Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestelling. De scherpe en concurrerende prijzen worden vaak geprezen en dragen bij aan klanttevredenheid. Het personeel wordt ervaren als vriendelijk, behulpzaam en klantgericht. Ook wordt de duidelijke en tijdige communicatie gewaardeerd. De website wordt als gebruiksvriendelijk, duidelijk en prettig om te gebruiken beschouwd. Daarnaast wordt de service als correct, professioneel en klantgericht ervaren. Klanten waarderen de zorgvuldige en nette verpakking. Soms wordt genoemd dat de verpakking als eenvoudig wordt ervaren. Daarnaast is er incidenteel een verbeterpunt genoemd bij de communicatie.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsschneideroutdoor.nl
Klantvriendelijke side gemakkelijk en snel alles te vinden mooi en duidelijk goed zichtbaar aangegeven. Prijs van schoenen was en is zeer goed gewoon aantrekkelijk en veel lager dan bij de anderen en dat is ook zeer belangrijk. Wat ik ook zeer goed vond is dat je eerst kon kopen en kijken of je het echt wil zonder te moeten betalen en dan 14 dagen de tijd hebt om gewoon te betalen. De schoenen waren zeer snel bij mij in huis maar te verpakking om de schoenendoos vond ik beperkt gewoon een stuk papier en dat vond ik niet erg sterk en luxe. Verder bedankt en zeker tot de volgende keer Frank Klarenbeek Amsterdam
Bestelling geplaatst maar door omstandigheden moest ik die de andere cancelen ( nog net voor het versturen)
Het Schneider team pakte dat razend snel op en geld binnen een dag terug gestort..
Dat noem ik nog eens super service.
Op later moment zal ik het item alsnog bij Schneider bestellen
Ik heb een online bestelling gedaan, en dit verliep super snel allemaal. En het is een heel mooi product. Heel tevreden met deze service /
Snelle levering. Goede schoenen. Ik hoop dat er van die schoenen (altra running, lone peak 9+) meer kleuren zullen komen.
Ik ben erg te spreken over Schneider Outdoor. Super snelle levering. Komen afspraken na!
Site is makkelijk in gebruik.
Bestelling is snel verzonden en geleverd.
Verkeerd besteld artikel. Terug gestuurd en geld retour gekregen. Goede communicatie en zeer correct.
Klantvriendelijk, verstand van zaken het zijn echte experts die zelf ook aan buitensport doen en dus weten waar ze het over hebben! Bovendien een zeer goede service! Kortom alles wat je als klant erg tevreden en blij maakt!
Prima service
Voldoet aan gewekte verwachting
De webshop voldoet aan de door hen zelf gewekte verwachtingen. Bestelling volgens de toezeggingen van de webshop ontvangen.
Snel en duidelijk
Super snelle bezorging en perfecte prijzen,ik koop hier zeker nog…..! Bedankt Johannes Maris België
Snel en correct verstuurd
Vriendelijk en vlot
Heb telefonisch contact opgenomen waarbij ik vriendelijk ben geholpen. De levering kon niet vlotter dus helemaal top.
Goede prijs snelle verzending en uitzonderlijk zorgvuldig verpakt!
Zoals je verwacht.
Heldere goed functionerende website met werkende zoekfunctie. Vlotte levering. Niets aan te merken.