Shellac4u.nl

1.435 reviews in totaal   535 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en nette levering, de hoge kwaliteit van de producten en de mooie, langdurige kleuren. Ook het eenvoudige aanbrengen en verwijderen van de producten wordt gewaardeerd. De klantenservice wordt omschreven als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht, met snelle reacties. Klanten prijzen daarnaast het mooie en diverse kleurenaanbod, de goede pasvorm van de nagels en het brede assortiment. De website wordt als overzichtelijk ervaren. Sommige klanten merken incidenteel vertragingen bij de levering op. Daarnaast is er behoefte aan nog meer keuze of betere kleurweergave in het kleurenaanbod, en zouden sommige klanten graag meer varianten in vormen of producten zien. Wat betreft de pasvorm zijn er opmerkingen over lengte of niet passende varianten. Tot slot zou de website volgens enkele klanten gebruiksvriendelijker kunnen met meer filteropties.

ReviewsShellac4u.nl

Perfecter dan nagellak

Pluspunten: - Geeft flexibiliteit in stijl - Duidelijke instructies - Gemakkelijk aan te brengen en pijnloos te verwijderen - Nagels zijn genummerd voor snel (opnieuw) aanmeten - Voelt exact hetzelfde aan als natuurlijke nagels. Kleur is robuuster dan (gewone) nagellak, en nagels zijn scheur- en slijtvaster dan mijn natuurlijke nagels. - Niet knoeien met een potje stinkend spul Minpunten: - Website mag overzichtelijker. - Geen webwinkelkeurmerken die ik herkende, ik bestelde puur door vertrouwen in mijn omgeving. - Nagels lijken vanaf de vingertop gegoten, er zit vaak een klein 'haakje' naast het nummertje. - Zelfde (voor mij pijnlijke) ervaring als natuurlijke lange nagels - Nagels kunnen zichzelf (per ongeluk) de nagelriem in drijven. Voor mijn theaterhobby wil ik een paar weekenden per jaar lange, zwarte en elegante nagels. Voor mijn werk en levensstijl zijn lange nagels erg onpraktisch. Tot nu toe heb ik altijd mijn nagels uitgegroeid en met een (toegegeven, beroerde nagellak) gelakt. Het werd nooit echt mooi. De nagels braken al als ik ernaar keek, en de lak kreeg enig textuur die ik aanraakte ondanks 30-60 min droogtijd. Door een vriendin kreeg ik Shellac4u aanbevolen vanwege het nagelsticker systeem, wat flexibeler zou moeten zijn dan gelijmde nagels. Op de website was het even zoeken, maar ik heb het gewenste product kunnen vinden. Het zou fijner zijn als de website niet alleen kan filteren op transparantie van producten, maar ook op kleur! Zoals beloofd op de site was de bestelling dezelfde dag de deur uit, maar ik kreeg niet direct een track&trace wat wantrouwen wekte. Desalniettemin is het product goed aangekomen met verwachte vertraging ivm feestdagen. Van het weekend heb ik mijn Gelzz nagels uitgeprobeerd. Door tips uit mijn omgeving kon ik ze vrij efficient aanbrengen (eerst de ene pink, dan de ander en zo door naar duim). De nagels zijn van 0-11 genummerd zodat je makkelijk kan bepalen welke nagel je voor welke vinger nodig hebt en dit kunt documenteren. Ik heb dit op de verpakking zelf gedaan door de nummers er los onder te schrijven (voor het geval de nagels los raken van de plakrand) en door erbij te schrijven voor welke vinger ze handig zijn. Helaas zit er vlak naast dit nummertje een markering van (ik vermoed) het spuitmondje, wat een onregelmatigheid in de nagel geeft. Bij gebruik voelt dit aan als een haakje in een natuurlijke nagel. De meeste andere nadelen zijn vergelijkbaar met zelf lange nagels hebben. Ik ben gevoelig in mijn nagels dus ervaar snel druk/pijn als ze lang zijn. Dat voelt exact hetzelfde met de gelzz nepnagels. Ze zijn erg stevig, overleven slapen en douchen probleemloos. Ik probeerde ze tijdens de afwas (beide handen in het sop) los te maken, maar als ik dat niet had gedaan hadden ze dat ook zeker weten overleefd. Het losmaken was, geheel tegen mijn verwachting in, pijnloos. De instructies tonen dat je het meegeleverde stokje bij je vingertop tussen de echte en nepnagel duwt, maar dat zou ivm bovenstaande gevoeligheid niet werken voor mij. Na het weken in het geadviseerde oliebad heb ik de nagel bij de punt naar beneden geduwd en het stokje aan de kant van de nagelriem ertussen gedaan waarna het geheel voorzichtig los te maken was. Even snel schoonmaken en mijn echte nagels zien er (weer) uit alsof ze nooit bewerkt zijn geweest! De nepnagels heb ik met alcohol schoon gemaakt zodat ze volgende keer direct te gebruiken zijn. Ik ben zo blij dat ik verlost ben van het knoeien met een nat goedje, het moeten schoonpulken van de nagelwallen en de oneindig droge nagels na remover te gebruiken! Het enige wat ik niet zal stoppen is het uitgroeien om zo het wennen aan de lengte van nepnagels hopelijk te versoepelen. Maar als ze afbreken is er niks meer verloren. Ik wil niet meer terug!

Bij SHELLAC4U altijd goed advies!

