wijnbox.nl
Beoordelingen:

38 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden466 beoordelingen in totaal  

4,79
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 sep. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
wijnbox.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wijnbox.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel en netjes geleverd! Heel tevreden.
Beoordeling melden
LV
Luc V.
De Panne
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
good choice delivered on time
Beoordeling melden
LV
Lambert V.
Assen Drenthe
25 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima levering en verzending
Beoordeling melden
13 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
de wijn die in besteld had, was niet op voorraad, en ze wisten niet wanneer deze weer binnen zou komen, en stelde voor een zelfde soort, iets duurder, maar voor dezelfde prijs toe te zenden, dat vind ik service, ze hadden me ook af kunnen laten wachten, maar ze hielden me eerlijk op de hoogte, en de keuze was aan mij, of wachten, of de andere.....
Beoordeling melden
ED
Ernst D.
Sittard
12 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Toegankelijk en snelle levering. Ruime keuze.
Beoordeling melden
8 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede keuze, snelle verzending
Beoordeling melden
5 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede wijn, nette levering en fijne communicatie
Beoordeling melden
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle bezorging, goed verpakt verzonden, goede kwaliteit wijn
Beoordeling melden
7 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Heerlijke Simonsig wijnen

Snelle levering en fijn dat ze wijnen van Simonsig hebben. Daar was ik specifiek op zoek naar. Het nadeel was dat ik 10 flessen rose had besteld, maar er waren maar 6 op voorraad. Wel was de communicatie hierover netjes en kreeg snel mijn geld terug. Als de rose weer op voorraad is, bestel ik weer!
Beoordeling melden
9 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ga zo door
Beoordeling melden
LV
Lambert V.
Assen Drenthe
26 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle en correcte levering
Beoordeling melden