder helemaal prima, leuke jassen en veel keus. Levering was op tijd en netjes verpakt. Twee jassen besteld voor zoontje van net 8. Jas maat 128 viel erg klein uit, was kleiner dan de 122 die ik thuis heb van een ander winkel. Maat 140 paste goed. Mijn zoon is dun en heeft normale lengte en heeft 128/134 als kledingmaat.
we schoenen waren boven aan al naar 1 keer dragen kapot. Foto's opgestuurd en al snel een mail terug gekregen dat ik de schoenen kon houden en Berg Freunde het bedrag zou terug zou boeken. Ook dat was snel gedaan. Dus een hele goed service
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de gekochte items, de product beschrijvingen zijn duidelijk, klantreviews helpen bij het maken van een goede keuze in de maat. Er wordt snel verzonden, het retourbeleid is helder en de Trusted Shops Buyer Protection geeft vertrouwen tijdens het hele koopproces.
Snelle levering. Goede prijzen. Rugzak Osprey sportlite 25L besteld voor meerdaagse wandelingen. Ideaal voor ultra lichte backpacking. Rugzak zelf weegt bijna niets en er kan heel veel in. De 2 grote vakken maken het makkelijk om alles te organiseren.
Snelle en goede levering. Ik zou niet weten wat er verbeterd kan worden. Eem artikel heb ik geretourneerd, ik kreeg zojuist bericht dat het ontvangen is en afgehandeld wordt. Prima dus.

Zeer tevreden met wandelschoenen van Scarpa

Mooie wandelschoenen van Scarpa heb ik besteld bij Bergfreunde en ik ben daar erg tevreden mee. Ivm het jubileum kreeg in nog korting ook. Levering vanuit Duitsland duurde 5 werkdagen. Dat kan wel wat sneller.
Producten van goede kwaliteit! Wat beter zou kunnen is een bepaald product langer in het assortiment houden. Vaker heb ik producten willen aanschaffen die niet meer leverbaar waren. Het lijkt me duurzamer om meer van hetzelfde te produceren dan telkens weer een nieuwe lijn. Dus een nieuwe lijn ok, maar minder vaak dan nu het geval is.

Prima webshop

Bestellingen gaan hier altijd goed. Ook hun retourbeleid. Verder vind ik het belangrijk dat Bergfreunde hun best doen om de verpakking zo min mogelijk belastend te maken voor het milieu.

Advies t.b.v. aankoop is werkelijk formidabel. Dikke aanrader!

Op zoek naar de meest geschikte fietsschoen had ik vooraf nog wat vragen. Ik ben werkelijk uitstekend geadviseerd door Remy en inmiddels tot aankoop van de Five Ten Freerider Pro over gegaan.