Pazzox.nl- Logo - Beoordelingen

Pazzox.nl
Beoordelingen:

729 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.342 beoordelingen in totaal  

4,75
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 sep 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Pazzox.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

1 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte behandeling en snelle levering! Voor klanten misschien wat leuke acties af en toe zou wel leuk zijn.
AV
Adriana V.
Heerenberg

de meest kritische beoordeling

11 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als de tandpasta vernieuwd is, vind ik dat je ook de nieuwe versie op de site moet zetten zodat de klant weet dat deze vernieuwd en hij dus niet meer dezelfde tandpasta krijgt.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Pazzox.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede website. Voldoende producten. Ik heb alleen van de opzetstukjes voor mijn oorthermometer besteld 40 stuks, en maar 20 stuks ontvangen. Daarvoor heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Hoop dat het juist word opgelosd.
Beoordeling melden
EK
Ellen K.
Vlaardingen
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wat ik bestelde is altijd goed gegaan Alleen bij deze laatste bestelling zou ik bij een besteding van €75 een doos met inhoud van waarde €10 krijgen maar ik kreeg een klein zeep bolletje En dat is niet echt wat er beloofd is 😤
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alle mijn producten zijn netjes afgeleverd bij mijn En optijd Super bedankt, Sarah Ik ga opzeker hier meer gebruik van maken
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De oplossing bij de problemen , snelle levering en de houdbaarheidsdatum van de gekochte producten waardoor deze lang houdbaar zijn.
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Lage prijzen

Overzichtelijke website, snelle levering en vooral de lage prijzen maken dat ik iedere keer bij jullie de bestelling doe!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Hier kun je met een grust hart iets kopen.

al meerdere keren hier een bestelling geplaatst en altijd keurig geleverd en ook op de genoemde data geleverd gekregen.
Beoordeling melden
KV
Kees V.
AMERSFOORT
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne overzichtelijke website met aantrekkelijke producten die goed geprijsd zijn. Snelle verzending naar NL
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede klantenservice. Na mijn melding van een probleem met een levering is dit meteen opgelost.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Veel keuze van producten. Voordelig . Goede communicatie en vlotte afhandeling. Prima verzorgd
Beoordeling melden
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
het was gewoon wat het moest zijn: keurig alle afspraken nagekomen en geleverd zonder gedoe.
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles in orde. De afhandeling van de bestelling, goede informatie. En ja de afrekening.
Beoordeling melden
GB
Gonnie B.
Anna Paulowna
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Artikel met goede prijs

DIt artikel was makkelijk opgezocht, te bestellen en snel geleverd. En de juiste prijs.
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs en snelle verzending

De producten die ik zocht vond ik hier een stuk goedkoper, en de verzending was snel!
Beoordeling melden
MS
M. S.
Groningen
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De fantastische aanbiedingen van de producten die ik gebruik. De vlotte levering.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles OK, behalve de Belgie-site voor Nederlandsers. De betaling verliep stroef.
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Exact zo het hoort, concrete en tijdige informatie; secure levering : bravo!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Vichy Neovadiol dag- en nachtcrème

Snel geleverd. Goed verpakt. Zending goed te volgen! Uitstekende prijs.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Geweldig

Zo blijven werken was geweldig , volgende keer kom ik weer terug.
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en prima prijs-kwaliteit verhouding

Snelle en correcte levering; goede prijs/kwaliteit verhouding.
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede creme van Louis Widmer. Stuk goedkoper dan bij Bol.
Beoordeling melden