Klanten zijn positief over de snelle en betrouwbare levering, het ruime en gevarieerde assortiment, en de gunstige en concurrerende prijzen. De website wordt gewaardeerd om zijn overzichtelijkheid en gebruiksgemak. Daarnaast wordt de verpakking vaak als netjes en zorgvuldig ervaren, en wordt de informatie en communicatie over producten en verzending gewaardeerd. Ook de klantenservice wordt over het algemeen als behulpzaam en adequaat beschouwd. Enkele klanten melden echter vertragingen of leveringsproblemen. Er zijn suggesties voor verbetering van de website, en sommige klanten ervaren de klantenservice als minder goed bereikbaar of vinden de communicatie voor verbetering vatbaar. Soms zijn er ook verbeterpunten in de opvolging van informatie en communicatie.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsPazzox.nl
Van onbekend naar enthousiast
average
Betrouwbaar
Vijf sterren; verdiend!
Goede prijs kwaliteit met verrassingen
Kwaliteit voor een goede prijs
Goede prijs kwaliteit producten!
Tevreden
Heel goed!
Goede prijs, merk artikelen
Geen antwoord op mijn vraag, waar mijn bestelling bleef.
Antwoord van Pazzox.nl
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Pazzox.nl
- +3250207115
- www.pazzox.nl
- info@pazzox.nl
- Beernem, BEL
Pazzox.nl
Welkom bij Pazzox! Jouw Online Apotheek met een pérsoonlijke touch. We zijn één van de grootste online aanbieders in Nederland. Naast een uitgebreid assortiment voorschriftvrije geneesmiddelen voor ui...