TRIX Basic Nederland

3.208 reviews in totaal   94 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de producten, waarbij zij duidelijke vermindering van haaruitval en verbetering van haardichtheid en haarconditie ervaren, vooral na enkele maanden gebruik. Het gebruiksgemak van de producten wordt gewaardeerd, dankzij de simpele dosering en prettige toepassing. Daarnaast wordt het persoonlijke, eerlijke en deskundige advies als waardevol en betrouwbaar gezien. De klantenservice krijgt lof voor vriendelijkheid, snelle reacties en het direct oplossen van problemen. Bestellingen worden meestal snel en netjes geleverd, en klanten waarderen de duidelijke communicatie, heldere uitleg en transparantie over verwachtingen en producten. Gedurende het traject voelen klanten zich goed begeleid en serieus genomen.

ReviewsTRIX Basic Nederland

Het pakket werd snel bezorgd. Ik hoefde er niet voor thuis te blijven. Het pakket paste in de brievenbus.
Ik gebruik TRIX Basic nu een tijdje en ben echt onder de indruk. De kwaliteit van de supplementen is hoog. Wat ik vooral waardeer, is dat alles helder wordt uitgelegd en dat je merkt dat er aandacht aan het product is besteed.Voor haarresultaten heb je echt een paar maanden nodig, maar het is het wachten waard
Snel en gemakkelijk, foutjes worden zeer netjes opgelost

verbetering bij mijn kruin

Begon enkele maanden geleden met Minoxidil met rozemarijn en zie duidelijke verbetering in dichtheid bij mijn kruin. De rozemarijngeur is heerlijk fris

Haaruitval lijkt al minder

Ik gebruik het nog niet zo lang, maar de haaruitval lijkt al wel minder. Bij de klantenservice werd ik met een vraag snel geholpen.
R D
Ronald D.
Ik had 2 maanden geleden extreme haaruitval. Ben door het zoeken op het internet op jullie site gekomen. Door de revieuws op jullie site dacht ik laat ik het maar eens proberen. Na 2 weken beta gebruikt te hebben had ik mijn twijfels of het wel werkte maar ik had nog voor 15 dagen capsules over en besloot toch door te zetten. En tot mijn verbazing in de derde week merkte ik toch aardig verschil met het uitvallen van mijn haar. Nu ben ik ruim 2 maanden verder met het gebruiken van trix basic beta en heb nu oprecht 90% minder haaruitval. Ben superblij en gelukkig met het resultaat. Hoop dat wanneer ik op termijn stop dat het haaruitval niet opnieuw zal beginnen

tot nu toe een positieve ervaring

een paar maanden geleden begonnen met Alpha en merk dat mijn haar al wat meer volume krijgt
Ik gebruik Alpha in combinatie met Minoxidil en ben zeer tevreden. Heb duidelijk minder haaruitval. Snelle levering, duidelijke uitleg en een professionele aanpak

Verzorgde verpakking

Snelle levering en een verzorgde verpakking. Ik gebruik Alpha nu al enkele maanden en ben erg tevreden over het product.
Haaruitval gidsen zijn helder en goed onderbouwd. Ze geven duidelijke uitleg over haaruitval en helpen je echt om de juiste vervolgstappen te begrijpen
N.v.t
Met Beta merk ik duidelijk minder haaruitval, vooral in periodes van stress. Betrouwbaar en professioneel. Super snelle levering en heldere uitleg
Goede ervaring met eerste bestelling, na contact met de klantenservice kreeg ik zeer duidelijke en uitgebreide uitleg en persoonlijk advies
Na een paar maanden Beta is het haarverlies duidelijk afgenomen en voelt mijn haar sterker aan. Prettig, no-nonsense product