Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit en effectiviteit van de producten, en de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice. De website wordt gewaardeerd om zijn duidelijkheid en gebruiksgemak, en het betalingsproces verloopt voor de meeste klanten soepel. Ook wordt de snelle en correcte aanpak bij problemen of fouten met bestellingen gewaardeerd. Enkele klanten geven aan dat er soms vertragingen en bezorgproblemen optreden. Daarnaast missen sommige klanten bepaalde betaalopties zoals iDeal.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsaquarius-prolife.com/nl
Super goede service en kwaliteit
Ik bestel al enkele jaren bij Aquarius pro life. Ik ben zeer tevreden over de service. Wanneer ik met een vraag zit en die via mail stel, krijg ik altijd duidelijk antwoord. De kwaliteit is ook uitstekend. Bij de laatste levering was er een klein probleempje, dat door door het Aquarius team correct is opgelost! Ik heb het bedrijf ook al vaak aanbevolen aan mensen die op zoek waren naar betrouwbare producten.
Ik ben altijd al zeer tevreden geweest over de service en kwaliteit van de producten van Aquarius pro life. Ook al vaak mensen doorverwezen die op zoek waren naar CDS producten e.d.
Bij de laatste bestelling is iets misgelopen bij de levering, ik heb ze nog niet ontvangen na 9 dagen. Aangezien ik dit niet gewend ben van Aquarius pro life heb ik gemaild en werd onmiddellijk een oplossing aangereikt. Ik wacht nu dus af tot de bestelling geleverd wordt.
Zeer tevreden
De producten die moeilijk te vinden zijn, zijn hier goed verkrijgbaar en snel geleverd.
De doseerset was ook heel handig.
Het is in al zijn “eenvoud” een product met ongekend veel mogelijkheden. Op dit moment gebruik ik het protocol tbv de mond. Verschillend vergaande staat van pockets plus de negatieve pijntjes zoals zeer gevoelige tandhalzen zijn w.b de pijnlijke ongemakken over. DMSO gebruik ik bij de CDS als “drager”.
Ik gebruik intussen al jaren de waterfilter het is een echte verbetering qua smaak en viscositeit. Voor ons onmisbaar geworden in de keuken.
Zeer makkelijk om te bestellen en de producten zijn van zeer goede kwaliteit!
Duidelijke website, snel verzonden, binnen een paar dagen al binnen (Nederland)
Kwalitatief hoogstaande producten tegen een redelijke prijs en nu eenvoudiger te bestellen via het nieuwe systeem !
Het is vlot geleverd en voor mij een bekend product
Prompte levering!
Kwalitatief zeer goed product, en nu voordeliger met de nieuwe verzendkosten 👍
Snel geleverd en goed product (DSMO)
De communicatie en de vlotte verzending.
Prima, geen op- of aanmerkingen!