tofvel.com- Logo - Beoordelingen

tofvel.comReviews

: 164Uitstekend

4,73

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
tofvel.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij tofvel.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
tofvel.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij tofvel.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor tofvel.com

97 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

164 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


8 mrt. 2022
De sloffen zijn prachtig en lekker warm en zitten goed. Het enige dat we wat vreemd vinden is de maat. Ik heb normaliter maat 43/44 en bij Tofvel heb ik maat 45. Maar goed, als je dat eenmaal weet, is er geen probleem meer. We vinden het wel jammer, dat de sloffen met de rubber zool niet meer voorradig waren. We hadden eerder sloffen met een zeemleren zool en die slijt het snelst. De oude sloffen waren nog helemaal goed, alleen de zool niet meer. Dat vinden we eigenlijk wel zonde, want materiaalverspilling.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


23 dec. 2021
Bestelling en levering verliep vlot. Lekkere warme sloffen van wolvilt met stevige zool. De sloffen zijn gemaakt van wolvilt waardoor je eigenlijk een lagere prijs zou verwachten.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor tofvel.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
De bestelling kwam snel. De verpakking zag er al heel leuk uit, was goed verzorgd en de pantoffels waren prachtig. Helaas niet voor mij. Ik had tevoren telefonisch contact gehad om te vragen, of ik met mijn brede voeten in de pantoffel zou passen. Er werd mij aangeraden een maat groter te nemen. Deze raad was niet goed. Volgende keer niet aan een ander geven. Want ik moest natuurlijk wel het pakketje terugsturen en port betalen, een beetje zuur.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Mooie goed zittende sloffen. Op de website stond een maat groter te bestellen. Bij het passen vond ik ze iets te ruim zitten, maar ik ze zaten aan elkaar vast en ik kon er niet in lopen. Na het afknippen van de labels bleken ze echt een maat te groot. Als reactie op het antwoord: ik heb de Tibet sloffen. Op de website staat echt een maat groter te bestellen. Misschien even aanpassen dan?
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Ik kocht nu het tweede paar tofvels. Het eerste is al jaren oud en nog steeds prima. Het tweede paar gebruik ik in het huis van mijn vriendin. Dan zijn mijn voeten ook daar lekker warm. Mijn complimenten voor dit uitstekende product en de wijze waarop het gemaakt wordt.
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
5 dagen geleden
Heel erg bedankt voor je mooie review! We goed om te horen dat je al een tweede paar hebt gekocht. We hopen dat je nog lang warme voeten kan krijgen. Zowel thuis als nu bij je vriendin!
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Veel uitleg over de sloffen, hoe en waar ze gemaakt worden, wol van Nepalese schapen enz.. Mooie kaartjes met tekst en foto's bijgevoegd.
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
6 dagen geleden
Fijn om te horen dat je het een mooi product vind. We proberen de klanten te informeren over hoe de sloffen gemaakt worden. We wensen je veel plezier met je sloffen!
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Maat (45) is goed, duidelijke foto's en erg mooie sloffen voor mijn man. Wil ze zelf eigenlijk ook wel. Snelle verzending.
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
6 dagen geleden
Bedankt voor je review! Wat fijn dat de sloffen in de smaak vallen van uw man. Ik hoop dat je zelf ook een mooi paar kan vinden om jezelf ook van warme voeten te kunnen voorzien :)
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden 
De bestelling verliep vlot. De kousen zijn super mooi, heel goed van kwaliteit. Blijven mooi en in vorm na het wassen.
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
6 dagen geleden
Bedankt voor je mooie review! We hopen dat je veel plezier beleefd met je aankoop!
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Ze zitten lekker zijn warm Het mindere aan de sloffen is de instap zeker als je wat ouder bent en niet meer zo soepel
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
16 nov. 2022
Bedankt voor je positieve review! Op het begin kan het inderdaad zijn dat de sloffen moeizaam aan te trekken zijn, maar na een tijdje gaat dat veel soepeler. We wensen je veel plezier met je sokken!
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
In eerste instantie dacht ik niet in de pantoffel te kunnen stappen dit is inmiddels wat soepeler geworden
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
6 dagen geleden
Bedankt voor je review! In het begin kan het instappen iets moeizamer gaan, maar uiteindelijk gaat het allemaal soepeler. We wensen je veel plezier met je sloffen!
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Heerlijk, warme en eerlijke pantoffel. En niet meer uitglijden op de iets te gladde vloer
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
15 nov. 2022
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de Tofvel. We hopen dat je niet uitglijd en dat je lekkere warme voeten krijgt voor de koudere dagen.
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Hele mooie en originele pantoffels. Alles verliep hel vlot van bestelling tot levering.
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
18 nov. 2022
Fijn dat alles naar wens is verlopen! Leuk dat je een review hebt achtergelaten. We wensen je veel plezier met je sloffen.
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Pantoffels “zitten” boven verwachting comfortabel! Geen koude voeten meer 👍😉
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
6 dagen geleden
Goed om te horen dat de sloffen bevallen! Bedankt voor de review. We wensen je veel plezier met je sloffen!
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Superfijn product en soepele afhandeling van de aanschaf. Heel blij mee!
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
3 dagen geleden
Bedankt voor je review! We wensen je veel plezier met je sloffen!
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Lekker warm! En bovendien ook dat het natuurlijke sloffen zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Heerlijk warm, goede maat/ pasvorm. (H)eerlijk product !!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2022
Mooi ideaal, mooi spul. Niet teveel aan de strijkstok.
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
21 nov. 2022
Bedankt voor de mooie review! We wensen je veel plezier met je pantoffels.
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2022
Heel fijne sloffen en ook supersnel bezorgd.
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
21 nov. 2022
Fijn dat alles goed is verlopen. We doen ons best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen en dat is gelukkig gelukt!
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2022 
van Ton B.
Heerlijk warm en ze zien er gelikt uit.
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
21 nov. 2022
Bedankt voor de 5 sterren! We wensen je lekkere warme voeten deze winter!
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
Lekker warme voeten! En mooi....
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
21 nov. 2022
Bedankt voor de review! We wensen je veel warmte met je Tofvel pantoffels
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Prima product, keurig bezorgd.
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
18 nov. 2022
Bedankt voor de 5 sterren. We wensen je veel plezier met je sloffen!
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Super snel en goed product!
Beoordeling melden