23 jul. 2023
Helaas moest ik het terugsturen, omdat het niet paste.
Het was mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij.
Mijn retour werd ook keurig afgehandeld.
Ik bestel iets. Betaal netjes. Verheug me en dan blijkt het uitverkocht. Teleurstelling.
23 jul. 2023
Top service
Helaas moest ik het terugsturen, omdat het niet paste.
Het was mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij.
Mijn retour werd ook keurig afgehandeld.
Goede prijs, snelle levering, mooie verpakking met een persoonlijke boodschap!
27 jun. 2023
Geïmporteerde beoordeling
Tevreden , snelle levering en leuk verpakt
Dus in de toekomst zal ik daar vaker kijken om te schoppen
12 jul. 2023
Top!
Snelle levering en erg leuk ingepakt.
Fijne service!
17 jul. 2023
snelle nette levering
17 jul. 2023
8 jun. 2023
Top
Ten eerste vond ik het geweldig dat de broek 20 euro goedkoper was dan bij Geischa zelf. En verder snel geen verzendkosten en alles er bij voor evt retourzending. Had nog nooit van jullie gehoord,maar super tevreden dus.
11 jun. 2023
Positieve kennismaking
Bestelling snel verwerkt en verstuurd. Kleding leuk verpakt, met attente kaart. Echt werk van gemaakt. Heel tevreden.
28 mei 2023
Prima!
Snelle service & prima kwaliteit! Kan me dan ook totaal niet vinden in de slechte reviews over "Vrouw Fashion"
14 jun. 2023
Super snel en netjes
Snelle levering, netjes ingepakt in vloeipapier . Helaas terug gestuurd en ook retour snel afgewerkt .! Prima
Geïmporteerde beoordelingen