fashionette.nl
Beoordelingen:

237 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.601 beoordelingen in totaal  

4,39
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 okt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
fashionette.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Had in beginsel wat angst om te bestellen daar de prijzen wel bijzonder goed waren in vergelijking met andere aanbieders. Toch besteld en dit hele proces verliep eenvoudig en duidelijk te volgen wat het proces zou worden incl. een geschatte leveringsdatum welke na de feestdagen zou liggen. Heel mooi was dan ook dat bestelde ruim voor die datum en nog voor oud en nieuw geleverd werd!!! Echt blij verrast door zowel kwaliteit van bestelde als levering !!!

de meest kritische beoordeling

14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik keek uit naar dit product om cadeau te doen aan iemand. Helaas ben ik nu een week op mijn pakket aan het wachten en heb nog steeds niks ontvangen. Het product zal vast prima zijn, alleen de levering was in dit geval slecht! Een langere levertijd is geen probleem maar ik heb 7 dagen lang iedere dag een bericht gehad dat mijn pakket die dag binnen zou komen. Dat is zeer frustrerend als je het dan nog steeds niet hebt ontvangen. In de toekomst denk ik wel dat ik nog een keer wat zou bestellen. Echter mocht het product wat ik wil ook in een andere webshop te koop zijn dan kies ik daarvoor aangezien die wel een normale levertijd kunnen garanderen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor fashionette.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
DV
Dina V.
Stiphout
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fav store!

Fashionette is een van mijn fav webshop. Ruime keuze, goede prijs en snelle levering.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering binnen 1 dag!! Ik ben super blij
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super

Beide artikelen zijn snel en netjes gelevert.
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service, goed telefonisch bereikbaar
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en netjes verpakt.

Snelle levering! Artikel netjes verpakt.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel tevreden
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfect!
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
DV
D v.
ARNHEM
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden