12 aug 2024
Super! Makkelijke website en bestelproces, betaalproces haperde bij mij maar kreeg heel snel reactie op mijn mail. Levering was snel geleverd. Heel blij met de service en met mijn nieuwe jurk.
Op website staat " geen printer geen probleem" en laten je een kaartje kopen bij
DPD , en laat dat nu het enigste vervoersbedrijf zijn waar je wel een printer bij nodig hebt,dus 4 euro weg en moest het pakje met PostNL op eigen kosten verzenden.Contact gehad met klantenservice en zou de 4 euro terug krijgen
maar niet gehad...Dus als je geen printer hebt kun je beter niet kopen bij dit bedrijf...
Beoordelingen voor www.shop.vrouwfashion.nl
12 aug 2024
16 jul 2024
Snelle service en leuke reactie bij de kleding in !
22 jul 2024
Snelle levering, mooi verpakt.
17 jul 2024
Feestelijk ingepakt!