Bij SHELLAC4U krijg je altijd goed advies in de winkel. En ik ben heel erg tevreden over de producten. Ik kocht eerst losse BIAB, maar deze starters is perfect! En de elektrische vijl koop ik al voor de 3e keer in 5 jaar. Ivm trillende handen gebruik ik hem heel intensief, dus het is de prijs absoluut waard! Eerst kocht ik in de winkel, maar heb nu 2x besteld online en dat bevalt mij prima, omdat ik nu al weet wat ik wil hebben. Dus ik zeg:"Gewoon bestellen als je weet wat je nodig hebt, anders even binnenlopen in een winkel in de buurt."
Als je niet continu naar de nagelsalon wil en toch nette nagels dan is dit ideaal. Ik twijfelde en nu spijt dat ik op de huishoudbeurs niet direct de volledige aanbieding had genomen. Nu dus bijbesteld. Ik sta versteld hoe lang ze blijven zitten. Als je het goed doet volgens de gebruiksaanwijzing dan zul je ze zelf moeten verwijderen met olie. Ik doe er alles mee. Top dus.

Blij mee!

De press-ons zijn echt prachtig en blijven goed zitten met de bijgeleverde plakkers, echt boven verwachting. Ik vind het jammer dat de website niet zo handig te filteren is, ik kan alleen filteren op dekking en niet op lengte of vorm. De square (short) is er helaas maar in een paar kleuren terwijl de medium rond juist heel veel keuze heeft (en prachtige cat-eye!).

Makkelijk mooie nagels

Ze zijn makkelijk aan te brengen je eigen nagels blijven mooi. Na een tijdje door div werkzaamheden worden de nagels matter dat is erg jammer. Ik heb daar over al contact over gehad met jullie hoe te handelen. Misschien kunnen jullie daar een oplossing voor vinden.

Goede pasvorm en prachtige kleur, helaas wel gevoelig voor beschadigingen

1 week op nu. Pasvorm is fantastisch, sluit goed aan, en kleur prachtig. De lengte is ook niet te lang. Wat tegenvalt is de kwaliteit, al na 1 dag een beschadiging en na een halve week een top afgebroken. Dat is me met andere merken nog niet gebeurd. Als dat nog kan verbeteren dan zijn de nagels echt perfect!
C V
Charline V.
Marke

Super

Alles was zeer goed. De keuze. De verhouding prijs/kwaliteit. De verzendperiode. En na het zetten bleken het heel mooie kleuren te zijn. Zelfs mijn nagelstyliste stoefte ermee.

Ik vind de nagels prachtig.

Ik vind de nagels prachtig en ze blijven zoals jullie schrijven 3 weken zitten..Ook de service is heel goed.. Ik heb inmiddels 5 sets zodat ik ook de kleuren kan afwisselen ..
Snelle reactie en levering. En erg coulant Ik was de kortingscode vergeten in te vullen en had dus de korting niet ( mijn fout ) maar kreeg deze achteraf door extra nagellak potjes. Wat ik wel fijn zou vinden is evenveel voorbeeld nagelclip als potjes. Nu moest ik deze apart kopen.
De nagellak is fantastisch goed , daar hoeft geen twijfel over te bestaan ! Wat altijd een gok spelletje is , zijn de kleuren via het internet, echt niet altijd correct , dan twijfel ik om nog verder te bestellen!! Ook op een mail , verloopt het qua antwoord, niet altijd acceptabel !

Echt fan!

Ik heb al heeeel veel kleurtjes maar nog lang niet genoeg! Ik ben al bijna 2 jaar echt fan van gelzz. Er worden met de lakjes mooie sets gemaakt zoals op de foto! Fijne producten en veel keuze!
Dat mijn nagels 2 weken bleven zitten. Ik heb nu de korte besteld maar misschien zou iets korter nog fijner zijn.
Inmiddels al 8 verschillende sets, zo blij mee. Nagellak de deur uit en mooie nagels in nog geen 10 min. Altijd op tijd geleverd en als er iets niet goed is doen ze nooit moeilijk.
In het gebruik top maar onder de lamp werd het een andere kleur heel bijzonder maar mooi het was een rode kleur
Heel makkelijk aan te brengen en blijft goed zitten Minder tevreden over xtra besteld plakkertjes die drogen toch snel uit

fan van press-on en een tip

ik heb ongeveer 32 doosjes press-on in mijn voorraad. Ik ben heel tevreden en krijg veel complimenten. Als fan van press-on weet ik nu dat semi-transparante nagels niet zo goed 'plakken' Mijn tip is om het vijltje wat in het doosje zit, doormidden te knippen en de binnenkant van de nagels te schuren. Heeft het effect dat ze ook goed blijven zitten
Super fijn in gebruik , blijft lang mooi zitten. Wel jammer dat de biab niet in grote potjes verkocht wordt.
Snelle levering en de nagels zijn echt prachtig! Mooie kwaliteit, goede pasvorm en precies zoals verwacht. Heel blij mee.
Allergie gekregen van acrylnagels! Nu weer prachtige nagels met Shellac4U!

Pasvorm extra short squares valt tegen

Helaas is de pasvorm van de extra short square niet goed en alsnog erg lang. Jammer want de nagels zijn niet goedkoop. De verpakking met hoesje is wel heel netjes. De stickers zijn goed maar t laagje is er lastig af te halen.