Stanno Sportswear

2.285 reviews in totaal   419 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en betrouwbare levering, de vriendelijke en behulpzame klantenservice, en het eenvoudige, klantvriendelijke retourproces. De kwaliteit van de producten wordt vaak als beter dan die van concurrenten ervaren en de prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed beoordeeld. Ook is men over het algemeen tevreden over de pasvorm. Toch melden sommige klanten incidenteel vertragingen of problemen met verzending en ervaren enkelen problemen met afwijkende maten of labels.

ReviewsStanno Sportswear

Great prices. Great sale, or discount prices. Great quality fabric materials used, feels good to the skin, and fits the silhouette and body shape perfectly, and is of great breathing/transpirant design. Perfect shipping process and delivery. Well packed with great aura and energy that transmutes to the receiver when opening. I will keep ordering later on. Because I fell in love with the brand and wearables. It feels luxury, looks cool and of expensive quality, and all for a great budget price. A great replacement for my lust/wishlist for Nike or Adidas

Antwoord van Stanno Sportswear

Dear Customer, Thank you for your fantastic review and your kind words! It's great to hear that you're so happy with the quality, fit, materials, and comfort of our products. We're also pleased that your order arrived smoothly and that you had a positive shipping experience. It's a huge compliment to hear that you've fallen in love with the Stanno brand and that you look forward to ordering from us again. We truly appreciate your trust and support. We hope to welcome you back for your next order. Enjoy your sports! Kind regards, Jesse - Team Stanno NL

Snelle levering!

De witte voetbalsokken van onze jongens moeten een beetje passen bij de sokken die ze de eerste keer van de vereniging hebben gekregen. Nu willen ze dus geen andere meer! Gelukkig heeft Stanno deze en worden ze altijd snel geleverd in een no nonsens verpakking. Het nieuwe seizoen kan weer beginnen! Snelle levering en handig verpakt

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste klant, Wat leuk om te lezen dat jullie opnieuw voor onze witte voetbalsokken hebben gekozen! Fijn dat ze goed aansluiten bij de sokken van de vereniging en dat de jongens er zo tevreden mee zijn. Ook mooi om te horen dat de snelle levering en de no-nonsense verpakking goed bevallen. We wensen jullie veel succes en plezier in het nieuwe seizoen! Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - Team Stanno Nederland

Snelle bezorging/verzending en top klantenservice

De ontzettend snelle levering en de klantenservice is geweldig! In alle enthousiastme van mijn partner met uitpakken, heeft hij de verpakking weggegooid. Helaas zater er haaltjes in het t-shirt. Een mail gestuurd en direct reactie dat dit allemaal geregeld wordt. Heel fijn en wij zijn er super blij mee!

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en onze klantenservice. Vervelend om te horen dat er haaltjes in het T-shirt zaten, maar fijn dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen. Bedankt voor je vertrouwen en de mooie woorden. Dat waarderen we enorm! Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Jesse - team Stanno NL
Ik ben goed tevreden over het produkt prima compressie van de kousen en ook de levering is prima verlopen ik heb er verder niets aan toe te voegen alles oke.

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste klant, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de compressie van de kousen én dat de levering naar wens is verlopen. Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - Team Stanno Nederland
Makkelijk te bestellen snelle levering en eenvoudig retourneren Maat boog tav de poloshirts tussen XL en XXL enorm ruim ipv 4 tot 6 cm is dit wel minimaal 10 cm ... dus controle check op maten en/of het wel de juiste label is wat erin staat!?

Goede service!

Ik had een verkeerde bestelling geplaatst. Na snel en goed contact, hebben ze de bestelling op tijd tegengehouden en kon ik een nieuwe bestelling plaatsen. Daarbij gaven ze me ook nog opnieuw een kortingscode, die ik zelf had verprutst door mijn 1e bestelling. Goed en vriendelijk geholpen, top!

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Dank je wel voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat het contact snel en prettig verliep. Fijn dat de kortingscode opnieuw is gelukt. We helpen graag en doen ons best om alles soepel te laten verlopen. Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels – team Stanno NL

Super Mooie broekjes

Mooie broekjes, fijn dat er ritsen in de zakken zitten. Vriend en schoonvaders helemaal blij!

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je enthousiaste review en de 5 sterren! Leuk om te lezen dat de broekjes zo goed in de smaak vallen. Fijn dat de zakken met rits zo goed bevallen en dat zowel je vriend als je schoonvader er blij mee zijn. Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL
het was makkelijk te bestellen, en ook zeer snel geleverd. zeer blij mee

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste klant, Bedankt voor uw review! Leuk om te lezen dat het bestellen eenvoudig was en dat uw bestelling snel is geleverd. Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - Team Stanno Nederland
Ik had per ongeluk de verkeerde maat ingevuld en met 2 telefoontje werd het direct opgelost. Prima service

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat de vergissing met de maat na telefonisch contact direct is opgelost. We vinden het belangrijk om onze klanten snel en goed te helpen, dus het is prettig om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren. Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL
Reageren op gestelde vraag. Ik heb geen reactie gehad. Korting stond vermeld, maar werd niet doorgerekend in de bestelling. Bij het sportbroeken laten de naden los na een paar keer dragen, jammer. Artikelen netjes verzonden en goed geleverd.
Mooi uitshirt ontworpen. Prima service met gratis verzenden.

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je blij bent met het ontwerp van het uitshirt en tevreden bent over onze service en deverzending. Bedankt voor je vertrouwen in Stanno. Dat waarderen we enorm! Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Jesse - team Stanno NL
Bestelling de volgende dag in huis. Product (honkbalshirt) is van goede kwaliteit: zit lekker.

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je bestelling de volgende dag in huis was en dat het shirt goed bevalt. Leuk dat je de kwaliteit en het draagcomfort zo positief ervaart. Veel plezier met je aankoop en bedankt voor het delen van je ervaring! Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL

Scherpe prijs, snel geleverd

Scherpe prijs in de uitverkoop, snel in huis. Paste goed, dus helemaal tevreden.

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je profiteerde van een scherpe prijs, de bestelling snel hebt ontvangen en dat alles goed paste. Geweldig dat je helemaal tevreden bent! Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL
Goede kwaliteit lekker luchtig

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en het luchtige draagcomfort van onze producten. Dat horen we graag! Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Jesse - team Stanno NL
Zeer snel en heel klantvriendelijk

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je mooie review en de 5 sterren! Fijn om te lezen dat je onze snelle service en klantvriendelijkheid zo waardeert. Dat is precies waar we elke dag ons best voor doen. Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL
Prijs - kwaliteit lijkt oké. Service bij retourneren uitstekend!!

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat de prijs-kwaliteitverhouding goed lijkt en dat je onze service bij het retourneren als uitstekend hebt ervaren. Dat waarderen we enorm! Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL
Een mooie fijn sportbroek met zakjes gekocht voor onze dochter.

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je review. Wat leuk om te lezen dat jullie een mooie en fijne sportbroek voor jullie dochter hebben gevonden. Fijn dat de broek goed bevalt! Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL
Snelle levering, goed product. Niks te verbeteren!

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en het product. Geweldig om te horen dat je geen verbeterpunten hebt. Daar zijn we erg blij mee! Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL
Prijs kwaliteit en snelle levering

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en de snelle levering. We waarderen je positieve feedback enorm. Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL