petsplace.nl

34.931 reviews in totaal

34.931 beoordelingen sinds 28 feb 2024

Klanten waarderen de snelle levering, het ruime assortiment en de aantrekkelijke aanbiedingen. Ook het bestellen via de website wordt meestal als eenvoudig ervaren en het personeel wordt vaak als vriendelijk en behulpzaam omschreven. De stevige verpakking van producten wordt eveneens gewaardeerd. Toch zijn er verschillende aandachtspunten: er is frustratie over onbetrouwbare of onzorgvuldige bezorging, vooral door PostNL, en klachten over beschadigde of onpraktisch verpakte zendingen. Veel klanten ervaren problemen met niet op voorraad zijnde producten en onduidelijke voorraadinformatie op de website. De ervaringen met de klantenservice zijn wisselend, met klachten over slechte bereikbaarheid en onpersoonlijke afhandeling. Daarnaast worden prijsverschillen tussen online en winkels, stijgende prijzen, een soms onoverzichtelijk of incompleet aanbod, een trage website, onhandige filters en een omslachtig bestelproces genoemd als verbeterpunten. Sommige klanten missen bovendien gewenste producten of merken en hebben negatieve ervaringen met onvriendelijk of onpersoonlijk personeel.

Reviewspetsplace.nl

Goede producten, als ze beschikbaar zijn

We bestellen al jaren bij Pets place en zijn enthousiast over de producten en de meestal snelle levering. De laatste tijd komt het echter wel vaker voor dat bij het afrekenen blijkt dat een product uit het mandje niet op voorraad is (puzzelen/ uitzoeken welk product) of wordt geld teruggestort omdat het na afrekenen niet leverbaar bleek. Op zich fijn dat het netjes afgehandeld wordt, maar het zou nog fijner zijn als de beschikbaarheid vooraf duidelijk wordt gecommuniceerd.

Antwoord van petsplace.nl

Beste Kristel, Wat ontzettend fijn dat u al jaren trouw klant bij ons bent en zo enthousiast bent over onze producten en de snelle levering! Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. We begrijpen echter heel goed dat het ontzettend frustrerend is als producten pas in de winkelmand niet beschikbaar blijken te zijn, of als er achteraf geannuleerd moet worden. Nogmaals dank voor uw jarenlange vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! Team Pets Place
Ik ben super tevreden met jullie producten en service! Maar de bezorging laat behoorlijk te wensen over! Het busje stond hier voor de deur, ik stond met de deur in mij hand, om het pakje in ontvangst te nemen en de chauffeur reed weg, op mijn mobiel kreeg ik het bericht, dat ik het pakket bij een bezorgplaats kon ophalen, werd niet vermeld waar!!! Ik heb geprobeert bij post nl te reclameren, maar als het om klachten gaat, staan ze je gewoon niet te woord. Het pakket moest ik in een ander dorp gaan halen, terwijl hier een afhaalpunt is. Mischien kunnen jullie invloed uitoefenen bij postnl, want dit is niet de 1e keer dat ze ereen rotzooi van maken. Ik hoop dat dat lukt, want ik ben niet de enige in onze wijk.
Bestelling gemakkelijk te doen. Levering uitstekend!(op een narrige postbode na omdat de pakketten( grit voor de kattebak en heb er altijd 4 stuks) zo zwaar zijn). Alleen ---- probeer al jaren om in te loggen op een eigen account. Lukt nog steeds NIET. Daarom is bestellen bij pets place erg moeilijk. Kost VEEL moeite en geduld om de bestelling rond te krijgen en te betalen. Jammer! Maar ja . Poes Minoes moet eten en naar de bak. Blikjes eten ook alleen nog maar per 24 stuks te bestellen van dezelfde soort. Zag dat graag anders.

Betrouwbaar en netjes geprijsd

Betrouwbaar (dus binnen 1 dag en vanuit NL) verstuurd, per zak hondenbrokken van 12kg verpakt, en heel afgeleverd tegen een OK prijs. Bij concurrenten wordt soms vanuit Polen of België verstuurd waardoor je niet weet wanneer je zending aan gaat komen, en worden 2 zakken van 12kg in een te zwakke doos verpakt en komt altijd beschadigd aan.
Fijn geholpen door deskundige medewerker. Eerste keer in nieuwe winkel in Utrecht was iets minder, toen bleek dat de prijs van een product in de winkel 10 euro hoger was dan op de website. Hoewel ik liever in de winkel koop dan online (toch wat duurzamer) heb ik dat gedaan. Later zei een andere, duidelijk meer ervaren medewerker, dat de prijs in de winkel hetzelfde had moeten zijn.

