Pazzox.nl

13.650 reviews in totaal

13.650 reviews since 13 sep 2023

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en vlotte afhandeling van bestellingen. De lage prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen worden vaak als groot pluspunt genoemd. Ook de zorgvuldige en nette verpakking van de producten valt in de smaak. De service wordt als professioneel, correct en klantgericht ervaren. Verder wordt de website als duidelijk en gebruiksvriendelijk beoordeeld. Klanten waarderen daarnaast de extra's zoals cadeautjes en kortingsacties. Tot slot zijn klanten positief over de communicatie en de informatievoorziening rondom bestelling en producten. Er zijn enkele kritische opmerkingen over de relevantie van de extra's, zoals cadeautjes en kortingsacties.

ReviewsPazzox.nl

(1923)

Al jaren zeer tevreden klant

Ik bestel al jaren bij Pazzox. Ze hebben de producten op voorraad die ik zoek voor mondzorg, deo en andere dagelijkse verzorging. Er wordt snel geleverd en de spullen zit keurig in kartonnen doosje. Zijn altijd netjes dicht en ongebruikt. En een goede prijs.

Van onbekend naar enthousiast

Even twijfelde ik: nooit van Pazzox gehoord, zal het wel oké zijn? Kort antwoord: ja! Mijn bestelling kwam snel, net als een mailtje met medicijnadvies. Later een cadeautje, in een mail met teamfoto (waardoor het gelijk persoonlijk voelt): een douchegel, te bestellen zónder minimum bestelbedrag. Ik ben enthousiast!
Snelle en correcte service, helaas was de eysshafow stick gebroken en lijkt wat uitgedroogd. Bij eerste applicatie viel, brak hij af. Kleur is prima maar durf bijna niet te appliceren en lijkt wat uitgedroogd.Jammer ken het merk niet wel type oogschaduwapplicatie.

Prima levering

Het was voor mij de 1e keer dat ik bij dit bedrijf een bestelling plaatste. In de middag besteld en 2 dagen later kon ik het pakketje ophalen bij een postNL punt. Het zag er netjes en verzorgd uit. Alle bestelde items waren geleverd. Top👍

average

Pazzox heeft een aantal producten tegen goede prijzen en sommige producten zijn niet verkrijgbaar bij andere drogisterijen. Ik heb echter geen goede ervaringen met hun klantenservice, waardoor ik er minder vaak koop dan voorheen. Ik vind het ook jammer dat ze niet alle creditcards accepteren. En ze sturen altijd kortingscodes die niet geldig zijn voor medicijnen. (Dus stuur die niet, want jullie zijn een online apotheek!)

Betrouwbaar

Website onlangs ontdekt en een eerste bestelling geplaatst. Direct in de mailbox de bevestiging en factuuroverzicht. Heel snel de mededeling dat het pakket werd verwerkt en een track en trace code volgde. De volgende dag het pakketje 📦 ontvangen. Zeer tevreden 👌🏻
Het verzending gratis bedrag van een bestelling mag wel wat lager worden zo houd het ons tegen om bij uw online te bestellen zeker voor een product Toch positief bestelling is snel binnen en goed degelijk verpakt
Alles is goed verlopen ..! Het zou fijner zijn als het aankoops bedrag voor kostevrije zending is lager ,zodat als ik een of twee dingen nodig heb niet naar een drogist toch moet gaan.
Product is op de toegezegde tijd, conform bestelling bezorgd; daarnaast een aparte zorgzame mail met gebruik aanwijzingen en aanbod om daarover nog nadere informatie te verkrijgen
Snelle levering. Oogdruppels op advies van de oogarts, zijn zeer prijsvriendelijk. Ruime keuze om in 1 keer verschillende artikelen te kopen

Snelle oplossing na verkeerde levering.

De bestelling was helaas niet goed geleverd. Na een korte snelle mailwisseling over de fout werd gelijk alsnog het goede product verzonden. Er werd mij verzocht het foutieve product met het gemailde retourlabel terug te sturen. Goede vlotte service!

Vijf sterren; verdiend!

Bestelling (in de doorsnee Nederlandse webshop niet of moeilijk verkrijgbaar) werd snel en correct geleverd, inclusief een - zorgvuldig - advies voor het gebruik van de fluorgel. Pazzox laat een uitstekende indruk achter; gaat u zo door!
Marjan K.
Pakje is op verkeerd adres, 100 km verderop bezorgd en als ik een klacht per email verstuur kan dit uitsluitend per klachtformulier. Heb aangegeven dat ik het bij een afhaalpunt wilde ophalen, een extra handeling dus of Pazzox of PostNL heeft het fout gedaan maar communicatie hierover wordt wel moeilijk gemaakt. Keurig antwoord van Pazzox, e-mail was wel moeilijk te vinden, en de fout ligt bij PostNL, onduidelijk waar pakket is bezorgd. Pazzox heeft, bewijs geleverd, dat zij naar juiste adres hebben gestuurd. Krijg het opnieuw gestuurd en nu hopen dat PostNL het niet opnieuw verkloot.
W D
Wilco D.
Snelle verzending en producten voor een goede prijs en geen overdreven hoge verzendkosten. Tevens goed verpakt en grootte verpakking goed afgestemd op grootte product.
E V
E v.
Nette prijs en goede service. Er was een artikel kapot gegaan tijdens het transport, kon kiezen tussen een nieuw product of terugbetaling, heel netjes en snel geregeld!
Het product is erg goed, maar steeds weer vragen om feedback terwijl ik het product al een paar keer heb beoordeeld, is erg vervelend!
Snelle levering en prijs kwaliteit verhouding goed. Wat erg teleurstellend is de gratis monsters die worden toegevoegd, staat niet in verhouding tot de bestelling die je hebt gedaan. Zoiets maakt t uitpakken juist leuker.
jammmer alleen dat 2 dagen later de bestelde artikelen in de aanbieding waren.. Maar voor de rest prima web winkel met snelle verzending

Snel en accuraat geleverd

Vanaf het moment van bestellen werden we uitstekend op de hoogte gehouden over de voortgang. Prima verpakte zending.
Duidelijke website. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle bezorging. Beter zou kunnen: eerder in het bestelproces je spaarpunten kunnen inzetten.

Welkom bij Pazzox! Jouw Online Apotheek met een pérsoonlijke touch. We zijn één van de grootste online aanbieders in Nederland. Naast een uitgebreid assortiment voorschriftvrije geneesmiddelen voor ui...