nihonsport.nl

1.015 reviews in totaal   361 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 4 jan 2021

nihonsport.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn overwegend zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen en overtreft soms de verwachtingen. Klanten waarderen de goede en professionele service, met aandacht voor persoonlijke benadering. De communicatie met de klantenservice wordt als snel, duidelijk en prettig ervaren. Het gegeven advies wordt als deskundig en behulpzaam ervaren. Sommige klanten ervaren problemen met producten die niet op voorraad zijn of uit het assortiment verdwijnen.

Reviewsnihonsport.nl

Judobroek zware kwaliteit Nihon | Wit

Goede communicatie, snelle levering. Het is een stevige broek en van goede kwaliteit. De beste die ik tot nu toe gekocht in Europa. De 'verstevigingsband' van de pijp zijn kleurrijk, maar gewoon wit is beter geweest. De logo in het Japans is leuk maar valt te veel op, kan gewoon naast de 'geregistreerde' logo komt te staan. Dan wordt het een perfecte en elegante broek.

Eerste bestelling is niet de laatste👍🏻

Eerste bestelling gedaan en zeker tevreden. Contact met klantenservice heb ik niet nodig gehad, dus dat kan ik niet beoordelen. Producten goed verpakt en zagen er kwalitatief goed uit! Ik zal in de toekomst vaker bestellen!

Review over kniebeschermers

Ik heb kortgeleden kniebeschermers besteld bij Nihon Sport. Die werden binnen enkele dagen geleverd. En ik werd netjes op de hoogte gehouden van het transport van mijn pakket.

Nihon Sport service zeer goed!

Nihon Sport is altijd goed telefonisch bereikbaar en denkt altijd goed mee. Een fijn bedrijf, waar we graag onze judopakken, -banden en -matten bestellen.

Professionele samenwerking

Wij hebben al jarenlang contact met hem. Hij is in alle opzichten uitstekend. Wij zullen onze samenwerking voortzetten.
Het contact en de snelle levering zijn orima
Het persoonlijk contact beviel het beste, dus gewoon doorgaan met ademhalen.
Telefonisch goed bereikbaar en de medewerker aan de telefoon gaf ook goed advies. De levering razendsnel
Prima, goede omschrijving vd producten en vlotte service
Niks op aan te merken bedankt
Snelle levering en goede kwaliteit!
Gebeld voor product advies. Er is fijn meegedacht en de bestelde producten zijn boven verwachting. Kortom top service, snelle levering.
prima product, makkelijk te bestellen, miste alleen de verantwoording voor het daadwerkelijk leveren. Er was beloofd de dag ervoor door te geven wanneer er geleverd zou worden, dat is niet gebeurd. Leverancier zag niet in dat dit hun verantwoording was. Dat was jammer.
Snel en goede service, mooie kwaliteit karate pakken van Arawaza.

Tevreden

Bestelling is rap verzonden en gebracht door DPD. Een van de weinige die betrouwbaar bezorgen.

nihonsport.nl

Gewaardeerde klant en vechtsporter! Nihon Sport is een innovatief bedrijf gevestigd in Helmond. Wij zijn een specialist in martial arts en combat sports en we verkopen, distribueren en produceren vech...