woolville.nl

2.361 reviews in totaal   1.196 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn overwegend positief over de kwaliteit van de producten en prijzen het comfort, de warmte en de afwerking. De snelle verzending wordt vaak gewaardeerd door klanten. Ook de pasvorm van de producten wordt meestal als prettig ervaren. De communicatie wordt doorgaans als snel en vriendelijk beoordeeld en de verpakking wordt meestal netjes en degelijk gevonden. Aan de andere kant worden er vertragingen en problemen met bezorgdiensten gemeld. Verkeerde maten komen soms voor en het ruilproces verloopt niet altijd soepel. Het retourproces wordt door sommigen als lastig ervaren, bijvoorbeeld door het zelf moeten printen van labels of het betalen van retourkosten. Daarnaast zijn er klachten over onduidelijkheid in communicatie rondom bestellingen en leveringen, en af en toe over ongepaste humor in e-mails. Ook zijn er enkele klachten over beschadigde dozen of ingedrukte producten bij ontvangst.

Reviewswoolville.nl

De bestelling is goed. Het product is wel goed.

De bestelling is goed, maar de levering via DHL is een teleurstelling. De koeriers van DHL zijn de slechtste bezorgers van NL. Of je pakket wordt niet geleverd, maar zij zeggen van wel. Je krijgt een bericht dat ze je gemist hebben bij de bezorging terwijl je thuis op ze zit te wachten en niemand heeft aangebeld. Of ze laten je pakket beneden en gaan weg. Het beste zou zijn via PostNl bezorging. Vandaar dat ik niet laat leveren bij mijn adres, maar die van mijn ouders, omdat ik in een flat woon en is altijd mis/ fout gegaan met DHL. Is geen verbetering, want bij m’n ouders zijn ze niet langsgeweest en moest ik het ophalen bij de DHLpunt.

Lovely wooden clog sandals

My wooden clog sandals arrived and the fit is wonderful and comfortable. However, some of the wood edges of the shoes were not well finished, with rough wood here and there. I got a piece of sanding paper and made those areas smooth myself. I do love the shoes, otherwise I would give a perfect five stars, for pretty shoes, quick shipping and good prices!

Zacht, mooi en met de groeten van de schaapjes!

Allereerst was het erg leuk om die mailtjes 'van de schapen' te krijgen, waarmee ze me op de hoogte hielden waar ze in het proces zaten, en dat ze met een kudde naar mij onderweg waren. Ik zag het helemaal voor me! Erg grappig en aanstekelijke voorpret. De pantoffels vind ik heerlijk comfortabel en warm, en door de stevige hiel/achterkant kan ik zonder hulp van mijn handen mijn voeten in de pantoffels laten glijden. En toch blijven ze goed zitten! Verder vind ik ze mooi, viltachtig zwart met glitterachtige maar verder heel subtiele plantmotiefjes er op. En dan de vacht-achtige binnenbekleding, heerlijk zacht! Al moet ik nog ervaren hoe lang dat zacht blijft na lang gebruik. Maar voor nu: zeer tevreden, en ik weet jullie nu te vinden voor de volgende keer!
ziet er mooi uit het product maar de schoen was te groot en omdat ik het terugsturen een heel gedoe vind heb ik maar wollen inlegzolen gekocht bij bol.nu zit het redelijk.de maat van mijn schoenen is 38 ik heb jullie tabel geraadpleegt en dan was het 39 .er stond geloof ik bij dat je het groter moest bestellen maar ik dacht ik bestel toch maar een 39 er zit bont in en dan kan het bestzijn dat ik toch die 39 nodig ben.de bomtvoering in de schoen is matig en op de zool weinig waardoor het tegenvalt en niet echt warm is.een bontvoering moet gewoon warm zijn.bij bol hadden ze dikke wollen inlegzolen en die heb ik er nu in met dikke sokken en dan gaat het.verder een mooie schoen om te zien

Antwoord van woolville.nl

Goedendag, 😊 hartelijk dank voor uw uitgebreide en eerlijke feedback. Fijn om te horen dat u het model mooi vindt, maar het spijt ons dat de maat en de warmte niet volledig aan uw verwachtingen voldeden. Uw uitleg over de maatkeuze begrijpen wij goed. Onze maattabel is bedoeld als richtlijn, maar door persoonlijke voorkeuren en het type voering kan de pasvorm inderdaad per persoon verschillen. De schoenen zijn ontworpen om comfortabel te zijn en licht te isoleren, maar wij begrijpen dat u bij een bontvoering meer warmte verwachtte, vooral aan de onderzijde. Uw ervaring met de inlegzolen en dikkere sokken nemen wij zeker mee als waardevolle feedback voor ons productteam. Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring zo duidelijk met ons te delen. Wij wensen u alsnog veel draagplezier en een fijne dag 🐑
Bestellen gaat goed , maar retouren vind ik moeilijk omdat retourlabel uit moet printen ,ik geen printer heb ,dus dat zal via een q code makkelijker zijn . Verder vind ik alles goed hoor Mvg corrie
De adequate afhandeling, maar toch ook wat puntjes van kritiek. 1. Het was mij niet geheel duidelijk hoe ik voor de betaalwijze moest kiezen, vergat het bij een van de twee bestellingen en zag vervolgens in de bevestiging dat het per creditcard ging. Toch kreeg ik daarna een verzoek om één van de bestellingen (251692506) onmiddellijk te betalen, wat ik dan ook maar meteen gedaan heb. 2. Ik werd een beetje flauw van het schaapachtig geblaat in de tekst van de emails. 3. De wol in de binnenzooltjes in de lage damespantoffels met klittenband (bestelling 2516924) is dun en ongelijk, zodat ik de bobbeltjes van de harde rubberen zool voel. Heeft u daar een oplossing voor?

