814 reviews in totaal   135 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

814 reviews in totaal

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en vlotte levering. De hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten worden vaak geprezen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met snelle reacties op vragen. Daarnaast waarderen klanten het eenvoudige bestelproces, de duidelijke informatie en het gebruiksgemak van zowel de website als de producten. De verpakking valt ook positief op door de uitstraling en goede bescherming. Toch worden er af en toe vertragingen en problemen met koeriers gemeld. Sommige klanten vinden de prijs aan de hoge kant en er zijn enkele suggesties om de verpakking verder te verbeteren.

Reviewsaquarius-prolife.com/nl

De suplementen die ik al een tijdje gebruik, daarvan neem ik aan dat ze me helpen de zware metalen uit mijn lichaam te halen maar echt voelen doe ik dat niet. Ik vind het echt jammer dat ze in een zak geleverd worden. Ik vond de glazen donker blauwe potten erg fijn en mooi, het staat toch steeds op mijn aanrecht om het niet te vergeten in te nemen!! En in de pot zijn de capsules veel beter beschermd als in die zak op het aanrecht.... Ik denk dat de nano-techniek vrij kostbaar is en dat daardoor de suplementen best duur zijn. De prijs is nogal omhoog gegaan, heb ik het idee. En je moet vrij veel aanschaffen om onder de portokosten uit te komen.

Antwoord van aquarius-prolife.com/nl

Hallo Karen, De GAIAgold-capsules zijn na de overstap van glazen flesjes naar zakjes zelfs aanzienlijk goedkoper geworden, omdat we voor dezelfde prijs meer capsules in elk zakje verpakken. De flesjes van Mironglas bieden helaas ook geen bescherming tegen licht, maar zien er alleen mooi uit; bovendien zijn ze duur, zwaar, omvangrijk en gingen ze regelmatig kapot tijdens internationale verzending. Vandaar de overstap ongeveer 10 maanden geleden. We begrijpen je bezorgdheid natuurlijk, maar om de bovengenoemde redenen zullen we de producten niet meer in flessen produceren. Hartelijk DANK voor je begrip en vertrouwen en vriendelijke groeten van het AQUARIUS pro life-team :-)

Super goede service en kwaliteit

Ik bestel al enkele jaren bij Aquarius pro life. Ik ben zeer tevreden over de service. Wanneer ik met een vraag zit en die via mail stel, krijg ik altijd duidelijk antwoord. De kwaliteit is ook uitstekend. Bij de laatste levering was er een klein probleempje, dat door door het Aquarius team correct is opgelost! Ik heb het bedrijf ook al vaak aanbevolen aan mensen die op zoek waren naar betrouwbare producten.
Ik ben altijd al zeer tevreden geweest over de service en kwaliteit van de producten van Aquarius pro life. Ook al vaak mensen doorverwezen die op zoek waren naar CDS producten e.d. Bij de laatste bestelling is iets misgelopen bij de levering, ik heb ze nog niet ontvangen na 9 dagen. Aangezien ik dit niet gewend ben van Aquarius pro life heb ik gemaild en werd onmiddellijk een oplossing aangereikt. Ik wacht nu dus af tot de bestelling geleverd wordt.

Gewoon goed

Vlotte levering en wat n mooie verpakking! Gebruik t nu n paar weken, ik weet nog niet of t ook resultaten geeft.

Zeer tevreden

De producten die moeilijk te vinden zijn, zijn hier goed verkrijgbaar en snel geleverd. De doseerset was ook heel handig.
Product wat ik zocht was snel vindbaar. En de levering was binnen 2 dagen👍
Het is in al zijn “eenvoud” een product met ongekend veel mogelijkheden. Op dit moment gebruik ik het protocol tbv de mond. Verschillend vergaande staat van pockets plus de negatieve pijntjes zoals zeer gevoelige tandhalzen zijn w.b de pijnlijke ongemakken over. DMSO gebruik ik bij de CDS als “drager”.
Ik gebruik intussen al jaren de waterfilter het is een echte verbetering qua smaak en viscositeit. Voor ons onmisbaar geworden in de keuken.
snel, eenvoudig; zoals het hoort
Kwaliteit van de producten, service, levering zijn uitstekend!
Zeer makkelijk om te bestellen en de producten zijn van zeer goede kwaliteit!
very good quality in beautiful bottel.
Een kwaliteitsproduct en zeer handig in gebruik
Duidelijke website, snel verzonden, binnen een paar dagen al binnen (Nederland)
Kwalitatief hoogstaande producten tegen een redelijke prijs en nu eenvoudiger te bestellen via het nieuwe systeem !
Alles is zeer vlot verlopen
Het is vlot geleverd en voor mij een bekend product

aquarius-prolife.com/nl

De vakantiebespaarder Water is leven - en het belangrijkste voedsel voor mens en dier. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is ongeveer 80% van alle reisziekten, zoals misselijkheid en diarre...