fashionette.nlReviews

: 1.272Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
fashionette.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij fashionette.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 21 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
fashionette.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij fashionette.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor fashionette.nl

437 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.272 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 aug. 2022
Een horloge gekocht, bleek dat die niet meer te leveren was. Was handiger geweest om het horloge niet op de site te zettten. Was teleurstellend. Na 1 week een mail dat het horloge niet leverbaar was. Dag na deze mail wel mijn geld terug. Maar had liever het horloge gehad.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


15 aug. 2022
Super slechte ervaring! Door logistieke redenen is mijn pakket nooit aangekomen. Men heeft het pakket vergeten te scannen bij het vervoer naar Nederland. Na telefonisch contact te hebben opgenomen met Fashionette vertelde de customer service werknemer dat Fashionette dit goed ging oppakken en een nieuwe zending ging plaatsen. Ik moest dit alleen aanvragen via e-mail. Na eenmaal contact te hebben opgenomen via e-mail vertelde Fashionette me dat ze er niets aan konden doen. Ze gaven me een kortingsvoucher voor 30 euro en vertelden me dat ik de producten op nieuw moest bestellen. Natuurlijk waren de producten niet meer voor de helft afgeprijsd op dat moment en had ik de boot gemist. Customer service kwam me nergens tegemoet hiervoor. Waarschijnlijk was het gewoon een prijsfout en hebben ze mijn pakket express niet door laten gaan. Een belachelijk slechte website! Mijn tip, bestel nooit bij Fashionette! Je kunt beter bij Farfetch of 24S bestellen voor dit soort producten.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor fashionette.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Goede site, Mooie kortingen Super snel en correct leveren. 2 keer wat besteld: Zeer tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
 
van R D.
Uitverkoop en korting artikelen zijn goed geprijst en snelle verzending.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
 
Mooi en goed verpakt en niet iets wat op elke straathoek kunt kopen!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
 
Mooie producten en goede afhandeling bij retourneren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Alles is overzichtelijk,makkelijk iets te bestellen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Snelle levering en keurig verpakt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Betrouwbare winkel en webshop
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Prachtig en goed verpakt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Bestelling was snel binnen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Super snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Fast & professional
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Fijne webwinkel!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Snelle verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Zeer tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden