woolville.nl

2.432 reviews in totaal   1.222 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle levering, de goede kwaliteit van de producten en het hoge draagcomfort, vooral bij voetproblemen. De klantenservice wordt meestal als behulpzaam en snel ervaren en de communicatie is over het algemeen duidelijk. Ook de nette verpakking wordt gewaardeerd. Er zijn echter enkele minpunten, zoals vertragingen of onduidelijkheid over de levertijd, opmerkingen over details of afwerking, klachten over de maatvoering en ingewikkelde of dure retourprocessen. Daarnaast ervaren sommige klanten onduidelijkheid over informatie met betrekking tot levertijd, retouren of betaalopties en zijn er klachten over beschadigde of onpraktische verpakkingen. In enkele gevallen is de afhandeling van specifieke problemen door de klantenservice onvoldoende.

Reviewswoolville.nl

De bestelling is goed. Het product is wel goed.

De bestelling is goed, maar de levering via DHL is een teleurstelling. De koeriers van DHL zijn de slechtste bezorgers van NL. Of je pakket wordt niet geleverd, maar zij zeggen van wel. Je krijgt een bericht dat ze je gemist hebben bij de bezorging terwijl je thuis op ze zit te wachten en niemand heeft aangebeld. Of ze laten je pakket beneden en gaan weg. Het beste zou zijn via PostNl bezorging. Vandaar dat ik niet laat leveren bij mijn adres, maar die van mijn ouders, omdat ik in een flat woon en is altijd mis/ fout gegaan met DHL. Is geen verbetering, want bij m’n ouders zijn ze niet langsgeweest en moest ik het ophalen bij de DHLpunt.
M P
Maartje P.
Goedemiddag Woolville, ben een zeer tevreden klant, de schoenen die ik dagelijks draag zijn een ware en liefdevolle uitvoering!! Het gegeven blijft aanwezig, hoeveel stappen meer, geen bezwaar, het ontwerp is uitstekend. Zo ook in het onderhoud, een schoen met een bijzondere houvast. Vriendelijke groet, Maartje Pronk
Uw wijze van een retourzending vind ik erg ingewikkeld. Eerst retour aanmelding. Na goedkeuring het gedoe om een nummer/code te krijgen. Heb je die ontvangen dan krijg je: plak de code op je etiket en print het verzendlabel. Ik kreeg geen verzendetiket en heb dat apart bij u moeten aanvragen. Pas toen kon ik het pakket verzendklaar maken. Ook dat gaf moeilijkheden want om het pakje open te krijgen moest ik met een schaar de verpakking openknippen, waardoor het een heel gedoe was om later de inhoud goed te verpakken. Pakje is geaccepteerd bij DHL punt. Nu maar afwachten of ik mijn geld terug krijg.

Antwoord van woolville.nl

Beste klant, hartelijk dank voor uw feedback en onze excuses dat het retourproces voor u ingewikkeld was – die opmerking nemen we ter harte om het te verbeteren. Uw retour hebben we op 23-06-2026 ontvangen; de terugbetaling wordt binnen 14 dagen verwerkt. Heeft u nog vragen, dan zijn we via info@woolville.nl graag voor u bereikbaar. Met vriendelijke groet Uw woolville-team
Zowaar een tweede paar zomer schoenen tot mij genoegen besteld, ze komen overeen met de weersverwachting, iedere dag opnieuw doe ik ze met veel genoegen dragen, als een moment van de nodige uitvoeringen, geven de schoenen mij het juiste waar!!

Lovely wooden clog sandals

My wooden clog sandals arrived and the fit is wonderful and comfortable. However, some of the wood edges of the shoes were not well finished, with rough wood here and there. I got a piece of sanding paper and made those areas smooth myself. I do love the shoes, otherwise I would give a perfect five stars, for pretty shoes, quick shipping and good prices!

Zacht, mooi en met de groeten van de schaapjes!

Allereerst was het erg leuk om die mailtjes 'van de schapen' te krijgen, waarmee ze me op de hoogte hielden waar ze in het proces zaten, en dat ze met een kudde naar mij onderweg waren. Ik zag het helemaal voor me! Erg grappig en aanstekelijke voorpret. De pantoffels vind ik heerlijk comfortabel en warm, en door de stevige hiel/achterkant kan ik zonder hulp van mijn handen mijn voeten in de pantoffels laten glijden. En toch blijven ze goed zitten! Verder vind ik ze mooi, viltachtig zwart met glitterachtige maar verder heel subtiele plantmotiefjes er op. En dan de vacht-achtige binnenbekleding, heerlijk zacht! Al moet ik nog ervaren hoe lang dat zacht blijft na lang gebruik. Maar voor nu: zeer tevreden, en ik weet jullie nu te vinden voor de volgende keer!
Wonderful and quick service. I loved the shoes, unfortunately they were not the right fit. But I am going to buy more of the products. The quality of the shoes are fantastic. Love this site.
ziet er mooi uit het product maar de schoen was te groot en omdat ik het terugsturen een heel gedoe vind heb ik maar wollen inlegzolen gekocht bij bol.nu zit het redelijk.de maat van mijn schoenen is 38 ik heb jullie tabel geraadpleegt en dan was het 39 .er stond geloof ik bij dat je het groter moest bestellen maar ik dacht ik bestel toch maar een 39 er zit bont in en dan kan het bestzijn dat ik toch die 39 nodig ben.de bomtvoering in de schoen is matig en op de zool weinig waardoor het tegenvalt en niet echt warm is.een bontvoering moet gewoon warm zijn.bij bol hadden ze dikke wollen inlegzolen en die heb ik er nu in met dikke sokken en dan gaat het.verder een mooie schoen om te zien

