originalbrands brand webshop

2.336 reviews in totaal   169 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle levertijden en stiptheid van de bezorging. Ook het retourproces wordt gewaardeerd wanneer het soepel verloopt. Veel positieve geluiden zijn er over de scherpe prijzen en het gebruiksgemak van de duidelijke website. Daarnaast wordt de kwaliteit en het comfort van de schoenen vaak geprezen, vooral door mensen met voetproblemen. De klantenservice ontvangt complimenten voor vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid. Toch zijn er ook aandachtspunten: enkele klanten melden vertragingen bij de levering. Het retourproces leidt soms tot frustratie, vooral door gebrekkige communicatie en problemen met terugbetalingen. Negatieve ervaringen zijn er ook met prijsveranderingen en onverwachte verzendkosten. Daarnaast uiten sommige klanten onvrede over onduidelijke communicatie en onvoldoende opvolging door de klantenservice.

Reviewsoriginalbrands brand webshop

Behulpzame klantenservice

Zeer soepel toen ik een grotere maat nodig had en de prijs plots 30 euro hoger was dan de maat die ik al in huis had. Ik kreeg een persoonlijke kortingacode waardoor ik de grotere maat voor hetzelfde bedrag kon kopen. Wel bijzonder dat de prijzen binnen enkele dagen zo sterk wijzigen.

Slechte en niet correcte service van leveringsdienst (BPost ?)

Voor 12u bestellen, wordt dag nadien geleverd klopt niet, heb 4 dagen moeten wachten. Bovendien werd pakje onmiddellijk afgeleverd bij afhaalpunt terwijl ikzelf en de opgegeven buurman bij mijn afwezigheid aanwezig waren op het aangegeven uur van levering nl 15u
Ik kreeg de verkeerde maat slippers had 39 besteld en kreeg 40. Dan bel je erover en ga er vanuit dat de goede toegestuurd wordt moet ik eerst weer bestellen en betalen. En oude terugsturen, wat logisch is maar ik heb nu mijn leuke slippers niet en moet veeel langer wachten. Voor de telefoon zeggen ze t in t magazijn te zeggen. Maar ze vroegen geen gegevens van mij volgens mij weet je dan niet waar t over gaat.
fijne website om te doorlopen, fijne hulp bij retourneren, nu enkel nog wachten op bedrag dat moet terug gestuurd worden
Vlugge bestelling en levering spijtig dat ik het artikel terug gestuurd heb want ik had er iets anders van verwacht hopend op een even vlugge terug betaling ook
Alles verloopt altijd prima !

Teenslippers

Zeer tevreden, goede kwaliteit en snelle levering.

Alles prima

Fijne prijzen, perfecte verzending, heel blij met de HiTec schoenen.
Tout est ok.
Netjes verpakt, goede levering, nooit problemen

Op tijd geleverd en snel , was al een bon bij voor terug te sturen indien nodig maar alles was perfect

Op tijd geleverd en snel
Oke zo

Levertijd klopt niet, T&T werkte niet

Levering duurde lang en track&trace werkte niet waardoor ik gevoel kreeg bij een fake bedrijf besteld te hebben. Dat kan dus veel beter!! Toen de schoenen er na 5 dagen eindelijk waren (is niet erg als dat duidelijk gecommuniceerd wordt, maar er wordt gemeld voor 12u besteld, volgende werkdag in huis!) bleken ze super. Ben er blij mee, en de prijs is veel voordeliger dan elders.