wlsproducts.nl- Logo - Beoordelingen

wlsproducts.nl
Beoordelingen:

213 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden686 beoordelingen in totaal  

4,61
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 mei 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
wlsproducts.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beste producten tot nu toe voor WLS patiënten , ben blij dat ik jullie heb gevonden. Totaal geen misselijkheid of darm klachten ik ben zeer tevreden

de meest kritische beoordeling

20 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De calcium + d3 original (kersensmaak) zijn super en zal ik vaker bestellen. De wls original multivitaminen voor na een maagverkleining zijn echter niet te doen qua smaak en geur. Deze nooit meer. Zonde van het geld. Verzending was snel. Top.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wlsproducts.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
TR
Tamara R.
Landgraaf
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

multivitaminen gbp

dit zijn e eerste multivitamine waar ik geen mag en darm krampen van krijg en ze met ijs andere medicijnen op nuchtere maag kan innemen
Beoordeling melden
Antwoord van wlsproducts.nl
10 dagen geleden
Je neemt de multivitamine PURE; goed om te horen, dat je deze goed verdraagt en geen krampen meer hebt na inname. Dankjewel, dat je dit met ons deelt. Gr. Team WLS Products - Carla.
GD
Gerda D.
RIJSWIJK ZH
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Een goed bedrijf, bestelling snel geleverd De dames zijn zéér behulpzaam en geven advies. Blij met Wls.
Beoordeling melden
Antwoord van wlsproducts.nl
13 dagen geleden
Hartelijk dank voor dit positieve commentaar. Daar zijn wij blij mee!! Groet, Team WLS Products - Carla.
TR
Tamara R.
Landgraaf
21 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
eindelijk na veel zoeken en proberen multivitaminen gevonden die ik kan verdragen, toppie👍👍👍
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader

Snelle service, duidelijke overzichtelijke site en goed geprijst.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geen last van maag en darmen! Wel stinken de capsules enorm
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De prijs iets goedkoper vaker een leuke aanbieding
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering duidelijke uitleg bij de producten
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service! De juiste multivitamine voor mij.
Beoordeling melden
Antwoord van wlsproducts.nl
7 dagen geleden
Wat fijn dat u tevreden bent met de Multi Complete, de alles-in-1 kauwvitamine. Goed om te horen. Gr. Team WLS Products - Carla.
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super klantenservice. Bezorging de volgende dag.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en nergens aan vast
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd snelle bezorging.
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Beste producten voor WLS patiënten

Beste producten tot nu toe voor WLS patiënten , ben blij dat ik jullie heb gevonden. Totaal geen misselijkheid of darm klachten ik ben zeer tevreden
Beoordeling melden
31 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

calcium kauwtabletten

Ik heb calcium kauwtabletten gekocht. Prima product alleen zijn ze te hard om gelijk op te kauwen. Ik stop er 1 in mijn mond en kan me dan douchen en afdrogen voordat de tablet kauwbaar is.
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze zijn voor mijn man na definitieve maagverkleining uitslag van chirurg was dat hij de multivitamine heel goed gebruikte en dat ze goed waren
Beoordeling melden
Antwoord van wlsproducts.nl
9 jan. 2024
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. En wat fijn de Multi Original goed bevalt. Goed om te horen. Team WLS Products - Carla.
13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tevreden,.. Dus verder geen commentaar!
Beoordeling melden
Antwoord van wlsproducts.nl
15 jan. 2024
Heel fijn om te horen, dat je tevreden bent met de multivitamine "ORIGNAL". Dank voor het positieve commentaar. Groet, Team WLS Products - Carla.