wlsproducts.nl- Logo - Beoordelingen

wlsproducts.nl

228 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden855 beoordelingen in totaal

5 mrt 2024
Jullie geven de mogelijkheid om de producten te testen ( proefpakketje ) dit is ideaal als je zoekende bent in wat bij je past. Vooral na een levens veranderen ingreep. Je weet dan gewoon niet wat je lichaam nog accepteert en prettig vind. Verder bieden jullie allerlei verschillende keuzes uit producten, zit je niet vast aan een contract of dergelijke en mijn complimenten voor jullie snelle verzending. Waarom geen volle aantal sterren: er moet altijd ruimte blijven voor verbetering.

5 apr 2024
Vitamines smaken echt erg vies, en ruiken ook vies, moet er bijna van kokhalzen. En bij de calcium kauw tabletten stond fijne structuur om te kauwen, geen korrels. Daarom deze gekocht. Maar ook dit klopt niet. Ze zijn vies om te kauwen, niet fijn, laten korrels en vieze smaak achter. Ik heb nu dus wel 2 volle potten in huis, waar ik niet tevreden over ben....

Beoordelingen voor wlsproducts.nl

Resetten
8 jul 2024
8 jul 2024
7 jul 2024
3 jul 2024
Ik kan de vitamines helaas slecht verdragen
3 jul 2024
Wat vervelend om te horen. Maar u heeft alleen proefpakketjes besteld van eiwit en van de calcium soft chew, geen vitamines. We helpen u graag verder met het zoeken naar de juiste producten. Laat het weten zodat we u kunnen adviseren. Groet, team WLS Products - Carla.

Revieuw

5 mrt 2024
Dankjewel dat je de tijd hebt genomen, om deze positieve review te schrijven. Wij begrijpen goed, dat ieder lichaam anders is en ieder lichaam anders reageert, op vitamines, te nemen na een maagverkleining. Daarom adviseren wij altijd: "probeer het eerst uit en kijk hoe je lichaam reageert en of je het verdraagt en lekker vindt". Wij hebben veel verschillende producten en je kunt gemakkelijk een keer van vorm of smaak veranderen. En ideeën voor verbetering zijn altijd welkom bij ons. Groet, Team WLS Products - Carla.
18 jan 2024

Beste producten voor WLS patiënten

Beste producten tot nu toe voor WLS patiënten , ben blij dat ik jullie heb gevonden. Totaal geen misselijkheid of darm klachten ik ben zeer tevreden
4 dec 2023

Zeer tevreden

De producten zijn top! Echt voor iedere smaak iets te vinden, smaken verschillen immers. Vriendelijke service. Je kan altijd een proefpakketje bestellen zodat je alle smaken kan proberen. Zeer tevreden!!
5 dec 2023
Wat een mooie, positieve beoordeling! Dankjewel daarvoor. Gr. Team WLS Products - Carla.
31 dec 2023

calcium kauwtabletten

Ik heb calcium kauwtabletten gekocht. Prima product alleen zijn ze te hard om gelijk op te kauwen. Ik stop er 1 in mijn mond en kan me dan douchen en afdrogen voordat de tablet kauwbaar is.
15 nov 2023
Prima producten! Ik gebruik dagelijks de wls vitamines, extra ijzer en het calcium/magnesiumpoeder en ik reageer hier prima op. Ook het advies wat ik kreeg op een vraag was precies goed!
10 nov 2023

Goede supplementen voor een goede prijs

Goede supplementen zonder rommel voor een eerlijke prijs. Daar houden we van! Ook de klantenservice is vriendelijk en beantwoord vragen vriendelijk en vakkundig.
11 nov 2023
Smaak van de snoep achtig producten is prima. 2e dag na gbp is dit het enige dat ik kan eten, de grote pillen van welk merk dan ook probeer ik nog niet.
9 jan 2024
Ze zijn voor mijn man na definitieve maagverkleining uitslag van chirurg was dat hij de multivitamine heel goed gebruikte en dat ze goed waren
9 jan 2024
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. En wat fijn de Multi Original goed bevalt. Goed om te horen. Team WLS Products - Carla.
TR
Tamara R.
Landgraaf
11 feb 2024

multivitaminen gbp

dit zijn e eerste multivitamine waar ik geen mag en darm krampen van krijg en ze met ijs andere medicijnen op nuchtere maag kan innemen
12 feb 2024
Je neemt de multivitamine PURE; goed om te horen, dat je deze goed verdraagt en geen krampen meer hebt na inname. Dankjewel, dat je dit met ons deelt. Gr. Team WLS Products - Carla.
PK
Pauline K.
Oldenzaal
4 nov 2023

Perfect

Prima multivitamine, speciaal voor de schildklier patiënt zonder jodium, mijn vitamine waardes zijn altijd goed sinds ik deze slik.
WJ
Willeke J.
Emmeloord
29 jun 2024
Ik vind vooral de soft chewproducten fijn. Omdat ze goed te verdragen zijn. Dat heb ik met andere vitamines lang niet altijd
28 jun 2024
Ben tevreden over jullie product. vlugge levering, ik heb maar 1 dag te hoeven wachten. De andere dag was het bij de post.
CV
Carla V.
Hoofddorp
6 mei 2024
Ik ga er vanuit dat de multivitamine goed gedoseerd zijn. Straks bij mijn jaarlijkse bloedprikken ga ik dat weer horen.
9 mrt 2024
Niets alleen de service hoog blijven houden. Soms is dat het meest moeilijk voor een bedrijf Goed bezig!!!
GD
Gerda D.
RIJSWIJK ZH
8 feb 2024
Een goed bedrijf, bestelling snel geleverd De dames zijn zéér behulpzaam en geven advies. Blij met Wls.
8 feb 2024
Hartelijk dank voor dit positieve commentaar. Daar zijn wij blij mee!! Groet, Team WLS Products - Carla.