drink fontein

ik had met zoon bij pets place een drink fontein gekocht voor € 99 die was prima maar moest er toch nog een hebben maar omdat pets place niet hier in de binnenstad zit maar er buiten en me zoon geen tijd had hij zei we kunnen het ook via internet doen ik zei is prima kost met internet ook € 99 maar bij uitpakken was de doos niet zo dicht als uit de winkel ook zat de filter niet ingepakt en zat er ook geen adapter in heb na bericht en bellen wel een adapter gekregen maar toch voor de zelfde prijs en toch niet compleet vond het geen reclame omdat het toch eigenlijk tweede hands is niet compleet maar wel € 99 euro daarom zal nooit meer via internet wat bij pets place bestellen
Voor de eerste keer bestelling met de mogelijkheid de bestelling in de winkel op te halen na dat ik de bestelling had gedaan en de voorraad van de winkel had bekeken had ik eigenlijk wel snel een bericht verwacht van pets place helaas bleef dat uit dus ben ik zelf maar naar de winkel gegaan en alles bij elkaar gezocht toen ik bij de kassa was heb ik dat ook gemeld en grapte nog ik had net zo goed door post.nl kunnen laten bezorgen als het zo lang duur de medewerker was zo vriendelijk om even te gaan kijken waarom het zo lang duurde het kwam door het filter materiaal die was veranderd waar door me bestelling niet kon worden afgerond aangezien ik er meer voor betaald had dan wat het nieuwe materiaal koste ze hebben netjes opgelost en mijn de zelfde dag nog het geld van het filtermateriaal wat ik online had besteld terug gestort

Goede aanbieding, matige interface

Goede aanbieding, redelijke interface. Op de website wordt duidelijk gecommuniceerd dat een bestelling voor 22u de volgende dag geleverd wordt. Heb de bestelling om 21u50 gedaan en pas in de loop van de volgende dag kreeg ik bevestiging dat de bestelling verwerkt is. Dat viel tegen. Doordat de prijs na actie wel echt goed was geef ik de winkelervaring alsnog vier sterren.

Antwoord van petsplace.nl

Beste Chris, bedankt voor je eerlijke review en de 4 sterren! Fijn om te horen dat de aanbieding zo goed in de smaak viel. We begrijpen je teleurstelling over de levering heel goed. Als er voor 22:00 uur besteld wordt, moet de belofte van snelle verwerking uiteraard gewoon nagekomen worden. Onze excuses dat dit rond de deadline mis is gegaan en dat de bevestiging op zich liet wachten. We nemen je feedback over het bestelproces en de interface mee om dit te verbeteren. Fijn dat de scherpe prijs het een en ander goed heeft gemaakt, en hopelijk mogen we je in de toekomst een vlekkeloze ervaring bieden!

Alles zoals beschreven, ik heb de bestelling op zaterdag geplaatst en hij werd maandagochtend bezorgd. Heel blij!! Gefeliciteerd met het idee om de bezorgdoos om te bouwen tot speelbox - heel slim! Ik heb zelf geen kleine huisdieren, dus ik heb hem niet gebruikt, maar voor mensen die dat wel hebben, of om kinderen iets te geven om mee te spelen - geniaal!

De levertijd is niet meer wat het was!

De levertijd is niet meer wat het was. Voor 22:00 bestellen morgen in huis staat nog steeds op de site maar dat wordt al een hele lange tijd niet meer waargemaakt. Daarbij heb ik nog steeds delen van een bestelling van begin dit jaar niet ontvangen! Geen enkele reactie op meerdere email berichten. Meerdere keren gebeld, lange wachtrij, ik heb het opgegeven. Wel 15 euro kwijt aan yakkaas die nooit geleverd is. Ja 1 stuk ipv het aantal dat ik besteld had. Erg jammer! Ik overweeg mijn producten elders te kopen en mijn premium op te zeggen.

Bestelling vlot verwerkt, levering helaas te laat/op ongewenst pakketpunt.

Bestelling werd vlot verwerkt en goed gecommuniceerd. Helaas ging het met de levering via PostNL minder vlot en werd het uiteindelijk 2 dagen later bij een pakketpunt afgeleverd i.p.v. thuis, terwijl we gewoon thuis waren. Dus wat kan mogelijk beter? Van bezorgdienst veranderen misschien?

Betrouwbaar, snel

Met regelmaat besteld bij Pets place. Altijd snel geleverd en het hele proces ging soepel. We hebben tot 2x toe helaas een probleem gehad met onze producten - probleem lag bij de producent, niet leverancier (Pets place). Beide keren is er zeer netjes, snel en professioneel gereageerd door Pets place.

Antwoord van petsplace.nl

Beste Jip, Wat een prachtige en waardevolle 5-sterrenbeoordeling, hartelijk dank daarvoor! Het is ontzettend fijn om te horen dat je al regelmatig bij ons bestelt en altijd tevreden bent over onze snelle levering. Hoewel we het natuurlijk jammer vinden dat er tot twee keer toe een probleem was met de producten, zijn we ontzettend blij dat onze klantenservice dit zo goed, snel en professioneel voor je heeft kunnen oplossen. Een goede service bewijst zich immers pas écht wanneer er eens iets tegenzit! Bedankt voor je blijvende vertrouwen en heel graag tot een volgende keer bij Pets Place! Team Pets Place

