woolville.nl

2.534 reviews in totaal   1.271 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.271 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 5 dec 2023

woolville.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering, evenals de uitstekende productkwaliteit en het comfort van de producten, met name sloffen, schoenen en dekens. De klantenservice wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren, en de communicatie over de bestelstatus wordt door de meeste klanten gewaardeerd. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding als goed beschouwd. Er zijn enkele negatieve ervaringen met bezorgdiensten zoals DHL genoemd. Het retourproces wordt niet altijd als eenvoudig ervaren; sommige klanten vinden het omslachtig of lastig. Ook is er sporadisch kritiek op het materiaal of de afwerking van de producten en waardeert niet iedereen de communicatiestijl.

Reviewswoolville.nl

M P
Maartje P.
Nu ben ontzettend te vreden over de schoenen, die bij mij passen, een zomer gebeuren, licht en toch voel je de geaardheid, wat speelt de naam zegt het al, de schapen, die het voor je klaar doen spelen, en de nodige en al te vaak de service is hoog aan de ladder. Ga zo verder, met de algemene collectie, ieder moment een andere insteek, nu het schoenenpakket, is uniek. vrgr Maartje Pronk
M B
M.J. B.
Prettige winkelervaring. Schappelijke prijen en leuke, extra voordelige aanbiedingen. Inmiddels 3 paar (verschillende) sloffen/huisschoenen/pantoffels ontvangen na snelle levering. Ben heel tevreden over comfort en kwaliteit. Lekker warme voeten. Echt een verschil t.o.v. van synthetische producten. Warm aanbevolen dus :-)
Had nog nooit van Woolville hehoord en zag het op internet omdat ik niet meer naar een winkel kan. En ik nooit eens ergens lekkere warme pantoffels kan krijgen. En nu ben ik zo blij met deze ze zijn mooi antislip en heeeeeel warm. Zal ze aan iedereen laten zien en vertellen. Zag ook leuke sokken. En warm ondergoed.

De bestelling is goed. Het product is wel goed.

De bestelling is goed, maar de levering via DHL is een teleurstelling. De koeriers van DHL zijn de slechtste bezorgers van NL. Of je pakket wordt niet geleverd, maar zij zeggen van wel. Je krijgt een bericht dat ze je gemist hebben bij de bezorging terwijl je thuis op ze zit te wachten en niemand heeft aangebeld. Of ze laten je pakket beneden en gaan weg. Het beste zou zijn via PostNl bezorging. Vandaar dat ik niet laat leveren bij mijn adres, maar die van mijn ouders, omdat ik in een flat woon en is altijd mis/ fout gegaan met DHL. Is geen verbetering, want bij m’n ouders zijn ze niet langsgeweest en moest ik het ophalen bij de DHLpunt.
M P
Maartje P.
Goedemiddag Woolville, ben een zeer tevreden klant, de schoenen die ik dagelijks draag zijn een ware en liefdevolle uitvoering!! Het gegeven blijft aanwezig, hoeveel stappen meer, geen bezwaar, het ontwerp is uitstekend. Zo ook in het onderhoud, een schoen met een bijzondere houvast. Vriendelijke groet, Maartje Pronk
Uw wijze van een retourzending vind ik erg ingewikkeld. Eerst retour aanmelding. Na goedkeuring het gedoe om een nummer/code te krijgen. Heb je die ontvangen dan krijg je: plak de code op je etiket en print het verzendlabel. Ik kreeg geen verzendetiket en heb dat apart bij u moeten aanvragen. Pas toen kon ik het pakket verzendklaar maken. Ook dat gaf moeilijkheden want om het pakje open te krijgen moest ik met een schaar de verpakking openknippen, waardoor het een heel gedoe was om later de inhoud goed te verpakken. Pakje is geaccepteerd bij DHL punt. Nu maar afwachten of ik mijn geld terug krijg.

