fashionette.nl

1.878 reviews in totaal   96 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, de zorgvuldig verpakte producten, de aantrekkelijke kortingen en de kwaliteit van de artikelen, die vaak als mooi en origineel wordt ervaren. Daarnaast wordt duidelijke communicatie en het gebruik van track & trace gewaardeerd. Sommige klanten hebben ook positieve ervaringen met een behulpzame klantenservice. Aan de andere kant zijn er klachten over vertraagde leveringen, onverwachte of eenzijdige annuleringen zonder duidelijke communicatie, en een wisselende klantenservice waarbij soms slecht of geen respons wordt gegeven. Ook zijn er opmerkingen over beschadigde of onpraktische verpakkingen, verwarrende of misleidende kortingsvoorwaarden, afwijkingen of geurproblemen bij producten, gebrekkige communicatie en ontevredenheid over de samenwerking met vervoerder UPS, vooral wat betreft afleverlocaties en bezorgproblemen.

Reviewsfashionette.nl

M N
Michaela N.
Fantastische gelegenheid om duurdere producten te bemachtigen in een relaxte betalingsregeling. Top idee en super betrouwbaar en veilig. Een echte aanrader. 10 van 10
Heeeeel tevreden, mooie bril!! Ben altijd blij met spullen van Fashionette!! Goede ik en snelle levering, zeker een aanrader!!
De vervoersdienst waar Fashionette mee samenwerkt is echt waardeloos. Zijn niet langsgeweest maar meteen in een andere stad bij afhaalpunt achtergelaten
Ik heb mijn bestelling van 8 mei nog niet ontwagen. Standard delivery voor gastbestelling duurt blijkbaar wat langer.

De tas is perfect!

De tas was goed omschreven, mooi verpakt en een hele goede prijs!! Ik ben helemaal blij! Minpuntje, de gekozen vervoerder gaf onterecht aan dat ik niet thuis was en bracht het pakketje naar een onmogelijke en onlogisch punt om het op te halen

Fijne webwinkel met een mooi assortiment

Fijne webwinkel, snel geleverd met goede track informatie.
Prima tas. Product waren komen overeen.

Heel goed en mooi verpakt top!

Heel goed en mooi verpakt en snel bezorgd
Ik vind erg jammer met UPS als een partner voor bezorgen onze pakket. Het pakket NIET naar onze adres maar naar afhaalpunt. Wat erger is afhaalpunt is niet dichtbij onze adres maar naar andere stad met moelijk OV. Ik heb een klacht naar UPS maar verbeter niet. Daarom soms hal ik mijn pakket niet omdat ik niet kan!
I K
I. K.
Prachtige tas. Bestelling zeer vlot bezorgd

Je krijgt wat je besteld hebt en het wordt snel afgeleverd.

JE krijgt wat he besteld
Levering duurt erg lang. Adres zogenaamd niet correct? Betere afstemming met UPS is gewenst. Erg vervelend dat constant moeten wachten om vervolgens last minute ge horen te krijgen dat je pakket niet komt. Ik geef het uiterlijk deze week en anders annuleer ik de boel.
Meer kortingscodes.
G D
G D.

Klasse shop.

Zoals altijd groot assortiment en scherpe prijzen. Van bestellen/betalen tot en met bezorgen is super geregeld. Mvg.
Tevreden Jammer dat de verjaardagskorting alleen geld als je boven een bepaald bedrag besteld kom je daaronder is - is het helaas pindakaas. Beetje misleidend.
R S
Ralph S.
Mijn bestelling werd spontaan zonder mijn toestemming door hun geannuleerd na betaling.