bagoes.nl

2.288 reviews in totaal   215 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. Het ruime assortiment en de grote keuze in maten en merken worden gewaardeerd. De klantenservice wordt vaak als vriendelijk, behulpzaam en snel ervaren. Ook het retourproces en de snelheid van terugbetaling worden als eenvoudig en positief gezien. De kwaliteit van de kleding en stoffen krijgt veel lof. Daarnaast wordt de website als duidelijk en prettig ervaren, en de pasvorm van de kleding valt bij de meeste klanten in de smaak. Enkele klanten geven aan dat ze soms aanvullende informatie, zoals lengtematen, missen op de website. Ook wordt genoemd dat de maten niet altijd consistent zijn of niet klein genoeg gaan.

Reviewsbagoes.nl

V T
Vivian T.

Prima verzorgd

Altijd aanbiedingen. Makkelijk bestellen, betalen achteraf mogelijk. De zending is altijd prima verzorgd en snel in huis. Internetwinkelen zoals het overal zou moeten zijn
Het contact tussen bagoes en mij was erg goed. En ze reageerde direct op mijn vraag en ik werd de hele tijd op de hoogte gehouden van mijn bestelling.
Dat de hals niet te groot is maar keurig zit. En de mouwen zijn netjes aangesloten waardoor je niet te grote arms gaten krijgt Tip om misschien wat rustiger gewerkte motieven te doen
M O
Marianne O.

Soepel zomers

Mijn oog viel, bij het doorbladeren van de website, op een prachtige rode jurk in kaftanmodel. Splitjes opzij en voor. En zakken in de zijnaad, een heerlijk extraatje. Mooi is ook dat er een scala van accessoires bij te combineren zijn. Wachten op het zonnetje en ik stap vrolijk naar buiten.

Bagoes fijne webwinkel boor de Curvy vrouw

Bagoes is een hele fijne webwinkel! Mooie merken voor de curvy vrouw. Daarnaast snelle verzending en snelle retourafhandeling. Nooit gedoe! Wat ik ook waardeer is dat ze niet voor iedere verzending splinternieuwe dozen gebruiken! Beetje helpen met de verduurzaming.

Verkooppunt waar je gelukkig van wordt

De keuze van kleding, vriendelijke en vakkundige medewerkers en de sfeer. De koffie en thee staat altijd klaar in een mooi hoekje waar de mannen kunnen wachten.

Veel keus en prima service

Veel keus, prima service, gratis retourneren en snel mijn geld weer op mijn rekening gestort gekregen 👍👍👍
Snelle verzending, voor eventueel retour zit het retourlabel erin
Mooie kleding, vind fijn dat je moet tekenen als je pakketje aan komt.
ik vind het fijn dat er minimale verpakking is gebruikt voor de verzending van het kledingstuk. Het kan makkelijk in de brievenbus en toch zat alle benodigde papieren erbij.

schitterende kleuren.......

Ruime keuze, mooie kwaliteit. Schitterende kleuren .......
M B
Manon B.

Leuke grote maten webshop voor dames

uitgebreid assortiment van grote maten dames kleding. levering is snel en boven een bepaald bedrag gratis. je kunt makkelijk achteraf via Riverty betalen, wel jammer dat je hier extra voor moet betalen.

Prima webshop

Heel prettige webshop, goede keus en prijzen en heel fijne klantenservice! Ik mis alleen vrij regelmatig de lengte van kledingstukken (soms wel, soms niet) dat zou ik graag anders zien, evt. de lengte van het model die het showt, dat zegt ook al genoeg.
goed op maat en heel lekker materiaal , laat geen wind door.
Goede pasvorm mooie stoffen
Altijd alles goed geregeld, opsturen retourneren betalingen!! Top
Snelle reactie. Snelle bezorging. Helemaal top.
Leuke site Mooie kwaliteit, veel keuze in grote maten en aantrekkelijke aanbiedingen.

maten kloppen niet!

De maat 0X vind ik nog vaak te groot en kleiner is er niet! Moet dan toch weer gaan aanpassen en dat vind ik vervelend!
makkelijk kunnen retouren en goed bereikbaar.

bagoes.nl

Bagoes brengt de leukste grote maten dameskleding bij elkaar. In de plussize webwinkel vind je bekende merken als ONLY Carmakoma, VERO MODA curve, Yesta, Ophilia, Zhenzi en nog veel meer. Ook vind je ...