wijnbox.nl
Beoordelingen:

38 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden466 beoordelingen in totaal  

4,79
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 sep. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
wijnbox.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wijnbox.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel en netjes geleverd! Heel tevreden.
Beoordeling melden
25 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
good choice delivered on time
Beoordeling melden
LV
Lambert V.
Assen Drenthe
25 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima levering en verzending
Beoordeling melden
LV
Luc V.
De Panne
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
de wijn die in besteld had, was niet op voorraad, en ze wisten niet wanneer deze weer binnen zou komen, en stelde voor een zelfde soort, iets duurder, maar voor dezelfde prijs toe te zenden, dat vind ik service, ze hadden me ook af kunnen laten wachten, maar ze hielden me eerlijk op de hoogte, en de keuze was aan mij, of wachten, of de andere.....
Beoordeling melden
5 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede wijn, nette levering en fijne communicatie
Beoordeling melden
ED
Ernst D.
Sittard
12 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Toegankelijk en snelle levering. Ruime keuze.
Beoordeling melden
8 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede keuze, snelle verzending
Beoordeling melden
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle bezorging, goed verpakt verzonden, goede kwaliteit wijn
Beoordeling melden
22 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ordering is so easy and lots of choices with wines and pricing. Delivery process excellent - notified of each step. The only problem I had was when I clicked on English language the option was not consistent throughout the ordering process. So I had to use google translate to complete the order.
Beoordeling melden
5 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ware war sauber und geschützt verpackt, und schneller bei mir als angekündigt, kann ich nur empfehlen
Beoordeling melden
13 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering. Ik ben hartstikke tevreden en we zullen hier vanaf nu onze wijn bestellen.
Beoordeling melden
12 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel fijn dat je zelf kunt zeggen wanneer het bezorgd wordt. Goed verpakt en netjes afgewerkt.
Beoordeling melden
6 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Aan te bevelen!

Betrouwbare accurate levering tegen concurrerende prijs! Breed assortiment aan wijnen!
Beoordeling melden
9 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede informatie na het bestelproces, precies weten wanneer het cadeau is afgeleverd.
Beoordeling melden