TRIX Basic Nederland

3.218 reviews in totaal   101 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 6 dec 2024

trixbasic.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de producten doordat zij minder haaruitval en voller haar ervaren, met duidelijke verbetering na enkele maanden gebruik. De levering van bestellingen verloopt snel, verzorgd en betrouwbaar. De klantenservice wordt geroemd om vriendelijkheid, deskundigheid en snelle, persoonlijke hulp. Klanten waarderen het eerlijke, persoonlijke en professionele advies, waardoor zij zich serieus genomen voelen. Daarnaast prijzen zij de heldere communicatie, duidelijke uitleg over producten en transparantie rondom de werking en verwachtingen. Het gebruik van de producten wordt als eenvoudig, praktisch en prettig ervaren, wat bijdraagt aan de klanttevredenheid.

ReviewsTRIX Basic Nederland

Bestellen gaat zoals het hoort en trix werkt gewoon goed!

Bestellen gaat makkelijk, levering is goed en het belangrijkste. Effect na een aantal weken is voel- en zichtbaar. Enorm dank!

Ik gebruik het al jaren en ben zeer tevreden

Ik gebruik het al jaren en ben zeer tevreden.
Zeer tevreden met Alpha
Het pakket werd snel bezorgd. Ik hoefde er niet voor thuis te blijven. Het pakket paste in de brievenbus.
Ik gebruik TRIX Basic nu een tijdje en ben echt onder de indruk. De kwaliteit van de supplementen is hoog. Wat ik vooral waardeer, is dat alles helder wordt uitgelegd en dat je merkt dat er aandacht aan het product is besteed.Voor haarresultaten heb je echt een paar maanden nodig, maar het is het wachten waard
Snel en gemakkelijk, foutjes worden zeer netjes opgelost
Ik had in het begin echt het gevoel dat ik minder haaruitval had. Nu heb ik weer veel haaruitval

verbetering bij mijn kruin

Begon enkele maanden geleden met Minoxidil met rozemarijn en zie duidelijke verbetering in dichtheid bij mijn kruin. De rozemarijngeur is heerlijk fris

Haaruitval lijkt al minder

Ik gebruik het nog niet zo lang, maar de haaruitval lijkt al wel minder. Bij de klantenservice werd ik met een vraag snel geholpen.

tot nu toe een positieve ervaring

een paar maanden geleden begonnen met Alpha en merk dat mijn haar al wat meer volume krijgt

TRIX Basic Nederland

TRIX Basic – De natuurlijke oplossing voor haarverlies TRIX Basic biedt een reeks natuurlijke supplementen, speciaal ontwikkeld om verschillende vormen van haaruitval aan te pakken, zoals androgene a...