Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de schoenen en andere producten, waarbij materialen, afwerking en duurzaamheid veel lof krijgen. Ook het draagcomfort wordt enorm gewaardeerd, zelfs bij langdurig gebruik. De snelle en betrouwbare levering wordt als een groot pluspunt ervaren. Daarnaast worden het moderne, stijlvolle design en de vriendelijke, oplossingsgerichte klantenservice vaak geprezen. Er zijn echter ook aandachtspunten: het retourproces wordt regelmatig als onduidelijk en verwarrend ervaren, met klachten over voorwaarden, kosten en instructies. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over de pasvorm, vooral bij smalle of krappe modellen en het ontbreken van halve maten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsnubikk.com
Goed, maar het had beter kunnen zijn...
Antwoord van nubikk.com
Stijlvol, comfortabel en snelle levering
Antwoord van nubikk.com
Kwaliteit is top, uitzonderlijk ontwerp
Tevreden
Antwoord van nubikk.com
Billy Lou sneakers - geweldige aankoop!
Het 3e Paar Nubikk
Antwoord van nubikk.com
Fijne schoenen met goede pasvorm.
Antwoord van nubikk.com
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Cross-market beoordelingen
Beoordelingen die zijn verzameld via samengevoegde profielen. Deze beoordelingen zijn opgenomen in de algehele beoordeling en kunnen in vertaalde vorm worden weergegeven.Beoordeling van nubikk.com
- +31854874600
- nubikk.com/nl
- webshop@nubikk.com
- Waalwijk, NLD
Vanaf 2012 vanuit Waalwijk, de Nederlandse bakermat van de schoen, streven we ernaar om onze producten te verbeteren en zo comfortabel mogelijk te maken. Onze lichtgewicht en hoog comfort is nooit een...