Naad in de neus mag beter weggewerkt

Leuke artikelen en vlot bezorgd. Ik kocht wollen pantoffels als Sinterklaascadeau. Heerlijk materiaal en ziet er leuk uit, maar minder fijn was de nadrukkelijk voelbare dikke harde naad in de neus. Ik weet dat de ontvanger daar gevoelig voor is en stond daarom op het punt ze terug te sturen. Echter besloten het zelf op te lossen, met wat schapenwol uit een kussen en een naaimachine strookjes wollen vulling gemaakt en in de neus gedaan, probleem daarmee opgelost. Het zou fijn zijn als Woolville daar zelf op zou letten.
Excellent value for money! Shoes nicer and better than expected. Sustainable packaging. Information about shipment carefully and clearly provided.

Communicatie en sloffen prima!

Communicatie is goed. Verzending snel voor het feit dat het uit het buitenland komt ( wat je niet verwacht door de website naam). Sloffen kwaliteit prima. Helaas als je een verkeerde maat besteld en 5 minuten later belt of mailt en vraagt om rectificatie dan kan dat niet daar het systeem het al heeft verwerkt. Begrijp ik niets van. Gelukkig was retourzending een makkie en ook nog gratis. Fijn!
De mantel heeft een mooi model en zit zit heel prettig, wordt een lievelingsstuk. Een minpuntje (wat niet direct met het product te maken heeft) is dat degene die het gemaakt of ingepakt heeft geen parfum of bodylotion zou moeten gebruiken.
Had jaren eerder deze beslissing moeten nemen om een deken aan te schaffen, slaap heerlijk onder de deken (enkel laags van merino/schapenwol). Voor mij is een donzen geen optie meer. Ik slaap nu veel beter zonder het te warm te hebben. De deken heb ik wel in een hoeslaken gelegd en dat gaat prima.

Fast delivery and return

The shipment ws processed and delivered very fast, everything well taken care of and easy return policy. Returns are also processed fast.

fijne schoenen

Daar ik vocht vast houd in de voeten zijn deze schoenen heerlijk, zowel om aan te doen, als erop te lopen. prijs kwaliteit vind ik goed genoeg. De sloffen die ik ook heb gekocht met de wol in zitten ook lekker en zijn warm. Ik heb ze aan op de scootmobiel
R V
Rob v.

Prima

Praktische en comfortabele sloffen sloffen voor het warme weer met een goed voetbed. Bestelling werd snel afgehandeld en goed verpakt verzonden.
M L
Marianne L.
De doos om te versturen nag wel wat steviger fie was echt overal stuk. Maar verder is het snel en goed verstuurd. Ben er blij mee , mooie kwaliteit van pantoffels.

Top

We zijn heel blij met de leren en wollen pantoffels . Zit als gegoten ,voelt heel zacht en lopen zalig . Ze kunnen gewassen worden en ik hoop nog lang mee mag lopen .
Tot nu toe maar 2x besteld. Uiterst tevreden, prima kwaliteit. Gameer bestellen in het vervolg. Alles keurig verpakt.
Op basis van de aangegeven leverdatum heb ik nog een aantal spullen voor de vakantie gekocht, helaas kreeg ik maar geen bericht over de exacte leverdatum en werden de spullen een week later dan aangegeven op de website geleverd. Toen was ik dus op vakantie en werden de spullen zo voor de deur gezet. Zowel over woolville als over de bezorgdienst ben ik dan ook niet erg tevreden. Kwaliteit van de producten kan ik nog niets over zeggen, omdat ik ze dus nog niet gezien heb, maar de vraag om recensie werd na vier keer erg vervelend.

Antwoord van woolville.nl

Goedendag, 😊 hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons zeer dat de levering later is aangekomen dan op onze website werd aangegeven en dat u geen tijdige informatie over de exacte leverdatum heeft ontvangen. Wij begrijpen goed dat dit, zeker in combinatie met uw vakantie, erg vervelend voor u is geweest. Ook betreuren wij het dat het pakket zonder overleg voor de deur is geplaatst door de bezorgdienst. Uw opmerkingen over de levering nemen wij serieus en geven wij door aan de verantwoordelijke collega’s. Wat betreft de herhaalde verzoeken om een review: onze excuses hiervoor. Deze e-mails worden automatisch verstuurd, maar wij begrijpen dat dit in uw situatie als storend is ervaren. Uw feedback nemen wij mee om dit proces verder te verbeteren. Wij hopen dat de producten u uiteindelijk alsnog zullen bevallen zodra u ze in gebruik kunt nemen. Dank u wel voor uw eerlijke terugkoppeling. Wij wensen u een fijne dag 🐑
Mooie pantoffels voor mijn pa gekocht. Te groot besteld, met gemak geruild. Nu zitten ze als gegoten! Ook de wollen deken is prachtig en van topkwaliteit. Tegen de volgende herfst aan komen we weer shoppen!
Kwam keurig op tijd. Sandalen zien er goed uit. Heb je wel gepast, vallen groot, maar met klittenband is dat geen probleem. Nog niet veel gebruikt