Zeer snel bezorgd, netjes verpakt

Vroeger weleens ergens anders besteld, alleen was dan de levering tussen de 2 en 5 dagen. En ik koop niet altijd ruim op tijd nieuw eten. Dus per ongeluk bij pets place beland en van de 10 bestellingen waren er 9 de volgende dag bezorgd. Ook hebben ze hier het merk voor mijn huisdieren, omdat die diva's iets anders gewoon laten staan of eruit kotsen :)
Hier nu 3x besteld, de eerste keer was super! 2e en 3e keer minder. Hadden een aanbieding 1+ 1 gratis van een merk caviavoer. Besteld en vervolgens blijkt het niet voorradig. Dat kan natuurlijk voorkomen maar zorg er dan voor dat men het kan zien op de site voordat je het besteld en betaald. Kreeg een dag later een creditnota. Ik contact opgenomen met de klantenservice om te vragen of het nu wel bestelbaar was. Ja, zei de jonge man. U kunt het bestellen want het is op voorraad. Ik zei toen dat dit ook een dag geleden aan te klikken was en dat ik het kon bestellen maar er na de bestelling dus geen voorraad bleek te zijn. Hij zei nee hoor mevrouw ik zie dat het op voorraad is. Nou je raad het al, ik kreeg na betaling weer een creditnota. Ik vind dit erg vervelend! Dus ik bestel hier niet meer.
T L
Tanja L.
De kattenbakkorrels van Happy Home Schoon en Fris vormen de beste klontjes, beter dan duurdere merken. Maar dan alleen de grote zakken. Die kartonnen dozen zijn slecht, die vormen helemaal geen klontjes! Helaas verkoopt de Pets Place hier deze zakken niet dus moet ik ze op internet bestellen. Ik heb dan wel wat medelijden met de postbode die iedere keer zo moet sjouwen:}

Pets Place in Heemskerk…helaas nee, webshop is prima

In de winkel van Pets Place in Heemskerk kom ik niet graag. Laatst weer geprobeerd en ben er meteen weer klaar mee. Jammer. Echt geen fijne sfeer en klantcontact. De webshop is echter top. Ze leveren snel,.goede klantenservice. en spullen worden goed verpakt. Had het de lokale ondernemer ook gegund, maar is gewoon geen prettige zaak om te bezoeken. Helaas.
Ik heb vroeg in de avond een bestelling gedaan van een Aquarium meubel. Deze werd geheel tegen mijn verwachting de volgende dag al geleverd. Daar mijn vorige bezoek aan een fysieke winkel niet zo goed verliep was dit een welkome andere kant van Pets Place! Hopelijk gaat Pets Place nu ook de ervaring in de winkels qua goed in kaart brengen. Dan kom ik zeker weer eens kijken😉👍
Super snelle levering met als enige " kritiek" dat de pakket bezorger niet correct met pakket omgaat en dat de doos van mijn bestelde kattenbak korrels altijd kapot is zodat de korrels los in de verpakking doos liggen. Pets place zou extra waarschuwing op de verpakking doos kunnen laten plakken. Misschien gaat dit deze narigheid voorkomen.

Goedemorgen pets place

Goedemorgen,ik ben blij dit mailtje te mogen ontvangen!Ik kom al minstens 17 jaar bij jullie en ben zeer tevreden 8 van de 10 keer vriendelijk winkel personeel. Krabpalen goede kwaliteit. Mooie aanbiedingen! Speelgoed dieren te duur. De petsplace apotheek is prijzig. Maar valt in het niets vergeleken bij de dierenarts uiteraard!!!goed dat jullie er zijn met apotheek! Alle dieren verdienen de beste zorg die er is maar moet wel betaalbaar zijn.mensen laten dieren inslapen.. omdat de kosten te hoog zijn voor de juiste ingreep. Ik moet bijvoorbeeld ieder jaar meer als de helft van mn vakantie geld apart zetten voor mijn huisdier. Met alle plezier! Jullie zijn geen dierenarts, maar heb het er bij vermeld omdat het noodzakelijk is voor het welzijn van de dieren! Nogmaals hartelijk bedankt, Grt Tess & Giorgio
Ik bestel elke maand bij jullie voor al mijn beestjes. Soms geeft de site alleen niet aan of het op voorraad is, maar dan vind ik het keurig dat jullie direct een mail sturen dat het er niet is en dat geld direct weer terug storten. Altijd fijn ook dat de bestelling de volgende dag al vaak in huis is.

Antwoord van petsplace.nl

Bedankt voor je ontzettend fijne review en je loyaliteit, Anne-Fleur! Wat fantastisch dat je elke maand bij ons bestelt voor al je dierenvriendjes. Hoewel we de voorraadindicatie op de website zo nauwkeurig mogelijk proberen te houden, is het erg goed om te horen dat je onze snelle communicatie en directe terugbetaling zo waardeert als er toch een keer iets niet op voorraad is. Fijn ook dat de bezorging meestal zo lekker snel gaat! Ontzettend bedankt voor je vertrouwen, en heel graag weer tot de volgende maand! 🐾

Bij Pets Place, dé dierenwinkel van Nederland, vind je alles voor de verzorging van je huisdier. Dieren zijn geweldig en maken ons dagelijks blij, daarom helpen wij jou graag om voor ze te zorgen. Met...