lyko.com/nl

4.818 reviews in totaal   526 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering, hoewel het soms iets langer kan duren vanwege verzending uit het buitenland. De prijzen worden gezien als scherp en voordelig ten opzichte van andere aanbieders. Ook de kwaliteit van de producten voldoet aan de verwachtingen en wordt positief beoordeeld. Het ruime en diverse assortiment, met veel unieke producten, valt goed in de smaak. Daarnaast waarderen klanten de behulpzame, vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice. De producten worden doorgaans netjes en veilig verpakt geleverd.

Reviewslyko.com/nl

Ietwat sceptisch maar dik mee gevallen.

Gezien de negatieve reviews heb ik toch ietwat sceptisch de bestelling geplaatst. Aangezien de producten bij andere sites en winkels veel duurder, toch maar de gok gewaagd. Alles is uitstekend verlopen, van betalen tot bezorgen. Ik werd netjes van alles op de hoogte gehouden, voor een volgende keer ga ik weer via Lyko bestellen.
Bij Lyko vond ik het product wat ik zocht, speciale haar- elastiekjes die ik graag gebruik met sporten. Bestellen ging gemakkelijk, iets langere levertijd dan gemiddeld, maar dit kan ook komen door ons postbedrijf die het de laatste tijd nogal druk hebben. Niks op aan te merken dus.
The delivery was early, the product came well packed with a sustainable packaging system and the parfum is good always, and I got for free with the purchase an exclusive bag from mugler that is gorgeous
LEA After Shave Lotion Sensitive is echt fantastisch, eindelijk een After Shave lotion gevonden zonder alcohol en zonder allergische reactie! Zeer goed! Dit was was mijn eerste aankoop! Helaas ging het even fout omdat er niet de 2 bestelde flessen werden afgeleverd maar slechts 1. Vrij snel na het reclameren kwam de 2e! Dus eind goed, al goed. Morgen bestel ik een grotere hoeveelheid! Deze blijf ik gebruiken.
Ik ben en nieuw klant ik had besteld Haardroger van waarde 133 euro bij LYKO ik ben super tevreden snel geleverd mooi ingepakt super hoge kwaliteit ik ben zeer tevreden enorm verbaasd LYKO is aanrader bestel hier zonder twijfel

Top levering duidelijke communicatie

Keurig via de mail op de hoogte gebracht van de geschatte levertijd. Was uiteindelijk 5 dgn eerder. Top
Verzending duurde wat langer. De producten zijn hetzelfde als in de apotheek maar dan veel goedkoper.
Snelle levering, fantastische producten. Mag wel af een toe een sample-tje of kortingscode oid bij zitten, ben best een regelmatig besteller!
Alles goed, alleen oomt uit scandinavie en daarom langere levertijd. Wel sneller dan op hun site stond
Hele fijn Lanza shampoo voor een hele voordelige prijs! Blij mee!

Prima

Opzich prima alleen kreeg ik een product te weinig. Wel geld terug gekregen gelukkig.

Goede prijzen, betrouwbaar en snel.

Lyko heeft veel op voorraad en levert snel. Fijne web-shop !!!
Snelle levering. Goede service. Prima prijs.
Het is een goed produkt en de levering gaat erg snel. Ik ben blij verrast
Goed, betrouwbaar, snel, etc. Nog nooit problemen gehad met leveringz spulletjes gelukkig altijd goed en heel aangekomen. Wat vaker aanbiedingen zou leuk zijn, dat is het enige wat ik kan bedenken!
Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering.
Prima product. Verzending zou iets sneller kunnen.

Uitstekend bezorgd

Mijn kleindochter is er heel blij mee !! Ook een mooie bepakking
Snelle levering en mooie prijzen
goede servies, wordt op tijd geleverd, goede prijs, ben zeer tevreden