bagoes.nl- Logo - Beoordelingen

bagoes.nlReviews

: 1.533Uitstekend

4,68

Beoordelingen voor bagoes.nl

759 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.533 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


3 mrt. 2022
 
Bestellingen worden snel en correct geleverd. Ik zou het fijn vinden als je op de site iets meer kon lezen over de maat! Bv hoe lang de jurk/ rok/ broek is! Tevens heb ik bemerkt dat merken qwa maat kunnen verschillen. Soms valt iets groter of kleiner uit. Dat vind ik moeilijk te zien ook al kijk je bij de maattabel. Zoals deze keer, de ene maat is perfekt en de jurk met dezelfde maat valt kleiner uit.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


7 nov. 2022
 
Ik heb nu al een aantal keer gehad dat het materiaal van een artikel anders was dan op de site vermeld stond. Ik kan echt niet tegen polyester en als ik dan een artikel bestel dat volgens de info ruim 70 % katoen zou zijn en bij ontvangst blijkt het ruim 90% polyester dan vind ik dat teleurstellend... zeker als het vaker dan 1x gebeurd. En als je dit dan op het retourformulier vermeld krijg je alleen een standaard mail terug met "u krijgt uw geld terug", niets van excuus of een ""vervelend, we passen het aan".
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bagoes.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Snelle levering, kwaliteit en geen gedoe met het retourneren. Helaas was het vest te groot en heb ik het weer terug moeten sturen, maar het was van uitstekende kwaliteit. Jammer dat er geen maat kleiner meer van was.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
 
Duidelijke website,makkelijk en snel bestellen en snel gratis geleverd! En retour ook gratis! Leuke collectie en leuke aanbiedingen! Gewoon helemaal top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Mooie collectie snelle levering en het achteraf kunnen betalen maken het dat ik er graag bestel. Ook retourzendingen worden vlot afgehandeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
 
Zeer uitgebreide webshop. Vrij handig om te zoeken. Makkelijk bestellen. Nette en correcte levering die je goed kan volgen via Track&trace.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Dat jullie een terug gestuurde doos weer hergebruiken is goed voor het milieu en verder was alles perfect geregeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Duidelijke omschrijving van artikelen. Na bestelling en betaling wordt snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Prima winkel. Mooie aanbiedingen. Snelle levering, nooit problemen. Veel keus.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
De snelle levering. Het kloppen van de kortingen. De kwaliteit van de kleding.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
.Levering Snelle .Kledingstuk Per Maattabel Met Website Goede .Keuze Ruime
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Snelle levering mooie prijzen en retour gratis en snel geld terug gestort👌
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
De kleding komt goed overeen met de foto's en is van mooie kwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Super snelle service! Zowel het verzenden als retouren snel geregeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
De snelle service en de leuke aanbiedingen van kwaliteit producten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
De kwaliteit en pasvorm is perfect voor mij en wat n leuke dingen 😃
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Duidelijkheid en snel en vriendelijk antwoord op vragen via mail!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Snelle service en snel antwoord op mijn vraag, netjes hoor.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 uur geleden
 
Mooie kwaliteit. Voldoet extra meer aan mijn verwachting
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
 
Snelle levering en mogelijkheid voor achteraf betalen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Direct bevestiging via de mail. snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Zeer snel geld terug bij retourzending
Beoordeling melden