Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewswww.euramin.nl
gebruik dit al jaren tot grote tevredenheid
Gebruik euramin relax voor nachtrust en werkt bij my rustgevend en zonder
By werkingen ! Tevreden klant
Zeer eenvoudige bestelprocedure, snelle levering en goed verpakt.
snelle bezorging
netjes op tijd
netjes op tijd
Net als ik een bestelling voor 4 maanden heb gedaan en betaald komt er elke keer een aanbieding, dat kan geen toeval meer zijn. Over euramin zelf ben ik heel positief
Antwoord van www.euramin.nl
Bedankt voor uw feedback. Wat jammer om te horen dat u een aanbieding ontving vlak na uw bestelling — dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze acties worden op verschillende momenten ingepland en zijn vooraf niet altijd bekend, waardoor dit helaas soms zo kan uitkomen. Onze excuses voor het ongemak.
Omdat wij u als klant waarderen, hebben we u inmiddels persoonlijk een kortingscode toegestuurd die u tot het einde van dit jaar kunt gebruiken.
Bestolen
Mijn bestelling is verlorengegaan of bij iemand anders geleverd!
Antwoord van www.euramin.nl
Bedankt voor uw bericht. Wij vinden het vervelend om te horen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen, terwijl deze volgens onze informatie op 5 december is afgeleverd op het door u opgegeven adres.
Hoewel wij na verzending afhankelijk zijn van de bezorgdienst, nemen wij uw melding uiteraard zeer serieus. Wij komen graag met u in contact om dit verder uit te zoeken en samen tot een passende oplossing te komen. Wij zullen u hierover ook persoonlijk een bericht sturen.
prima !!!