Antwoord van woolville.nl

Beste klant, hartelijk dank voor uw feedback en onze excuses dat het retourproces voor u ingewikkeld was – die opmerking nemen we ter harte om het te verbeteren. Uw retour hebben we op 23-06-2026 ontvangen; de terugbetaling wordt binnen 14 dagen verwerkt. Heeft u nog vragen, dan zijn we via info@woolville.nl graag voor u bereikbaar. Met vriendelijke groet Uw woolville-team
E G
Edyta G.
Het product is van een hele goede kwaliteit, goed ingepakt, top. De levering was ook heel snel, geloof ik 2 werkdagen van uit buitenland. Goede communicatie over de gevolgendr stappen. Service echt Top!
Eerst verkeerde maat besteld deze retour gezonden vrij snel het geld retour Daarna de juiste maat besteld Deze zitten goed onze moeder is er blij mee deze heeft moeilijke voeten
Mooie tv mantel; lekker lang, sluit hoog en capuchon. Laat de winter maar komen. Ik ben er klaar voor. Ik werd goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling
Ik had gedacht dat het echt alleen maar merino wol was en kasjmier maar d’r zit natuurlijk toch polyester in een gedeelte dat vond ik een beetje jammer d’rvan maar voor de rest hele mooie kwaliteit
Fijne warme en tevens comfortabel zittende sokken. Lijken ook ondersteuning te bieden. Grappig is dat beide sokken voor zowel linker- als rechtervoet passen.
Zowaar een tweede paar zomer schoenen tot mij genoegen besteld, ze komen overeen met de weersverwachting, iedere dag opnieuw doe ik ze met veel genoegen dragen, als een moment van de nodige uitvoeringen, geven de schoenen mij het juiste waar!!
Transportdienst DHL op zijn falie geven omdat ze niet afleveren terwijl ik wel thuis ben en het vervolgens aan de andere kant vd stad leggen in magazijn. Gewoon luiheid van de betrokken chauffeur.

Lovely wooden clog sandals

My wooden clog sandals arrived and the fit is wonderful and comfortable. However, some of the wood edges of the shoes were not well finished, with rough wood here and there. I got a piece of sanding paper and made those areas smooth myself. I do love the shoes, otherwise I would give a perfect five stars, for pretty shoes, quick shipping and good prices!

Fijne medische bandage schoenen

De medische bandage schoenen voor mijn vader met altzheimer gekocht. Ze zitten als gegoten en zijn makkelijk aan en uit te trekken. Wij zijn er erg blij mee.

Zacht, mooi en met de groeten van de schaapjes!

Allereerst was het erg leuk om die mailtjes 'van de schapen' te krijgen, waarmee ze me op de hoogte hielden waar ze in het proces zaten, en dat ze met een kudde naar mij onderweg waren. Ik zag het helemaal voor me! Erg grappig en aanstekelijke voorpret. De pantoffels vind ik heerlijk comfortabel en warm, en door de stevige hiel/achterkant kan ik zonder hulp van mijn handen mijn voeten in de pantoffels laten glijden. En toch blijven ze goed zitten! Verder vind ik ze mooi, viltachtig zwart met glitterachtige maar verder heel subtiele plantmotiefjes er op. En dan de vacht-achtige binnenbekleding, heerlijk zacht! Al moet ik nog ervaren hoe lang dat zacht blijft na lang gebruik. Maar voor nu: zeer tevreden, en ik weet jullie nu te vinden voor de volgende keer!
Wonderful and quick service. I loved the shoes, unfortunately they were not the right fit. But I am going to buy more of the products. The quality of the shoes are fantastic. Love this site.
Prachtige kleur echt zoals omschreven op de site, en een heerlijk warm dekentje voor op de bank.
ziet er mooi uit het product maar de schoen was te groot en omdat ik het terugsturen een heel gedoe vind heb ik maar wollen inlegzolen gekocht bij bol.nu zit het redelijk.de maat van mijn schoenen is 38 ik heb jullie tabel geraadpleegt en dan was het 39 .er stond geloof ik bij dat je het groter moest bestellen maar ik dacht ik bestel toch maar een 39 er zit bont in en dan kan het bestzijn dat ik toch die 39 nodig ben.de bomtvoering in de schoen is matig en op de zool weinig waardoor het tegenvalt en niet echt warm is.een bontvoering moet gewoon warm zijn.bij bol hadden ze dikke wollen inlegzolen en die heb ik er nu in met dikke sokken en dan gaat het.verder een mooie schoen om te zien

Antwoord van woolville.nl

Goedendag, 😊 hartelijk dank voor uw uitgebreide en eerlijke feedback. Fijn om te horen dat u het model mooi vindt, maar het spijt ons dat de maat en de warmte niet volledig aan uw verwachtingen voldeden. Uw uitleg over de maatkeuze begrijpen wij goed. Onze maattabel is bedoeld als richtlijn, maar door persoonlijke voorkeuren en het type voering kan de pasvorm inderdaad per persoon verschillen. De schoenen zijn ontworpen om comfortabel te zijn en licht te isoleren, maar wij begrijpen dat u bij een bontvoering meer warmte verwachtte, vooral aan de onderzijde. Uw ervaring met de inlegzolen en dikkere sokken nemen wij zeker mee als waardevolle feedback voor ons productteam. Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring zo duidelijk met ons te delen. Wij wensen u alsnog veel draagplezier en een fijne dag 🐑
M H
Monique H.
Mooie site en heerlijke sokken met was en zorg uitleg erbij.snelle levering en leuke mails.

woolville.nl

Online winkel voor het hele gezin met kwaliteitsproducten van schapenwol en producten van natuurlijke materialen.