shop.vrouwfashion.nl- Logo - Beoordelingen

shop.vrouwfashion.nl
Beoordelingen:

57 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden588 beoordelingen in totaal  

4,81
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas moest ik het terugsturen, omdat het niet paste. Het was mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij. Mijn retour werd ook keurig afgehandeld.

de meest kritische beoordeling

24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestel iets. Betaal netjes. Verheug me en dan blijkt het uitverkocht. Teleurstelling.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor shop.vrouwfashion.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
EH
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd super ingepakt en snelle service. Ik kom graag in de winkel maar soms is het makkelijk om het even zo te doen.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Bestellen werkt goed, dpd niet

Makkelijk bestelproces maar dpd levering duurt langer dan op de site aangegeven.
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijk, Spijtig genoeg is mijn levering nog niet geleverd Mvg
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top

Mooi verpakt, met persoonlijk kaartje. Snelle verzending
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooi verpakt!

Mooi verpakt, met aandacht voor het milieu!
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en ook retour beleid is snel en goed afgehandeld.
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top service

Helaas moest ik het terugsturen, omdat het niet paste. Het was mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij. Mijn retour werd ook keurig afgehandeld.
Beoordeling melden
DK
Daphne K.
Sint Oedenrode
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top webshop

Heb een paar keer hier besteld, goede winkel mooie collectie. Netjes verpakt ze doen er nog een persoonlijk kaartje bij. Ik vind het helemaal top.
Beoordeling melden
1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ontzettend aardig geholpen , omdat ik er zelf niet uitkwam via de webshop . Kreeg zelfs nog de korting , die al verlopen was ! Top Winkel
Beoordeling melden
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn online bestelling was super snel in huis en zat heel leuk verpakt. Een echt cadeautje met een vrolijk vriendelijk kaartje erbij
Beoordeling melden
21 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending. Bij probleem over levering kwam er een snelle reactie en meedenken om het ook te lossen. Ik ben tevreden.
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hoewel mijn bestelling niet geleverd werd, kreeg ik netjes een mail met de reden en werd mijn geld snel teruggestort
Beoordeling melden
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had zelf een vergissing gemaakt in de bestelling die zij signaleerde en heel soepel en snel verholpen. TOP!
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooi ingepakt

Het vest was mooi ingepakt met een kaartje erbij. Is toch net een beetje extra t.o.v. andere webshops.
Beoordeling melden
27 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas trui te groot, maar tot nu toe wel positief beeld van dit bedrijf. Komt professioneel over!
Beoordeling melden
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voor 16.00 uur besteld de volgende dag al af te halen. Goed geïnformeerd hierover!
Beoordeling melden