Antwoord van woolville.nl

Goedendag, 😊 hartelijk dank voor uw uitgebreide en eerlijke feedback. Fijn om te horen dat u het model mooi vindt, maar het spijt ons dat de maat en de warmte niet volledig aan uw verwachtingen voldeden. Uw uitleg over de maatkeuze begrijpen wij goed. Onze maattabel is bedoeld als richtlijn, maar door persoonlijke voorkeuren en het type voering kan de pasvorm inderdaad per persoon verschillen. De schoenen zijn ontworpen om comfortabel te zijn en licht te isoleren, maar wij begrijpen dat u bij een bontvoering meer warmte verwachtte, vooral aan de onderzijde. Uw ervaring met de inlegzolen en dikkere sokken nemen wij zeker mee als waardevolle feedback voor ons productteam. Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring zo duidelijk met ons te delen. Wij wensen u alsnog veel draagplezier en een fijne dag 🐑
Bestellen gaat goed , maar retouren vind ik moeilijk omdat retourlabel uit moet printen ,ik geen printer heb ,dus dat zal via een q code makkelijker zijn . Verder vind ik alles goed hoor Mvg corrie
De adequate afhandeling, maar toch ook wat puntjes van kritiek. 1. Het was mij niet geheel duidelijk hoe ik voor de betaalwijze moest kiezen, vergat het bij een van de twee bestellingen en zag vervolgens in de bevestiging dat het per creditcard ging. Toch kreeg ik daarna een verzoek om één van de bestellingen (251692506) onmiddellijk te betalen, wat ik dan ook maar meteen gedaan heb. 2. Ik werd een beetje flauw van het schaapachtig geblaat in de tekst van de emails. 3. De wol in de binnenzooltjes in de lage damespantoffels met klittenband (bestelling 2516924) is dun en ongelijk, zodat ik de bobbeltjes van de harde rubberen zool voel. Heeft u daar een oplossing voor?

Naad in de neus mag beter weggewerkt

Leuke artikelen en vlot bezorgd. Ik kocht wollen pantoffels als Sinterklaascadeau. Heerlijk materiaal en ziet er leuk uit, maar minder fijn was de nadrukkelijk voelbare dikke harde naad in de neus. Ik weet dat de ontvanger daar gevoelig voor is en stond daarom op het punt ze terug te sturen. Echter besloten het zelf op te lossen, met wat schapenwol uit een kussen en een naaimachine strookjes wollen vulling gemaakt en in de neus gedaan, probleem daarmee opgelost. Het zou fijn zijn als Woolville daar zelf op zou letten.

Bestelling: klompen

Super tevreden met mijn bestelling! Snelle levering, netjes verpakt. Kwaliteit is top. Zeker een aanrader!
Fijne slippers, goede kwaliteit, betaalbaar, ik had een maatje groter besteld dan mijn schoenmaat en nu passen ze precies!
Excellent value for money! Shoes nicer and better than expected. Sustainable packaging. Information about shipment carefully and clearly provided.

Communicatie en sloffen prima!

Communicatie is goed. Verzending snel voor het feit dat het uit het buitenland komt ( wat je niet verwacht door de website naam). Sloffen kwaliteit prima. Helaas als je een verkeerde maat besteld en 5 minuten later belt of mailt en vraagt om rectificatie dan kan dat niet daar het systeem het al heeft verwerkt. Begrijp ik niets van. Gelukkig was retourzending een makkie en ook nog gratis. Fijn!

Duidelijkheid over betaalregeling Klarna

De betaalregeling was me vooraf niet duidelijk. Geen moeite was teveel voor de medewerkers om dit helder uit te leggen.

Mooi product.

Mooi product geleverd gekregen en nadien nog contact met de klantenservice. Dit ging zeer vlot.
De mantel heeft een mooi model en zit zit heel prettig, wordt een lievelingsstuk. Een minpuntje (wat niet direct met het product te maken heeft) is dat degene die het gemaakt of ingepakt heeft geen parfum of bodylotion zou moeten gebruiken.
De snelle levering en het gekochte product is precies zoals op de website omschreven.

Snelle adequate levering van topkwaliteit producten.

Het werd erg snel geleverd, producten zien er goed uit. Dus als nodig dan bestellen we er weer.