Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De verpakking wordt vaak als netjes, verzorgd en soms zelfs als een cadeautje ervaren. Het personeel wordt als vriendelijk, behulpzaam en eerlijk geadviseerd ervaren. Klanten waarderen de mooie en kwalitatief goede kleding en merken. Klanten ervaren het advies als eerlijk en waardevol, zowel online als in de winkel. De webshop en winkel worden als overzichtelijk, leuk en prettig ervaren. Retourneren verloopt meestal goed, maar enkele klanten vinden het omslachtig.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsvrouwfashion.nl
mooie jurk, had alleen pech . jonge hond waar we aan het oppassen waren ( daar is de jurk ook bezorgt) heeft ermee gespeeld . hing ff over een stoel nadat ik de jurk had laten zien aan mijn man.Nu zit er een gat aan de achterkant. Heel jammer. Gr Dorothy
Antwoord van vrouwfashion.nl
Dankjewel voor je lieve 5‑sterrenreview! Wat jammer dat de jurk beschadigd is geraakt door de jonge hond. Dat is echt pech. We waarderen het enorm dat je ondanks dat zo positief bent.
Heel blij シ
Ze hebben in de eerste plaats: prachtige kleding die ze verkopen. Mijn bestelling werd snel geleverd en prachtig verpakt. Ik ga hier vaker bestellen シ
Antwoord van vrouwfashion.nl
Wauw, 5 sterren! Fantastisch dat je zo blij bent met alles — van de kleding tot de verpakking en de snelle bezorging. Wat een compliment dat je vaker gaat bestellen!
Levering was snel en netjes. Helaas was het bestelde jurkje niet naar verwachting, maar ook retourneren en afhandeling ervan was prima.
Snelle levering! En netjes verpakt.
Snelle verzending goed verpakt leuke boodschap erbij
Antwoord van vrouwfashion.nl
Bedankt voor je prachtige beoordeling! Super om te horen dat zowel de verpakking, de snelheid als het kaartje helemaal naar wens waren.
Netjes ingepakt, snelle levering. Heel mooie top net zoals op de foto/ omschrijving.
Antwoord van vrouwfashion.nl
Dankjewel voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat de top helemaal naar wens is en dat de levering snel was. Heel graag tot een volgende keer bij Vrouw Fashion.
Jullie helpen allemaal stuk voor stuk super leuk met een eerlijk advies
Antwoord van vrouwfashion.nl
Dankjewel voor je prachtige 5‑sterrenreview! Wat fijn om te horen dat ons team je zo goed heeft kunnen helpen met eerlijk advies. Dat waarderen we enorm.
Mooie kwaliteit bermuda en een snelle levering!
Antwoord van vrouwfashion.nl
Wauw, 5 sterren! Geweldig dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Heel erg bedankt!
Snelle levering, prachtig verpakt!
Antwoord van vrouwfashion.nl
Bedankt voor je prachtige beoordeling! Super dat zowel de snelheid als de verpakking helemaal naar wens waren.
Leuke winkel en altijd behulpzame mensen die er werken.
Antwoord van vrouwfashion.nl
Wauw, dankjewel voor je 5 sterren! Geweldig dat je onze winkel en het team zo positief ervaart.
Top! Snel bezorgd en heel mooi ingepakt.
Snel bezorgd en heel mooi ingepakt.
Antwoord van vrouwfashion.nl
Bedankt voor je prachtige beoordeling! Super om te lezen dat zowel de bezorging als de verpakking helemaal naar wens ware
Altijd fijn om te winkelen bij Vrouw!
Antwoord van vrouwfashion.nl
Wauw, 5 sterren! Fantastisch dat je het winkelen bij ons altijd zo prettig ervaart. Heel erg bedankt voor je vertrouwen.
Goed advies, mooie keuze
Antwoord van vrouwfashion.nl
Heel erg bedankt voor deze prachtige beoordeling.
Top tevreden over Vrouw Fashion!
Supersnelle service, duidelijke website, mails ter info aangaande bezorging, hele mooie merken, stevig ingepakt met persoonlijk berichtje en lief ingepakt.
Antwoord van vrouwfashion.nl
Dankjewel voor je 5 sterren! Dat waarderen we enorm.