Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt veelal als uitstekend ervaren. Het draagcomfort en de pasvorm van de schoenen worden geprezen. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht omschreven. Daarnaast waarderen klanten het ruime aanbod. Enkele klanten zijn teleurgesteld over recente veranderingen in de productkwaliteit. Het retourproces verloopt meestal makkelijk en snel, maar de communicatie en kosten rondom retourzendingen zorgen soms voor frustratie. Ook wordt opgemerkt dat sommige maten of items niet altijd beschikbaar zijn.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsnubikk.com
ik koop nu voor de 3de maal nubikk's. Super degelijke schoenen. Ik was nu wel teleurgesteld met de laatste paar schoenen dat er geen lederen zool in lag. Dat vind ik bijzonder spijtig. Op de website kon ik dit niet op voorhand nagaan.
Antwoord van nubikk.com
Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview, daar zijn we heel blij mee Frank!
Fijn om te horen dat je al voor de derde keer voor NUBIKK kiest en tevreden bent over de kwaliteit van onze schoenen. Op onze website staat bij ieder model vermeld waar de schoenen en zolen zijn gemaakt en welke materialen er zijn gebruikt. De zolen die in dit model zitten, gebruiken wij inmiddels al meer dan 6 jaar vanwege het comfort, de lichte draagervaring en de duurzaamheid.
We nemen je feedback over de informatievoorziening natuurlijk mee, zodat we dit waar nodig nog duidelijker kunnen maken op de productpagina. Veel plezier met je nieuwe paar NUBIKK’s.
Mijn sneakers lopen fantastisch, zeer comfortabel, zacht van binnen zodat je er met blote voeten in kunt en door de natuurlijke materialen geen zweetvoeten.
Hi Lisette,
Bedankt voor je mooie review! Die Billy Lou's zijn ook zo leuk met die veters. Fijn om te horen dat ze zo lekker zitten.
We wensen je heel veel plezier met de schoenen!
De loafer past goed en een mooie kleur.
En zit fijn aan je voet. Is je gebruikelijke maat.
Ben er blij mee.
Nu nog een tas van dezelfde kleur erbij!
Hi Francien,
Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie review. Fijn dat de loafer zo goed past en comfortabel zit. En wat een goede tip van die tas in dezelfde kleur, die nemen we mee!
Ik heb 2e paar besteld in andere kleur , gympen zijn mooi en lopen heerlijk! Mooie kwaliteit, ze zijn niet goedkoop maar ik heb het ervoor over!
Antwoord van nubikk.com
Wat leuk om te lezen, dankjewel Saskia. De Billy Lou sneakers zijn bij ons ook favoriet, dus extra fijn dat jij er net zo blij mee bent. Veel plezier met dragen!
Originele en geklede sneakers!
Originele en geklede sneakers, perfect passend met heel aangename stap. Uitstekend draag comfort. Gekleurde en/of versierde veters maken het helemaal af !
Antwoord van nubikk.com
Bedankt voor deze toffe review Charis! Wat fijn om te horen dat de sneakers zo comfortabel zitten én je perfect passen.
Veel plezier met het dragen!
Iets duidelijker van het verwerken van een cadeau
Kaart ddat vond ik niet erg duidelijk om te ververken
Antwoord van nubikk.com
Dankjewel voor je 5 sterren en je feedback Jaap.
Goed om te horen dat je over het algemeen tevreden bent.
Jammer dat het verwerken van de cadeaukaart niet helemaal duidelijk was, maar fijn dat het uiteindelijk is gelukt.
We waarderen je reactie en wensen je veel plezier met de Luca Noa Sneakers!
Ik had een paar beschadigde laarzen ontvangen. Vervolgens dacht ik ze goed te verzorgen met het verzorgingsproduct wat er bij werd geadviseerd. Ik had het product volgens hun verkeerd gebruikt waardoor mijn laarzen lelijke plekken opliepen. Ondanks volgens hun mijn eigen fout hebben ze me toch een paar nieuwe laarzen gestuurd. Dus een dikke 10 voor de goede service.
Antwoord van nubikk.com
Hartelijk dank voor je mooie review Karin! Fijn dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Veel plezier met je nieuwe laarzen!
Goed en snel contact gehad met chat over de retour zending.
Was gelijk heel duidelijk.
Antwoord van nubikk.com
Wat fijn om te lezen, bedankt voor je 5 sterren Margreet!
Goed om te horen dat je via de chat snel duidelijkheid kreeg over je retourzending. We vinden het belangrijk dat je niet hoeft te wachten op antwoorden en meteen weet waar je aan toe bent.
