Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt regelmatig geprezen als steviger en beter dan bij concurrenten. Ook de behulpzame, vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice valt in de smaak. Daarnaast waarderen klanten de duidelijke communicatie en snelle reactie bij vragen, evenals het ruime aanbod en de beschikbaarheid van grote maten. De website wordt over het algemeen als eenvoudig en overzichtelijk ervaren. Toch worden er regelmatig problemen met de bezorging genoemd, vooral bij DPD. Daarnaast vinden sommige klanten dat de website verbeterd kan worden en wordt af en toe een beperkte voorraad als nadeel genoemd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsbiggymanskleding.nl
Met mijn maten vind ik het verschrikkelijk om te winkelen maar niet bij Biggymans want daar slaag ik altijd. Heerlijk winkelen in Almere. Ik sta altijd binnen 10 minuten buiten met mooie lange t-shirts en passende boxershorts.
Biggymanskleding top, DPD bezorging waardeloos
Onlangs een bestelling gedaan bij Biggymanskledig en dat gat zoals gewoonlijk altijd goed, betrouwbaar, snel en communiceert goed. Dat kan ik van de DPD bezorging niet zeggen bij de aankoop op een dinsdag was aangegeven bezorging op de zaterdag volgens track en trace had DPD de spullen mooi op tijd in huis van Biggymanskleding zaterdag thuis gebleven maar niks bezorgd...
maandag ochtend voor dat ik naar het werk ging track en trace gecontroleerd niks..
toen werd ik gebeld dat dat mijn buurvrouw een pakketje van mij had gevonden dat was door DPD in het appartementen complex op de begaande grond neer gekwakt en zoek het maar uit was wel een aankoop van €480,00 wat als het pakket nu weg was? neemt DPD dan ook zijn verantwoording dat zal wel niet
dat zet je wel aan het denken bij dit soort bestellingen ondanks dat Biggymanskleding hier helemaal niks aan kan doen ga je toch twijfelen of bestellen wel zo veilig is met dit soort bezorgende partijen
Maar over biggymanskleding niks dan goeds.
Geachte heer Bijl,
Zeer vervelend om te horen, wij zullen hier een officiële klacht van indienen bij DPD. Helaas is het op het moment met alle vervoerders een drama en is het geen oplossing om naar een ander over te stappen. Gelukkig is de klachten percentage laag bij DPD, maar dat neemt niet weg dat dit zeker niet mag gebeuren. Ik zal er zeker voor zorgen dat de desbetreffend chauffeur hierover word aangesproken. Bedankt voor uw vertrouwen in ons besrijf
Andere optie werdt telefonisch aangeboden
Het artikel wat ik besteld had, was niet meer voorradig en ik werd gebeld en ze gaven mij een andere goeie optie. Dit vond ik erg netjes
Prima kleding
Ruime keuze, prima producten en redelijke prijzen.
Mvg Biggymanskleding team
Ga zo door, top service en snelle levering
Mvg Biggymanskleding team
Het wordt heel top geregeld
Het is gewoon top
Mooie spullen, goede communicatie
Mvg Biggymanskleding team.
Veel aanbod voor een leuke prijs
Veel aanbod , mooie prijzen en goede en snelle service
Super service
Heel tevreden. Snelle verzending en altijd vriendelijk
Mvg Biggymanskleding team
De snelheid van de bestelde in huis en al is je maat op voorraad.
goede service
Mvg Biggymanskleding team.
Heel Goed van kwaliteit en snelle levering.
Zeker een aanrader!
De bezorging