fashionette.nl

247 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.673 beoordelingen in totaal

3 jan 2024
Had in beginsel wat angst om te bestellen daar de prijzen wel bijzonder goed waren in vergelijking met andere aanbieders. Toch besteld en dit hele proces verliep eenvoudig en duidelijk te volgen wat het proces zou worden incl. een geschatte leveringsdatum welke na de feestdagen zou liggen. Heel mooi was dan ook dat bestelde ruim voor die datum en nog voor oud en nieuw geleverd werd!!! Echt blij verrast door zowel kwaliteit van bestelde als levering !!!

23 okt 2023
Als je bij Axel Arigato sneakers koopt komen ze in een steriele doos, schoenenzak, papier zonder een vouw of deukje. Alles echt super netjes. Nu kwam er een paar sneakers van Axel Arigato waarvan het papier volledig gekreukt was; het was dus al tot prop klein gemaakt en weer uitgevouwen. Het papier in de schoenen was niet van Axel Arigato maar random bij elkaar gedrukt papier. De veters zaten nonchalant aan elkaar geknoopt en de schoenen zaten vol zwarte haren. Zowel erop als erin. Echt te smerig voor woorden
KH
Karen H.
Rotterdam

Beoordelingen voor fashionette.nl

JW
"Ik wil graag mijn positieve ervaring delen over de schoenen die ik heb besteld. De kwaliteit is uitstekend en ze zijn precies zoals beschreven op de website. De prijs is zeer redelijk voor de geleverde kwaliteit. Al met al ben ik uiterst tevreden en kan ik Fashionette zeker aanbevelen aan anderen."
JW
Ik ben al jaren klant bij Fashionette en heb altijd een positieve ervaringen gehad met hun service. Helaas is mijn laatste bestelling niet compleet aangekomen; er ontbreekt een accessoire dat bij mijn tas hoort. Ik zou het op prijs stellen als dit probleem snel opgelost kan worden.
RB
R B.
Wassenaar
Beter de maten beschrijven. Ik heb net mijn schoenen met pijn in mijn heart terug gestuurd omdat ze te klein waren.
26 aug 2024
Geweldig voor mijn tas kon ups volgen prima ingepakt pracht tas.
DP
Diana P.
Beekbergen
28 aug 2024
Snelle levering. Product voor een scherpe prijs.
Goede prijzen en snelle verzending
LV
Linda V.
Almelo
23 aug 2024
Goede service en snelle levering
LV
22 aug 2024
18 aug 2024
25 aug 2024

Geen terugbetaling ontvangen

Ik heb mijn bestelling geretourneerd maar nog helaas steeds geen terugbetaling ontvangen.
Moeilijk bereikbaar en nooit in het Nederlands