synofit.nl

11.250 reviews in totaal   149 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de effectiviteit van het product bij het verminderen van pijn en het verbeteren van gewrichtsklachten. Ook worden het gemak van bestellen en dagelijks gebruik gewaardeerd. De snelheid en betrouwbaarheid van de levering worden meestal als goed ervaren, en snelle reacties en nette oplossingen vanuit de service worden genoemd. Er zijn echter ook negatieve punten: sommige klanten ervaren problemen met het afleveradres of vertraagde levering. Er is frustratie over periodes waarin het product niet beschikbaar was of capsules tijdelijk uit de handel waren. Klachten zijn er over grote capsules, het ontbreken van herhaalopties, de prijs en het gemis aan kortingen, vooral onder trouwe klanten. Daarnaast wordt de communicatie en service niet altijd als goed ervaren, omdat er soms niet wordt gereageerd op klachten.

Reviewssynofit.nl

ik gebruik al 10 jaar Synofit en heb er heel veel baat. ik vind het belangrijk dat Synofit verzonden moet worden in een brievenbus formaat zodat de post het product bij mij thuis af kan leveren. Ik moety het altijd af gaan halen en dat moet ik altijd aan anderen overlaten. Bij voorbaat dank

Ik ben 79 jaar egebruik Synofit al heel…

Ik ben 79 jaar en gebruik Synofit al heel lang. Het hoort bij mijn dagelijkse routine. Ik heb een versleten knie en last van mijn gewrichten. Bij het innemen van Synofit en mijn dagelijkse activiteiten, lopen, fietsen, yoga kom ik praktisch pijnloos de dag door. Al met al een kadootje voor mijn lichaam.
A S
Agnes S.

Geen pijn bij twee lepels synofit…

Ik moet wel twee lepels synofit vloeibaar gebruiken om profijt te kunnen voelen, maar dan is de pijn door de artrose en artritis zo goed als weg. Tegen zwelling en ontsteking helpt dit middelniet, maar ik ben al blij met inderdaad pijn. Overigens doen twee lepels vloeibaar meer dan twee capsules. Lepel = bijgesloten plastic lepeltje
Met de combinatie van de 7in 1 drank en de gel beweeg ik weer pijnvrij👌
Snelle levering, alles goed verzorgd en duidelijk. Over het product zelf kan ik nog geen mening geven, dat kan ik pas zeggen als ik het een langere tijd genomen heb.
Netjes doorgeven wanneer produkt weer beschikbaar is en zeer snelle verzending
M C
Mirjam C.
Gebruik Synofit al jaren. Zou het fijn vinden als ik mijn gekozen product op herhaal zending kan zetten. De verpakking word wel eens veranderd en weet dan niet of ik hetzelfde product heb.
Het gevalt mij prima. Een min puntje vind ik echt wel dat ik synofit een paar weken niet kon bestellen. Ik zou het wel automatisch elke 4 weken willen ontvangen, abbonement??
u kunt niets beter doen ik heb al 10 jaar gen last meer van de pijn in handen en armen . dus ga gewoon door.
Ik heb het al eerder gebruikt en ik had het idee dat het echt wel hielp. Nu weer na een tijd weer gaan gebruiken maar ik heb op het moment juist meer last (artrose). Ik gebruik het nu een week.
Ik ben al jarenlang klant bij U en kreeg jarenlang korting van 10%. Bij de laatste levering heb ik die korting niet meer ontvangen. U zult begrijpen dat dit bij mij niet de schoonheidsprijs krijgt.
Snelle en correcte levering. Ik heb goede ervaringen met de groenlipmossel producten.
Nvt
R V
Ron v.
Top product

Omdat er zoveel goede stoffen aan…v

Omdat er zoveel goede stoffen aan toegevoegd zijn dat al mijn bloedwaardes nog nooit zo goed zijn geweest zelfs het vit D is nog nooit zo goed geweest
Ik gebruik synofit nu zo'n 3 jaar en voel een enorm verschil in mijn knie. Als ik het een dag niet gebruik voel ik meteen de pijn terugkomen. Ook de gel werkt fantastisch. Ik heb nu ook de tabletten gebruikt van 7 in 1 en ook die werken prima. Zonder synofit zou ik geen 2 uur per dag kunnen lopen. Probeer het maar!!