Stanno.com/nl- Logo - Beoordelingen

Stanno.com/nlReviews

: 1.123Uitstekend

4,60

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 mrt. 2017
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Stanno.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Stanno.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 mrt. 2017
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Stanno.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Stanno.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Stanno.com/nl

337 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.123 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


29 mei 2022
 
Duidelijke website, mooie artikelen van goede kwaliteit. Ik heb de waterzak gekocht van 8 liter, zeer stevig, robuust en mooi. Ik gebruik deze voor in de gym om mijn losse spullen bij elkaar te houden. Drinkfles houder is makkelijk, er zijn er 2, bv 1 voor bidon en 1 voor telefoon. En heeft handige en best grote voorzak. Ik zou nu geen verbeteringen weten.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 dec. 2022
Een van de bestelde producten was niet geleverd. Geen mail, nada! Klantenservice gebeld en kreeg te horen dat 't product idd niet was verstuurd en dat ie dezelfde dag verstuurd zou worden met levering de volgende dag. Het was bijna 5pm de volgende dag en ik had mijn bestelling nog niet ontvangen dus belde ik weer de klantenservice vlak voor 5pm en kreeg tot mijn verbazing te horen dat 't product niet meer voorradig was. Als de communicatie vanuit Stanno beter was, had ik 't niet erg gevonden. Maar er was totaal geen communicatie vanuit Stanno/3PL. Eerste keer besteld bij Stanno en ook de laatste. Slechte service.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Stanno.com/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Er hoeft niets beter. De levering was zeer snel en ook nog zeer netjes verpakt. Zeer tevreden over Stank. Ik ga zeker weer bestellen mocht ik iets nodig hebben. Want het shirt wat ik bestelde zit heel lekker en voldoet zoals het omschrijven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Snelle levering, goed verpakt, ook onder de 100 euro is je bestelling verzekerd. En veel plezier van de sokken.
Beoordeling melden
Antwoord van Stanno.com/nl
6 jan. 2023
Beste klant, Bedankt voor de mooie 5-sterren review en lovende woorden! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het bestelde product. We wensen je nog veel plezier van de sokken en hopen je nog een keer op onze webshop te mogen verwelkomen! Met sportieve groet, Nick - team Stanno NL
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Snel geleverd en kwalitatief erg goede producten!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
netjes en snel geleverd. Shirt goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Stanno.com/nl
3 dagen geleden
Beste klant, Bedankt voor de mooie 5-sterren review en de lovende woorden! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het bestelde product. We wensen je nog veel plezier van de bestelling en hopen je nog een keer op onze webshop te mogen verwelkomen! Met sportieve groet, Nick - team Stanno NL
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
ik vond het fijn dat alles snel geleverd was.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Duidelijke webshop en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Paste netjes in de brievenbus.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Prijs en kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Prima shop, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Alles was goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
snel bezorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden