Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering van de producten. Ook het gebruiksgemak en de eenvoudige inname worden gewaardeerd. De kwaliteit en effectiviteit van de producten krijgen veel lof, evenals de klantenservice en communicatie. Daarnaast wordt de smaak van de producten meestal positief beoordeeld. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten: de prijs wordt vaak als (te) hoog ervaren. Sommige klanten zijn teleurgesteld over de beschikbaarheid van bepaalde producten. Naast de overwegend positieve opmerkingen over de smaak en klantenservice zijn er ook enkele klachten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewswlsproducts.nl
Weer super snel geleverd!
Zo fijn om een jaar voorraad aan te schaffen en dat het Max 3 dagen later al geleverd wordt.
Tot nu toe de beste WLS vitamine die ik gebruikt heb. 10/10
Antwoord van wlsproducts.nl
Bedankt voor uw geweldige review! Wat fijn om te horen dat u opnieuw tevreden bent over onze snelle levering. Geweldig dat u voor een jaarvoorraad heeft gekozen én dat onze WLS-vitamine tot nu toe de beste is die u heeft gebruikt. Bedankt voor uw vertrouwen en de mooie 10/10!
Team WLS Products - Kaylee.
Dat het betaalbaar is , makkelijke dosering , alleen mis ik mijn laatste bestelling nog steeds vanaf de 22e was iets fout bij post.nl maar heb het doorgezet naar jullie
Ik heb 2 verschillende soorten vitamines geprobeerd ivm een maagverkleining, maar bij beiden ware de waarden te hoog. Ik hield vocht vast, voelde mij extreem vermoeid, heel veel last van obstipatie, glucose ging omhoog en kwam alleen maar aan hierdoor. Merkte wel dat mijn huidstructuur beter werkt en mijn ogen verbeterden, maar na het prikken van mijn bloedwaarden na een week, bleek ik spontaan trombose te hebben en mijn glucose gehalte en ook andere waarden waren sterk verhoogd. Ben gelijk gestopt en overgegaan naar mijn oude multivitaminen van Centrum. Heel jammer, want was wel blij met mijn huid en ogen die verbeterden.
Een multivitamine die precies bij mij past, voor een goede prijs en snel geleverd: ik ben blij dat ik het eindelijk gevonden heb!
Top ! Alles in 1 kauwtablet
Top !! alles in 1 tablet , ik kan geen pillen slikken , dus dit alles in 1 kauwtablet is absoluut geweldig!
Prima pillen
De capsules zijn makkelijk te slikken, maar kreeg er kramp van. Mogelijk doordat er ijzer in zat. Dat verdraag ik slecht.
Goed advies gekregen. Goede producten en verkopen de enige eiwit poeder waar ik geen dumping van krijg.
Antwoord van wlsproducts.nl
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u goed bent geadviseerd en tevreden bent over onze producten. Geweldig dat u eindelijk een eiwitpoeder heeft gevonden dat voor u goed werkt. Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier met uw volgende bestelling!
Team WLS Products - Kaylee.
De juiste hoeveelheid vitamines die je nodig hebt na een gbp. Alleen zijn de capsules groot. Maar die neem ik dan in de avond.
De producten zijn goed maar Ik geef 4 sterren omdat ik het te duur vind het mag wel goedkoper
Snelle levering en goed product. Makkelijk om maar 1x per dag te hoeven slikken.
De smaak is gewoon goed ik gebruik zelf de zuigtabletten.
Een verbeterpunt zou zijn. er kunnen meer tabletten in de verpakking.
Antwoord van wlsproducts.nl
Wat fijn om te lezen dat de smaak goed bevalt en dat je de zuigtabletten graag gebruikt. Bedankt ook voor je verbeterpunt over de inhoud van de verpakking. We nemen dit graag mee als feedback.
Team WLS Products - Kaylee
gebruik al jaren de multivitamine voor gbp mini, nu ook de probiotica en de calcium/ vitamine d 3 en ben zeer tevreden.
Fijne website en fijne producten! Ik koop eigenlijk al mijn wls supplementen hier.
Erg fijne producten. Goede service en duidelijke omschrijving waar de producten voor zijn.
Uiterst tevreden
Antwoord van wlsproducts.nl
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. We vinden het belangrijk dat duidelijk is waar onze producten voor bedoeld zijn en hoe ze gebruikt kunnen worden, dus het is heel mooi om te horen dat je dit zo ervaart.
Bedankt voor je mooie beoordeling en vertrouwen in WLS Products. Team WLS Products - Kaylee
Het is voor mijn man het is heel goed en gemakkelijk in gebruik
De kauw vitamine bevallen uitstekend! En de levering gaat snel.
Altijd snelle en correcte bezorging, slik het nu 5 jaar en bevalt me prima!
Altijd snelle levering en keurig verpakt. Geen klachten
Ze plakken enorm aan hun papiertje.
De bestelling is supersnel geleverd , vandaag besteld , morgen in huis … echt zeeer snel 👍