lyko.com/nl- Logo - Beoordelingen

lyko.com/nl
Beoordelingen:

1.068 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.003 beoordelingen in totaal  

4,52
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 nov 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lyko.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een parfum besteld die aanzienlijk goedkoper was dan waar dan ook. Ik ontving echter een bus haarlak. Klacht ingediend en daarop werd zeer snel en adequaat op gereageerd. De toon in de email daarover vanuit Lyko was echt super vriendelijk en begripvol. De parfum was er zeer snel alsnog en de bus haarlak kon ik houden. Fouten kunnen altijd gemaakt worden, maar alleen goede bedrijven laten dan zien wat ze waard zijn. Lyko heeft voor deze actie mijn waardering!

de meest kritische beoordeling

8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Erg slecht bij 2 zendingen zat het mengflesje er niet bij. En bij 1 product stond een doos afgebeeld, kreeg ik 2 potten en wederom niks om het mee in het haar te krijgen. Ik ben hierdoor mijn vertrouwen verloren in jullie dus heb alled weg kunnen gooien. Willen jullie mij nog als klant, zou ik het respecteren wanneer jullie 2 verpakkingen van diep blauw(compleet) opsturen. Ik heb nogal lang haar, dus verbruik altijd 2 verpakkingen. Mochten jullie dat doen, heb ik daar respect voor! Met vriendelijke groet, M. Voskuil
MV
Monique V.
Nieuw Vennep
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lyko.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
PW
Paul W.
Eibergen
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs, website en communicatie. Je moet rekening houden met 5 á 6 dagen voor je de bestelling in huis hebt. Verpakking was niet goed gesloten: ik kon de inhoud hierdoor eruit halen.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
3 mei 2024
Bedankt voor je feedback! Wat vervelend om te horen dat het pakketje tijdens de transport beschadigd is geraakt. Onze excuses hiervoor. Indien de inhoud beschadigd is geraakt, kun je altijd contact met ons opnemen via klantenservice@lyko.com. 💌🧡 Liefs, Mara / Customer Relations
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Netjes en optijd bezorgd, jammer dat de verpakking beschadigd en half open was daardoor maar gelukkig was de inhoud nog heel. Afijn dat ligt aan de vervoerder en niet aan lyko.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
3 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Mocht er iets mis zijn met de geleverde artikelen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een andere bezorger nemen ipv DHL. Ze zeggen dat we niet thuis waren ze hadden niet eens aangebeld dat konden we zien op onze deurbel. Verder was het snel verstuurd door Lyko
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Was eerste contact. Kende de zaak niet. Mn dochter deed onderzoek. Leek mij tien betrouwbaar. Alles prima verlopen. Levering op tijd. Veel succes met bedrijf.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
7 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelde pakje kwam maar niet aan. Na dit bij Lyko gemeld te hebben kreeg ik binnen 2 dagen mijn geld terug.👍🏻
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
11 dagen geleden
Hi! Super om te horen dat dit zo snel opgelost is, wij waarderen je positieve feedback!
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Pluim verdiend

De bestelde artikelen bleken niet voorradig, de transactie is zeer naar wens afgehandeld. Pluim verdiend!
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
3 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
SV
Sophia V.
Den haag
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na pakket zoek is geraakt bij dhl is het opnieuw naar mij toegestuurd . Goede service
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
8 mei 2024
Hey! Fijn om te horen dat het opgelost is en je nu tevreden bent met je bestelling. Wij waarderen dit enorm :) Liefs Bente/Customer Relations Lyko
NM
N M.
Baarlo
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Haarkleur

Mijn haarkleur eindelijk gevonden bij Lyko. Goede prijs kwaliteit. Snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
10 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer uitgebreid assortiment, redelijke prijzen en snelle levering. Ga zo door!
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
3 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
JV
Jen V.
Harderwijk
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dat zelfde product goedkoper was dan elders Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
3 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima ervaring met Lyko. Als extra leuke samples ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
12 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Levering duurde een aantal dagen maar kwam netjes verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
3 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Groot assortiment. Sneller dan verwacht. Goed verpakt.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
12 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
SS
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het was uitstekend. Sneller dan verwacht, helemaal oké!
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
3 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gunstig geprijsde artikelen en probleemloze levering….
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
8 mei 2024
Hi! Bedankt voor je positieve beoordeling. Goed om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad. Hopelijk tot snel! Liefs Bente/Customer Relations Lyko
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goed en betrouwbaar

Betrouwbare, goede service en uitstekende producten.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
3 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
AK
Adri K.
Den Haag
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering geen geduvel met betalen dus tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
7 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
RS
Ria S.
Spijkenisse
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Misschien iets sneller leveren,maar verder prima
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
12 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en scherp geprijsde producten
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
11 dagen geleden
Hi! Bedankt voor de positieve feedback, hopelijk ben je blij met je bestelling! Tot snel!
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en aantrekkelijk in prijs
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
12 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