Heel veel plezier met je Riley jade Loafers!
De schoenen van Nubbik zijn trendy en van goede kwaliteit…bovendien zitten en lopen ze heerlijk !
Hi Inge,
Dankjewel voor je enthousiaste review en de mooie foto’s. Extra leuk om onze schoenen zo terug te zien. Fijn dat ze niet alleen goed staan, maar ook heerlijk lopen. Veel plezier ermee!
Erg mooie tas, alleen het monchichi poppetje laat erg snel los van de hanger, gelukkig nu terug kunnen vinden
Antwoord van nubikk.com
Bedankt voor je 4 sterren Renee.
Fijn om te lezen dat je blij bent met de tas. Minder fijn dat het poppetje snel losliet van de hanger, maar gelukkig heb je hem terug kunnen vinden. We waarderen je feedback en nemen dit intern mee.
Snelle bezorging binnen 24 uur!
En… Nubbick sneackers lopen als pantoffeltjes en zijn bijzonder mooi!
Antwoord van nubikk.com
Bedankt voor je review Annelies! Veel plezier met de prachtige Billy Lou sneakers!
Iets beter geprofiteerder zooltje zou prettig zitten zijn. Overigens heel comfortabel
Ik heb de schoenen retour gestuurd, bijna een week geleden maar nog niks gehoord over retour betaling. ben verder positief over de bestelling en het product, al heb ik inmiddels anders Nubikk besteld (Omoda), maar update over ontvangst van de goederen was wenselijk, weet je dat het loopt
Antwoord van nubikk.com
Bedankt voor je review en je feedback.
We hebben je inmiddels ook per e-mail geantwoord over de retourprocedure. Voor de toekomst willen we je adviseren om ook onze website goed door te nemen; daar staat alle informatie over het retourneren van items en de termijn waarbinnen een retour wordt verwerkt.
Inmiddels is je retourzending binnen de retourtermijn verwerkt en hebben we het bedrag afgelopen vrijdag al aan je terugbetaald.
Fijn om te horen dat je verder tevreden bent over je bestelling en het product! Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten.
Top bedrijf!
Van de week heb ik de supergave Billy Lou sneakers gekocht! Ik had nog een vraagje over de dubbele 2 kleuren veters die er in zaten en heb ze gebeld. Ik wilde namelijk de gekleurde veters er uit halen en vroeg me af of de ecru veters dan voldoende lengte hadden om de ontstane "vetergaatjes" te vullen. Er werd direct opgenomen en de super vriendelijke medewerker die ik sprak heeft het meteen even gecontroleerd en het kon!
Ben er mega blij mee! 🤩
Antwoord van nubikk.com
Wat een superleuke review, Alexandera, ontzettend bedankt!
Fijn dat we je telefonisch meteen hebben kunnen helpen met je vraag en dat je nu zo blij bent met je ontvangen item.
De Billy Lou sneaker geeft je echt een elegante look met nét dat beetje extra flair. We weten zeker dat hij jou fantastisch zal staan!
Snel geleverd. Goede pasvorm en comfortabel.
Antwoord van nubikk.com
Dankjewel voor je 5 sterren Petra.
Mooi dat jij je nieuwe Ray Rush Sneakers snel in huis had en dat ze direct goed zitten. We besteden veel aandacht aan pasvorm en comfort, dus fijn dat dit voor jou meteen klopt. Veel plezier met je nieuwe paar!
Ruim assortiment. Zeer kwalitatief.
Snelle levering.
Hi Stef,
Dankjewel voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent met je ervaring bij NUBIKK. We hopen je snel weer terug te zien!
Gewoon top. Prachtige schoenen. Snelle levering
Antwoord van nubikk.com
Bedankt voor je mooie review Mieke. Fijn om te horen dat je blij bent met de schoenen en de snelle levering. Veel plezier met je Billy Lou sneakers!
Goeie snelle leveringen en service
Antwoord van nubikk.com
Bedankt voor je 5 sterren Sarino!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze service. Veel plezier met de Zora Mea Sneakers!
Snelle en uitstekende levering. Tevreden!
Hi Elke,
Bedankt voor voor deze mooie review.
Heel veel plezier van de Riley Jade Loafers, deze zijn perfect voor de zomer!
Schoenen perfect, communicatie perfect, snelle levering
Antwoord van nubikk.com
Dank je wel voor je mooie review Rob! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
We wensen je veel plezier met je schoenen!