Stanno Sportswear

2.241 reviews in totaal   443 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg positief over de snelle en stipte levering. De hoge kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen, vooral in vergelijking met andere merken. Daarnaast wordt de scherpe prijs gewaardeerd en passend gevonden bij de geboden kwaliteit. Ook valt de behulpzame en klantgerichte service op, vooral bij het retourneren en oplossen van problemen. De snelle, duidelijke communicatie en het meedenken bij vragen of problemen worden eveneens zeer gewaardeerd. Toch worden er enkele vertragingen en problemen met de vervoerder genoemd. Daarnaast zijn er meerdere opmerkingen over afwijkende maatvoering, waarbij kleding groter of ruimer uitvalt dan verwacht. Enkele klanten vinden de prijzen aan de hoge kant.

ReviewsStanno Sportswear

Makkelijk te bestellen snelle levering en eenvoudig retourneren Maat boog tav de poloshirts tussen XL en XXL enorm ruim ipv 4 tot 6 cm is dit wel minimaal 10 cm ... dus controle check op maten en/of het wel de juiste label is wat erin staat!?

Goede service!

Ik had een verkeerde bestelling geplaatst. Na snel en goed contact, hebben ze de bestelling op tijd tegengehouden en kon ik een nieuwe bestelling plaatsen. Daarbij gaven ze me ook nog opnieuw een kortingscode, die ik zelf had verprutst door mijn 1e bestelling. Goed en vriendelijk geholpen, top!

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Dank je wel voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat het contact snel en prettig verliep. Fijn dat de kortingscode opnieuw is gelukt. We helpen graag en doen ons best om alles soepel te laten verlopen. Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels – team Stanno NL

Scherpe prijs, snel geleverd

Scherpe prijs in de uitverkoop, snel in huis. Paste goed, dus helemaal tevreden.

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je profiteerde van een scherpe prijs, de bestelling snel hebt ontvangen en dat alles goed paste. Geweldig dat je helemaal tevreden bent! Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL
Prijs - kwaliteit lijkt oké. Service bij retourneren uitstekend!!

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat de prijs-kwaliteitverhouding goed lijkt en dat je onze service bij het retourneren als uitstekend hebt ervaren. Dat waarderen we enorm! Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL
Een mooie fijn sportbroek met zakjes gekocht voor onze dochter.

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je review. Wat leuk om te lezen dat jullie een mooie en fijne sportbroek voor jullie dochter hebben gevonden. Fijn dat de broek goed bevalt! Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL

Alles in orde

Prima gang van zaken, niks op aan te merken. Ook de scheenbeschermers zijn van zeer goede kwaliteit, lekker licht, klittenband loopt door tot op de voorkant 's zodat ze er geen hinder van ondervinden. Enkelbeschermers sluiten ook mooi aan, veel beter dan Adidas en Nike. Aanrader!

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste klant, Bedankt voor je aankoop en je uitgebreide review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en het draagcomfort van de scheenbeschermers en enkelbeschermers. Mooi dat ze beter bevallen dan andere merken, dat is een groot compliment. We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen in onze webshop. Met sportieve groet, Rick - team Stanno NL
Goede keuzes, communicatie en snel geleverd.

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons assortiment, de communicatie en de snelle levering. Daar doen we het graag voor. Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je vertrouwen in Stanno! Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL
Goede prijs, past goed en snelle levering.

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de prijs, de pasvorm en de snelle levering. Daar doen we het voor. Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL
Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat je onze producten ziet als kwaliteit voor een eerlijke prijs. Dat waarderen we enorm. Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL
Vond alles prima , spullen op tijd binnen . En toen ik mailde voor een factuur kreeg ik ook meteen een reactie . Dus 👌

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je mooie beoordeling! Goed om te lezen dat alles soepel is verlopen en dat je bestelling netjes op tijd is geleverd. Fijn dat je ook snel geholpen bent met je vraag over de factuur, dat vinden we belangrijk. Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL
S L
Sander L.
De Bilt
Mooie kwaliteit korte broeken

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze korte broeken. Daar doen we het voor. Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL
Snel en product voldoet aan verwachting.

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je bestelling snel is geleverd en dat het product aan je verwachtingen voldoet. Dat waarderen we enorm. Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL
H I
Henricus I.
Prima prijs en snelle levering. Pasvorm past goed bij mij. Over duurzaamheid kan ik nog niks zeggen.

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de prijs, de snelle levering en de pasvorm van het product. Goed om te horen dat het zo goed aansluit bij jouw wensen. We hopen dat het product ook op de lange termijn goed bevalt en van goede kwaliteit blijkt te zijn. Mocht je daar later nog iets over willen delen, dan horen we dat natuurlijk graag. Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL
Mooie spullen super kwaliteit als je het vergelijkt met Nike of Adidas. Dat zijn echt veel mindere merken voor wat betreft de kwaliteit.

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je mooie woorden en het delen van je ervaring! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je vertrouwen in Stanno! Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL
Bestelling niet ontvangen Heb mijn bestelling nog niet binnen, eerst is het pakket zoek geraakt. Er wordt een nieuwe opgestuurd, wat heel klantvriendelijk is, maar deze is nu weer vertraagd omdat er iets mis is gegaan bij het sorteren. Misschien een andere vervoerder kiezen?

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat er twee keer iets is misgegaan met de bezorging van je bestelling via DHL. We begrijpen goed dat dit erg frustrerend is, zeker wanneer je al langere tijd op je bestelling wacht. Fijn om te lezen dat je onze oplossing om een nieuwe bestelling te versturen als klantvriendelijk hebt ervaren. Normaal gesproken ervaren wij geen problemen met DHL, waardoor deze situatie ook voor ons erg teleurstellend is. Helaas ligt dit buiten onze directe invloed. Je feedback nemen we wel mee in onze evaluatie met DHL, zodat we dit kunnen bespreken en herhaling proberen te voorkomen. Als je nog vragen hebt over de status van je bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via (+31 570 665 366). We hopen dat je bestelling alsnog bij je aankomt. Bedankt voor je begrip in deze vervelende situatie. Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL
Prima service

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je mooie review en de positieve woorden over onze service. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over je ervaring met Stanno. Dat waarderen we enorm! Hopelijk tot een volgende bestelling en veel sportplezier gewenst! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL
snelle verzending

Antwoord van Stanno Sportswear

Beste Klant, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je bestelling snel is aangekomen. Dank voor het delen van je ervaring. Graag tot een volgende keer! Met sportieve groet, Niels - team Stanno NL