Pazzox.nl

12.821 reviews in totaal   2.127 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en tijdige levering van hun bestellingen. De scherpe, betaalbare prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen worden vaak gewaardeerd. Het ruime en diverse assortiment, inclusief bekende of moeilijk verkrijgbare producten, valt ook in de smaak. Daarnaast wordt de zorgvuldige en nette verpakking van de producten geprezen. De klantenservice krijgt overwegend positieve beoordelingen vanwege snelle en correcte reacties. Klanten ervaren de website meestal als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ook het ontvangen van gratis cadeautjes of samples bij een bestelling wordt zeer gewaardeerd. Sommige klanten hebben kleine verbeterpunten voor de website genoemd. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice gemeld.

ReviewsPazzox.nl

average

Pazzox heeft een aantal producten tegen goede prijzen en sommige producten zijn niet verkrijgbaar bij andere drogisterijen. Ik heb echter geen goede ervaringen met hun klantenservice, waardoor ik er minder vaak koop dan voorheen. Ik vind het ook jammer dat ze niet alle creditcards accepteren. En ze sturen altijd kortingscodes die niet geldig zijn voor medicijnen. (Dus stuur die niet, want jullie zijn een online apotheek!)
Marjan K.
Pakje is op verkeerd adres, 100 km verderop bezorgd en als ik een klacht per email verstuur kan dit uitsluitend per klachtformulier. Heb aangegeven dat ik het bij een afhaalpunt wilde ophalen, een extra handeling dus of Pazzox of PostNL heeft het fout gedaan maar communicatie hierover wordt wel moeilijk gemaakt. Keurig antwoord van Pazzox, e-mail was wel moeilijk te vinden, en de fout ligt bij PostNL, onduidelijk waar pakket is bezorgd. Pazzox heeft, bewijs geleverd, dat zij naar juiste adres hebben gestuurd. Krijg het opnieuw gestuurd en nu hopen dat PostNL het niet opnieuw verkloot.
Ik was in 1e instantie wat voorzichtig toen ik de naam Prazzox tegen kwam, mede ook door de scherpe prijs. Maar ik kwam eigenlijk geen rode vlaggen tegen, dus de gok genomen en besteld. De volgende dag had ik het al in huis. Dik tevreden dus
De informatie die je krijgt toegestuurd over de bepaalde zalf of andere producten die je wilt gaan gebruiken. En ook de netjes geleverd en de aanbiedingen die er bij zitten top
E D
Elma d.
Vichy Lift Activ besteld; wordt altijd snel bezorgd en is heel goed verpakt. Heerlijke dagcreme die snel intrekt, niet vettig is maar wel voldoende voedt en een soort poederachtig laagje achterlaat. Heel prettig. Is wel altijd behoorlijk aan de prijs, maar Pazzox heeft vaak fijne aanbiedingen, zodat het toch betaalbaar blijft. Heel blij mee dus.

Goede prijs kwaliteit producten!

Snelle bezorging en goed verpakt. Alles was compleet en 2 extraatjes gekregen. Ik kan weer vooruit met mijn skincare. Producten zijn goedkoper dan op andere websites.

Geen antwoord op mijn vraag, waar mijn bestelling bleef.

Het duurde echt wel heel lang voordat ik mijn bestelling binnen kreeg. Op mijn vraag waar mijn bestelling bleef kreeg ik weinig tot geen antwoord. Het enigste wat ik bij mijn bestelling zag staan. Was " je bestelling heeft helaas vertraging opgelopen. Verder niks. Geeneens een email naar mijn privé mail. Ik heb mijn bestelling vandaag binnen gekregen. Dus dat is goed.

Antwoord van Pazzox.nl

Beste, Wij hebben geen mail van jou ontvangen met de vraag waar je bestelling bleef. Via welke weg heb je deze verstuurd? Door een onverwachte drukte zaten we helaas wat achter met onze bestellingen. Onze excuses voor het ongemak! We doen er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groeten, Jessica
Goede website, product snel gevonden en besteld. Keurig afgeleverd. Niet pp eigen huisadres maar wel op het pakketpost. Ook prima
Misschien een iets makkelijker beleid tov een nabestelling doen. Bij mij was dat onmogelijk, terwijl ik twee uur na mijn betaling belde. Het moest een nieuwe bestelling worden met d3 daarbij komende kosten.
Prima webwinkel met een ruim assortiment produkten tegen zeer schappelijke prijzen. De service is uitstekend en de bestelde produkyen werden snel verstuurd.

Goedkoop en goede spullen

Ze verkopen echt A-merk producten voor een scherpe prijs en verzenden het ook nog eens snel. Echt een aanrader. Heb er al meerdere keren besteld.

verkeerd product ontvangen

Er was een verkeerde product gestuurd, jammer maar kan gebeuren. Op mijn "klacht" is razendsnel en prettig gereageerd. Supersnel het goede product ontvangen!
Kreeg netjes bericht dat de levering later kwam goed verpakt en kreeg gratis artikelen Wordt over 6 weken weer opnieuw een bestelling doen.
Dik tevreden met de artikelen van Pazzox. Groot assortiment met bekende merken.Bestelling is iets langer onderweg, maar voor mij geen probleem.
Pazzox geeft mij altijd een goed gevoel. Ik kan er vinden wat ik nodig heb en communicatie over verzending en bezorging door PostNL is super. Mijn complimenten!
IK zocht een beter kleefmiddel voor mijn ondergebit. Al enige jaren heb ik alle bekende merken gebruikt volgens de aanwijzingen. Steeds met erbij succes, Toen zag ik, hoe u. Supersterren aanprijst, Die moet ik hebben. Nu aantal dagen geprobeerd en het resultaat ….. nog slechter dan de andere merken.Twee keer per dag moet ik plakken, uiteraard gebruikmakend van uw aanwijzingen. Wat nu? Mijn tandarts zegt Klickgebit, alle lijmen zijn slecht. Wat zegt U?
Snelle levering netjes verpakt, alleen de gratis samples zoals oogdruppels waar je niets aan hebt achterwege laten. Zonde want die werden gelijk weggegooid. Tip: laat de mensen kiezen uit bv n aantal gratis samples.

Goede producten voor een mooie prijs

Pazzox.nl is een prettige website met goede producten voor een mooie prijs. Ik heb er al meerdere malen besteld en de levering verloopt altijd prima en de producten zijn zorgvuldig verpakt. Wat mij betreft een aanrader.
Betrouwbare site / verkoper Goede levering Geen enige negatieve opmerkingen

Zegt wat ze beloven (als zoveel anderen) ... maar Pazzox doet wat belooft wordt.

Als uitzondering op de vele web-winkels doet Pazzox wat ze beloven. Geen omwegen of dubbele bodem: straight forward.