ricken.nl

553 reviews in totaal   205 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en nette levering, het ruime assortiment met onderdelen voor oudere modellen en de goede kwaliteit van de producten. De service wordt als uitstekend, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, waarbij problemen meestal snel en adequaat worden opgelost. Ook de communicatie wordt als duidelijk, vriendelijk en persoonlijk omschreven. Daarnaast wordt het deskundige en persoonlijke advies, zowel in de winkel als online, gewaardeerd. De vriendelijkheid van de medewerkers, telefonisch, per mail of in de winkel, wordt vaak geprezen. Enkele klanten ervaren echter soms vertraging bij de levering of missen informatie over de status van hun bestelling. Verder wensen sommige klanten betere communicatie bij vertragingen of problemen.

Reviewsricken.nl

Levering snel en keurig verpakt. Verder uiteraard geen ervaringen. Ik hoop ook dat dit zo blijft, want het enige dat ik kan bedenken is dat de naaimachine een gebrek gaat vertonen. Op dat moment kan je pas echt een review geven als je weet hoe daar dan mee omgegaan wordt door Ricken.
C A
Cokkie A.
Blij verrast om zo een goed bedrijf te vinden via internet.. Dit bedrijf heeft een hele goede services en assortiment. Ik heb een machine besteld en werd heel netjes op de hoogte gebracht van de levering. Ik kreeg ook nog een mooi geschenkje. Top gedaan allemaal!
Beatrix S.

Brother Innov-is NV1150

Jazeker het beviel mij uitstekend en snelle goede bezorger. Goed verzorgd. Naaimachine ben ik erg tevreden en moest nog veel leren. Gisterenavond veel genaaid van moeilijke stretch stof en het lukt perfect. Van mijn oude naaimachine lukten het niet en helemaal niets.
Een prettige ervaring bij de aankoop van een nieuwe naaimachine. Eerst de voorlichting in de winkel, daarna de aankoop via de website en vervolgens de communicatie omtrent de levering. Allemaal goed gelukt!

Super service en vriendelijk aan de telefoon

Super service en vriendelijk aan de telefoon! Mijn bestelde opdracht is zonder veel moeite verandert zodat ik het patroonpapier in Haarlem kon ophalen. Verzendkosten werden niet in rekening gebracht en contant uitbetaald.

Antwoord van ricken.nl

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de vriendelijke hulp aan de telefoon. Graag hebben we uw bestelling aangepast zodat u het patroonpapier in onze winkel in Haarlem kon ophalen. Fijn dat alles naar wens is verlopen. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling of bezoek aan onze winkel!
Toller Onlineshop für Nähmaschinen-Ersatzteile! Große Auswahl, faire Preise und schnelle Lieferung. Alles kam genau wie beschrieben an und die Qualität ist super. Besonders gut finde ich, dass man auch Teile für ältere Modelle leicht finden kann. Sehr empfehlenswert!
Keurig een e-mail ontvangen, omdat de levering iets langer ging duren. Accessoires voor mijn coverlock toch nog op tijd voor m’n verjaardag ontvangen inclusief een leuke attentie van Nottet. Dankjewel!

Erg vriendelijk en alles wat je nodig hebt.

Ik ben in de winkels in Schoonhoven en Gouda geweest en ben erg vriendelijk geholpen. Mijn naaimachine heb ik online gekocht bij Ricken's en die was snel in huis en werkt perfect.

Antwoord van ricken.nl

Bedankt voor uw mooie 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat u zowel in onze winkels in Schoonhoven en Gouda als online zo goed bent geholpen. Geweldig dat uw naaimachine snel geleverd is en perfect werkt. Veel plezier en succes met al uw naaiprojecten!
In de eerste plaats ben ik zeer tevreden over de winkel en het personeel in Haarlem. Altijd wordt je hartelijk ontvangen en hebben ze alle tijd voor je en wordt je vakkundig geholpen. De webshop doet wat hij zegt, een zeer snelle levering, de volgende dag in huis, top.

Antwoord van ricken.nl

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat u zich in onze winkel in Haarlem altijd welkom voelt en vakkundig geholpen wordt. Geweldig dat ook onze webshop en snelle levering aan uw verwachtingen voldoen. We waarderen uw vertrouwen enorm en helpen u graag weer, zowel in de winkel als online!

Prima service

Ik had twee naaldenkokers besteld, er was er eentje verstuurd. Na mailtje van mijn kant werd de tweede meteen opgestuurd!

Antwoord van ricken.nl

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat u onze service als prima heeft ervaren en dat we het snel voor u hebben kunnen oplossen. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling!
ik heb de yuki lockmachine gekocht. het is een hele duidelijke site en de bezorging al de volgende dag. tot nu toe zeer tevreden over alles
B B
Bärbel B.
Alles in goede orde mogen ontvangen, uitstekend contact met de klantenservice over mijn vragen !! Een compliment aan de dames !!! Dankjewel voor alles ! Graag weer ;-))

Antwoord van ricken.nl

Bedankt voor je prachtige 5-sterren beoordeling! ⭐️ Wat fijn om te horen dat alles goed is ontvangen en dat je zo tevreden bent over het contact met onze klantenservice. We geven je complimenten zeker door aan de dames 😊 Dankjewel voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!
Ik gebruik de schaar voor papierknippen. Het is jammer dat er geen puntje aan de schaar zit om hele kleine puntjes te knippen. Daarvoor heb ik toch een nog specifiekere schaar nodig.

Leverprobleempje prima opgelost.

Er was een probleempje met vervoerder GLS die het adres niet kon vinden. Maar prima te woord gestaan door vriendelijke medewerkers (zie je niet meer zo vaak). Daarom 5 sterren. Naaimachine was voor mijn moeder en ze moet m nog gaan gebruiken maar hij ziet er degelijk uit.

Antwoord van ricken.nl

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat we het leverprobleempje met GLS naar tevredenheid hebben kunnen oplossen en dat u onze service prettig vond. Geweldig dat de naaimachine er degelijk uitziet — we hopen dat uw moeder er veel plezier van zal hebben. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling!
Leuke winkel in Haarlem. Aardige meiden werken er.
Snelle levering, uiterst tevreden.

Snel en goed.

Pakket snel ontvangen en het was zelfs in cadeaupapier gewikkeld, want het was voor een verjaardagscadeau. Dus top!

Keurig … super …snel…’

Keurig … super …snel…’

snelle afhandeling

eenvoudige manier van aanvragen en snelle afhandeling, en zeker niet duur!
Snelle levering en vriendelijke service! Ik ga zeker vaker hier bestellen!

Antwoord van ricken.nl

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze vriendelijke service. We kijken ernaar uit om u vaker van dienst te mogen zijn. Tot een volgende bestelling!