shop.vrouwfashion.nl- Logo - Beoordelingen

shop.vrouwfashion.nl
Beoordelingen:

47 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden578 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 jun. 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
shop.vrouwfashion.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

23 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas moest ik het terugsturen, omdat het niet paste. Het was mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij. Mijn retour werd ook keurig afgehandeld.

de meest kritische beoordeling

24 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestel iets. Betaal netjes. Verheug me en dan blijkt het uitverkocht. Teleurstelling.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor shop.vrouwfashion.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hoewel mijn bestelling niet geleverd werd, kreeg ik netjes een mail met de reden en werd mijn geld snel teruggestort
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden met een leuk persoonlijk kaartje erbij in . Mooie merken
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en keurig verzonden.
Beoordeling melden
12 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had zelf een vergissing gemaakt in de bestelling die zij signaleerde en heel soepel en snel verholpen. TOP!
Beoordeling melden
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooi ingepakt

Het vest was mooi ingepakt met een kaartje erbij. Is toch net een beetje extra t.o.v. andere webshops.
Beoordeling melden
19 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Leuk om te ontvangen 🧡🙌🏻

Persoonlijk berichtje bij de aankoop, leuk ingepakt en vlotte bezorging!
Beoordeling melden
23 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle correcte levering en snelle en correcte afhandeling van retour
Beoordeling melden
26 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Persoonlijke touch in het verzenden.
Beoordeling melden
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het was een verrassing hoe leuk het was ingepakt!
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn online bestelling was super snel in huis en zat heel leuk verpakt. Een echt cadeautje met een vrolijk vriendelijk kaartje erbij
Beoordeling melden
19 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en betrouwbare levering. Prima.
Beoordeling melden
3 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle perfecte levering
Beoordeling melden
19 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle goeie service
Beoordeling melden
11 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
DK
Daphne K.
Sint Oedenrode
6 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top webshop

Heb een paar keer hier besteld, goede winkel mooie collectie. Netjes verpakt ze doen er nog een persoonlijk kaartje bij. Ik vind het helemaal top.
Beoordeling melden
1 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ontzettend aardig geholpen , omdat ik er zelf niet uitkwam via de webshop . Kreeg zelfs nog de korting , die al verlopen was ! Top Winkel
Beoordeling melden
15 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voor 16.00 uur besteld de volgende dag al af te halen. Goed geïnformeerd hierover!
Beoordeling melden