Pazzox.nl- Logo - Beoordelingen

Pazzox.nl
Beoordelingen:

1.192 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.805 beoordelingen in totaal  

4,77
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

1 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte behandeling en snelle levering! Voor klanten misschien wat leuke acties af en toe zou wel leuk zijn.
AV
Adriana V.
Heerenberg

Meest relevante negatieve beoordeling

7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De producten worden altijd netjes verpakt en de klantenservice is makkelijk te bereiken. Alleen heb ik nu helaas meerdere keren achter elkaar een bestelling geplaatst met enkel artikelen daarin die direct leverbaar waren en heb ik toch nog tussen de 6 en 7 dagen moeten wachten op levering. Dit is jammer, omdat ik ook beide keren producten uit mijn mandje heb gehaald die een langere levertijd hadden, zodat ik mijn bestelling op tijd geleverd zo krijgen. De laatste bestelling, waarvoor ik dit verzoek voor review kreeg, heb ik ook nog niet ontvangen. Ik ga er wel vanuit dat alles, zoals altijd, keurig in orde is verder. Daarom zal ik zeker blijven bestellen bij Pazzox, maar niet meer voor producten die ik snel nodig heb. Want dat erbij staat ‘direct leverbaar’ of ‘voor 13.00u besteld, vandaag verzonden’ wil niet zo veel zeggen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Pazzox.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Pazzox.nl voor consumenten die voor aantrekkelijke prijzen en betrouwbaarheid gaan!

Onlangs voor het eerst een bestelling gedaan bij pazzox.nl en het zal zeker niet bij deze ene keer blijven! De prijzen van de producten zijn concurrerend en de verzending per PostNL verliep razendsnel. Een pluspunt vind ik ook dat deze verzendkosten echt meevielen gezien het feit dat de producten vanuit Vlaanderen naar Nederland worden verzonden. Kan eigenlijk op dit moment geen verbeterpunt bedenken en ben bijzonder tevreden!
Beoordeling melden
10 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goedkoop, goede kwaliteit, TOP!

Prijs - kwaliteit is uitstekend, goedkopere prijzen dan het gemiddelde elders en bij mij verliep de zending prima. Kan geen verbeterpunten bedenken dus Pazzox hartelijk dank en ga zo door, TOP!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website, snel bestellen en ook het ontvangen van de bestelling is lekker snel. Fijn dit, kost weinig tijd en ik hou ervan om dit zo te kunnen doen
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima Webwinkel Heel snel bezorg product bestelling.\ Snel eimail bevestigen sruurt naar klanten met bestelling nummer..... Tevreden werkt.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Elke keer prima

Bestel hier regelmatig en altijd goed, geen enkele keer wat negatiefs ondervonden. Dus prima.
Beoordeling melden
RR
Robert R.
Grijpskerke
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten, snelle levering in Nederland. Regelmatig bestellingen geplaatst
Beoordeling melden
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top! Snelle verzending

Snelle verzending. De producten zijn goed verpakt en heelhuids aangekomen.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goedkoop en snel verzonden

Louis Widmer veel goedkoper dan elders. Heerlijk spul. Snelle verzending
Beoordeling melden
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ruim assortiment en snelle levering . Het bestelproces verloopt goed.
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
bezoging is goed alleen te laat bericht wanneer pakketje bezorgd word
Beoordeling melden
PH
Pieter H.
HEERENVEEN
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zoals gebruikelijk een correcte verzending. Zo doorgaan Pazzox!!
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed verzorgd en netjes ingepakt. Spullen van goede kwaliteit.
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede gevoel er bij het aanbiedingen en kwaliteit van producten
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed verpakt. Producten voor een goede prijs
Beoordeling melden
7 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke website en na bestelling, snelle levering 🚚
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel

Geheel naar verwachting: sneller levering en communicatie
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website, goede prijzen en snelle verzending
Beoordeling melden
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering. Kwaliteit-prijsverhouding uitstekend.
Beoordeling melden
6 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kreeg precies wat ik bestelde binnen een paar dagen.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Gunstige prijs en snelle levering.

Gunstige prijs en snelle levering Vichy producten.
Beoordeling melden