Hallo beste mensen. Proefpakketje in goede orde ontvangen. Ik ben aan het vergelijken gegaan met mijn huidige product en ben tot de conclusie gekomen dat ik van jullie product dubbel zoveel zou moeten nemen dan dat ik nu gebruik en dat verdubbelt voor mij ook de prijs. Dus helaas voor jullie komt er geen bestelling van supplementen en blijf ik bij mijn huidige product. Misschien ooit wat anders.
Heel jammer dat ze de eiwit sticky toffee repen niet meer hebben en dat ze ook niet meer binnenkomen is namelijk de enigste repen die ik lust en lekker vind aangezien in de andere repen noten en aanverwanten in zitten.
Hopelijk komen deze repen weer in voorraad en dat ik deze repen weer kan aanschaffen.
Verder lezen
Alle kritische beoordelingen weergeven
Beoordelingen voor wlsproducts.nl
SorterenRelevantie
fijn dat er een wls supplement is zonder ijzer en zonder dat je meteen aan een abbonement vast zit.
4 ipv 5 sterren omdat ik het pakket moet afhalen in een parcelshop. Ik ben thuis en heb zicht op de venster maar geen DPD gezien. Toch zou ik niet thuis zijn geweest? Straf. Dpd is geen goede leverancier, altijd miserie en vaak klopt hun parcel shop niet dus ik mag de hele stad gaan aflopen opzoek naar pakje. Als ik mijn bestelling elders vind, bestel ik ze elders.
3 maanden geleden
Shape ondergoed erg blij me
Antwoord van wlsproducts.nl
3 maanden geleden
Dank voor je compliment!
Wat leuk om te horen dat je blij bent met het shape ondergoed.
Groet, Carla - team WLS PRODUCTS
Beste Tamara, laat ons gerust weten wanneer je een specifieke vraag hebt, wanneer iets weer op voorraad komt. Je hebt de multi soft chews gekocht en deze zijn inderdaad prijziger dan de kauwtablet of capsule. Maar de smaak is natuurlijk top en voor veel mensen ook heel goed te verdragen. Hopelijk ben je wel blij met je aankoop.
Groet Carla - team WLS PRODUCTS.
Geïmporteerde beoordelingen: